Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כול אני רוצה להגיד שאני קורא באופן די קבוע את כל מה שרושמים פה וכבר קראתי את כול מה שנתין בנושא המוזיקה...בדרך כלל לא תראו אותי מגיב ...זה בעיקר כי אני לא סגור על הנכונות של התשובות שלי ואני לא רוצה לבלבל סתם אנשים...

לשאלה שלי...

המערכת שלי היא:

HU של חברה קוראנית זולה אודיו-טק קורא MP3 הספק נמוך של 35X4

רמקולים קידמים 150W קנווד

רמקולים אחורים 330W פיוניר 3-WAY

סאב של פיוניר 600W +תיבה אוניברסלית

מגבר מונובלוק לסאב גם משהו קוראני אלי המוזיקה או משהו כזה...300W

מגבר ל4 רמקולים גם קוראני 300W

ומחלק צלילים ...לא זוכר איך אתם קוראים לזה...גם קוראני

את המערכת אני הרכבתי ...העברתי את הקבל RCL לבד

ואת הפלוס והרימוט ביחד

את הRCL חיברתי לקבל ואז לתוך המפצל צלילים ממנו הוצאתי שני יצאות למגבר של הרמקולים

יצאה אחת למגבר של הסאב...

אוקי עכשיו לבעיה!

קודם כול שמדליקים את הרדיו דיסק ישנו צליל כזה מוזר ואז בא רעש של כאילו מגבירים מאוד ...צצססס כזה..כמו שלג מוזר ..עכשיו חשבתי אולי הגברתי את המגברים יותר מידי אז הנמכתי אותם כמה שאפשר ועדיין יש אבל פחות...עכשיו כשהאוטו דולק כל הזמן שומעים את הגז מין צליל צורם כזה...את המינוס חיברתי לאיזה בורג בתא מטען מחוזק ומשויף טוב..את הפלוס חיברתי ישירות למצבר.....

מה אני עושה?אמרו לי יש מצב הקבל שחיברתי לא טוב...

פורסם

היתה לי בעיה זהה בעבר, היה מדובר ביציאות PREAMP פגומות, אם ישנם אצלך, תנסה להחליף מכשיר עם סורס אחר ולראות אם הבעיה נעלמת.

אם יש לך מתאם לRCA, כניראה הבעיה אצלו.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

תוכל להסביר לי מה זה...יציאות PREAMP ...

וגם מה זה מתאם RCA?...

בכל מקרה היום שיחקתי קצת עם המערכת וגיליתי שיש מצב שהכבלים דפוקים(הRCL)

בגלל שסיבבתי קצת את המינוס רמקול ימין הפסיק לעבוד סובבתי שוב וחזר...

פורסם

דבר ראשון קוראים לזה RCA ולא RCL.

דבר שני, PREAMP זאת יציאה להגברה, (יציאת RCA) מהפאנל שלך, שהולכת להגברה.

אם אין לך כזאת, ויש מתאם במקומה, שמאפשר חיבור של RCA, כניראה הבעיה אצלו.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אצלי מהHU יוצאת יצאת RCA פלוס ומינוס ממנה העברתי כבל למפצל צלילים שנמצא מאחורה ..רשמתי את זה לא?

בקיצר אין לי PREAMP אז כנראה זאת לא הבעיה..יש עוד רעיונות?

אפילו איך לבדוק מה הבעיה?

פורסם

RCA זה פלאג עם פלוס ומינוס בתוכו, האם יש לך 2 יציאות של RCA ?

אם יש לך שניים כאלה, משמע יש לך PREAMP.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

מה HU יש לי שני יצאות אחד פלוס אחד מינוס הפלוס אדום המינוס שחור..

זאת אומרת יש לי רק יצאה אחת של RCA אני חושב

אתה שואל אם יש לי 2 מינוסים ו2 פלוסים?לא אין לי

יש לי רק מינוס אחד ופלוס אחד ...ולא הוספתי שום רכיב לHU אז לא נראה לי שעם המערכת יבוא PREAMP......או שכן?

פורסם

אחי, יש לנו קצר בתקשורת ,משום שאינך יודע מהזה RCA

RCA , זה חיבור, בעל שני גידים, זאת אומרת שזאת חוט שעוברים דרכו שני חוטים

גם פלוס, וגם מינוס

משמע, אם יש לך שני RCA, יש לך פלוס מינוס, של צד שמאל, ויש לך פלוס מניוס, של צד ימין

משמע יש למכשיר שלך קדם מגבר = PREAMP, עכשיו השאלה שלי, היכן חיברת אותם בקרוס שלך?

מה הסיכוי שתוכל לצלם לנו את האירוע?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

דבר ראשון הכבלים שעוברים לך מHU מפצל שצילים שהוא כנראה קרוסאובר נקרא RCA ומחובר ליצאות בHU שנקראות PREUOT.

אם הכבל של הפלוס עובר באותו צד של הRCA זה יכול לגרום לרעשים אבל לא בטוח שזאת הסיבה. הדבר שכנראה גורם לזה הוא שהשתמשת בבורג מסוים לקחת ממנו מינוס(אדמה) שכבר לוקחים ממנו לדברים אחרים. זה מה שהיה אצלי אז פשוט לקחתי בורג קודח. עשיתי חור במקום אחר ולקחתי משם את המינוס ואין לי בכלל רעשים!

פורסם

אני לא יודע למה, אבל מה שהוא תיאר, זה לא בדיוק רעשים

זה יותר כמו סוג של קצר,

רעשים זה משהו נלווה לסיגנל.

מה שנראה לי , שיש לו סיגנל שנלווה לרעשים..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

לא חושב שזה משהו שתמונות יכולות לעזור בו..

אם יש לך אפשרות לערוך מבחן קטן, להביא RCA ארוך, להוציא את הפאנל שלך, לחבר בין הפאנל ישירות למגבר מאחורה, ולבדוק אם הבעיה ישנה.....

זה מבחן לקבל קצת אינדקציה על הבעיה..

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...