Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רועי, לא יודע מאיפה אתה לוקח את הסטטיסטיקות שלך, אבל כמובן וכמובן שרוב הRCA שאנשים רוכשים לרכב, הם מאיכות ד, ובמחירים בהתאם, ואינם דוחים רעשים.

אז לבוא ולהגיד "רוב הפעמים זה האדמה, וזה לא קשור לRCA" , אני באמת לא מבין מאיפה אתה מביא את זה.

(דרך אגב, נתקלתי באולי 8 מקרים של רעש אלטרנטור, באף אחד מהם זה לא היה אדמה, זה כניראה כל כך נדיר..אני עוד יתחיל לחשוב שזה מיתוס.........)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני מתעסק עם מכוניות כבר 4 שנים וגם לי היו את הבעיות האלה ואין לי RCA ב400 שקל וכשסידרתי את הדמה בניפרד אז כל ההפרעות והרעשים נעלמו

פורסם

האדמה בנפרד למה ?

אתה מנסה לטעון לרגע שסידרת את האדמה בניפרד לRCA, והבעיה נפתרה?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לא הבנת אני אומר שהיו לי רעשים כשאדמה היתה מחוברת לבורג שכבר קיים באוטו אז יכול להיות שכבר רכיב אחר לוקח ממנו אדמה? ואז שקדחתי חור באוטו כדי לקחת אדמה ואז נפתרו הרעשים.

פורסם

תשמע, אני לא מזלזל בניסיון שלך, אך בזמנו שמאוד התעיניינתי ברעשים

פניתי למתקין אחד שאני מכיר, המתקין הזה עובד אצל מישהו שקיים בשוק כ30 שנה, (עוד מתקופת אביו)

הניסיון בתחום לא מעיד על הידע שלו, אבל מעיד על הניסיון שלו.

שאלתי אותו הרבה שאלות לגבי הניסיון שלו עם רעשים, הוא אמר שהוא מתקין לפחות 2-3 רכבים ביום.

בין אם זה רק להוסיף רכיב, ובין אם זאת התקנה מלאה של חיווט,

הוא אמר שבחיים לא היה מקרה שהGROUND גרם לבעיה. זאת אומרת, הוא לוקח מקום אחד, אפילו לא קודח שום דבר

לרוב משתמש במקום האופטימלי הראשון שהוא מוצא (חור, או אפילו בורג קיים).

והוא טוען שאף פעם לא היו רעשים שנבעו כתוצאה מGROUND לקוי, וכל בעיה של רעשים נפתרה או על ידי כבל RCA, או גורמי בעיה אחרים, מוצרים , בידוד חומרים, כבלים פצועים, וכו..

אז אתה מבין למה אני דיי מתקשה להאמין בתופעה? אני יודע שבתיאוריה הבעיה קיימת ויכולה לקרות פה אין ויכוח, אבל אם המצב כל כך נדיר כמו שהבחור מתאר, היתי מוריד ספק מליבי...

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

כרגע אין לי זמן ..אבל כשיהיה לי זמן אתם מציעים לעשות:

1)לחבר כבל אחר מהHU למגבר ישירות או למפצל ישירות?

2)לנסות חבר מינוס ממיקום אחר?

עוד משהו?

אגב תודה על התשובות....

פורסם

אוקי בדקתי...

חיברתי כבל אחר מהHU למגבר ו....זהו יותר אין רעשי מנוע....

אבל ...עדיין יש צליל כזה של הגבר..כשמדלקים את המערכת יש מין צליל כזה וכשהיא מופעלת ואין מוזיקה יש כזה צססס..כאילו הגברתי פוול ווליום וכשמכבים יש בום כזה...ניסתי להחליף מיקום למינוס זה לא משנה לו..ועשית בדיקה כזאת הפעלתי הכול ואז היה צססס...הוצאתי מהHU את הRCA ופתאום שקט אין כלום זאת אומרת שהבעיה היא איפה שהוא...שם..ואגב הקבל הזה שם הוא כנראה מקולקל כי איתו ובלעדיו שומעים אותו דבר...כמה עולה קבל?האם הוא יפתור לי את הבעיות?...בקיצור חבר'ה...מה עושים?

פורסם

לפי דעתי זה היציאות של המערכת להגברה PREAMP\PREOUT קרה לי משהו בדיוק כמו שאתה מסביר ב8600 הצבעונית של פיוניר

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

לפני שאתה הולך לתיקונים, תעיף לאלף עזאזל את הפיוזים של ה HU , ושים פיוזים

עם בתי פיוז נורמליים. (כמובן, באותם הערכים)

ועכשיו, אחרי שהחלפת את ה RCA, שים איזולירבנד , על חיבורי ה RCA שמחברים את

ה HU למגברים.

ולדעתי, הרעשים ייפסקו.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

רוב בעיות ההשראות ברכב נובעות מהשוואות פוטנצילים(כמובן של המינוסים)זאת במידה והאלמנטים ברכב תקינים.לכן כל אותם בעלי הנסיון שאומרים הפוך צר לי לומר,הנסיון שלהם מוטל בספק.כבל RCA אינו אמור לפתור בעיית השראה(למעט אם הכבל הקודם אינו תקין,או מאיכות ירודה).אני מציע לפנות לבעל מקצוע מיומן,אין לי ספק שאם הוא יודע מה הוא עושה,לא ייקח לו יותר מעשרים רגע לפתור את הבעייה.צריך להבין שקשה לייעץ או לפתור בעיות בשלט רחוק,גם אם ממש רוצים לעזור.

פורסם

אם קשה לפתור תקלות בשלט רחוק, עפ"י מה אתה קובע, שנסיונו של זה שטוען שרוב

תקלות הרעשים הם כבלי RCA , מוטל בספק?

רוב תקלות הרעשים, הן כבלי RCA . בד"כ "שבורים" או לחוצים, כך שסיב הסיגנל שלהם התנתק, או מצא את עצמו מחובר לסיכוך.

וכן אמשיך את דבריו של מיק מיק, רוב האנשים קונים כבלים מאיכות ירודה, ולכן הסבירות

שהכבלים יחזיקו מעמד , נמוכה.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

הפרש פוטנציאל, אפשר למדוד, אדמה רועשת, אי אפשר.

אין לי שמץ של מושג איך מתקין פלאים יפתור בעיה זו תוך עשרים רגע, או שהוא קוסם, או שהוא ימכור לו מערכת+רכב אחרת ב20 רגע, כי אני לא מכיר שום קוסמים בתחום, גם המיומנים שבהם..

אכן, כל דבר שנעשה על ידי שלט רחוק הוא מסובך יותר, במיוחד כשמדובר בבעיה,

ולכן אנו עושים TROUBLESHOOTING, זה דבר נפוץ ודיי יעיל, ודיי תוחם את הנושא הבעייתי.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...