Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לי בערך 500 שקל לקומפוננט ואני לא רוצה להשקיעה יותר בנתיים

מצאתי 2 קומפוננטים מעניינים ביותר

אחד שמעתי ודיי אהבתי זה את הMAGNAT

http://cheaper.co.il/product.asp?productid=164&CatCode=108

ועכשיו אני יש גם את המורל פולס

http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=2397

האם קיים הבדל גדול בניהם?

פורסם

הפולס עולה קצת יותר מהמאגנט, אין לי ניסיון עם המאגנט, אך לא היתי ממליץ על הפולס (במידה והוא תואם למילינום)

תמורה מאוד נחותה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

עניתי, התמורה מאוד נחותה, במיוחד במידה שאינך בעל הגברה בריאה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אוקי, אז ההגברה לא נחותה, משמע היא יכולה לספק קומפוננט בעל תמורה יותר טובה .

אז על אחת כמה וכמה לא היתי ממליץ על הפולס

תשקיע טיפה ותעבור לדוטק, או למוצר אחר(לא רוצה להיות תקליט להמליץ רק על מורל, אך לא עולה לי משהו בראש שאכן יתן תמורה כזו או אחרת, ניתן את הבמה למישהו אחר עם המלצה...)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
אוקי, אז ההגברה לא נחותה, משמע היא יכולה לספק קומפוננט בעל תמורה יותר טובה .

אז על אחת כמה וכמה לא היתי ממליץ על הפולס

תשקיע טיפה ותעבור לדוטק, או למוצר אחר(לא רוצה להיות תקליט להמליץ רק על מורל, אך לא עולה לי משהו בראש שאכן יתן תמורה כזו או אחרת, ניתן את הבמה למישהו אחר עם המלצה...)

תודה מיק, ונעבור להמלצה:

תראה אדי את המגנט לא שמעתי אבל שמעתי את הפולס מוגבר ע"י מגבר של אלפיין, הקומפוננט היה בתוך בניה בפיאט פונטו.

את מה ששמעתי, די אהבתי.

נותן תמורה ממש טובה יחסית למחיר של 500 ש"ח

אם לא יביאו לי את הMBQ מגרמניה, סביר להניח שאני אקנה בארץ את הפולס.

לילה טוב.

ג'ניה

:king:

פורסם

המגנט הזה הוא דגם שמאוד נמכר כמה וכמה חברים שלי רכשו אותו

וזכור לי שגם כמה בפורום קנו אותו.

בכול מקרה לפי דעתי זה קומפוננט מעולה עושה עבודה שאין לתאר, פשוט עושה עבודה טובה.!

ועוד יחסית לכסף הוא שווה!

היה לי את ההתלבטות הזאת ובסוף

אני קניתי משהוא קצת יותר יקר ונפלתי על דגם לא מוצלח שאגב הוא למכירה(בחתימה).

פורסם
המגנט הזה הוא דגם שמאוד נמכר כמה וכמה חברים שלי רכשו אותו

וזכור לי שגם כמה בפורום קנו אותו.

בכול מקרה לפי דעתי זה קומפוננט מעולה עושה עבודה שאין לתאר, פשוט עושה עבודה טובה.!

ועוד יחסית לכסף הוא שווה!

היה לי את ההתלבטות הזאת ובסוף

אני קניתי משהוא קצת יותר יקר ונפלתי על דגם לא מוצלח שאגב הוא למכירה(בחתימה).

האמתי אני דיי סגור על הקומפוננט של מגנט...עקרונית יספיק לי כסף גם לעשות איטום של דנמאייט(אם הרעיון של סופרטייט יקרוס) והרוקפורד ינצל אותו כימעת עד הסוף(ככה שיכול להיות שאני יקבל קומפוננט איכותי וזול)

מה שלא ניראה בקומפוננט הזה זה הקרוס שלו הוא דיי קטן אם הזמן אני יחפש קרוסים של MBQ או חברה אחרת ויתקין אותם איתו..

מה אתם אומרים?

פורסם

חחחחח

בכלל שאין קשר לגודל.

לפי מה שידוע לי זה שהקרוס ("הקטן") עושה את העבודה שלה הוא נועד וזה הכול.

בחלק מהקרוסים "הגדולים" ניתן לכוון עוצמה.

באמת מעניין אותי למה יש הבדל בין הקטנים לגדולים???

מישהוא יודע?

פורסם

קרוס שמכיל יותר רכיבים (ולכן יהיה גדול יותר פיסית) הוא קרוס עם חיתוך מסדר גבוה יותר. קרוסים פשוטים שמורכבים למשל מקבל וסליל חותכים ב6DB, ככל שעולים בDB ככה דרושים יותר רכיבים (ניתן לקרוא בהרחבה בנושא בFAQ). סליל שיכול לעמוד בהספק גדול יותר יהיה עשוי מחוט עבה יותר ולכן יהיה גדול יותר.

בנוסף יש קרוסים עם אפשרויות משחק שונות שגם יכולות להוסיף במידה זו או אחרת לגודלו הפיסי (כפי שנאמר יותר רכיבים = גודל פיסי גדול יותר).

יש לציין שגם קרוס "פשוט" של 6DB יכול לעיתים קרובות להיות דווקא הבחירה המתאימה ביותר ולא בהכרח קרוס בעל חיתוך גבוה יותר הוא טוב יותר (תלוי בדרייברים ובאפליקציה).

• תוכן חדש...