Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

PIONEER

TOP SOUND-:-) אני מקווה שהם השתפרו בכל הנוגע להתקנה אחרי הביקור האחרון שלי.(ואז הם לא ידעו על איטום .אני מקווה שהם לומדים באותה מהירות כמו שהם מדברים).

כמעט כל אחד יכול להתקין בימינו . השאלה היא האם הוא עושה את זה מכל הלב ויודע מה הוא עושה או מתוך דחף להתנסות על חשבונך.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שההצעה דיי הוגנת. באמת אם תהיה התקנה מושקעת ובאמת האיטום יהיה איטום כמו שצריך, 10,000 לא יקר. יכול להיות שהם לוקחים לך קצת יותר על הרכיבים (2000 ש"ח לקומפוננט קצת מוגזם) אבל בכל אופן, תבדוק טוב כיצד עם עובדים עם הדיינאמיט.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

ראשית יש שני חניות של TOP SOUND בחיפה, (מאחר ששני אחים מנהלים אותה) אחת מאוד מאוד מומלצת והשניה פחות. את המומלצת יותר מנהל אדם בשם דודי שהוא פשוט אדם מקצועי משכמו ומעלה.

שנית ההצעה כלל לא יקרה ואף טובה מאוד מאחר שהקונפננטים הנ"ל הם לא פחות מאשר מעולים!!!

כמו כן הסאב אם אני לא טועה הוא 300RMS? אם כן הוא מאוד חזק ועם זאת מדויק.

לגבי האיטום אני לא יודע כמה זמן הם מבצעים איטומים, ולכן צריך לבחון איטומים קודמים של הבעלים.

לסיכום מערכת מיקצועית ביותר שנוטה לכיוון ה SQ מעט יותר.

אני אישית ממליץ הן על המקום והן על המתקין(במידה וזה דודי!)

בהצלחה.

פורסם
PIONEER

TOP SOUND-:-) אני מקווה שהם השתפרו בכל הנוגע להתקנה אחרי הביקור האחרון שלי.(ואז הם לא ידעו על איטום .אני מקווה שהם לומדים באותה מהירות כמו שהם מדברים).

כמעט כל אחד יכול להתקין בימינו . השאלה היא האם הוא עושה את זה מכל הלב ויודע מה הוא עושה או מתוך דחף להתנסות על חשבונך.

לא אחי הייתי שם וראיתי עבודות של איטום שהוא עשה ברכבים והוא באמת עובד מהלב ויודע מה הוא עושה...

אבל זאת לא הנקודה כי הההתקנה אכן היא מקצועית הנקודה החשובה שאני רוצה להתמקד עליה, האם הסאב הזה שווה את הכסף (1500) האם הוא יענה על דרישותי, אני חובב SQ משולב עם SPL אך הדגש הוא על SQ, האם הסאב הזה יענה על הציפיות שלי ממנו? או שיש סאב אחר במחיר הזה +- שיענה לי יותר על הדרישות, תודה.

.Honda- more then a dream

פורסם

הוא מתכוון ל cerwin vega

אני אישית מאוד אוהב את הסאב הזה , הוא מאוד tight ועוצמתי. חשוב רק שתקח אותו בתיבה מקורית של אוטופרט (שמייבאים אותו) ואני אישית הייתי ממליץ גם על התיבה האטומה שלהם שמספקת קצת פחות עוצמה מה Ported אבל האופי של הסאב יותר עגול בה.

Leon Cupra 2009

פורסם
ראשית יש שני חניות של TOP SOUND בחיפה, (מאחר ששני אחים מנהלים אותה) אחת מאוד מאוד מומלצת והשניה פחות. את המומלצת יותר מנהל אדם בשם דודי שהוא פשוט אדם מקצועי משכמו ומעלה.

שנית ההצעה כלל לא יקרה ואף טובה מאוד מאחר שהקונפננטים הנ"ל הם לא פחות מאשר מעולים!!!

כמו כן הסאב אם אני לא טועה הוא 300RMS? אם כן הוא מאוד חזק ועם זאת מדויק.

לגבי האיטום אני לא יודע כמה זמן הם מבצעים איטומים, ולכן צריך לבחון איטומים קודמים של הבעלים.

לסיכום מערכת מיקצועית ביותר שנוטה לכיוון ה SQ מעט יותר.

אני אישית ממליץ הן על המקום והן על המתקין(במידה וזה דודי!)

בהצלחה.

כן אכן החנות שאני מדבר עליה היא של הבחור בשם דודי שמאוד התרשמתי מהידע והמקצוענות שלו.

אני לא מכיר את הסאב הזה, מה זה CW?

אנחנו לא יכולים לנחש איזו חברה ייצרה דגם כזה, אז תפרט, ונוכל לענות לך...

אני מתכוון ל Cerwin Vega (מצטער על העצלנות), הדגם הוא V-Max "12, 800W MAX, 300rms (בהתנגדות של 4אום כמובן).

הוא מתכוון ל cerwin vega

אני אישית מאוד אוהב את הסאב הזה , הוא מאוד tight ועוצמתי. חשוב רק שתקח אותו בתיבה מקורית של אוטופרט (שמייבאים אותו) ואני אישית הייתי ממליץ גם על התיבה האטומה שלהם שמספקת קצת פחות עוצמה מה Ported אבל האופי של הסאב יותר עגול בה.

הסאב אכן מגיע בתיבה המקורית שלו שמגיעה מאוטופרט.

כשקיבלתי את ההצעה מהבחור, הוא השמיע לי את הסאב 2x שהיו מותקנים אצלו באוטו, מאותו דגם.

הסאב עוצמתי מאוד ונותן בראש כמו שאומרים... אבל לא ממש התלהבתי מהדיוק שלו. הבאס יותר מידי פתוח, אני מחפש את העוצמה שלו אבל עם יותר דיוק. אמרתי לבחור את זה והוא אמר שזה לא הבעיה וזה עינין רק של הכיוונים. האם זה אפשרי?

פורסם

כן , זה עניין של כיוונים ופאזות נכונות. אפשר להגיע עם הסאב הזה לרמת דיוק מאוד מאוד גבוהה. זה , כמו תמיד בהתקנות , רק עניין של כיוונים.

Leon Cupra 2009

פורסם

אוקי תודה רבה poko שחידדתי את קו המחשבה שלי בנוגע לסאב, עכשיו אני יותר בטוח בקשר אליו.

מה שפחות מעודד את ליבי הוא עינין הקומפוננט שפה בפורום התגובות לא היו חיוביות.

איזה דגם מומלץ יותר מהדגם שעליו קיבלתי את ההצעה (P1625רוקפורד) חשוב שהוא יהיה של רוקפורד גם כי הבחור עובד בעיקר איתם.

תודה.

פורסם

א) הקומפוננט המדובר נותן תוצאה יפה ביותר - אמנם התגובות כאן לא היו כל כך חיוביות אולם אני בטוח ש 90% מהמגיבים לא שמעו אותם.

ב) באזור ה 3000 ש"ח וקצת מטה תוכל לקנות את ה Fanatic Q של רוקפורד שאמנם אינם מהדגמים החדשים (2004) אולם הם מאוד איכותיים ובעיני עדיפים.

Leon Cupra 2009

פורסם

אני במקומך הייתי קונה אחד מהקומפוננטים של HARMAN\KARDON אם כבר במחיר של הFANATIC Q .

הקטע הוא שאני לא מוצא שום דבר עליהם לרכב באינטרנט, אבל שמעתי שתי סטים שלהם והם משהו ברמה עולמית.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
אני במקומך הייתי קונה אחד מהקומפוננטים של HARMAN\KARDON אם כבר במחיר של הFANATIC Q .

הקטע הוא שאני לא מוצא שום דבר עליהם לרכב באינטרנט, אבל שמעתי שתי סטים שלהם והם משהו ברמה עולמית.

הרמן קרדון לא מייצרים תחת המותג שלהם סטים לרכב מלבד מקוריים (OEM) אולם גם JBL וגם INFINITY הם מותגים של הקבוצה.

איזה סטים שמעת ?

Leon Cupra 2009

פורסם

שמעתי אחד ב645 שהבעל הרכב בחר את הסט הזול

ואחד ב745 שהוא בחר את ה"יוקרתי" שהוא 2K יותר.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

זה שהוא בחר בHARMAN KARDON כבר מראה שהבנאדם הולך לפי מותגים שהוא מכיר ולא לפי איכות ולשלם יותר מ2000 שח על סט "אלמוני" זה קצת מוגזם.(זה שהמותג נפוץ ואיכותי במע קולנוע ביתי לא אומר שהוא טוב גם בסטריאו לרכב) .ואותו דבר גם לגבי העצה שלך.

והעצה שלי -מורל אילייט 2500 שח או מורל הייבריד 1800 שח(אם יש לו) אם לא אז ROCKFORD RFQ

• תוכן חדש...