Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כזכור לכם דיברנו על מיצאת יריעת איטום תחליפית בימקום דנמייאט ...

אז ככה אני רוצה להגיד שניגשתי לעומק העניין ומצאתי יריעת איטום דומה סופר טייט וסופרטייט אלומניום

צלצלתי לפזקר שאלתי כמה שאלות כגון ריח לוואי וכמות וכו'...

קיבלתי את הכתובת של החנות מיפעל בחיפה ונסעתי ליראות את חומר...החומר אותו חומר כמו דנמאייט אבל פי 10000 יותר זול..

לחומר אין ריח והוא נוח להדבקה

כאן אפשר ליראות פרטים

http://www.pazkar.co.il/10.html

הכמות שאפשר להזמין היא 20 מטר על מטר

סופרטייט רגיל עולה 270 שקלים כולל מע''מ

וסופרטייט אלומניום עולה 350 כולל מע'''מ

כידוע לכם כמות של 20 מטר יותר מידי גדולה עלי ולכן אני רוצה לשתף אנשים בקנייה (4אנשים)

כדי שכול אחד יתרום כסף ואחרי זה נחלק את החומר 5 מטר על מטר לכול אחד וככה כול אחד יכול לעשות איטום לחצי אוטו ב50-70 שקל

בנתיים מי שבעסק זה אני וגל BLACKMAZDAF

*****עריכה

עכשיו שמתי לב להודעה של TWEET

באיזה חומר הוא הישתמש?

ניראה לי שהוא סופרטייט אלומיניום יחזיק מעמד הריי כתוב שם שהוא עמיד עד 100 מעלות ובאוטו זה 60-70..

פורסם

השאלה אם מישהו כבר ניסה את זה על רכב וכמה זה באמת יעיל?

אם כן, אני מוכן לקחת רבע בהשקעה האפסית הזאת.. רק בשביל הספורט.

פורסם
כבר היו פה בעבר חבר'ה שאמרו שהחומר הוא אותו חומר כמו דיינמאט ובסוף התברר שהוא בכלל לא דומה או קשור.

אייל אפשר לימצוא תחליף דומה בפזקר יש שם רישמה ערוכה מאוד של יריעות איטום בהדבקה עצמית..

פורסם

FATMAT נחשב לא חומר לא איכותי, יש עליו הרבה תלנות. בכל מקרה אתה לא יכול לקבוע לפי תמונה אם זה אותו חומר או לא, לפי מה אתה בודק לפי שיש אלומיניום? אי אפשר.

כאן בארץ לא המצאנו את הגלגל, גם האמריקאים עוד לא מצאו חומר שהוא תחליף טוב לחומרים היעודיים לרכב ושם המבחר גדול בהרבה.

פורסם

אבל החומר הזה יכול לעשות לפחות 50 אחוז מימה שדנמאייט עושה?

אני לא מחפש את הכיי טוב אני רוצה שהוא יאטום בחפיף לא משהוא סוף ומיקצועי ביותר...

פורסם

העניין זה בעיקר איך הוא נדבק, הבעיה ברוב החומרים היא שהם פשוט לא עמידים בחום שיש ברכב. לנו יש ארץ חמה אז צריכים להיות זהירים כפליים. מעבר לכך יכולות להיות בעיות של ריח מהחומר.

פורסם
העניין זה בעיקר איך הוא נדבק, הבעיה ברוב החומרים היא שהם פשוט לא עמידים בחום שיש ברכב. לנו יש ארץ חמה אז צריכים להיות זהירים כפליים. מעבר לכך יכולות להיות בעיות של ריח מהחומר.

אוקי אני יקח את זה לתשומת ליבי

פורסם

אתה עניין ההדבקה עם דבקים שעומדים בחום גבוה, השאלה עם מבחינת איטום הוא מבודד, ועם החומר נמס ?

יובל

פורסם

אני "אמשיך" מעט את הדיון של tweet, ואוסיף כאן כי:

על סמך זה ששמעת מהמוכר סיפורים כי החומר נמס... נו באמת... קח קצת חומר ותעשה לבד

מבחן עמידה בטמפרטורה ספציפית קבועה ותודיע לנו - אם נמס, אני יורד מזה.

ואגב, אני בהחלט יעשה לזה מבחן לפני שימוש.

לגבי ה"חומרים הייעודים" אני מוכרח לומר כי מדובר בסך הכל בחומר שנצמד לגוף המתכתי

של רכבי ע"מ להפחית מהרעידות (ולא לאטום) כך שאני לא צריך חומר נצמד של 1500 ש"ח,

אם יש לו אח קטן ב 115 ש"ח.

לגבי בעיית הדביקות... ובכן... נמצא פתרון אני לא דואג... ;)

לפני רכישה, אנחנו נעלה שוב הצעה למעוניינים.

בברכה

גל

פורסם

לחומר עצמו יש תכונות מסויימות שגורמות לו להיות יעיל במניעת רזוננס. לא תמצא חומר דביק יותר מלמשל האקסטרים שכן החומר עצמו הוא דביק, אין לו פס הדבקה או משהו כזה. זו עיסה דביקה ששיטחו אותה על אלומיניום. מכיוון שהחומר עצמו דביק אתה יכול פשוט לדחוף אותו לכל חור.

פורסם

לגל שלום. תכונות החומר הם לא רק אם הוא נדבק או לא,אם יש לו ריח או לא.אם הוא יימס או לא.ומאיפה הבאת את ה עלות החומר 1550 שח?אני מבין שלחסוך זה טוב אבל לא בכל מחיר.אם קיים חומר ייעודי ואני יודע שמחירו לא בשמיים(בקרוב יינתנו מחירי צרכן ופירוט שימושים)מדוע לא לנסות?או לפחות לגשת למישהו שכבר התקין,האתר מלא בכאלו. אוטו-פרט נציגי דינמאט בישראל 052952410 אודי

פורסם

כנראה שפשוט לא הסברתי עצמי טוב מספיק:

1. עצם היותי חובב spl ולא sq, אני מעוניין בסך הכל במניעת רעידות הפח עד כמה שניתן.

2. רכב זה שבבעלותי יוחלף כנראה עוד השנה (אני מקווה) וגם אם לא, בטוח בשנה הבאה,

וע"כ אינני מתכוון להשקיע את כספי ברכב הספציפי הזה.

3. שוב, אינני משווה בין שני החומרים, אני פשוט אומר שהחומר הישראלי יעזור לי לקבל את

האפקט שאני רוצה שיהיה, ללא כל קשר לדיינמאט.

החומר הזה, בהנחה ואיננו מריח רע, ובהנחה כי אינו נמס בטמפרטורה של עד 70 מעלות,

יונח על פח הרכב שלי ולבטח יתרום רבות למניעת בעיות הרעידות. (שוב, לא איטום!)

4. המחיר לביצוע איטום ביריעות של דיינמאט, לכל הרכב (דלתות, תא מטען) יעלה מחיר

לא מבוטל אצל מתקין, וכשרשמתי 1500 ש"ח אני לא חושב שהגזמתי. (לא?)

בעוד שעם החומר החלופי, 7 מטר בעלות מגוחכת של 150 ש"ח שווה ואף לנסות אותו...

• תוכן חדש...