Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם זה פעם ראשונה שלי פה בפורום מקווה שתעזרו לי (:

רציתי לדעת מה אתם אומרים על הסאב הזה של לאנזר:

http://www.lanzar.com/itempage.asp?MODEL=HRW124

עכשיו ככה- יש לי מגבר של SoundStorm ארבעה ערוצים 500 וואט כל ערוץ עכשיו שעושים ברידג' הוא נותן 1000 וואט מקס ב4 אוהם עכשיו הסאב הזה 4 אוהם 1000 וואט מקס אז סבבה. השאלה שלי אם אני קונה 2 כאלה ומחבר במקביל יעני שההתנגדות תהיה 2 אוהם המגבר יצליח להרים את שניהם?

פורסם

נתון ה "וואט מקס" אינו נותן שום אינדקציה, ובמקרים מסויימים גם נתון ה RMS אינו אמין, (תלוי בחברה ששמה את התוית)

ואם השאלה אם המגבר יכול להרים 2 אוהם מונו, תצטרך לבדוק בנתונים שלו, מגברים סטנדרטיים היום עומדים בעומס של 2 אוהם סטראו, אם ברצונך שיעבוד ב2 אוהם מונו, הוא צריך להיות מוצהר לפחות ב , 1 אוהם סטראו.

4 אוהם מונו = 2 אוהם סטראו (עומס חופף)

2 אוהם מונו = 1 אוהם סטראו (עומס חופף)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

וואלה אחי דבר ראשון אני די בשוק שכל כך מהר ענו לי עד עכשיו הייתי בפורום של מקס טיונינג אין מה להשוות

דבר שני הנה המפרט של המגבר אם תיכול להבין מזה משהו כדי להסביר לי. החברה של המגבר היא לא סתם זה משהו אמריקאי איכותי.

http://www.soundstormlab.com/print/d500_4.htm

תודה (:

פורסם

למרות שאני רואה באתר ברשום שם נתוני RMS אבל לפי מה שראיתי יש להם שם טעות קטנה והנתונים הם נתוני מקסימום ככה שאין נתונים מדוייקים על המגבר באתר.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

ברמה העקרונית אחי נניח וזה 1000 וואט מקס בדויוק כמו הסאב ו500 RMS (נגיד שכל ערוץ מוציא 220 RMS אז נגיד שניהם יוציאו 440 ביחד) אז מבחינה טכנית זה אמור לעבוד?

אני לומד אלקטרוניקה ואני מכיר את כל הנוסחאות של ההספק והנוסחה הכי בסיסית היא מתח כפול זרם

(U*I=P) אז בוא נניח שהמתח לא משתנה והזרם עולה פי 2 אז ההספק צריך לעלות גם פי 2 ולהספיק כביכול ל2 סאבים כאלה. ולמי שלא הבין למה הזרם עולה פי 2 זה בגלל שההתנגדות יורדת בחצי (U=I*R) והR הרי יורד ל2 במקום 4 בגלל החיבור המקבילי. ( RT = R1*R2 / R1+R2)

U=מתח - V

I=זרם - A

R=התנגדות - אוהם

פורסם

חח אהבתי את כל הדקויות, בכל אופן, מה שאמרת נכון, מגבר שמוציא 200 וואט בגישור, אמור להוציא 400 וואט תיאורטיים כשהוא יורד ב50% התנגדות. אך היות ויש ביזבוז חום והרבה תלוי במבנה השנאי של ההגברה, לפעמים מדובר בעליה של 150-180 אחוז במקום עליה של 200%

בכל אופן, זה לא מה שרלוונטי פה, מה שרלוונטי האם המגבר עומד בעומס של 2 אוהם מונו.

אישית איני מכיר את המוצר אז לא אוכל לשער אם החברה כזאת או אחרת.... תצטרך לחפש ביקורות או בדיקות מעבדה על המוצר בחול, אם אכן פופולארי ו\או מוצלח דיי סביר להניח שתמצא.

דרך אגב אני חושב שרק עכשיו שמתי לב שהם מצהירים יותר מ200 וואט לכל ערוץ, כפול 4.

מה עלות המגבר בארץ תזכיר לי?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לא יודע אחי כמה הוא עולה בארץ כי החברה שמייבאת אותם מאמריקה לא מייבאת את הדגם הזה אבל הדגם הכי חזק שהם מייבאים הוא Sound Storm F260.5 והוא בהספק של 1300 וואט ועולה 1500 בערך אז אם שלי 2000 וואט אני מניח שלפחות 2000 ומשהו...

הבאתי אותו מארצות הברית ב950 שקל

הבאתי גם 4 רמקולים של אודיובאהן

מצאתי גם את המדריך של הרמקולים תסתכלו בבקשה בעמוד של תפעול ב2 אוהם (עמוד 5 למטה) אם הבנתי נכון זה יעלה את ההספק רק ב50 אחוז זאת אומרת ל1500 וואט כביכול

אם זה ככה ובהנחה שאני לא אגביר את הסאבים את הסוף במילא והכסף לא ממש בעיה שווה לי לקנות זוג כאלה?

http://www.soundstormlab.com/products/owners%20manual/Stretch%20Daddy%20amps2.pdf

• תוכן חדש...