Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עומס יתר עזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

100%.

אז בשורה התחתונה, אל תחליף שום פיוז ל"פיוז" יותר גדול...

(דרך אגב מצאתי כמה פיוזים, הבעיה שהמצלמה שלי מעפנה ואי אפשר לצלם אותם מקרוב..)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
audio-feel טוב בוא נתחיל, דבר ראשון אין לי שמץ של מושג עם איזו סחורה אתה מתעסק כשאתה אומר "מגבר מתאמץ" "מגבר מתחמם" וכו

מוצרים סיניים או מוצרים זולים אכן מתחממים ואכן מתנתקים, לי לא יצא לעבוד עם סחורה מסוג זה...

רמקולים עם נצילות נמוכה מכבידים על מגבר ? אתה מנסה לרמוז שבגלל שיש גיין גבוה, המגבר לא עומד בלחץ ?

שוב, אין לי מושג על איזו סחורה מדובר....

ולגבי מה שקראתי תיאוריות, כמובן שזה לא במובן השלילי, אולי יש לך ניסיון מעשי איתם בחיים, אך אין זה אומר שזאת עובדה לגבי הבעיה הספציפית שיש פה לבן אדם ..

ושוב נתת דוגמא למגבר שלא חזק דיו ובגלל שהרמקול עם נצילות נמוכה מעלים את הגיין, בגלל שמגבר אינו חזק הוא מתאמץ יותר ? שוב..... ממש אין לי מושג מאיפה הנתונים האלה, אם מדובר במוצרים סיניים אני אבין

אך אם זה לא המצב אני אשמח אם תסביר לי ...

איל, טוב לקבל תשובות מאנשים במקצוע, אם יש באפשרותך לשאול אותו איך ייראה פיוז לאחר שהוא מקבל פי 40 מערכו ?

ואיך התשובה שלו מסתדרת עם מה שפותח התרד מתאר ? מערכת תקינה במשך חודשים, ולאחר חודשים הפיוז מחליט שזה יותר מידי בשבילו הזרם שזורם אצלו , יש דברים כאלה?

בבקשה: המגבר של הבחור המדובר הוא BOSS אם אינני טועה, הוא האבא והאמא של הסינים.

מגבר כזה יתנתק. מגברים ברמה קצת יותר גבוהה, לא יתנתקו, אלא "ימרחו" את עצמם על הרמקולים

והתוצאה תהיה: במקום באס, יהיו מעין "פלוצים", במקום אמצע, תשמע צוויחה לא מובנת, ובמקום

גבוהים, יהיו לך מתכות שמתחככות אחת בשניה.

לגבי הבעיות שיש לו עם המגבר, לא יודע אם שמת לב, התשובה שלי התחלקה לשני חלקים.

1. סיבה לזה שהמגבר לא נדלק,

2. סיבה לזה שהוא מתנתק.

הסיבה שאינך מכיר את התופעות הללו, היא מה שהעדת על עצמך ..."לי לא יצא לעבוד עם סחורה מסוג זה"

ולבסוף: קרא את ההודעות האחרונות שכתבתי בנושא, ותהיה לך תשובה גם על השאלה האחרונה.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

100%, פשוט נתת את הרושם שמדובר פה במגברים בכללית, ולא הבנתי אם דיברת על מגבר ספציפי או מגברים בכללית שמתאמצים ומתנתקים..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...