Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דילמה....

אני לא מתכוון להרכיב בעצמי את החלקים שאני רוצה במערכת (מגבר וקומפוננטס)

אבל בחנויות שמתקינות אין את החלקים שאני רוצה ואני לא יודע אם זה כדאי להזמין מהאינטרנט חלקים ולתת להם להרכיב...

כי אם הם יפשלו בהתקנה הם יאשימו את המגבר לדוגמא ויזרקו אותי לכלבים...

הם יכולים לפשל בהרבה דברים לפי הבנתי...ולהגיד לי שהרכיבים לא טובים...

מה עוד שחשבתי על אופציה שהם גם יכולים לרמות אותי ובכוונה לעשות ארקה לא טובה או משהו לנסות למרוח אותי ולנסות לדחוף לי מגבר משלהם או משהו בסגנון..

נקודה שלי היא האם כדאי לי לעשות את זה (לקנות אצל אחד ולהתקין אצל השני)

תודה

HU - Pioneer DEH-1650

Components - Morel Pulse 6

Amplifier - Lanzar HTG 424

SubWoofer - Pioneer TS-W33C 150W RMS

:vamp:

פורסם

אחי אין כמו להתקין לבד!

סט נחמד (לי של לאנזאר עלה 70 ש"ח) של חוטים וRCA

עם הכול

תנסה להתקין לבד

אם תצתרך אני מוכן לעזור בכיף

פורסם

את הסיכון הזה אתה תמיד לוקח איתך בכול התקנה...

ולדעתי זה לא ממש משנה איפה ליקנות ואיפה להתקין..

הצלמה שלי שתעשה את זה לבד גם כיף וגם חיסכון בכסף....אם לך אין ידע בהתקנות תעשה עם חבר שיודע.. בפורום פה ישמחו לאזור לך..

אם אתה מהצפון אני יעזור לך...

פורסם

אני ממש מעריך את העזרה של כולם פה והנכונות לעזור...

אני גגם רציתי להתקין לבד...קראתי את המדריכים המעולים שניתנו בפורום ומה כבר יכול לקרות...פלוס זה ניסיון מהנה...

אבל בכל דבר בעולם יש חסרונות והחסרון שלי זה שאין אישור של בעל הממון / רכב...- אבא!

אבל תודה לכולם!

HU - Pioneer DEH-1650

פורסם

אם זה המצב אז לדעתי תקנה את הרכיבים מאיפה שאתה רוצה ותגיד לנו באיזה איזור אתה גר שנוכל להמליץ לך על מתקין אמין ומקצועי באיזור שלך, יש מספיק מתקינים טובים שלא יהיה איכפת להם רק לבצע התקנה.

איציק.

פורסם
אם זה המצב אז לדעתי תקנה את הרכיבים מאיפה שאתה רוצה ותגיד לנו באיזה איזור אתה גר שנוכל להמליץ לך על מתקין אמין ומקצועי באיזור שלך, יש מספיק מתקינים טובים שלא יהיה איכפת להם רק לבצע התקנה.

איציק.

מסכים איתך ב100אחוז....

תיקנה את הרכיבים ואנחנו נמליץ על מתקין...

פורסם

אז אני גר במיתר...

לכל מי שלא יודע מיתר זה יישוב ליד עומר וליד באר שבע

אז אם תוכלו להמליץ לי על מתקינים באזור באר שבע זה יהיה מצויין...

אבל בגלל שאני לא מאמין שמישהו מיכם גר באזור אז גם באזור ת"א והסביבה זה בסדר..לא אכפת לי לנסוע לאזור המרכז בשביל מתקין מקצועי שגם לא יקרע אותי במחיר

ד.א אדוונט

מאיפה קנית את הסט חוטים של לאנזר ב 70 שח?

HU - Pioneer DEH-1650

פורסם

אומנם מחיר זול בשביל סט חוטים, אבל המחיר לא לחינם, הסט הזה מאוד לא מומלץ בשל ליקויים בראשי הRCA שלו.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

דבר ראשון זה לא מחיר טוב זה מחיר בן-****

אני יכול להשיג דברים זה לא משנה איך

מיק מיק - אתה יותר מבין ממה שחשבתי

אכן הראשים של RCA הלאנזאר ניקרעו לי (אני מקווה שלא ניחשתה סתם....)

אבל תאמת התעללתי בהם קצת

בכול מקרה אתה יכול לקנות סט של חוטים איזה שבא לך רק חברה מוכרת או מה שאחרים ימליצו לך......במחשבה שניה

למתקין אמור להיות את הציוד הזה ואתה לא צריך לדאוג

מקווה שעזרתי

ADVANT

פורסם

בקיצור תשמע לפי דעתי לך למקום רציני עם רשימה הוא יזמין לך הכל מה זה אין לו בחנות :shock: :shock:

אתה יכול לבוא אל אשקלון לאמיל ב"מרכז הרכב", וואלה אחלה מקום, באמת יחס טוב, התקנה 10000% ואחריות על כל דבר שיקרה לך, תמיד הוא איך שבאים אליו עם בעיה הוא לא מתלונן, הוא מסדר בכיף באמת אחלה מקום.

והוא גם מזמין לך מה שאתה רוצה ומגיע תוך זמן מסויים גם שיפורים לרכב יש שם חיצוני פנימי מוטורי הכל.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

advant, מן הסתם לא היתי מגיב אם לא הייתי יודע, מה הטעם להטעות ? :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

סבבה

ובכל זאת הייתי מעוניין לדעת על מתקינים וספקים באזור המרכז

HU - Pioneer DEH-1650

• תוכן חדש...