Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה המכשיר הזה? ממה שכתוב עליו הוא אמור לנקות רעשים וכדומה, זה נכון?

המכשיר מתחבר משני צידו ליציאות RCA, כלומר לכניסת הRCA במגבר מצד אחד, ולסוף הכבל RCA מצד שני.

האים ההשפעה שלו באמת מורגשת?

תודה מראש לכל המגיבים.

ג'ניה

123.JPG

:king:

פורסם

איל אז מה שאתה אומר זה שאני לא צריך להתקין אותו ברכב אם אני לא שומע רעשי אלטרנטור במערכת?

איך זה בכלל היוני שהמכשיר משתיק רעשי אלטרנטור? לפי מה שהבנתי רעשים אלו נובעים מחיבור הערקה "לא בריא" והרי שהמכשיר מתחבר לRCA. מה הקשר?

ג'ניה

פורסם

רעש אלטרנטור נובע לא רק מהארקה לא טובה.

ברוב המקרים ולא משנה מאיזה סיבה הרעש עובר בRCA. ובגלל זה מחברים את המשתיק על הRCA, וככה הוא לא נכנס למגבר ולא יוצא ברמקולים.

פורסם

קרא על רעש אלטרנטור בFAQ ותבין בדיוק איך זה מתקשר, לי אין כח לכתוב בפעם ה100. אתה יכול גם לקרוא כאן:

http://www.bcae1.com/glisoltr.htm

כמו שאמרתי הוא מסנן DC. אם אין לך רעשים אין לך מה לשים אותו. אם יש לך רעשים עדיף שתנסה לפתור את הבעיות בדרכים אחרות שכן הוא רק משתיק ולא מסיר אותם או פותר את הבעיה.

פורסם
מה זה המכשיר הזה? ממה שכתוב עליו הוא אמור לנקות רעשים וכדומה, זה נכון?

המכשיר מתחבר משני צידו ליציאות RCA, כלומר לכניסת הRCA במגבר מצד אחד, ולסוף הכבל RCA מצד שני.

האים ההשפעה שלו באמת מורגשת?

תודה מראש לכל המגיבים.

ג'ניה

אהלן גבר בקשר למשתיק תלמד משהו זה חרטה ברטה לא שווה כלום הרי הרעשים באים מזה שהRCA שלך נוגע איפה שהוא בחשמל זה יכול להיות הרבה מקומות תעביר RCA כמו שצריך ולא תשמע שום רעש המשתיקים האלה זה נועד למערכות שאין ברירה שזה אומר שיש לך משהו כמו חמישה מגברים וזה המון חשמל קיצור צבע אותו בכחול וזרוק אותו לים או בירוק לירקון
פורסם
אהלן גבר בקשר למשתיק תלמד משהו זה חרטה ברטה לא שווה כלום הרי הרעשים באים מזה שהRCA שלך נוגע איפה שהוא בחשמל זה יכול להיות הרבה מקומות תעביר RCA כמו שצריך ולא תשמע שום רעש המשתיקים האלה זה נועד למערכות שאין ברירה שזה אומר שיש לך משהו כמו חמישה מגברים וזה המון חשמל קיצור צבע אותו בכחול וזרוק אותו לים או בירוק לירקון

תקרא שוב פעם מה כתבת, אם הבנת תחזור אלי עם תשובה...

פורסם

אופל אל תשחק אותה מבין ומה זה הניגודים האלה???

חרטה ברטה-----זה רק למערכות יקרות

ובאיזה חשמל הRCA נוגע???

אני רוצה לדעת כי אני לא מבין במערכות אז בוא תחדש לי

אולי נוגע במרכב וגם אז אני לא יודע אם הוא יעשה רעשים אולי???

• תוכן חדש...