Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוא תשמע ותגיד לי אם זה לא יותר מ200 ארמס, שאתה יושב באוטו והשערות קופצות לך והחגורה נותנת לך מכות בבטן. וגם השוואתי אם רוקפורד 501X שהוא 250W. ושלי היה יותר חזק. והוא לא זייף.

הצליל מגעיל אבל הוא לא מזייף.

פורסם

1.5DB, זה משהו אבל זה לא כל כך מורגש כמו שחושבים. המסקנה? לפי האוזן אתה לא יכול לקבוע אם המגבר מוציא 200 או 300, תלוי גם בסאב שמחובר אליו ותלוי גם ברכב. לדעת כמה הוא מוציא על פי שמיעה אפשר בכלליות נאמר 200-300, 400-500 אבל לא לתת תשובה מדוייקת.

פורסם

אני לא אמרתי כמה הוא נותן בוודאות. שמעתי מגבר 250W לפי נתונים והם נכונים. שנייה אחריו שמעתי מגבר יותר חזק ממנו בצורה שאפשר להרגיש. אז הוא יותר מ200W זה בטוח.

אפשר להגיד בערך 300, אולי קצת יותר.. כי בכל זאת בשביל להרגיש הבדל ברור צריך לפחות תוספת של איזה 50W.

וגם לדעתי.. אם הבדל של 100% בהספק נותן הגברה של 3DB אז הגברה של 50% לא תיתן 1.5DB

לדעתי קצת יותר. זה לא נכון בתיאריה אבל.. מי כמוני יודע שהתיאוריה והמציאות לא תמיד על אותו קו.

פורסם

שלא יהיו אי הבנות, אני לא אוהב לזרוק דברים באויר

אז אם אתה מעוניין לדעת איך הגעתי למסקנה שהלאנזר הזה לא נותן יותר מ200 (VIBE 431)

זה פשוט.

יש לי שני סאבים בבאגז. אותה תיבה אותו רמקול אותו בלאי אותו זמן שימוש אותו הכל.. אותו תדר וכו וכו

(גם השטיח מסביב זהה)

בכל אופן. יש לי מאגנט טירקס, ואלפיין 504. שניהם מוצהרים 200 אר אמ אס בגישור

כשאני מחבר כל מגבר בגישור נפרד, לסאב. ואני נותן לקרוס אובר האקטיבי לתחום את התדרים

אי אפשר להבדיל בין הסאבים, בין אם זה מבחינת כוח, ובין אם זה מבחינת צליל.

(אי אפשר להבדיל איזה סאב מחובר לאיזה מגבר ולהיפך.)

עשיתי ניסוי עם הרבה מגברים זולים, אחד מהם היה 431. רציתי לראות איך הוא יעבוד במקביל למאגנט שלי

והתוצאה היתה שיכולתי להבדיל מי מבין השניים יותר בולט

גם כשהחלפתי בין הסאבים, עדיין יכולתי להבדיל מי מבין השניים יותר בולט

ולאחר מכן, בדקתי איזה מגבר מחובר לכל סאב, ודיי התפלאתי שמצאתי את המאגנט, כי ההצהרות של הלאנזר כל כך חזקות שהיתי בטוח שהוא פשוט מפלצת........

לא דובים ולא יער.

כמובן שכמו שסיפרתי בעבר היו לי בעיות מתח, אז כמובן שכשעשיתי את הניסוי. בדקתי ששניהם עומדים כימעט על 13.6-8 וולט.

במילים אחרות, אם הלאנזר הזה נותן יותר מ200, אני עושה סיבוב באויר.

אז שאף אחד לא יחשוב שאמרתי את דבריי בגל ששמעתי שהסאב מקבל 200, או 250.

זאת בסך הכל השוואה לנתון אחר שמוצהר 200, שאני יותר בוטח בו מאשר בהצהרות של הלאנזר (מעניין למה)

ואם הנתון של המאגנט מזייף, אז אוי ואבוי ללאנזר!

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
וגם לדעתי.. אם הבדל של 100% בהספק נותן הגברה של 3DB אז הגברה של 50% לא תיתן 1.5DB

לדעתי קצת יותר. זה לא נכון בתיאריה אבל.. מי כמוני יודע שהתיאוריה והמציאות לא תמיד על אותו קו.

כמובן שיכולה להיות עליה גדולה יותר בDB, יכולה להיות גם קטנה כמו שאמרת זה תאוריה. אבל עדיין המציאות לא יכולה להיות רחוקה לגמרי מהתאוריה.

הבדיקה של מיקמיק קצת יותר מדוייקת מסתם השוואה שכן יש לו שני רפרנסים ולא רק אחד.

פורסם

רק בשביל השם הטוב של לאנזר לגבי ההצהרות השיקריות שלהם

אין לי בעיה לעשות את הבדיקה הזאתי שוב.

אם למישהו פה יש מגבר מהסדרות הנמוכות של לאנזר, (לא מדובר במונובלוק וכמובן שלא באופטידרייב)

והוא מעוניין לעשות מבחן עיוור, לעומת מגבר אחר שלפי דעתי, דיי מדוייק לגבי הצהרה של 200 אר אמ אס בגישור

אז אתם מוזמנים...... אבל תקחו בחשבון שכשאני ראיתי שהמאגנט הוא בעצם הדומיננטי, אני פשוט לא האמנתי

היתי כל כך בטוח שהלאנזר בהרבה יותר חזק, שפסיכולוגית חשבתי שהמאגנט חלש לידו...... כמה שהנייר מתעתע ומבלבל אותנו, אה ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

הלאנזר לא היה מכוון, הקרוס שלו לא היה פעיל..

השתמשתי בקרוס אקטיבי בשביל שני ההגברות

הגיין שלו היה על מקס.

תיצור איתי קשר בפרטי או באיסיקיו, אני מידי פעם קופץ לחיפה בשביל מסעדה של חבר שמה.. בדרך כלל זה בימים פנויים (אני פשוט מהמרכז) אז זה אומר שיש לי זמן פנוי

בכיף אני יעשה את ההשוואה שוב.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

רציתי לעשות את ההשואה במפגש לעייני חברי הפורום. אני לא עד כדי כך רוצה לבדוק את ההבדל שאני יבוא במיוחד לחיפה בשביל זה..

תבוא למפגש הבא הבא.. כנראה יהיה מפגש גדול אחרי ההתקנה שלי ושל ג'ניה ועוד כמה חברה אולי יצטרפו.

צריך לארגן פעם אחת משהו חזק ורציני ואז זה ימשיך ככה ורק יגדל.

אז יאללה תתחילו לבנות דברים יחודיים. אני מדגיש יחודיים.

• תוכן חדש...