פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
ואני אומר צפון אני לא מתכוון לחיפה, (קריית שמונה). תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Solox, -
אמ די אף...... 1 2
מאת TTAALL- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
תגידו איפה אני יכול ליקנות בזול פלטת אם די אף לבניית תיבה לסאבים ????? ועוד שאלה היא מה יתפקד טוב יותר לSPL ברמת מחירים של 1000 שקל 3 סאבים פיוניר 305F או 3 רוקפורד 3412 |??? ואל תגידו לי הפיניר ביגלל שהוא ותן 300 RMS .... השאלה שלי זה מה בתחלאס יותר חזק לא לפע נתונים המגבר שהולך לידחוף את כל אלה זה מגבר של לאנזאר 1200 D
הודעה אחרונה מאת TTAALL, -
- 5 תגובות
- 910 צפיות
חברים,הציעו לי את ה-HU הזה לאחר שחיפשתי ארוכות אחר HU מתקדם של אלפיין כמשומש [מה לעשות ,אין מצב שאשלם מחיר מלא של חדש.טירוף!!] והייתי רוצה לקבל המלצות ממי שמכיר את הדגם או שיכול להשוות אותו לסדרה 98XX מי שמכיר .. וכמו כן כמה לדעתכם יהיה מחיר הוגן לשלם על מכשיר כזה שעבד 8 חודשים? חשוב לציין שבטח גם אזכה לאחריות של חצי שנה -שנה על המכשיר. תודה
הודעה אחרונה מאת magic, -
- 5 תגובות
- 907 צפיות
איך הדגם הזה אנשים? תראו לי בבקשה ביקורות אליו אני יודע שההגברה שלו היא 4X50 (2X19)RMS ויש לי שאלה אם אני מחפש אותו רק לקומפוננט קדמי אז האם אפשר לעשות ברי'ג? כאלו 2X100 לקומפוננט ? מאחורה אני מחבר סאב של 150 RMS למגבר סוני XM5020X 1X130RMS
הודעה אחרונה מאת okiman, -
בקשר לקרוסבר
מאת nilcc- 1 תגובות
- 617 צפיות
יש לי פזו 307 שבאה עם המערכת המקורית של החברה עכשיו אני לא רוצה לשנות אותה בגלל כמה סיבות אבל איכות שלה לא משהו יש לי מגבר 301X של רוקפורד פאנצ והוא לא חותך כל כך טוב את הצליל איזה קוסובר אתם ממליצים לי לקנות ?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 20 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
קראתי כמה כתבות ובהם גיליתי פרט מעניין שאין דבר כזה מגבר לסאב בעל SQ גבוהה (אני מדבר על מגברים איכותיים PG,MCINTOSH,ROCKFORD,JL,SOUNDSTREAM,XTANT....) בבדיקה שנערכה נבחרו מגברים אם אותו הספק?וחוברו לאותו סאב תוצאות הבדיקה היו שההבדל היחידי שהמגברים היותר יקרים היו פשוט UNDERATED ומגברים יותר זולים היו OVERATED אבל כולם תיפקדו באותה צורה(SQ) ולא היה הבדל משמעותי. אז שאלה שלי למה בכל זאת יש הבדלים משמעותיים במחיר הרי בסופו של דבר המגברים יתפקדו זהה?.
הודעה אחרונה מאת .fsound, -
חיבור של סאב למגבר 1 2
מאת monosoul- 24 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם , שתי שאלות: הוספתי עוד מגבר למערכת שלי , משהו פשוט של JENESIS 4*50 והוא אמור להיות מחובר רק לסאב שלי (TS305W PIONEER 400RMS - 800W MAX ) עכשיו השאלה שלי היא מה הדרך לתת לסאב את העוצמה החזקה ביותר: חיברתי צד אחד של המגבר ליציאת הסאב בHU ומהמגבר לסאב וקיבלתי תוצאה נאה מהסאב עכשיו כמו שאני יודע אפשר לחבר כל צד של המגבר לצד אחר (צד אחד לימין וצד אחד לשמאל) אבל מסתבר שאני לא יודע איך לעשות את זה כי כשעשיתי את זה שמעתי רעשים מהסאב חזקים רציתי לשאול איך לעשות את זה ? נגיד שצד ימין שיוצא מהHU מחובר לאחד הצדדים של המגבר אז איזה חוט אני מוציא לסאב מפלוס בצד ימין לפלוס בסאב או ההיפך??? והאם בכלל ניתן לעשות את זה במגבר שלי? השאלה השניה היא פשו…
הודעה אחרונה מאת magic, -
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
בוקר טוב, יש לי בעייה קטנה במערכת שאצטרך את עזרתכם. כרגע מחוברים אצלי רדיו דיסק (PIONEER DEH-P7500MP) למגבר (ROCKFORD FOSGATE 501X), ומשם לרמקולים 6X9 (פיוניר). כאשר אני מחבר את ה RCA מההד-יוניט למגבר, דרך היציאה האחורית של ההד-יוניט (ישנם 3 יציאות: קידמית, אחורית וסאב), אני מקבל רעשי אלטרנטור חזקים מאוד, של כל מערכות החשמל באוטו, כלומר מושפע מתאורה, מזגן, התנעה, חלונות חשמל וכדומה. אבל, כאשר אני מחבר את ה RCA ליציאה הקידמית בהד-יוניט, נעלמים כל הרעשים כלא היו. מה הבעייה? לפי מה שהבנתי שתיי היציאות עובדות במתחים שווים, שתיהם מקבלים REMOTE מאותו המקום.. אודה על כל עזרה בדבר -- יניב
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 2 תגובות
- 937 צפיות
נגיד שיש מגבר 4 ערוצים. שכמובן אפשר לגשר אותו ל2. ובנוסף הוא מסוגל לרדת להתנגדות של 2 אום 4X ??? at 2 ohms והשאלה היא אם אפשר גם לגשר ל 2 ערוצים ובנוסף להוריד את המגבר ל 2 אום? או שזה תלוי במגבר? כי ראיתי אחד שגן מסוגל לרדת ל 2 אום, ובנפרד אפשר לגשר אותו ל 2 ערוצים מ 4 אך אי אפשר גם וגם. בתודה מראש ADVANT
- 7 תגובות
- 929 צפיות
לחבר שלי יש בעייה ברמקול האחורי שלו (3WAY), הוא משמיע בזמן שהוא מנגן מן צליל מפריע TZZZZ כזה... מה שעשיתי פרקתי לו את הרמקול ולקחתי הבייתה לבדוק, אז אני רואה את אחד הכבלים (שעובר בין הממברנה לטוויטרים) שמעבירים את הסאונד לטוויטרים ה "+" פשוט מנותק (צד אחד שלו) והוא קופץ על הממברנה אז חשבתי שהוא צריך להיות מחובר כמו ה "-" שלו מבחינה הגיונית. אז הלחמתי אותו לאן שהוא צריך להיות מחובר והרמקול עושה עוד יותר רעש!!! ניתקתי את ההלחמה שעשיתי, הדבר הכי מוזר שבלי החוט הזה הכל ברמקול עובד רק מה שעושה רעש זה את החוט קופץ על הממברנה (אם אני מחזיק אותו אז אין רעש בכלל!!!). מה שמוזר לי איך הטוויטרים עובדים אם הכבל הזה מנותק? והאם אני יכול להוציא אותו לגמרי שלא יקפוץ ?
- 2 תגובות
- 718 צפיות
אחרי שההורים שלי לא מצאו את ה אלפיין PHX-700 אני מחפש עכשיו אחד ברמתו אני מבקש עזרה דחופה להמלצותיכם לפני שהם חוזרים ... ניסון עם אפשר יובל ...
הודעה אחרונה מאת Refael Azi, -
- 4 תגובות
- 816 צפיות
זה אפשרי ? יש מגש אחורי ? ואם אין מה תמליצו לי לעשות ? תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
מחירים למורל
מאת monosoul- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם החלטתי לקנות קומפוננט לקדימה בשעה טובה ואחרי רצון רב לרכוש סרווין ווגה נראה לי שבסוף אני ילך על אחד מדגמי מורל עכשיו יש ליד הבית שלי סוכן של מורל ורציתי לדעת אם המחירים שלו רלוונטים אז ככה יש לי 206 ומקדימה אפשר לשים 6" (תקנו אותי אם אני טועה) ורציתי לדעת פלוס מינוס מחירים סבירים לסוגי הקומפוננטים של מורל שאוכל לדעת שהסוכן לא מגזים מדי!!! ועוד אם אפשר לדעת מהם הדגמים החדשים יותר (מילניום ,פולס)?? תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 11 תגובות
- 845 צפיות
בבקשה אני חייב לדעת את המחיר שלו... אני צריך את המחיר של חדש ושל משומש (בערך). תודה מראש שרון.
הודעה אחרונה מאת B.R, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, ברצוני להתקין ברנו טווינגו מערכת רדיו-דיסק / MP3. קראתי איפשהו בפורום הזה שבטווינגו מומלץ להתקין צ'יינג'ר... רציתי לדעת האם יש ביסוס לעניין ואם כן אז למה? תודה, דניאל
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
דגמי פיוניר
מאת לוויתן- 3 תגובות
- 744 צפיות
פרסמתי ב-http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=42529 שאלה לגבי רכישת מערכת אודיו לרכב. אני מחפש רדיו-דיסק "מותג" שמשמיע MP3. אני מתמקד בפיוניר DEH- 4600/50 שעכשיו אפשר לקנות ב-999 ש"ח, ושואל: האם יש מערכות שעדיין עומדות בדרישות שלי, ובתכונות אחרות (למשל - הספק מוצא) הן פחות טובות, ככה שהן תהיינה יותר זולות? מה דעתכם אגב על Blaupunkt?
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 891 צפיות
שלום, יש לי רדיו דיסק פיוניר 1650 ואני מתקשה להבין מה אומרות ההגדרות של האקולייזר, אני רוצה פשוט שתהיה עוצמה יותר ברמקוליים הקדמיים... אז מה זה: eq-m eq-l eq-h תודה
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
שבוע שעבר נעלמה לי האפשרות של שינוי הבאס והטרבל ! איך זה יכול להיות ? כל שאר הפונקציות נשארו ! רק זאתי נעלמה ! אה והיה יום שהיא חזרה ואח"כ נעלמה שוב ! איך ? מה ? למה ? מה אפשר לעשות ? זו בעיה או יכול להיות שאני בטעות עשיתי משהו ? תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת T.s.R, -
JVC KD-G700
מאת ROEI-A- 3 תגובות
- 881 צפיות
במכשיריש שתי יציאות למגבר 4V מישהו יודע אם אפשר להפוך את היציאה האחורית לשליטה על סאב כמו בפיוניר 4650? מה ההבדל היציאת מגבר 4V ל2V ל5V כמו שראיתי במכשירים אחרים?
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הלכתי היום עם חבר לחפש רמקולים קידמיים ואחוריים לרכב דייהו לאנוס , התקציב עד 1000 ש"ח . היינו בשתי מקומות שנתנו שתי הצעות שונות - הצעה ראשונה : מקדימה קומפוננט מוראל מילניום 6.5 , מאחורה רמקולים פיוניר 6.5 דגם 1610 , סך הכל כולל התקנה 1050 .ששאלנו אותו בקשר ל6על 9 הוא הישתפן אפשר לומר ואמר שהחיתוך יצא יקר ולא מישתלם ובלה בלה .. במקום השני שהיינו הציעו לנו קומפוננט ששכחתי את השם שלו אבל זה כנירא ביגלל שהוא היה בהיר מידי ולא החשבתי אותו . הוא הציעה בתור אחוריים לשים 6על9 סיניים , הכל ב1000 . אז כנירא שאצלו לא נתקין ... אז השאלה היא אם ללכת על ההצעה הראשונה או לחפש באינטרנט קומפוננט +6X9 ב900 שקל כדי שישאר כסף להתקנה ... הבעיה היא שלחבר שלי אין מגבר , הוא יחבר …
- 5 תגובות
- 976 צפיות
ככה אני חושב לחבר את המורל היברייד למגבר של רוקפורד 200.4 שהוא מוציא 100 WATT בברידג',השאלה שלי שבברידג' ההרס של המגבר קופץ מ-0.05 THD ל 0.1 השאלה עד כמה הרמקולים יזייפו,ואם בכלל מחברים קומפוננט בברידג או שזה לא מומלץ
הודעה אחרונה מאת zuri, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בשעה טובה קניתי חומרי איטום,דיינמאט אוריג'ינל,ספרי זפת וכו'. כמובן שאני רוצה לעשות לעצמי עבודה כמה שיותר טובה אז יש לי מספר שאלות שאני זקוק לתשובה עליהם: 1.הספריי זפת יעבוד בצורה יעילה בחלק הפנימי של הדלת? 2.איך להדביק את הדיינמאט בצורה הכי טובה ככה שהחומר יידבק כמו שצריך כי הבנתי שיש איתו בעיה קטנה בקשר לחוזק של הדבק? 3.אני מכין לרמקולים טבעות MDF במקום התושבת פלסטיק המקורית,איך עדיף לאטום אותה מבפנים,בעזרת זפת,דיינמאט או שנקנה כבר את הדיינמאט שמיועד לאטימת רמקולים? תודה מראש לכל מי שעוזר (וביצעתי חיפוש וקראתי את הFAQ ולא מצאתי תשובה מספקת)
הודעה אחרונה מאת אנטיזחן, -
שלום לכולם. אז ככה, התחלתי לבנות תיבה כפולה לשתי וופרים של רוקפורד RFZ3412 ,ככה שהתיבה נבנת בידיוק למדיות הנדרשות של הסאב, מה דעתכם ? איך העץ ? התיבה עדיין לא מוכנה , מעלה כמה תמונות להמחשה ורוצה לשמוע את דעתכם האם אני עושה הכל בצורה נכונה ? עזרו לי בבקשה, תודה לכולם מראש !
האם זה אפשרי....
מאת ehud- 3 תגובות
- 966 צפיות
האם זה אפשרי להתקין מערכת ברכב ישן מאוד (אספנות) שאין לו יצאות חשמל מתאימות למערכת ולרמקולים
הודעה אחרונה מאת ehud, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
עברתי מפורום ייעוץ ברכישת רכב לייעוך הרכישת אודיו (כן כן, קניתי רכב!!) יש ברכב רדיו-טייפ של פיוניר מאד פשוט ורציתי לשפר. אני מחפש רדיו-דיסק טוב ואמין. לא יותר מזה. שיוכל להשמיע שדיסקים צרובים, ואמפי3 זה עוד יותר טוב. פה אני הולך על מותגים. לא מחפש את החלטורות האלו כמו Super-Sound וכו'. חשבתי על ה-PIONEER דגם DEH- 4600/50 שיש אותו עכשיו במכירות קבוצתיות ב-999 ש"ח. זה עונה לי על ההגדרה? או שזה יותר מדי בשבילי? אגב - עד כמה שידוע לי הרמקולים האחוריים הם פיוניר 130 ווט ואין לי מידע לגבי הקדמיים. יש לי עוד 2 שאלות חשובות: 1. האם התקנת רדיו פשוטה (להוציא ישן, לחבר חוטים, להכניס חדש) או מסובכת יותר? 2. האם כיבוי של הרדיון כשמוציאים את המפתח מהסוייץ זה משה…
הודעה אחרונה מאת monosoul, -
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כמה אמורה לעלות מערכת רדיו דיסק mp3 + רמקולים ... באיכות טובה ומכובדת ? חשבתי להוציא על דבר כזה משהו בסביבות ה 2000 שקל + - זה יספיק למשהו טוב ? אני לא מחפש משהו מטורף אלה משהו שיהיה כיף לשמוע בו בלי רעשים מיותרים נ.ב האם קניית רדיו-דיסק עם פאנל נשלף מונעת גנבה ? או מפחיתה לפחות ? אם מישהו גונב לי את הרדיו בלי הפאנל יהיו לו שימוש ? יהיה אפשר לעלות על הדגם ? תודה מראש
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
זכיתי במכירה פומבית ברדיו דיסק של סוני דגם CDX-C8000R זכיתי בו ב 499 שקל + משלוח זה יוצא 548 שקל איך הדגם הזה טוב? וגם זכיתי במגבר של סוני הדגם הוא XM-5020X זכיתי בו ב 230 שקל כולל משלוח המגבר הוא 2 יציאות של 100 ויציאה אחת מונו לסאב וופר של 260 וואט 2X50 RMS 1X130 RMS עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה דבר כזה! לקנות סאב וופר סבבה לא משהו רציני כדי שהמגבר הזה יוכל לספק אותו ולקנות קומפוננט גם סבבה ואיכותי את הסאב אני אחבר בבריג למגבר שיקבל ממנו 130RMS ואת הקומפוננט אני אחבר לרדיודיסק בלבד ככה שיהיה לי רדיו דיסק קומפוננט סאב וופר ומגבר האם זה סבבה? כאלו ישמעו טוב? המגבר הזה יוכל להרים סאב למשל של פיוניר 400 וואט? או סאב אחר …
- 3 תגובות
- 883 צפיות
טוב קודם כול מברוק אל הבית החדש(למרות שהאבתי יותר תקודם). אז ככה הבעיה שלי היא שאבא שלי לא מוכן שאני יסים סאב שיתפו הרבה מקום אז אני צריך המלצות לסאבים קטנים עוצמתים(סביבות ה400RMS) אבל שיהיה גם איכותי אני יביא אותם מארה"ב (נוסע עוד שבוע וחצי) והתקציב הוא עד 150$, התיבה חיבת להיות קטנה עד כ28 ליטר והסאב יחובר למגבר שלKICKER KX650.4 שיתן לו 325RMS בגישור ב4 אוהם אחשיוו המליצו לי על ינפנטי קאפה פרפקט 10.1 שהוא 350RMS סליל אחד של 4 אוהם ויהיה בתיבה קטנה של 17 ליטר אטומה
- 5 תגובות
- 987 צפיות
שלום, ברדיו דיסק שלי ברכב כמעט ולא רואים את התצוגה (המספרים של התחנות, וכו..), באור יום רואים חלש מאוד, בלילה לא רואים בכלל. חוץ מזה הרדיו דיסק עובד מצוין. ככל הנראה מדובר בנורות שרופות. כמה לדעתכם צריכה לעלות החלפה של נורות, והאם ניתן לעשות זאת עצמאית? תודה!
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בזמן שהותי בחו"ל נגנבה המערכת מהאוטו סתם רדיו דיסק MP3 זול אך סיפק את העבודה. עכשיו השאלה: האם כדאי להבא לקבע אותו מהצד עם משהו יותר רציני כמו ברגים מהצדדים או משהו? או פשוט להשאיר כרגיל ולמנוע נזק אחר שהגנב עשוי לעשות לאוטו עקב כך שהוא לא מצליח להוציא אותו? ואיזה עוד הגנות יש?
הודעה אחרונה מאת audio-feel,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 992 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- מייק24
- banji man
- adir10
- AviorXD
- Supertigre
- nio
- Derish
- sperial
- yossy
- kingoftheroad123
- yahaga
- yuvk