Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרסמתי ב-http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=42529 שאלה לגבי רכישת מערכת אודיו לרכב.

אני מחפש רדיו-דיסק "מותג" שמשמיע MP3.

אני מתמקד בפיוניר DEH- 4600/50 שעכשיו אפשר לקנות ב-999 ש"ח, ושואל: האם יש מערכות שעדיין עומדות בדרישות שלי, ובתכונות אחרות (למשל - הספק מוצא) הן פחות טובות, ככה שהן תהיינה יותר זולות?

מה דעתכם אגב על Blaupunkt?

פורסם

קודם כל אל תלך על מכירות קבוצתיות. תסתוב בחנויות אתה לא תאמין איזה מחירים יש שם.

דוגמא שלי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=38094

האם יש מערכות שעדיין עומדות בדרישות שלי, ובתכונות אחרות (למשל - הספק מוצא) הן פחות טובות, ככה שהן תהיינה יותר זולות?

לא הבנתי מה אתה רוצה?
פורסם

כבר אמרתי: אני מחפש מערכת שתשמיע MP3. זה הכל.

לא איכפת לי כל-כך הספק המוצא או כל הדברים האחרים שיכולים להעלות את מחיר המערכת.

חשוב לי רק שזה יוכל להשמיע MP3 (וכמובן - דיסקים רגילים ורדיו).

אולי זו טעות - אבל חשוב לי גם המותג. אני רוצה לקנות משהו לדעת שיש גב מאחורי המוצר, יש למי לפנות, ושזה יעבוד לי יותר משנה.

מותג מבחינתי יכול להיות פיוניר למשל. שאלתי מה לגבי בלאונפקט - האם זו חברה שנחשבת "גדולה" או עוד חלטורה ?

פורסם

בלאופונקט , פיוניר, פנסוניק, קנווד, אלפיין, דנון ועוד..

הן חברות טובות וישנה גם אחריות אחרי השם, בתנאי שנרכש מהיבואן הרשמי.

כמובן שיש מכשירים שלא נרכשו דרך היבואן הרשמי, שיעמדו גם ביותר מ4 שנים עבודה ללא הצורך בפניה לאחריות. המומלצים לטעמי במחיר שנתת הם הפיוניר והפנסוניק. כשמבחינת פונקציות המכשיר, תפוצתו

מחירו וזמינות חלקים הפיוניר עדיף. כמובן שמדובר בדגמי 4500\4600\460\450

בהצלחה

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

• תוכן חדש...