פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
שלום אני דיברתי פה השבוע על להחליט בין הסאבים הבאים: רוקפורד 3412 פיוניר 305c עכשיו הציעו לי לקנות את הסאב הבא: http://www.lanzar.com/itempage.asp?MODEL=HRW124D Lanzar HRW124D אמרו לי שהוא סליל כפול , 500 ר.מ.ס , והוא עולה 500 שקל . שווה להוסיף עוד 150 שקל במקום הרוקפורד ולקחת אותו?? הוא עד כדיי כך טוב כמו שבחברה מתארים אותו? אמרו לי שהוא שני סלילים של 4 אום , אני יכול להגביר אותו עם המגבר שלי , ובאיזה צורה , בגישור/רגיל 4 יציאות , 70 ר.מ.ס ליציאה , 250 ר.מ.ס בגישור ב 2 אום תודה מראש שמוליק ומה עדיף לקחת את הסאב הנ"ל , או את אותו סאב גם 500 ר.מ.ס אבל סליל בודד 4 אום? ואם אני יקנה 1200D מונובלוק , מה …
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 11 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מנסה לחתוך לגמרי את הבאס מהרמקולים 6*9 שלי,אבל אפילו שאני חותך אותם ב300hz יש באסים .. לא בדיוק באסים אלא יותר נקישות כאלה שמתחזקות עם ההגברה. זה הגיוני? לא ניתן לחתוך לגמרי את ה"באסים"?
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רציתי לשאול מישהו מכיר את החברה prosound אני רוצה לקנות מגבר כזה אני יכול לקנות בממש זול הנה פרטים עליו: בהספק אדיר של 4x225Watts מקסימום המגבר בנוי בטכנולוגית הכפלת מתח ושימוש נרחב בטרנזיטורי MOSFET איכותיים לקבלת צליל מאוזן וללא השפעה חיצונית (וויברציות וקפיצות מתח במכונית ) צלעות קירור מורחבות לעבודה ממושכת כניסות R.C.A עם וויסות עוצמת השמע מרכב אלומיניום מונע התחממות יתר קרוסובר מובנה להפרדת תדרים � High Pass ו- Low Pass מאפשר חיבור סאבוופר מפרט טכני : הספק מקסימאלי � 4x225 Watts אחוז עיוותים - 1% יחס S/N � 85 dB רגישות הכניסה � 1~3 Volts קרוסובר Low Pass � עם כיוון תדר מ- 50Hz ועד- 250Hz אפשרות הגברה של תדרים הנמוכים ע…
הודעה אחרונה מאת מושיקו, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
דוד שלי בא מארה"ב לביקור בארץ ואני רוצה לבקש מימנו שיביא לי סאבוופר ומגבר לרכב. השאלה היא כזאת, איזה סאב ומגבר אתם מציעים לי לבקש מימנו? אבקש להזכיר את שם החברה ומספר הדגם של הסאב \ המגבר. בתודה מראש, שי
הודעה אחרונה מאת אנטיזחן, -
רמקולים voyager
מאת nis1- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חיפשתי ברשת רמקולים 6.5 אינץ וראיתי בוואלהשופס רמקולים מבית ענק הסטיריאו voyager ב99 שח. מה דעתכם זבל סיני?
הודעה אחרונה מאת evy_s, -
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
קניתי את האדירה אודיו שיווה שהוא 650 וואט אר אמ אס והיבואן אמר לי שתיבה של 25 ליטר היא מעולה ואני לא ישמע הבדל בינה לבין ה85 ליטר עכשיו קניתי אותו ב1350 כולל תיבה ורשת ואני בקושי שומע הבדל אני שומע כמעט אותו הדבר אם בכלל אין סאבוופר השאלה שלי מה הבעיה ? האם הבעיה היא בתיבה ? האם הדריבר עצמו לא מספק באסים חזקים ? האם זה בגלל שזה תיבה אטומה ? או אולי בגלל המגבר (רוקפורד 301 איקס) תודה לכל מי שיכול לעזור
הודעה אחרונה מאת Refael Azi, -
- 2 תגובות
- 887 צפיות
וכמה ליטר היא צריכה להיות? ומה ההבדל בדגמים של הרדיו דיסקים של בוס ה3030 וה3125 והאם הם מזויפים? תודה רבה באמת לכל מי שעונה?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 1 תגובות
- 950 צפיות
האם מישהו יודע אם הרדיו דיסק הזה מצליח לקרוא דיסקים צרובים ?
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 3 תגובות
- 836 צפיות
יש לי את ה- HU של פיוניר דגם: 550MP . איך ניתן לשלוט על ההגבר שניתן לסאב תודה.
הודעה אחרונה מאת Speed Man, -
- 1 תגובות
- 947 צפיות
זה לא מסוכן להביא לסאב סליל כפול גישור של שני ערוצים לסליל אחד , ועוד גישור משני ערוצים שונים לסליל שני , ממגבר 4 יציאות עם אותם כניסות ואותם כיוונים של גיין וקרוס מה ויקרה אם במקרה סליל אחד יקבל קרוס גבוהה יותר או גיין נמוך יותר?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
רדיו דיסק מחול
מאת NIKIG- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חבר שלי טס עוד שבוע לארה"ב ואני רוצה לבקש ממנו שיביא לי pioneer deh 960(שם הוא עולה 360$ וכאן בסביבות ה 4) רדיו דיסק עם מסך צבעוני משהו יפה אבל שמעתי מכל מני אנשים שאני לא יוכל לשמוע רדיו ו יש גם מצב שהוא בכלל לא ייעבוד במכוניות בארץ עכשיו הרדיו זה לא ממש נורא שלא יעבוד יש מליון דיסקים וגם שמעתי ש אפשר להמיר את הרדיו ל תדרים ארופיים אבל כל השאר אם זה נכון יכול להיות בעיה גדולה ... אז תגידו יש מצב שהוא לא יעבוד או יעשה בעיות אחרות????
הודעה אחרונה מאת TTAALL, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
העם מישהו יכול להגיד מה ההבדל בין שתיי אלו?? חוץ מהצבע השונה שלהם של התצוגה לא מצאתי כלום! מה כל שונה בהם ולמה הפריימיר עולה ב-200 שקל יותר?
הודעה אחרונה מאת maatrixx, -
- 26 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום יש לי חבר שטס לארה"ב שבוע הבא ומביא לי רדיו-דיסק אני מתלבט בין כמה סוגים. חשוב לי מאודד הפוזה של המכשיר אבל שיהיה איכותי.. מבחינת יופי כל אחד יגיד משהו אחר - כל אחד והטעם שלו אבל מבחינת איכות פונקציות אקוליזרים וכ'ו .. מה הכי טוב בינהם: סוני 9905 ציבעוני סוני M3DI ציבעוני JVC KD-SHX700 ציבעוני PIONEER PREMIER P8MP SONY 8805 מיתהפך המחירים נעים בין 300$-500$ אני מעדיף את הסוני 9905 והM3DI הציבעוניים איך הם? בי ותודה לכל העונים
הודעה אחרונה מאת x-ent, -
- 1 תגובות
- 855 צפיות
שלום לכולם מישהו שמע פה על קומפוננטים של LIGHTNING AUDIO??? שנקראיםBOLT משהו?
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
??
- 19 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום שוב לכולם. אם אתם זוכרים התחלתי בבירורים בנושא ה-CarPC לפני מספר חודשים, כשגם חיפשתי רכב. כעת העניין קונקרטי. רכשתי רכב מסוג פג'ו 106 ראלי שנת 1997. בקרוב אני מתחיל להכניס אותה לטיפולי מוסך\חשמלאי\זגג רכב וכו', ע"מ לבצע יישור קו, וכמו כן ארצה לנצל את העניין עבור הכנה ל-CarPC. אז ככה. אציג את עצמי למי שלא מכיר (כנראה רובכם). אני ליאור, 21.5, מהרצליה. חולה מוזיקה וסאונד, וגם מתעסק בעניין (הלחנה). כיוון שיש כאן אנשים עם רמת ידע משמעותית גבוה משלי, ארצה להבהיר, הידע שלי * באודיו - יש לי ידע די מתקדם. * באודיו לרכב - אני ממש בחיתולי. לא התעסקתי לעולם בנושא אודיו לרכב. האודיו היחיד זה הסטאפ שהתקנתי בבית עם מיקסר, מוניטורים, וכו'. גם באלקטרוניקה אין ל…
הודעה אחרונה מאת Fireball, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למישהו יש ניסיון עם החומרים האלה : ויכול להמליץ לי אם הם יכולים לעשות את העבודה ליצירת פודים ברמה סבירה ולא כאלה שיסדקו לי מכל הכיוונים ו-או לא יהיו חזקים ? (הפוד אינו מיועד בשביל אלמנט שמפיק באס.) 1.קלסימו איקס 2.שפכטל פרופילה 3.דבק שפכטל עץ מחפש חומר שיהיה חזק, ובאותו זמן שיהיה גם נוח לשיוף, אם יש דבר כזה תרגישו חופשי להמליץ. תודה מראש!
- 10 תגובות
- 941 צפיות
האם יש מכשיר שיכול למדוד אותו ? מדובר פה שחלק מההדיוניטים הוא עם פריאמפ של 2 וולט, יש מכשיר שיכול למדוד אותו ? עכשיו השאלה שלי, בקרוס שלי יש GAIN (קרוס אקטיבי) רציתי לדעת איך אני יכול באופן מדוייק לכוון את הגיין שלו בשביל לקבל 1:1 עם ההדיוניט ? (מיכשור?)
בחירה בין סאבים 1 2 3
מאת Lancia Y10- 39 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
איזה סאב עדיף לקנות? את הרוקפורד RFZ3412 או את אחד מהפיונר (800W/600W)? לי חשוב יותר האיכות מאשר העוצמה כי גם ככה הסאב יקבל באיזור ה200W RMS ולא יותר. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Lancia Y10, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 868 צפיות
שאלה לי למבינים ולפריקים ... האם יש אפשרות כלשהי לבטל את החלפת הצבעים של המסך ? הוא כל כמה שנייות משנה את התצוגה . למה אני מתכוון ? פעם הרקע שחור והאותיות ירוקות , ופעם האותיות שחורות והרקע ירוק . איך מבטלים את זה ?
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אנשים כמה עולה צמה לרדיו דיסק קנווד 2020
- 3 תגובות
- 689 צפיות
למישהו יש תמונות של קומפוננט? או תמונות של התקנה?
הודעה אחרונה מאת 0ren, -
- 33 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכם אני חושב להתחיל לשפר לאט את המערכת באוטו של אבא שלי! ויהיה לי אליכם שאלות בהדרגה תלוי מה נקנה ראשון! כרגע אנחנו חושבים איך לשפר את איכות הצליל! אז לשאלתי כרגע לא שומעים אצלנו הכי איכותי שיש אבל שומעים חזק! מה בעיקר קובע את איכות הצליל הרדיו דיסק או הרמקולים? או החוטים שמובילים לרמקולים? יש לנו רדיו דיסק של סוני דגם cdx 4000 קנה לפני כמה שנים ורמקולים אחוריים של פיונר 200W 4way שנקנו לפני 10 שנים(די ישנים) רמקולים קדמיים אין איתם בעיה הם חדשים חברת kenwood 120w 3way אז מה אתם אומרים?
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
סליחה על הבורות אבל אני רוצה להתחיל לאסוף נתונים לקנות מערכת לאוטו, אם מישהו יכול להסביר לי מה זה רמקול קומפוננט , תודה רבה
הודעה אחרונה מאת 0ren, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו יכול להגיד לי בבקשה מה ההבדל בין Band Pass Filters לבין Narrow Band Pass Filters והאם הסלילים והקבלים בשניהם יש את אותם נתונים(במידה ואני רוצה לחתוך את אותם התדרים)? ומי מבניהם יותר טוב? תודה מראש
- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שמתי לב למשהו מוזר אצלי ברדיו דיסק (פיוניר). בכל פעם שאני מגביר את הווליום למצב יחסית גבוה, כל המנורות והתצוגה ברדיו מהבהבות לקצב המוזיקה. זה נראה כאילו שהרדיו-דיסק מתאמץ, והמתח שמגיע אליו נופל. עכשיו שאני חושב על זה, גם ברדיו-טייפ הישן שלי הייתה אותה בעיה, אבל הוא היה דפוק לגמרי ולא יחסתי לזה חשיבות. יכול להיות שהבעיה היא שהכבל מתח שמגיע לרדיו-דיסק לא מספיק עבה? וכמה זה משפיע על הרדיו דיסק, אם בכלל? שמתי לב שקצת אחרי שהוא מתחיל להבהב המוזיקה מתחילה להשמע מרוחה, אבל אני לא בטוח אם זה קשור... תודה על התשובות
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 3 תגובות
- 921 צפיות
נניח שיש לי סאב אחד שמחובר על קרוס אחד אם אני קונה סאב נוסף אותו דגם בדיוק אני צריך לחבר לו קרוס נוסף או שאני יכול לשים קרוס אחד על שני סאבים? אם כן או לא מה ההשלכות ירידה באיכות עוצמה נצילות וכו'
- 27 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
בשורה תחתונה תנו לי הצעות ופרטים על המערכת בקורולה 2003 טוב אז ככה יום ראשון כנראה אנחנו קונים טויוטה קורולה גי אל איי שנת 2003 אני רוצה הצעות לשיפור של המערת.. כן אני יודע עוד לא שמעתי וכבר אני רוצה לשפר... נו זה יצרן מה ההפתעה שיכולה להיות כבר?!?! בעיקרון יש לה רדיו דיסק מקורי בילד אין (אולי בעסה אולי לא אתם תגידו לי ..) יש לה זוג טוויטרים צמודים למראות הקדמיות (בפנים).. זוג פול ראנג' בדלתות הקדמיות וזוג בדלתות באחוריות.. (נראה לי) אין לי מושג מה הגודל כמה וואט ומה הולך שמה בדיוק אני רוצה שמישהו יגיד לי מה שווה לי לשים ואם בכלל יש רמקולים שיתאימו לי ויהיה שווה בשבילם לפרק ולשים חדשים או שאולי עדיף להישאר עם הקיים ולא להתעסק במיוחד.. ואני אוהב לש…
הודעה אחרונה מאת DRS, -
- 22 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם! ושוב אנו נפגשים ביום שישי הקרוב, במתחם יוניברס קלאב בשעה 17:00. אנא מכם, כל מי שמעוניין להגיע, שירשום כאן כי הוא מגיע, ואם יש לו מערכת אשר צריכה תשומת לב/עבודה, שיציין את אופי העניין. חשוב לי להדגיש, אני אוכל להיות רק עד 18:00, ואני תמיד מקדים ומגיע ב 16:30 כך שכל מי שרוצה להקדים, לא יהיה לבד. (אייל, אם תוכל להדביק את הנושא, אני אשמח )
הודעה אחרונה מאת Kicker Furious, -
חנויות במיאמי
מאת אנטיזחן- 2 תגובות
- 722 צפיות
אתם יודעים/מכירים חנויות אמינות וזולות במיאמי אני נוסע לשם ורוצה להביא משם את כל המערכת שאני רוצה להביא אה ואם יש להם גם אתר אז...........
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT,