Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי טס עוד שבוע לארה"ב ואני רוצה לבקש ממנו שיביא לי pioneer deh 960(שם הוא עולה 360$ וכאן בסביבות ה 4) רדיו דיסק עם מסך צבעוני משהו יפה אבל שמעתי מכל מני אנשים שאני לא יוכל לשמוע רדיו ו יש גם מצב שהוא בכלל לא ייעבוד במכוניות בארץ

עכשיו הרדיו זה לא ממש נורא שלא יעבוד יש מליון דיסקים וגם שמעתי ש אפשר להמיר את הרדיו ל תדרים ארופיים אבל כל השאר אם זה נכון יכול להיות בעיה גדולה ...

אז תגידו יש מצב שהוא לא יעבוד או יעשה בעיות אחרות????

פורסם

יעבוד - אין סיבה שלא.

רדיו - תצטרך לכייל אותו במעבדה.

אתה נעול על הדגם הזה או שניתן להציא הצעות לדגמים אחרים?

פורסם

יעבוד רק שלא תצליח לשמוע רדיו, כי התחנות מכוונות לתדרים של ארה"ב.

לכייל במעבדה יעלה קצת כסף וגם זאת תמיד בעיה שפותחים את המכשיר ושמים רכיב לא מקורי.

* EBARI הקדמת אותי. :)

פורסם

אחי אני לא אוהב את העיצוב של אלפיין כל הדגמים שלהם נראים אותו דבר למה הם לא משנים ליין חבל אני יודע שהרבה לא קונים אלפיין בגלל העיצוב

פורסם

מה ????..

אלפיין זה הרדיו דיסק הכי יפה שיש היום תגיד אתה בסדר :screwy:

אל תיסתכל על התמונות במציאות זה רדיו פצצהההה

• תוכן חדש...