פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 828 צפיות
זה נכון? למה בעצם? קרוס אובר חיצוני יהיה יותר יעיל מקרוס שבא עם המגבר או להפך? איך מתקינים קרוס אובר? תודה.
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 19 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היו לי שני סאבים פיוניר 304 F בתיבה כפולה מרובעת עם שני פורטים עכשיו מכרתי אותם ואני רוצה לדעת בערך בתקציב של עד 1000 שקל מה אני יכול להביא יותר טוב אותי מעניין בעיקר העוצמה של הבאסס חשבתי על הפיוניר 800 החדש אבל לפי מה ששמעתי הוא פחות טוב מה 304 ויש לי גם אפשרות להביא שני רוקפורד 3124 150 RMS תודה טל.
הודעה אחרונה מאת TTAALL, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולםץ לפני שאשאל את השאלה אני אציין שבדקתי ב-FAQ וגם חיפשתי במנוע חיפוש כי זכרתי שהיה פעם דיון כזה אבל לא מצאתי. השאלה היא כזאת: חבר שלי מעוניין לקנות סאב יד שניה למערכת שלו באוטו. הוא מכר את הסאב שהיה אצלו ברכב (ועבד טוב אגב) לחבר אחר שלו. לאחר כשבועיים מיום הקניה נשרף הסאב- והגיעו למצב ממש מביך ולא נעים בין חברים. מכאן השאלה שלי ושלו: עכשיו ככה: סאב עובד בדרך כלל תחת עומס (?!?) והרבה נותנים לו בגישור מתח גבוה ב-RMS ע"מ לנצל אותו כראוי, נכון? איך אני יכול לדעת בוודאות שאני רוכש סאב, שהוא לא עבד קשה עד כדי כך שנשאר לו זמן ספור עד שהוא ישרף? אני יודע שנהוג גם לשמוע אותו עובד ולהקשיב לצליל ובנוסף גם לראות ויזואלית שמצבו טוב ואין סימן ל…
הודעה אחרונה מאת DDDIABLO, -
- 6 תגובות
- 806 צפיות
נתחיל במורל, מה הקומפוננט ההכי איכותי שלהם וכמה הוא עולה?(ואם זה מחיר אסטרונומי אז אחד מהקומפוננטים הטובים שלהם במחיר יחסית סביר) והבעייה היותר גדולה, אני כנראה קונה ג'יפ ואני רוצה בכל זאת לשים בו מערכת אני לא ישים בו מערכת על רמה כי חבל גם ככה חרא אקוסטיקה אבל אני רוצה לדעת איך לדעתכם אני יכול לשמור על סאב למשל מליכלוך? ומגניבות חשבתי על לעשות אותו בקופסא כפולה, אחת שתגן על ליכלוך ותהיה מקובעת לגיפ(ואז גם תשמור על גניבות) ובתוכה תישב הקופסא האמיתית של הסאב?(יגרום לבעיות? מה דעתכם?) בנוסף צריך רעיונות לאיכסון מגבר, חשבתי שוב בתוך קופסא שמקובעת אם יש עוד רעיונות אני ישמח
הודעה אחרונה מאת rozwarez, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות לרכב של אישתי רדיו דיסק של חברת AIWA, מדגם 207. רציתי לשאול איך נחשב הדגם הזה ביחס למחיר(600 ש"ח לערך). תודה.
הודעה אחרונה מאת קראסטי, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם מישהו מכיר את המכשיר הזה ? האם מישהו יודע האם הוא תומך בתדרי רדיו של אירופה וישראל ?
הודעה אחרונה מאת Albert, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קיבלתי את הגי וי סי החדש... התחנות ברדיו במספרים אי זוגיים ובארץ צריך מספריים זוגיים. שאלתי חבר שמבין והוא אמר לי לקרוא בחוברת איך משנים את זה שצריך ללחוץ על 2 כפתורים או משהוא וזה משתנה. ניסיתי לקרוא וללחוץ על מיכול מיני צרופים ללא הועיל. אם למישהוא יש את המכשיר הנל ויודע אשמח לתשובה בתודה מראש.
הודעה אחרונה מאת ADVANT, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום. יש לי שני מגברים של 4 יציאות הם עובדים בתנגדות של 4 אוממ בגושר כפול 2 (כל מגבר שני גישורים) אין לי בעיות של התנתקויות ולא התחממויות-יתר גם לאחר מספר שעות של עבודה מאומצת הבעיה שלי זה שאני חושש מהקיץ האכזר... שקלתי את האופציה להתקין איוורור מסויים - הבעיה שלי היא כזאתי המגברים יושבים בתוך מבנה, אך לא מבנה סגור, יש פתח מינימלי מקדימה. ופתח מינימלי מאחורה. ופתוח לרווחה מהצדדים (HEAT SINKS) בגלל הצורה המוזרה של המיבנים שלהם . האופציה היחידה להתקין איוורור זה רק בגבי המגברים למישהו יש מושג אם זה יתן תמורה כלשהי ? (ההתקנה בגב המגבר) ואם יש תמורה כל שהי במצב כזה שהHEAT SINK לא בתוך מקום סגור? תודה מראש..
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
סוף סוף אני מתחיל לבנות את התיבה לסאב שלי זה סאב מרובע 10 אינץ של קיקר יש לי את מידות התיבה של היצרן לפי אינצים אני צריך עזרה בלהפוך אותם לסנטימטרים לדוגמא: C (2) 12 3/4" x 13" Top & Bottom(A) (2) 23 1/2" x 13" Sides(B) (2) 23 1/2" x 11 1/4" Front & Back© (1) 19" x 11 1/4" Port(D) (1) 1 1/2" x 11 1/4" Corner Fillet(E) (4) 2" x 2" Gusset(F) אני יודע לשנות אבל החלקי סיבך אותי
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היום הייתי אצל המתקינים בחיפה ואני לא מצליח לימצוא מפצל מתח במחיר נורמלי מפצל פשוט ל4 מגברים בלי פיוזים בפנים עולה 100 שקל!!! זה מחיר שחיטה לדעתי מישהוא מאיזור יכול בבקשהלעזור או להמליץ לי על המתקין או חנות זולה באיזור הצפון.. תודה אדי
הודעה אחרונה מאת .fsound, -
סאבים של MAGNAT 1 2
מאת Lancia Y10- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מישהו יכול להגיד לי איך הסאבים של החברה MAGNAT? האם הם איכותיים?
הודעה אחרונה מאת djd18, -
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום. יש לי סובארו DL והתקנתי שם רמקולים חדשים מאחורה 6/9, הכיסוי שהיה מאוחרה התפורר מהשנים וניהיה אבק , עכשיו יש לי שם רק עץ כזה.. השאלה שלי איזה בד אפשר לשים מאחורה שיכסה את כל האזור שם, כולל הרמקולים אבל שלא יבלע את הצליל. אם אתם יודעים איזה סוג בד ממולץ?
הודעה אחרונה מאת High Octane, -
- 38 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
השאלה העיקרית שלי היא : יש לי רמקולים פיוניר 300 80 RMS ! אז כדי לקבל נצילות כמה שיותר גבוהה אני צריך מגבר שמוציא בסביבות ה-80 RMS נכון ? ואם אני אחבר מגבר יותר מ-80 RMS מה יקרה ? אה ואיזה מגבר אתם ממליצים ! אני מוכן להשקיע בסביבות 500 שקל ! אולי יותר.... תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
שלום לכולם מישהו יודע איפה בארץ אפשר עדיין להשיג סאב של ווגה דגם 124? כמה הוא עולה? תודה אריק
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 3 תגובות
- 943 צפיות
מה עדיף סאב |FREE AIR או סאב שבנוי להיות בתיבה ואל תגידו לי תלוי למה אני רוצה כי אני לא יודע למה אני רוצה אז חשבתי לקחת את הFREE AIR כדי שיהיה לי יותר אופציות לשחק איתו ושאלתי היא כזאת האם הFREE AIR מאבד מהיכולת שלו שהוא בתיבה?
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 0 תגובות
- 925 צפיות
מישהו מכיר את הסאב הזה ?! תגובות ... המלצות ... #@$% ... http://www.mac-audio.de/produkte/produkte.asp?grp=6&ser=19&lang=DE
הודעה אחרונה מאת tomcar, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
איפה סאונד fx ממוקמים? תודה ****בפעם הבאה שתתן כותרת "שלום" הגישה שלך לפורום תחסם ללא אזהרה. קרא את חוקי הפורום.
הודעה אחרונה מאת arikbaron, -
מהו הpreout?
מאת קראסטי- 6 תגובות
- 998 צפיות
מישהו מוכן להסביר בקיצור מהו הpreout ומה החשיבות של מספר הpreouts?לאן הוא מתחבר? מה ההבדל בן HU של 3\1 יציאות? (כן, כבר בדקתי את כל ההודעות הרלוונטיות ולא מצאתי תשובה... )
- 7 תגובות
- 912 צפיות
יש לי שאלה סתם לידע כללי איך באוטובוס זה הולך? יש כ20 ומשהו רמקולים איך מגברים את כל זה? יש מגבר?
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
טוב אני לא ממש חושב שזה מתאים לפורום אודיו במידה וכן תעבירו וסליחה אני מחר קונה פידו 206 שנת 2002 דגםXT השאלה שלי היא כזאת כמה רמקולים מגיעים עם הרכב 4 או 2 ? והסטנדרט של המערכת כולל רדיו דיסק ? אני שואל כי המוכר החליף את כול המערכת והוא אומר שהוא יחזיר הכול לקדמותו.... אז אני רוצה לדעת שהוא לא עשה איזה קומבינה בדרך...
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 1 תגובות
- 675 צפיות
FNX2614 Specifications http://www.rockfordfosgate.com/ez2/ModelInfo/ModelInfo.asp?ItemKey=10002245&CategoryDesc=Speakers%20-%20Component%20Sets הציעו לי ב1300 כדאי לקנות?
הודעה אחרונה מאת bmwforever, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ולא מזוייפים? קניתי רמקולים 2 ways של פיינויר 100 ואט 5 ורבע. אני לא שומע בהם הכי טוב וכשאני מגביר וויליום הרמקול השמאלי מרשרש. קיבלתי את הרמקולים עם קופסה והכל אבל לא נראה לי שקיבלתי טופס אחריות. כל התענוג עלה לי 290 ש"ח כולל התקנה אבל נראה לי שמשהו פה מסריח. איך יכול לדעת אם מדובר ברמקולים מזוייפים?
הודעה אחרונה מאת -ליאור-, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הרמקול של הסאב בבגאז' אמור להיות מכוון כלפי פנים הרכב או כלפי חוץ? (אם זה בכלל משנה)
סיימתי את הבניה +תמונות 1 2 3
מאת wacky- 30 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
ok אז אחרי שבוע עמוס היה לי זמן היום לסיים את ההתקנה והנה מה שיצא תודה לכול מי שעזר ויעץ בקשר למאוררים למרות שלא שמתי תודה
הודעה אחרונה מאת wacky, -
- 20 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם עברתי מאופנוע למכונית (תאונה, אני בסדר תודה) וקיבלתי אוטו מהעבודה (מזדה 3 תודה), והסאונד במזדה פשוט אשפה, ואין Mp3. הבעייה היא שזה רדיו built-in, אז קפצתי לחבר שיש לו עסק להתקנות, ליעוץ והכוונה בתחום, אז הצעתו היא כזו: (אני שומע היפ-הופ, היהודים, ועוד דברים שצריכים יכולות מעבר לסביר.) 1- פתרון ל mp-3 מתאם לכניסת הג'ק של האיי-פוד, צריך לצאת דרך הצ'ינג'ר, ואין, כי זה הדגם הזול, אז צריך לשים שם משהו, איזה צ'יפ, וממנו להוציא חוט, משהו כזה... כ 700 שח. 2 - רמקולים הומלץ על שני סטים מורל דוטק 6, למה מאחורה? כי זה אוטו מליסינג, ואין כוונה להשחיט את המדף האחורי לרמקולים לבאס, ואני ממילא רוצה סאב נפרד. למורל צוטט מחיר של 1400 לסט, לא כולל מע"מ. …
הודעה אחרונה מאת איתי הגיתי, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם 2 מגברים של 200v יוכלים להגביר לי 2 רמקולים וסאב? תודה
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 18 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
חבר קרוב שלי נוסע לניו יורק לחודשיים, מה שווה לבקש ממנו להביא לי שקשור לשיפור או תוספת בסואנד יש לי כבר מערכת שכוללת סאב של רוקפורד רדיו דיסק mp3 של פיוניר 4600 , קומפוננט של לאנזר, ואחורים 280 קנווד ..אז מה אתם אומרים..? אהה כימעט שכחתי ו2 מגברים 1. לאנזר 600W וגנסן.
הודעה אחרונה מאת nemsis, -
רציתי לשאול האם המגבר בוס 2900 1000 וואט מספיק חזק להרים את הסאב של פיוניר ה800 וואט אני יודע שהמגבר הוא זיוף אבל מבחינת החוזק אני רוצה לדעת אם אני צריך להחליף אותו או שהוא מספיק
הודעה אחרונה מאת magic, -
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום השבוע הזמתי סאב קיקר 12 אינץ סולו-באריק 750 ר.מ.ס. דגם-L7 המליצו לי ללכת על אחד מהמגברים הבאים: rockford 501bd vs jl audio 500/1 - מונובלוק הם אותם הספקים פחות או יותר ובערך אותם מחירים מה ישב יותר טוב על הסאב הזה? מספיק לסאב הזה המגברים הנ"ל? מה הייתם ממליצים לי בי ותודה
הודעה אחרונה מאת Kicker Furious, -
- 1 תגובות
- 855 צפיות
הם צריכים להיות בעובי של ה - RCA ? או שלא חייב ? דקים ? עבים ? תודה מראש על העזרה !
הודעה אחרונה מאת fixxxer,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 924 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- יובל .מ.
- TvrSpee12
- itamar_by
- chrono
- samg
- dinnnn
- `Infinity
- farkash7
- ברווז
- גולד1
- TheArcane
- GTאי