Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר בוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול האם המגבר בוס 2900 1000 וואט מספיק חזק להרים את הסאב של פיוניר ה800 וואט אני יודע שהמגבר הוא זיוף אבל מבחינת החוזק אני רוצה לדעת אם אני צריך להחליף אותו או שהוא מספיק

פורסם

עשיתי בדיקה עם אחד.... אני לא אגזים אם אגיד שהסאב זז פחות או יותר חצי ממה שהמגבר שלי מריץ אותו .. ושלי מוצהר בערך 200 אר אמ אס

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
עשיתי בדיקה עם אחד.... אני לא אגזים אם אגיד שהסאב זז פחות או יותר חצי ממה שהמגבר שלי מריץ אותו .. ושלי מוצהר בערך 200 אר אמ אס

איזה מגבר יש לך?

פורסם
רציתי לשאול האם המגבר בוס 2900 1000 וואט מספיק חזק להרים את הסאב של פיוניר ה800 וואט אני יודע שהמגבר הוא זיוף אבל מבחינת החוזק אני רוצה לדעת אם אני צריך להחליף אותו או שהוא מספיק

תשאל את עצמך את זה!

אל תקשיב למה שאנשים אחרים אומרים,אני מכיר את המגבר הזה טוב,והייתי מגדיר אותו כמגבר סבבה ביותר.

עם כל זה שזה "זבל סיני" ,"חיקוי" וכו..

הבאס שאתה שומע מספיק לך?

או שאתה רוצה לשפר?

8)
פורסם

לי הבאס נשמע בסדר השאלה היא אם אני יחליף מגבר למשהו יותר חזק אני ירגיש הבדל ממש רציני או שסתם זרקתי כסף ולא יהייה לי שינוי כל כך משמעותי

פורסם
לי הבאס נשמע בסדר השאלה היא אם אני יחליף מגבר למשהו יותר חזק אני ירגיש הבדל ממש רציני או שסתם זרקתי כסף ולא יהייה לי שינוי כל כך משמעותי

אם תחליף לרוקפורד או כול חברה נורמלית תרגיש הבדל רציני מאוד...

פורסם

ההשוואה לא היתה עם המגבר שלי ספציפית

זה היה מגבר של אותו הבחור .. אחד של אלפיין

(אלפיין אומנם. אבל מוצהר 200 בגישור)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני ניסיתי את ה RIOT 1500D עם הסאבים שלי

ואיך נגדיר את זה "היה קקה " (וזה אני אומר בעדינות )

את ה SPL לא שמעתי , אבל תנסה ותראה (יותר נכון תשמע ותרגיש)

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

המונובלוק של spl הוא תמורה טובה לכסף נותן 250 וואט ר.מ.ס ב-4 אום,במחירו אין תמורה טובה יותר :!: (חוץ מהאלפיין שלי :lol: )

• תוכן חדש...