Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי מותקנים שני סאבים 304C בתיבה עם פורט בנפח 90 ליטר מכוונת ל32HZ והם מאוווד חזקים ומאוד מדוייקים(למרות שאצלי באמת הם נשמעים בצורה חריגה יחסית מפיונירים אחרים שהם טיפה פחות מדוייקים).

לעומת זאת,ברכב של אחי מותקנים שני רוקפורד 3412 כמו שאתה רוצה לקנות בתיבה של 140 ליטר (מה שהיצרן דורש בערך) מכוונת ל28HZ והבאס בפיוניר יותר מדוייק אבל לא בהרבה ולרוקפורד יש פאנץ' מסויים (נגיד בטראקים של ראג'ה ראם) שיכול לגרום לך לאבד את האפשרות להתמקד למשל על התצוגה של הרדיו דיסק

יש לציין אבל שהרוקפורד יושבים בניסאן טראנו והפיונירים בהונדה סיויק.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

אני לא חושב שזה הוגן לעשות השוואה כזאתי עם זוג מכוניות כאלה

אני חושב שהנתונים האלה מאוד מיותרים בגלל סביבת עבודה שונה מאוד

לפי דעתי גם אם היה מדובר באותם אלמנטים עדיין היו לך חריגות כאלה מבחינת מבחן שמע

רק בגלל הסביבה

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני יכול רק להגיד לטובת הרוקפורד כשהוא עבד לבד חיברתי אותו ואת הפיוניר אחד אחרי השני והרוקפורד עבד הרבה יותר יפה,אבל זה ידוע ששום סאב לא עובד אותו הדבר אם מחברים שניים ביחד

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

תגידו מישהו יודע גם מה הולך בדיוטי פרי כי שמעתי שיש שם סאבים של פיוניר שלא מוכרים כאן כמו 304 DVC ועוד כל מיני כאלה במחירים טובים

מישהו היה שם ויכול אולי להגיד לי מה יש שם וכמה עולה בערך ?????

• תוכן חדש...