פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
מי אמור להגיע מחר?
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 29 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום... אני מנסה למצוא את ההבדל ולא מצליח למה רמקולים של 300WAT יקרים יותר מ330WAT? דגמים הבאים: 300WAT http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=TS-A6995&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=61 330WAT http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=TS-A6910&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=61
הודעה אחרונה מאת מושיקו, -
- 7 תגובות
- 856 צפיות
אז ככה אני צריך MP3 לרכב אין לי מגבר אין שוםפ תוספות מיוחדות אני רק צריך MP3 הכי טוב שאפשר להביא במחיר הזה תודה מראש עומרי
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מה עדיף? הרמקולים יחוברו למגבר שיוציא 150 RMS..אז לא ישרפו בטעות... המילניום הוא 300W 120 RMS http://www.morel.ru/katalog/millen/ (רדו עד הסוף) הפולס 300W 150 RMS http://www.morel.ru/katalog/car/pulse/ (רדו עד הסוף) אז מה עדיף?
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם, בשעה טובה ומוצלחת, סיימתי את בנייתי לתיבת הסאב. התיבה הינה 90 ליטר, ומיועדת לסאב של "Kicker CompVR 12. התיבה מכילה צמר סלעים ברוב חלקי הדפנות (אחורי, תחתון, ועליון), ואטומה בדבק נגרים+בגרים+סיליקון. ולבסוף, ציפוי בד לבד בצבע אדום. העינים שאתם רואים בתמונות, אלו זוג עיניים שנעשו ע"י http://www.bombbass.co.il) BOMBBASS), בהשראה מלוגו החברה. אני חייב להוסיף ולשבח את בעל העסק (יניב), בחור נשמה, עם ידי זהב - ממולץ ביותר. את בניית התיבה אני עשיתי לבד. ציפוי התיבה נעשה על ידו עם תוספת הלוגו של העסק. להלן התמונות: (מצטער על האיכות הגרועה, הגיע הזמן לקנות מצלמה חדישה יותר )
הודעה אחרונה מאת 0ren, -
- 2 תגובות
- 974 צפיות
יש לי מגבר עם ארבע כניסות RCA רדיו דיסק MP3 עם יציאת RCA רמקולים אחורים של פיוניר 330 וקידמיים של פיוניר 150 מה צריך כדי לחבר את כל זה לרכב ואיך לעשות את זה...... (הכוונה איזה כבלים) אני רוצה לחבר גם את הקידמיים וגם את האחוריים למגבר...... איך הולכים החיבורים בין המגבר, הדיסק, והרמקולים.....אל הרכב.... תודה למי שיהיה לו כח וחשק לענות לי על שאלה כזאת ארוכה..... *****אנא קרא את חוקי הפורום, להבא כשתעבור עליהם ההודעה תנעל.
הודעה אחרונה מאת ניר 1, -
- 35 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
כולכם כבר מכירים את הסאב שלי(rockford rfz 3412). עכשיו הבעיה היא שפשוט לא שומעים אותו ביחס למוזיקה! פעם שהיה לי רמקול 30 rms מקדימה הוא היה נשמע יותר חזק אבל מאז ששמתי קומפוננט הסאב לא נשמע אותו דבר! הוא פשוט "נופל" ביחס למוזיקה, רק שתבינו שהרמקולים שלי מקבלים 50 rms (ביום טוב עם רוח גבית) כל אחד,שזה לא הרבה בכלל! זה צריך להיות ככה? אולי המגבר מעאפן?(פירמיד 600 וואט,200+rms בגישור.) אולי הrca לא מספיק עבה?(הוא ממש דק.) אולי התיבה לא מתאימה(ported)?!?!? עכשיו אם התיבה לא מתאימה אז חשבתי כך- אם אני יסתום את הפורט היא בעצם תהפוך לתיבה אטומה,לא? מומלץ לעשות כזה דבר? אני יכול להזיק לסאב?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 26 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם! לאחר התעניינות רבה הגעתי למצב הזה: קומפוננטים: מקדימה ROCKFORD FOSGATE FNQ3614 Component 6-1/2 6-3/4 System מאחורה CERWIN-VEGA V-MAG 693 � 6" x 9" 3way 200W v-mag693 סאב: Cerwin Vega Stroker 18" D2 אם אפשר תגובות בקשר לבחירה שעשיתי והמלצות יותר טובות יתקבלו !
- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
איפה אפשר לקנות רצועות פח כאלו? (אלה שתופסות את הטבעת MDF לפיברגלאס) http://www.carsforum.co.il/phpBB2/download.php?id=16845 תודה אלון
- 2 תגובות
- 969 צפיות
הציאו לי דגם משהו אני חושב DT3500MP אני יודע שזה בטוח 3500MP אני לא סגור על הDT בקיצור מישהו מכיר את הדגם הזה ואם הוא שווה 1100 כולל התקנה
הודעה אחרונה מאת Sefi, -
- 17 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הנה תמונה http://www.indoaudio.org/as621.JPG Power Handling: 90 watts RMS Frequency Response: 50Hz - 20kHz 18 oz. Magnet 25mm Neodymium Removable Swivel Tweeter Sensitivity: 94dB Chrome Plated Basket Black Poly Carbon Cone Butyl Rubber Surround 2 Layer High-temp ASV Voice Coil 4 Ohm Impedance Polyswitch Tweeter Protection Circuit Complete With Mounting Hardware Removable Tweeter for Remote Mounting Mounting Depth 2 1/4" יוצא לי 42$ +משלוח לזה שיביא לי אותם = 59$ = 265 שקל לסט הזה ?
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 2 תגובות
- 777 צפיות
שלום! ברשותי מגבר V12 רמקולים אחוריים 6X9 קנווד 230W קידמיים 130W קנוד רדיו דיסק פיוניר דגם 5650 MP מעוניין ברכישת סאב וופר ... עד 600 ש"ח ... ברשותי פ'זו 206.
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי באוטו מגבר 2 ערוצים פיוניר מחובר לסאבוופר יש לי רדיו דיסק 3 יציאות אחד לסאב ועוד 2תיים לרגיל השאלה שלי אין קשר בין המגברים זה לא כאילו אפשר לחבר מגבר אחד לשני RCA חדש הבנתי שצריך זה ברור זה לא בעיה בשבילי להשיג השאלה שלי היא לגבי החשמל עוד פעם יצטרכו להעביר לי חוטים מהמנוע והכל? או שעושים איזה פיצול בסוף שילך גם למגבר השני? תודה מראש למגיבים !
הודעה אחרונה מאת Syst3m, -
- 28 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
סקר זה נועד להרחיב את הידע האישי (שלי ) בנוגע לאולי חברות רמקולים מצויינות של SQ (איכות צליל) שאינני מכיר. בכל אופן בוא נתרכז בשאלה, מה לדעתכם הן חברות הרמקולים המובילות בעולם בתחום איכות הצליל SQ? והאם יש חברות לייצור דרייברים עלומות אי-שם שמדורגות בטופ, אך לא ידועות לציבור?
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
מפתח למערכת
מאת ADVANT- 7 תגובות
- 965 צפיות
קצת מוזר אבל כבר תבינו לצערי האוטו שאני נוהג עליו הוא לא שלי בלבד יש לי מערכת דיי טובה לא משנה מה אבל חזקה השקעתי באוטו המשפחתי שכולם נוהגים בו הרבה כסף ואף אחד לא היה מעוניין לעזור לי ולו ב50 שח ובנוסף איך שאני מכיר את האחים שלי הם ישמו פול וליום ויכולים בקלות לשרוף את הרמקולים. ולשאלה: אני מעוניין לשים מפסק מפתח על הכבל של הרמוט וככה לא יהיה הגברה לסאב ולקומפוננט מקדימה באוטו. חשוב לציין שהרמקולים האחוריים מחוברים ישירות לרדיו דיסק ולכן אם אין סאב ואין הגברה לקדמיים עדיין יוכלו לשמוע. מה אתם אומרים? נחסוך חלק מהתגובות כן אני מאנייאק קמצן וכו
הודעה אחרונה מאת unix, -
איכות של רמקולים
מאת B.R- 7 תגובות
- 896 צפיות
מה הגורם המכריע שקובע את האיכות של הרמקול?
- 1 תגובות
- 657 צפיות
הבנתי שאת הרמקול הזה מייצרים כמה חברות שונות וכל אחת בונה ברמקול חלק אחר . מישהו בבקשה יכול לפרט לי ולחדש לי על זה קצת יותר ? ולמה עושים משלבים כמה חברות ביחד כדי ליצור רמקול ?
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם! יש לי רדיו טייפ מקורי ברכב עם שליטה מההגה . אני רוצה לשמוע דיסקים האם יש צ'יינג'ר שמתחבר לרדיו כזה או האם יש אפשרות אחרת? ד"א:יש חור לחיבור בננה בפאנל שרשום עליו CD אשמח לדעות ותשובות תודה
הודעה אחרונה מאת אביעד כ., -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני נוסע בזמן הקרוב לאנגליה אבל לא למקומות תיירות רגילים כמו לונדון ששם החנויות יקרות יחסית... אני רוצה לקנות מוצרי מולטימדיה לאוטו: קומפוננט סאב מגברים וכו' האם שווה לי לחכות ולקנות שם???, לקנות בדיוטיפרי? או פשוט לקנות בארץ? מה בערך ההבדל במחירים? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת magic, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה המצב? אז ככה: יש לי(ליתר דיוק לאבא שלי) סיטרואן C5 מליסינג, עכשיו אני רוצה להכניס מערכת לאוטו... להחליף את הרדיו דיסק אין לי בעיה. עכשיו, חשבתי להחליף את הקומפוננט מקדימה, נראה לי לסרווין, יש עם זה בעיה? (יש שם כרגע 6.5" מקורי) מאחורה יש יותר בעיה, אני לא יכול לעשות חורים ב"מגש" שמאחורי המושבים. אז חשבתי לקנות מגש נוסף מפירוקיה, לשים אותו במקום המקורי, את המקורי לשמור בבית, ואז את זה מהפירוקיה לחורר... אז כמה יעלה מגש אחורי ל C5 מפירוקיה? בערך? מגבר וסאב אני לא חושב שתהיה בעיה להבריג בבגאז'.. נסתדר איכשהו.... השאלה היא עד כמה צריך לעשות חורים ולשנות דברים בשביל להעביר את כל החיווט אחורה? כי כרגע אין שם רמקולים אין כלום חייבים להעביר את כל החיווט מ-א…
הודעה אחרונה מאת slarti, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
באיזו מדינה מיוצרים המוצרים של מורל?? ******נא לקרוא את חוקי הפורום.
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 21 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום חבר שלי אין לו אינטרנט אז הוא צריך בופר ומגבר לרכב אבל מקסימום 2000 ש"ח לשניים (ומאיפו לקנות ? ואיפה להרכיב ?)
- 0 תגובות
- 578 צפיות
ברשותי רדיו דיסק של פיוניר 5550 MP3 אשר נקנה בארץ לפני חודשיים , עכשיו מישהו רוצה שאני ימכור לו אותו והמחיר דיי טוב ועכשיו לשאלתי איזה רדיו דיסק כדי לי להביא בתקציב של עד 1500 ש"ח , יש לי גם אפשרות של לקנות DVD ו CD ו MP3 ורדיו בקיצור DVD רדיו דיסק של חברה אמריקאית במקום רדיו דיסק רגיל האם זה כדי והאם יהיו הבדלים בשמיעה ובחיתוכים הודה לכם אם תעזרו לי
הודעה אחרונה מאת bravo - boy, -
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 6 אלף צפיות
שלום רב , אני מעוניין בקניית מערכת לרכב או מוכנה או להרכיב , אני יישמח לקבל כיוונים המלצות וכו . . . יש לי מספר שאלות בגדול על המערכות לרכב : 1. למה צריך מגבר ? 2. סאב וואפר + 4 רמקולים יסתדרו אם מגבר אחד ? 3. מזה קרוס אובר ? 4. איפה אתם ממליצים לקנות את המערכת בארץ או בארה"ב ? יש לי שם קרובי משפחה. 5. הרכבה בשברולט קורסיקה שנת 95 , הרדיו הוא בילט אין , יש אפשרות הרכבה במקומו או חובה תיבה ? בעיקרון התקציב שלי הוא בין ה2000 ל 3000 ש"ח. אני רוצה מערכת קוראת MP3 (נדלקתי על הPIONEER 4650) רמקולים 2 אחוריים 6 על 9 ועוד 2 של 6 וחצי אינץ' לקדימה ועוד טוויטרים מגבר וסאב *שווה להשקיע במערכת טוב ולוותר על מגבר וסאב ? תודה רבה רבה לכל מי שי…
הודעה אחרונה מאת ADVANT, -
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
אני מועוניין לשים רמקולים קומפוננט בגודל 3.5 אינץ בפיאט פונטו (מה לעשות זה מה שנכנס מקדימה) ושיעבדו בלי מגבר אלא ישר לתוך הHU מאחורה יש לי JBL 250W איזה רמקולים הייתם מציעים לי בסכום של עד 500 ש"ח?
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היתה פה עד לא מזמן הודעה דביקה שכללה איזשהוא מבצע לחברי הפורום... מישהו יודע מה קרה לזה?
- 4 תגובות
- 898 צפיות
שלום יש לי כרגע ברכב רמקולים אחוריים פיוניר 330 W מיקדימה קומפוננטים 6.5 אינץ 60 RMS של MB-QUART אני חושב דגם 216.. קיצור אני רוצה להעביר את הMB אחורה בנוסף לפיוניר.. ולקנות קומפוננטים ברמה יותר גבוה שיהיו קדמיים אצלי וההתלבטויות שלי הם: MB-QUART סידרה גבוהה אולי סידרת Q רוקפורד -FNQ 3614 -100 RMS מורל -hybrid .. עכשיו בעיקרון לא יצא לי לשמוע אף דגם ממה שרשמתי פה.. אבל הבנתי שכולם מצויינים!! רצתי לקבל חוות דעת במיוחד על המורל איך הם? כמה RMS? איפה אפשר ליקנות ומה+- המחירים? הבנתי שהם נותנים הכי הרבה את התמורה לכסף והכי זולים מבין 3 הדגמים הנ"ל אשמח לשמוע את חוות הדעת שלכם גם על שאר הקומפוננטים יש לי עוד שתי שאלות: 1. כדי להשאיר את הפיוניר מאחורה בנ…
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מאיפה אני קונה צמה לרדיו דיסק jvc kd-s580 ? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת semirk, -
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
עד עכשיו לא הפעלתי אותו ,הוא היה על off . שאני מפעיל אותו הרמקולים הקדמיים לא משמיעים צליל(מתנתקים?). למה דבר כזה קורה? זה סתם בעיה במגבר או שזה יותר מורכב? תודה.
הודעה אחרונה מאת שייקה, -
- 1 תגובות
- 841 צפיות
מישהו יודע כמה צריך לעלות שלט להגה של Pioneer?
הודעה אחרונה מאת wacky,
-
מי מחובר 63 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 1,142 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- orsh99
- epiphone
- ELI001
- yor2
- efraimc
- Igalz
- ArikB
- SlowRide
- BRAVO_SX
- razi_pazi
- `Infinity
- PYA