Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת מוזר אבל כבר תבינו

לצערי האוטו שאני נוהג עליו הוא לא שלי בלבד

יש לי מערכת דיי טובה לא משנה מה אבל חזקה

השקעתי באוטו המשפחתי שכולם נוהגים בו הרבה כסף

ואף אחד לא היה מעוניין לעזור לי ולו ב50 שח

ובנוסף איך שאני מכיר את האחים שלי הם ישמו פול וליום ויכולים בקלות לשרוף את הרמקולים.

ולשאלה: אני מעוניין לשים מפסק מפתח על הכבל של הרמוט

וככה לא יהיה הגברה לסאב ולקומפוננט מקדימה באוטו.

חשוב לציין שהרמקולים האחוריים מחוברים ישירות לרדיו דיסק ולכן אם אין סאב ואין הגברה לקדמיים עדיין יוכלו לשמוע.

מה אתם אומרים?

נחסוך חלק מהתגובות כן אני מאנייאק קמצן וכו

פורסם

אפשר לשים מנעול קוד ביומטרי :D:D

בצחוק...

תאמר, יש לך מקום למיקום המפסק כך שמצד אחד לא יפגע במראה התא ולא יצרום לעיין ומצד שני יהיה נגיש וקל?

אני אישית לא אוהב את מה שאתה מציע מטעמים שעם משפחה לא מתחשבנים ואם המע' שלך בנוייה נכון אין שום סיבה שישרפו לך רמקולים. במידה ואתה חושש תוריד את הגיין אם ואכן יש צורך. קח לתשומת לבך והיה ואכן הגיין גבוה לא רק בני משפחתך עלולים להסב נזק למע' אלא גם אתה ידידי...

דבר נוסף, "עובד - לא נוגעים" כך אמר לי אדם זקן וחכם... לא מתעסקים יותר מדי עם דבר שעובד טוב עבור דברים מינוריים...

לתשומת לבך...

פורסם

אני מכיר את ההרגשה הזאת!!

גם אחי ככה אומר לא צריך וכשאני קונה

הוא משתמש בזה .

תשים מפסק ברימוט אפשר גם לקנות

מפסק שמופעל על ידי סיבוב מפתח לא

צריך להיות פרופסור בשביל להרכיב כזה דבר

פורסם

תכלס זה לא בעיה

חשבתי אולי זה יוריד את האמפר

יש לי 2 מגברים מחוברים ועוד מאוורר שלוקח 8 אמפר