פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
רציתי לדעת האם מישהו יודע איפה אפשר לתקן SUB שנשרף (להחליף סליל) MB QUART DHC-254.
הודעה אחרונה מאת vetal, -
שיפור למערכת ... 1 2
מאת TTAALL- 26 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אז ככה כרגע יש לי שני סאבים פיוניר 304 F וסט של מורל דוטק מקדימה שני מגברים אחד לסאב אחד לרמקולים עכשיו המגבר לרמקולים הוא של בוס 1000 וואט והוא מחובר בבריג' על הדוטק והגיין על הרבע והם ממש מפוצצים אבל בעייה היא שהטוויטרים שלהם ניכבים לפעמים אז חשביתי להביא עוד סט של דוטק לשים את המידים מאחורה ואת הטוויטרים מקדימה ולחבר את הסט בחיבור רגיל למגבר כאילו להוריד את הבריג' אז מה אתם אומרים זה כדאי ???
הודעה אחרונה מאת TTAALL, -
- 12 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
בקניה בארה"ב דרך EBAY איך אני יודע ממי אני קונה שזה לא משומש שזה מאתר ולא מוגן ולא סתם מישהו שמוכר משומש וגם האם אני יכול שישלחו לי את זה לבית מלון שבו אני יהיה דרך הUPS או משהוא ואני עומד להיות שם במלון זמן קצר מאוד של יומים שלוש לאיל אני לא פותך בכוונה תנושא עוד פעם בכונה באותו יום אחרי שנסגר פשוט מה שהיה בנושא שנפתח היום בקשר לקניות מארה"ב לא עונה אל השאלה שלי זו שאלה אחרת לגמרי אז בבקשה אל תנעל טוב תודה
הודעה אחרונה מאת rozwarez, -
- 19 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
לכיוון קדימה (לכיוון הסלון) ? או לכיוון אחורה (כיוון האגזוז) ?
הודעה אחרונה מאת Sefi, -
רציתי לדעת מה דעתכם על המגבר הזה: JBL GTO 4000 50*4 Watt RMS 4 Channels הוא ייחובר לזוג קומפוננטים של CERWIN-VEGA HED-1602 וסאב של JBL GTB1200e 225 WATT R.M.S 12'
הודעה אחרונה מאת pacoo, -
- 4 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
חבר'ה אמרו לי באיזו חנות, שכל דגמי פריימיר זה לא של עוזי רדיו, אלא של חברה מתחנה מרכזית ת"א בשם F.F ושכל המכשירים פריימיר הם מארה"ב מכויילים ולא חדשים. ואי אפשר לסמוך על האחריות שלהם. למישהו יש מושג אם זה נכון? או שאפשר להביא פרמייר של עוזי רדיו?
הודעה אחרונה מאת pacoo, -
- 8 תגובות
- 913 צפיות
שלום, אני חדש בפורום הנ"ל (ואין לי יותר מדי ידע באודיו). וראיתי שכולם מדברים על SPL (לא החברה של מוצרי האודיו), והשאלה שלי, היא מה זה SPL בכלל? פליקס, שחיפש בפורום ולא מצא תשובה.
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לאחר שאייל נעל את הטופיק שהאם להביא דברים מארה"ב [וכנראה בצדק] אני מתחיל להתלבט לגבי הציוד... דבר ראשון אני לא מבין בגרוש איך המערכות האלה עובדות אני מבחינתי כמה שהמחיר יותר גבוהה כנראה שזה יותר איכותי... עכשיו אני כנראה מתקין את זה על אוונסיס 2004 יש בדלתות קומפוננט בגרוש שבאים עם האוטו אני רוצה להחליף אותם! סאב... בעיקרון אני רוצה סאב שיתן באסים אבל שהבאסים לא ישתלטו! כלומר אני בכל זאת אוהב את המוזיקה עצמה ולא רוצה לשמוע בומים עם רקע של מוזיקה ולכן חשבתי רק על 10 אינצ' במקום 12 האם יש בכלל הבדל?! מה ההבדל בין סאב 2 אום ל4 אום? http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=11313 או http://www.onlinecarstereo.com/C…
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב! (מצטער על האורך) כבר כ 3.5 שנים יש לי רדיו דיסק פשוט יחסית של פיוניר (Deh3100). כבר זמן מה חשבתי על להשתדרג למשהו שקורא MP3, אבל לא היה כסף ספייר, וגם זה לא עניין דחוף לי. אז ככה, כסף ספייר עדיין אין, דחוף - זה עדיין לא נהיה, מה שכן, מצאתי קונה לרדיו דיסק שלי (ב 500 ש"ח). בינתיים חשבתי על קניית דגם 4600 או 5600 של Pioneer. מה חשוב לי ברדיו דיסק? - עוצמה הגיונית (בערך כולם נותנים את זה היום). - איכות סאונד טובה (רוב ה MP3 שלי בפורמט 320 ולא 128) - יציאה למגבר 4!! ערוצים (רצוי גם אחד ל סאב, אבל לא חובה). - רצוי לא צבע כסף (מה לעשות, הדש בורד בצבע שחור) - חייב !! שלט הגה (השלט הרגיל (הקטנצ'יק) של פיוניר מתאים לי, אבל צריך מכשיר שיתמוך בו). -…
הודעה אחרונה מאת טלר, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, קניתי עכשיו את המכשיר בארה"ב, בחנות המכשיר בתצוגה היה מותאם לתדר ישראלי אבל המכשיר שקיבלתי עובד בתדר אמריקאי. האם ניתן להמיר את התדרים ע"י שינוי הגדרות במכשיר, או שצריך להחליף את הצ'יפ? אם צריך להחליף, איפה ניתן לעשות וכמה זה אמור לעלות? תודה מוטי
הודעה אחרונה מאת magic, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז ככה התחדשתי בשני מגברים האחד ALPINE V12 MRV-T407 (יתפקד על רמקולים שעוד לא נקנו) 75RMSX2 ב 4אוהם השני שיתפקד על סאב(עוד לא נקנה!) ROCKFORD FOSGATE POWER 225.2 אז ככה יש לי תקציב של 3.5 אלף ש"ח לרמקולים סאבוופר והתקנה(מאזדה 3) אז לי כיוון מה אני רוצה מישהו יכול לעזור לי מה אני יכול להביא. אני מחפש מערכת SQ לא להפציץ כל האוטו(כמו בעבר) שהאיכות תהייה מעל הכל שתהייה במת סאונד אמיתית ככל האפשר . תודה לכם. נ"ב אני מעוניין בסט קומפוננט אחד שהייה קדימה סאבוופר וזהו
הודעה אחרונה מאת שייקה, -
- 20 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הרבה אנשים המליצו לי על הקמפוננט של JL AUDIO 6.5 אינץ, דגם XR 650-CSI מה אתם חושבים עליו? יותר טוב מה INFINITY KAPPA PERFECT 5.1?
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
חברי הפורום : מה דעתכם בקשר לקומפוננטים של מורל מסידרת פולס - 5.25 אינץ' ? ואם כבר ... יש לי כרגע HU פיוניר 1650 ואת הרמקולים הנ"ל. איזה חלקים יכולים להשלים לי את המערכת בצורה טובה ולא יקרה ? ****הכותרת נערכה, קרא את כללי הפורום
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
-
- 11 תגובות
- 960 צפיות
שלום כולם... יש לי הזדמנות להביא סט קומפוננט שלוש על שלוש...חדש בארזיה... זה שרוצה למכור לי אמר לי שזאת הסידרה היוקרתית ביותר...שהוא קנה בחברה בגרמניה....שזה הסט הכי יקר שהיה בחנות... אני מביא אותםת באמת במחיר מצחיק לעומת מה שהוא אמר לי שהוא קנה את הסט... יש לי כמה שאלות... 1-כמה אתם הייתם משקיעים בשביל סט כזה...?(להזכירכם חדש,באריזה)? 2-אם אני שם מערכת כזאת...יש צורך בסאב וופר או שהסט הזה כבר מספיק לי עם מגבר טוב(יש) ומערכת טובה(יש) ושתי רמקולים 6 על 9 חדשים(יש).... עם מישהו יכול לפרט לי על הסט הזה...בבקשה...כי זה דחוףףףף עוד משהו ששכחתי...זה סט אחורי...שלוש על שלוש... תגיבו כמה שיותר מהר בבקשההה תודה רבה...
הודעה אחרונה מאת ooza, -
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
איך הרמקולים האלה יפעלו עם מגבר של פלטיניום אהודיו 1200W ? http://www.cheaper.co.il/Product.asp?productid=201 ואיך הבאסים שלהם?
הודעה אחרונה מאת שייקה, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני חדש בפורום והכול ניראה דיי סבבה קיבלתי אוטו לא מזמן וישר התחלתי להשקיע במערכת ניראה מה אתם אומרים? : 1)רדיו דיסק JVC KD-LH 300 בדרך ! קניתי אותו ב1300 ש"ח 2)קומפוננט של MAC AUDIO PLATINUM 160 W זה עלה לי 400 ש"ח מחר נתקין אותו 2)רמקולים די טובים של קלריון לא משהוא חזק ביותר אני יעביר אותם מקדימה(כרגע) וכשאני יתקין את המאק אודיו אני יעביר אותם לאחורה יש לי אותם מהאוטו של אבא שלי כבר איזה שנה שנתיים 3)סאב של mac audio fire 250 גודל :10 אבל עושה עבודה מעולה יחסית לגודל , לחוזק ולמגבר שמרים אותו פשוט תעלומה (תשמעו בעצמכם) די טוב קיבלתי בחינם! 4)המגבר שמרים את הסאב הוא ...לא לצחוק!....120 ואט בגישור ("זבל סיני") אבל משום מה מרים א…
הודעה אחרונה מאת ADVANT, -
- 1 תגובות
- 708 צפיות
אהלן מישהו יודע על איזה צ'ינג'ר שולט הרדיו המחורבן שמגיע עם מאזדה 3 ? תודה
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, באודי שלי יש בעיה קלה עם מערכת הסאונד - יש השראות בין מערכת החשמל ומערכת הסטראו, כבילת הRCA עוברת מימין אחורה אל המגברים, כל פעם שזורם מתח למנורות האחוריות יש בזזזז מעצבן (כשאני מאותת (ימינה, איתות שמאלה לא עושה כלום) זה חזק מאוד, אור רוורס קצת פחות חזר ואורות אחורים רגילים מייצרים בזז חלש יותר) במידה והמערכת בווליום סביר לא שומעים כלום, אבל בווליום נמוך זה ממש מטריד. אז - א. האם מישהו נתקל בדבר כזה אי פעם? ב. האם החלפת חיווט לכבלי RCA טובים ומסוככים יותר תפתור את הבעיה? ג. שאלה המליון דולר (איך לא...) - איזה? כמה? איפה? נורא עצוב יהיה לי לראות את הA3 נפתחת ע"י מתקין, אני מעדיף לשלם עוד כמה זוזים ולהיות בטוח שהכל יחזור למקום בשלום... תו…
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
עם טוויטרים... ועכשיו אני רוצה המלצה לרמקולים איכותיים עם עוצמה טובה שיתאימו לרדיו דיסק.. ולא אני לא מעוניין במגבר או בסאב... חשבתי בכיוון של הרמקולים של פיוניר tsa6960 אז למי שיש מושג מוזמן לעזור...!
הודעה אחרונה מאת P1oneer, -
- 1 תגובות
- 757 צפיות
קודם כול אני ממליץ לכולם (למי שיכול)לקנות דבהרים באמריקה פי 2 3 יותר זול מהארץ אחשיוו אני חודש הבא נוסע כנראה למיאמי שם אני יהיה בערך יומים ואז בהפלגה לאיים הקרבים אחשיוו יש הרבה דברים זולים רצח שאני רוצה להביא משם (מהאינטרנט אתר EBAY? ואני צריך שהם ישלחו לי את זה למלון בו אני ישאה או משהו כזה וכל זה בדיוק ביום שאני יהיה שם בזמן הקצר הזה יום-שלוש ימים האם זה אפשרי והאם זה כדאי שהרי לא יהיה לי אחרויות על שום מוצר(יאיה לי אבל לא בארה"ב לא בארץ) תודה מראש
- 4 תגובות
- 869 צפיות
קניתי סאב וופר עם תיבה. איך אני מחבר את הסאב פיזית בבגאג'? חשבתי אולי,לקנות דיקט או משהו כזה, לצפות אותו בלבד(החומר דמוי צמר שיש בבגאג'), שיהיה בצורה ובגודל של "הרצפה של הבגאג'" ואליו לחבר את הסאב עם זוויות. אם למישהו יש רעיונות או מכיר דברים טובים יותר שיציע בבקשה... אני לא רוצה לפגוע בתיבה עצמה של הסאב.
הודעה אחרונה מאת NOSiVIC, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי חבר שנוסע לקנדה עכשיו קצת קשה לסמוך עליו בקטע של חיפושים אתר או חנות או משהו משם ? עכשיו שביל להיות בטוח ! אם זה משהו של פחות מ 200 דולר אין מצב בחיים שיעשו לו בעיות בכניסה לארץ נכון ?
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אוקיי עוד שבועיים אני טס לארה"ב וחשבתי שאם אני שם אני יקנה אולי ציוד עכשיו אני רוצה להביא אותו חזרה איתי אבל יש כמה דברים שאני מפחד מהם אחד שזה המכס ישאל למה אתה מביא הרבה רמקולים ושני שהמגנטומטרים של השדה ישתגעו ועוד דבר שזה ישקול 3 טון אתם חושבים שזה מומלץ?
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בן דוד שלי מתווכח איתי,ואני לא אוהב שמתווכחים איתי. הוא אומר שיש כזה דבר קומפוננט של 4" ואני אמרתי שקומפוננטים מתחילים ממינימום 5.25". מי צודק?
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 1 תגובות
- 934 צפיות
חבר'ה אני לא מבין למה כולם נגד סוני? הדגם CDX-7700 יותר טוב מפיוניר 760 בכל הפרמטרים, והתצוגה שלו נראית יותר טוב והוא יותר יפה (לטעמי). אז למה לא לקנות?
- 1 תגובות
- 929 צפיות
נראה נחמד ביותר: http://www.apple.com/ipod/bmw אלפיין גם הכריזה בתחילת השנה שבקיץ הנוכחי היא תוציא לשוק מתאם דומה שיתחבר לHU החדשים יחסית שלה.. נחכה ונראה.
מגבר לסאבים
מאת אביעד כ.- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם המגבר הזה איכותי מישהו אולי שמע עליו?? http://www.audionmore.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=ANM&Product_Code=HK897 והאם הוא יכול להרים לי שני סאבים כאלה?? http://dmssgs.zoovy.com/product/AW120T
- 7 תגובות
- 882 צפיות
מה עדיף אלה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=32808&item=5703661957&rd=1#ebayphotohosting או אלה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3094009604 הם יהיו מחוברים למגבר Kicker KX650.4 המרחקים(אורך) לדעתכם יספיק לפזו 306 סטיישן? יש הבדל רציני בין הKAPPA PERFECT 5.25 אינץ - 5.1 ל6.5 אינץ - 6.1? (כי 5 בטוח נכנס לי באוטו 6 אולי אני יצטרך לבנות לו משהו, ואם אין הבדל רציני אז אני ילך על ה5 גם זה יותר זול)
הודעה אחרונה מאת rozwarez, -
מגבר במחיר מציאה? 1 2
מאת אריקול- 20 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הציעו לי מגבר של רדסאונד, דגם אוונגארד משהו כזה, ארבע יציאות, 800 וואט(עלק) במחיר של חמש מאות ש"ח,רציתי לדעת האם מנסים לעבוד עליי, או שהמגבר שווה משהו ורציתי לדעת האם יש למישהו הצעה למגבר יותר טוב במחיר של עד שש מאות ש"ח, כרגע אין לי סאב, אך אני מתכנן לקנות בעתיד, וכרגע אני מסתפק במגבר. הגורם המגביל שלי כרגע הוא ההספק של המרקולים שלי- דראגסטר dce 612 שלפי המוכר יכולים לקבל משהו כמו ארבעים אר אם אס. ולגבי ההתקנה, הציעו לי התקנה בארבע מאות ש"ח!!!,ורציתי לדעת האם יש אפשרות להתקין את המגבר לבד, כאשר הידע במערכות אודיו לרכב הוא בינוני מינוס נ.ב אני יודע שבמחיר כזה האיכות לא תהיה משהו,אך מהו המגבר הסביר ביותר שאני יכול להשיג במחיר זה?
הודעה אחרונה מאת SUB, -
- 1 תגובות
- 858 צפיות
יש לי בעיה ממש מוזרה במערכת חשבתי אולי אתם תצליחו להבין למה יש לי מערכת באוטו של קנווד אין לי מושג הדגם ורמקולים של פיוניר (מקווה שזה עזר) הקיצר שאני מפעיל רדיו הכל סבבה וזה אבל שאני שם דיסק אז רמקול השמאלי מתחיל לזייף כזה כאילו משהו לא בסדר בו אבל הקטע שברדיו הכל מצויין יש מצב מישהו מבין למה?
הודעה אחרונה מאת R'n'B,
-
מי מחובר 63 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 1,142 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- orsh99
- epiphone
- ELI001
- yor2
- efraimc
- Igalz
- ArikB
- SlowRide
- BRAVO_SX
- razi_pazi
- `Infinity
- PYA