פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
CDA-9827 ב 1699 ש"ח CDA-9830 ב 2199 ש"ח CDA-9833 ב 2649 ש"ח CDA-9835 ב 3549 ש"ח המלאי מוגבל ביותר!!! המחיר למזומן בלבד. http://WWW.NEED4SOUND.CO.IL 056-904700 זיו
הודעה אחרונה מאת NEED4SOUND, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איזה סוגA15 A20 S25???
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
- 34 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
יש לי קרוס אובר במגבר עם פוטציומטר ומתג של 3 אפשריות HI,LOW,OFF עכשיו אם אני שם אותו על OFF , אז זה אומר שהקרוס לא יפעל (לא יתערב בעצם) וכל תחום התדרים יגיע לרמקולים שמחוברים למגבר, נכון ? (בהנחה שברדיו דיסק לא נגעתי באפשרויות של LPF,HPF)
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום. קראתי בפורום כבר מספר פעמים, שלמעשה אין צורך ברמקולים אחוריים, מכיוון שהשמיעה הטובה ביותר היא מקדימה. לי יש רמקולים 6X9 על המגש האחורי. האם כדאי לי להשאר עם הסאב והקומפוננטים של דראגסטר (המוגברים עם מגברי פיראמיד קריסטל) ולבטל את האחוריים? ועוד שאלה: אם אני עושה fading ומבטל את השמיעה מהרמקולים האחוריים, האם זה כאילו הוצאתי אותם, או שזה יכול לגרום לנזק כלשהו (כי יש הגברה לרמקולים האחוריים, אבל הם לא מוציאים כלום) למערכת? בתודה מראש לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת שייקה, -
- 1 תגובות
- 871 צפיות
הרמקול הזה באמת מסוגל לקבל 90 W RMS? http://www.stereo4car.co.il/Stereo4car/details.asp?num=258&orn=342098
הודעה אחרונה מאת V.I.P, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ערב טוב, אז ככה, אני תריך שתעזרו לי לבחור מערכת אזעקה לרכב שתעשה יותר מאשר סתם תהבהב לי בחלון ותעשה רעש של "ביפ" שאני נועל את הרכב. הדרישות שלי הן: 1. הגנה על כל הפתחים: 4 דלתות + בגאז'. 2. גלאי זעזועים - אבל גלאי זעזועים אמיתי - לא כזה שצריך ליפול מצוק ע"מ שהוא יתחיל לפעול. שיהיה אפשרות לכוון אותו למצב סופר רגיש ולמצב רגיל. 3. אני רוצה לחבר אותה לצופרים ולאורות של הרכב, שהיא ממש תשתגע שמישהו מחבל ברכב... 4. שהצפצפות יעשו רעש כזה חזק בתוך האוטו שהגנב יהיה חייב לעוף משמה. 5. גלאי נפח לשבירת שמשות יהיה נחמד. אפשר לחבר כל אזעקה לצופר של הרכב? את הצפצפות שנמצאות בתוך הרכב אפשר לשנות? ישמשהו שיענה לי על הדרישות?! ואם כן יש הערכת מחירים/מקומות …
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אמרו לי שבנהריה קיימת חנות בשם זיאד או זאדין משהו כזה והוא מקצוען וזול .... מישהו מכיר ?? יודע טלפון?? כתובת ?? אשמח לקבל פרטים שמעון
הודעה אחרונה מאת DDDIABLO, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
מטרה לחבר סאב ומגבר ולהשאיר את הקאוולירית בחיים . . . טוב אז ככה האוטו הוא שברולט קוואליר שנת 99 אני צריך לדעת: חוץ מאוטו... מצבר... HU עם יציאת מגבר, מגבר, סאב וכאבלים של RCA מה עוד אני צריך כדי לחבר אותם ותסבירו לי את השלבים אני מזה אודה לכם... אני הבעיה שלי בעיקרון רק עם החשמל למגבר הבנתי שהמינוס לשלדה ופלוס מושכים מהמצבר אבל צריך איזה פיוזים או נגדים או איזה משהו מיוחד או דמריצים כאבל ישיר (עובי אם זה משנה)??? ואם אני רוצה לכבות תמגבר שלא יתחמם?? איך בדיוק עושים שוב אני ממששששש אודה למי שיתן לי תשובה טובה ומפורטט
הודעה אחרונה מאת DRS, -
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אנשים בפורום של SOUNDDOMAIN טוענים שזה עוזר. אם כן אז בישראל זה יעזור הרבה יותר, כי כאן אין לנו אלטרנטיבות פשוטות של אלטרנטורים מוגדלים וOptima Yellow Top (מצבר). הנה הלינק: http://forum.sounddomain.com/forum/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=5;t=007801;p=1 ד"א האם יש להשיג בארץ מצברים של OPTIMA?
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
מערכת- הצעות
מאת אביעד כ.- 6 תגובות
- 869 צפיות
בעיקרון אחרי שיחה עם אבא שלי החלטנו מה יהיה באוטו...ועכשיו לפני שזה יתחיל לצאת לפועל אם אתם יכולים לתת לי שינוי או שזה מתאים ככה...?? רמקולים: קומפוננט מורל הייבריד 6- קדימה פיוניר 260- מגש אחורי שני סאבים של פיוניר ts-w304 מגברים: רוקפורד 301x לקומפוננט בגישור רוקפורד 551x לסאבים בגישור ועכשיו נשארו הרמקולים האחוריים.... מפני שיש לי עוד זוג רמקולים ללא מגבר...ובדלתות האחוריות יש לי עוד רמקולי פיוניר 200 עכשיו תיכננתי להגביר את ארבעתם עם מגבר רוקפורד 501x אז מה אתם מציעים?! להשאיר אותם ולהגביר אותם עם מגבר או להוריד אותם?? ותנו לי בבקשה מגבר לרמקולים האחוריים שתי יציאות...עדיף רוקפורד או משו' איכותי אחר ואחרי הכל יש משו' שכ…
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
יש הטוענים כי רוקפורד לא מגבר טוב שהסידרה האחרונה לא טובה האם זה נכון? אני צריך לחבר אותם למורל היבריד...
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הי, הייתי רוצה לבנות תיבה לסאבים שלי - 2 Kicker compVR "12 והבעייה שלי היא לא איך אלה מה הגודל ! ראיתי באתר של http://www.cardomain.com ש אני צריך : Rec. Sealed Box Dims: 1.00 - 4.60 cu.ft. אז מה זה אומר, אני מבין שזה ב קיוביק פיט אבל מה זה אומר מבחינתי? רוחב, עומק, גובה? אה כן, וזה עבור אחד, מה אני עושה עם שניים? עדיף שתי תיבות או אחת גדולה? תודה מראש ערן
הודעה אחרונה מאת dr_lin_berto, -
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום רב אנשים (אני חדש), ברשותי סאב בזוקה של Pure Acoustics דגם N-1019. נתונים: וופר בקוטר: "10 הספק: 400 וואט RMS נצילות: 91db גודל מגנט: 40 Oz טרמינל מוזהב שני בס רפלקס למניעת RSONANSE ברצוני להתאים לו מגבר (חדש מחנות עם אחריות בבקשה) שינצל אותו עד הסוף ללא התפשרות על איכות - אם יש כזה מגבר זול זה יהיה נהדר. לצערי אני חדש בעולם הסאונד ואין לי הרבה ידע בנושא. אם אפשר גם לקבל המלצה לסט קומפוננט לרכב והסבר קטן לידע אישי איך הוא מגיע ואיך מתקינים אותו (כלומר: כמה רמקולים צריך ואיפה ממקמים אותם) תודה מראש
הודעה אחרונה מאת 0ren, -
- 0 תגובות
- 645 צפיות
יש לי פיוניר 8500 בשימוש חודש (אחרי תיקון+בדיקה של הכל) לא מכוייל לרדיו של הארץ והציעו לי החלפה על פיוניר 6400 חדש בקרטון ויוסיפו לי כסף עכשיו השאלה שלי היא כמה זה ריאלי שהבנאדם יוסיף לי או יותר נכון כמה אפשר למכור את ה6400?
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ואין לי מושגגגגגגגג מה כדאי לי... משהו בכיוון ה700-800 שקלים בערך עם יציאה למגבר מי שיכול לעזור לי תודה מראש
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 1 תגובות
- 778 צפיות
החלטתי ללכת על הרדיו דיסק הבא MP3-DEH-P4600MP ואני צריך להתאים לו מגבר שיתאים לי לסאב ולקומפוננטים... חשבתי ללכת על המגבר הבא Lanzer Vibe 412 הוא 4 ערוצים והוא צריך להגביר סאב שעוד לא ידוע ושני קומפוננטים לא ידועים האם המגבר טוב? הרדיו דיסק עולה 969 שקל והמגבר 1199 המחירים נורמליים? זה מאתר אינטרנט
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 5 תגובות
- 984 צפיות
clarion dxz946mp vs pioneer 860-8600 מה אתם אומרים .... מה יותר טוב מבינייהם..
הודעה אחרונה מאת djd18, -
- 5 תגובות
- 918 צפיות
הסאב הזה באמת 500 RMS? http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1248035
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 2 תגובות
- 901 צפיות
אני מעוניין במגבר של שתי ערוצים שיספק לי בערוץ אחד מספיק לקומפוננט(עוד אין לי מושג איזה) ובערוץ השני לסאב(200-300 וואט זה של חבר והוא לא בטוח) RMS כמובן מצאתי את המגברים האלה Kicker KX650.4 watts 120 RMS x 4 @ 4ohms watts170 RMS x 4 @ 2 ohms watts 325 x 2 @ bridged mode ולאומתו המגבר שתי ערוצים KICKER KX800.2 watts 200 RMS x 2 at 4 ohms watts 400x 2 at 2 ohms watts800 x 1 in bridged mode ההבדל מחירים בניהם מצחיק...(3 דולר) רק יש בעייה אחת אחד בדקתי באתר של קיקר ואין דבר כזה לפי האתר שלהם KX800.2 יש רק KX850.2, אז מישהו יכול להסביר את זה?(והוא יותר יקר כבר) אבל נגיד שהוא קיים, מה הייתם מעדיפים מבניהם? או המלצות למגברים א…
הודעה אחרונה מאת rozwarez, -
- 30 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
היי, זכיתי במכרז של המדינה בסאב TS-W303C + תיבה איכותית (ככה כתוב, ניראה שיגיע) + מגבר GMX של פיוניר (לא ברור איזה דגם) + טוויטרים פיוניר. כל זה ב 560 שקל + 120 משלוח. לדעתם זה שווה ?
הודעה אחרונה מאת Sefi, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
קניתי "סאב בזוקה PURE ACOUSTICS N1019 400WATT-RMS" ורמקולים "PIONEER TS-A6970E 80WATT-RMS" השאלה: איזה מגבר אני צריך לקנות? של כמה וואט? בשביל להחזיק את כל זה? ואגב - איך הסאב שקניתי? מישהו מכיר? הוא טוב?
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם.. אני מתכננן להוסיף מגבר נוסף, 2 ערוצים, וסאב למערכת שכבר קיימת אצלי באוטו. השאלה שלי אם יכולים להיות לי בעיות שונות בחיבור של מגבר נוסף? (בעיות כגון צריכת חשמל גבוהה מהמצבר, נפילות מתח, וכו') כרגע מחובר מגבר 4 ערוצים של JBL לקומפוננטים וזוג 9*6. אני מתכוון לחבר את המגבר השני ישירות לכבל מתח והרימוט שנכנסים להדקים של המגבר הראשון. האם זה נכון לחבר ככה? או שמה עדיף לחבר בצורה אחרת (שלא עולה לי לראש..) בתודה אמיר.
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רדיו-דיסק חדש של JVC מחובר לארבעה רמקולים חדשים של MAC-AUDIO. הרדיו-דיסק מוציא 50X4 (בפועל 19X4 RMS), והרמקולים 70 WATT נומינלי (100 PEAK), ו-89db. בחצי ווליום (בדיסקים, לא ברדיו, כאשר יש באסים בדיסק), כאשר הLOUD לחוץ והBASS על 0, מתחילים גמגומים וגם 'פיצוצים' שגמובן מתגברים אם מרימים את הווליום. בלי LOUD זה לא קורה. השאלה שליהיא אם זה המגבר של הרדיו-דיסק שמתחיל לזייף כשהוא עובד על 4 רמקולים 6.5, שדורשים ממנו באסים, או שהרמקולים מזייפים (וזה מוזר, כי אז הם בטח היו נשרפים לגמרי עם מגבר - לא מתאים ל-70 וואט RMS). בעבר, היה לי רדיו-דיסק של פיוניר על קנווד 200 6X9 ועוד מיד וטוויטרים. בחצי ווליום, כשחם, הוא גם היה מתחיל לזייף ככה, וכשהוספתי מגבר, התופעה נפסקה…
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 2 תגובות
- 942 צפיות
חברים שלום, אחרי אין ספור ניסיונות כיוון למערכת הגעתי למסקנה ששומעים אצלי על הפנים. מישהו מכיר אדם מקצועי שיכול לעזור לי בכיוונים?! אם אני יפנה למתקין, נגיד סאונדבלאטרס או מישהו בסגנון הם יעזרו?! גובים על זה כסף?! מכירים מישהו ממש מקצועי שיכול אולי לעזור לי?!
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 8 תגובות
- 830 צפיות
שלום לכולם. ברצוני לדעת האם תיבה לסאב עם עץ בציפוי פורמיקה תיהיה שונה מעץ רגיל "ערום"? האם זה יותר עדיף/פחות עדיף, אנא נמקו. (כמובן שהפורמיקה מודבקת כמו שצריך, ללא מקומות "רפופים") ^^ .. אין ספק שהחיפוש של גוגל, עובד! בבקשה לענות מתוך ידע/נסיון, לא מתוך הגיון תודה.
הודעה אחרונה מאת 0ren, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למה משמש כפתור ה-ENT במערכת? והאם יש לו כפתור מקביל בתפקיד בפיוניר DEH-760MP? אל תפנו אותי בבקשה לאתר של פיוניר, כי הם לא נותנים את ספר ההוראות של המכשיר (אלא תמורת 6$). אם למישהו יש לינק או PDF של ספר ההוראות, זה מצויין.
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1070 כמה הגבר צריך לכול רמקול כזה? 50 וואט יספיק? תעזרו לי בבקשה כי אני קונה אותם מהמשכורת שלי וזה תקציב מוגבל
הודעה אחרונה מאת Leon, -
מפגש צפון 28.05 1 2
מאת DDDIABLO- 29 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
חן חן לכל מי שהגיע המפגש היה מצויין. די הרבה רשמים! הסאב של גל, והניאון של אדי תמונות יעלו בהמשך...
הודעה אחרונה מאת DDDIABLO, -
- 5 תגובות
- 979 צפיות
כאשר אני מדליק את הרדיו הרמקולים הקדמיים עובדים ל - 1-2 שניות ואז כאילו כשהמגבר מתחיל לפעול הכל עובר אחורה (לפעמים הרמקולים הקדמיים אפילו לא מתחילים לעבוד). המגבר מחובר כרגע לרמקולים אחוריים וסאב. מה יכולה להיות הסיבה שזה קורה? פעם זה לא היה רק בזמן האחרון...
הודעה אחרונה מאת e.n. junior, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי קומפ' עם 70 RMS וסאב עם 250 RMS אני יכול לשים מגבר 4 ערוצים של 100 RMS לאחד ? בהתחשב בעובדה שכמובן הסאב מקבל גישור (200 אר אמ אס שזה סבבה בשבילו) והגיין של הקומפ' מונמך עלמנת למנוע חלילה שריפה שלו.... זה אפשרי העסק הזה ?
הודעה אחרונה מאת Soundwave,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 1,448 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Derish
- לירון .ה.
- רועי5
- flytomars
- Liquidator
- yor2
- Jack457
- גולדן191
- zvit
- yoav911gt2
- Cerebral Cortex
- לומד לתקן