Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אז ככה, אני תריך שתעזרו לי לבחור מערכת אזעקה לרכב שתעשה יותר מאשר סתם תהבהב לי בחלון ותעשה רעש של "ביפ" שאני נועל את הרכב.

הדרישות שלי הן:

1. הגנה על כל הפתחים: 4 דלתות + בגאז'.

2. גלאי זעזועים - אבל גלאי זעזועים אמיתי - לא כזה שצריך ליפול מצוק ע"מ שהוא יתחיל לפעול. שיהיה אפשרות לכוון אותו למצב סופר רגיש ולמצב רגיל.

3. אני רוצה לחבר אותה לצופרים ולאורות של הרכב, שהיא ממש תשתגע שמישהו מחבל ברכב...

4. שהצפצפות יעשו רעש כזה חזק בתוך האוטו שהגנב יהיה חייב לעוף משמה.

5. גלאי נפח לשבירת שמשות יהיה נחמד.

אפשר לחבר כל אזעקה לצופר של הרכב?

את הצפצפות שנמצאות בתוך הרכב אפשר לשנות?

ישמשהו שיענה לי על הדרישות?!

ואם כן יש הערכת מחירים/מקומות שמוכרים את האזעקות?!

נעליה מרכזית, הרמת חלונות וכו' ממש לא חשובים שלי.

האזעקה ההיא עם הביפר (MVP-625) נראית לי דיי סתמית, אזעקה פשוטה עם ביפר.

והביפר לא ממש עוזר לי...נראה לי סתם טריק מיותר.

אני מחפש משהו עצבני.

חשבתי לקנות איזה אזעקה רגילה (דרגון, קליפורד ושות') להחליף לה את הצפצפות שבתוך הרכב למשהו עצבני ביותר.

לחבר אותה לצופר של הרכב.

ולדאוג לגלאי זעוזועים עצבני.

אפשרי?!

זו האופציה הכי טובה?!

פורסם

טוב אז את כל הפונקציות שתיארת יש באזעקה רגילה.

גלאי נפח

הגנה על 6 פתחים (4 דלתות,מכסה מנוע ותא מטען)

לגבי גלאי זעזועים-אם הגלאי המקורי שמגיע עם האזעקה לא ניתן לכונון אפשר תמיד להוסיף גלאי חיצוני.

אם אתה רוצה לחבר את האזעקה לצופר הרכב אפשרי לעשות את זה בכל אזעקה ע"י הוספה של ממסר חיצוני והצופרים יצפרו בקצב הווינקרים(לא מומלץ ע"י יצרני האזעקות ויצרני הרכב-כנראה כתוצאה מצריכת זרם גבוהה).

הוספת צופר פנימי בתוך הרכב אפשרית ואפילו חובה בחלק מהמכוניות(דרישות חברות הביטוח).

הכי חשוב לרכוש אזעקה אמינה שלא תעשה "הצגות"כל שני וחמישי, ואפילו יותר חשוב מזה ההתקנה עצמה של האזעקה-ברוב המקרים האזעקה אינה פועלת כמו שצריך בגלל התקנה לקויה או כיווני רגישות לא נכונים.

לפני שאתה מתפתה לרכוש אזעקה מדגם מסויים (ואני לא שולל אף אזעקה) תעשה בדיקה האם היא מספיק אמינה,איכות ההתקנה,אחריות.

עופר.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

הביפר זה לא סתם....

האזעקה של רב בריח לא רעה ביכלל....

הגלי זעזועים ממש טוב.. יש אופציות רבות לאזעקה הזו..

כמובן שהיא לא הכי חדש בשוק בארה"ב יש יותר טובות וזולות יותר...

אבל ב800 שקל זה שווה את זה...

• תוכן חדש...