פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
BOSS 4CH RT745 Max Power, 2 OHM 250W x 4 RMS Power, 4 OHM 100W x 4 Bridged Power, 4 OHM 500W x 2 - עכשיו זה שקר ענקי אבל אני מניח שהוא יוציא לפחות 250W במצב כזה ... Signal -to Noise Ratio > 105dB THD 0.01% Dimensions : 8"W x 2 3/4"H x 12 1/4"D Trimode Operation Bridgeable Remote Subwoofer Level Control Line and Speaker Level Inputs Line outputs Bass Boost Switch MOSFET Power Supply Variable Low Pass Crossover (Fixed Highpass) Input Gain Control Input Sensitivity Selector Power and Protection LED's מה דעתכם עליו ?
הודעה אחרונה מאת djd18, -
הרכבת מערכת 1 2
מאת gtiיוסי- 25 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מה המצב חבר'ה???? אז ככה... התקציב שלי הוא 2500 המערכת חייבת לכלול 1.רדיו דיסק 2.רמקולים אחוריים 6*9 3.רמקולים קידמיים ועם במקרה נשאר משהו מהתקציב אז תוסיפו מה שבראש שלכם! בתודה יוסי!
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 6 תגובות
- 983 צפיות
הנה הרמקולים קאדנס ZX-441 ב 300 (אבל אני משיג אותם בפחות מהאתר, זה רק דוגמא) http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?cPath=28&products_id=112&osCsid=45be28310a36b682a72c1313585d40e2 יש לי מגבר סוס ואני מוגבל בגודל רמקול של עד 4" וחייב שיהיה 2WAY אם יש משו אחר שניראה לכם יהיה יוטר טוב אז תמליצו עכשיו בקשר למכשיר: יש את זה http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?cPath=52&products_id=137 ויש יותר פשוט http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?cPath=22&products_id=35 יש טענות לגביהם ? חוץ מהטענה שלי שאני לא קונה אותם אם אני לא מוצא אותם בשחור..
הודעה אחרונה מאת U-re, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב. זכיתי במכרז ברמקולים פיוניר 6*9 240W ב174שח. זכיתי או נדפקתי? (הכחולים). הם טובים בכלל?
הודעה אחרונה מאת מושיקו, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ראית פה כל מיני הודעות בקשר לזה אפשר הסבר מפורט? ואם כבר...אז הדלת שלי ממש רועדת מהרמוקלים זה לא ברגים רופפים זה מין בורג שנכנס בלחץ ובקיצור הם לא תופסים חזק וכל הדלת רועדת מה אפשר לעשות איפה אפשר להשיג כאילו?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
אז ככה, ברשותי רדיו טייפ ישן של פיונייר דגם: KEH-P4800 40W X 4 + צ'ינג'ר ורמקולים אחוריים של CERWING VEGA: HED-1693 120W 60RMS 6X9 3way אני מעוניין לשפר את הסאונד בצורה משמעותית (במצב הנוכחי הסאונד ברמה נמוכה), מאילוצי תקציב עומדות בפני שתי חלופות ופה אני צריך את עזרתכם: 1. להחליף את הרדיו דיסק הנוכחי לדגם מתקדם יותר. 2. להוסיף מגבר וסאב לרדיו דיסק הנוכחי שלי. שאלותי: 1. באיזה אופצייה לבחור על מנת לשפר באופן משמעותי את איכות הסאונד? 2. במידה וייעצתם לי לקנות מגבר וסאב , איזה דגם ממולץ מכל מוצר? 3. במידה וייעצתם לי להחליף את הרדיו דיסק הקיים לאיזה דגם מומלץ? התקציב שלי עבור השינוי עומד על 1500 ש"ח (+-) תודה מראש על עזרתכם נ.ב: א…
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
לכל אלה שמבינים בסאבים אני צריך את עזרתכם...תודה אני מחפש שני סאבים שיפציצו בעוצמה...ומגבר שיפתח אותם מה אתם ממליצים?! וכמה המחיר על כל סאב אני מוכן להשקיע בערך 1500 ועל המגבר 2500 ש"ח תודה מראש....אבי
הודעה אחרונה מאת arikbaron, -
- 2 תגובות
- 836 צפיות
אני רציך את הכתובת של החברה אוריון.. יש לי סאב שלהם ואני רוצה לדעת בדיוק איזה דגם הוא וכל פעם שאני מנסה להיכנס לאתר אני מגיע למקום אחר בכלל אז אם מישהו יודע אני יודה לו מראש.. אור
הודעה אחרונה מאת or_pelta, -
- 1 תגובות
- 708 צפיות
שלום לכולם אני צריך מגבר נחמד כדיי להרים 2 פיוניר 600 (300rms) איזה מגבר יוכל להרים לי את שנייהם? בתקציב של 1000-1500 ש"ח..
הודעה אחרונה מאת אביעד כ., -
- 5 תגובות
- 968 צפיות
בוקר טוב ! תגידו מה דעתכם על כל סוגי המערכות הנמכרות ברשת במכירות הקבוצתיות. כל מיני חברות כגון : SUPER SOUND AUDIO TECH אני בטוח שהם לא כמו הגדולים אבל בכל זאת.... עפ"י הכתוב יש להם את מרבית הפונקציות. אז מה קורה איתם ?
הודעה אחרונה מאת rliran, -
התקנת רמקולים
מאת רועי_מ- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה עדיף להשים 2 זוגות של קומפוננט בדלתות קדימה ואחורה או קומפוננט קדימה ו6x9 מאחורה כמו כן מה דעתכם לגבי 6x9 של jbl לעומת פיוניר?
הודעה אחרונה מאת צ'יקו, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איך המגבר הזה של בוס? http://zap.wallashops.co.il/shopmind_sites/future/product.asp?pf_id=YH350C זה אמיתי או חיקוי ? והאם שווה 400 ש"ח? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Oxcide, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות סאב חדש לאוטו, היה לי עד עכשיו קיקר באוטו יש לי מגבר BOSS rt35 כאשר לסאב חוברים שניערוצים מגושרים, כלומר 250W חבר של אבא שלי שיש לו חנות למערכות סטריאו הציע לי סאב של powerbass 350W RMS ב1,100 שקל, שווה??? יש לי טויוטה קורולה, אם למישהו יש הצעה לסאב אחר אני אשמח אין לי תקציב מוגבל!! תודה
הודעה אחרונה מאת lihod, -
-
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מתלבט בין שתי האפשרויות האלה המחיר הוא זהה לשתי האפשרויות, אך השאלה מה יהיה יותר איכותי והדגש הוא על איכות ולא עוצמה. בעיה נוספת היא שהSHIVA הוא שתי סלילים של 8 אום ולכן אי אפשר להגיע ל 2 אום רק ל 4 ואז אני לא יכול לנצל את המונו עד הסוף, אבל אם אני מחבר שתי PUNH HE במקביל אז אני כן מקבל 2 אום וכן מנצל את המגבר כי כל אחד הוא 4 . ועדיין הכי חשוב זה האיכות והדיוק אז מה לדעתכם יותר איכותי.
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
רכשתי 2 מגברים (לא זהים בעומס) לא מזמן ואני רוצה לחבר אותם עם 2 קבלים 1F מה הדרך הנכונה לחבר אותם ? תודה
הודעה אחרונה מאת RADI, -
-
- 8 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
לפי מה שאני מבין (אני חדש בתחום) הדינמיט טובות יותר אבל יקרות יותר. כמה יותר טובות ? באם יש ספרי מומלץ יותר מאחרים ? מה אפשר לקנות בארה"ב ?
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מגבר מדגם 424, סדרת hritage של לנזר. המגבר עצמו 1000W. מישהו מכיר את הדגם? יכול לחוות חוות דעת. יש לכםם הערכת מחיר לכמה שווה כזה מגבר?! תודה!
הודעה אחרונה מאת הלו_מאדאם, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהי מהעבודה שלי הזמינה דרך הרשת מכשיר ר. דיסק של PIONEER הקורא MP4. האם זה נכון ? קיים מכשיר כזה ? חיפשתי באתר הרשמי שלהם, אך ללא הצלחה. מישהו ? שמוליק
הודעה אחרונה מאת machinehead, -
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, כמו שאתם יודעים יש כאלה שהחיים שלהם יפים. אחד מהם הוא חבר שלי, שהתגייס לאחרונה לצנחנים, ולכבוד הגיוס אבא שלו בא במיוחד מארה"ב וקנה לו פאסאט(זקן אבל לא הייתי מתנגד) שנת 2002 לפני חודש והשבוע התקין לו בהפתעה את הפיוניר 860. כשאמרתי לו על ה-HU כמובן שהוא נורא התלהב והוא רוצה להשקיע עוד כ-5,500 ש"ח במה שעוד צריך(קומפוננט, מגבר, סאב(הוא רוצה שניים)). אשמח לתשובות מהירות כי הוא יוצא שבוע הבא והוא מעדיף להזמין כמה שיותר מוקדם בשביל להתקין ביום שישי.
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו יודע/מכיר מתקין טוב שפתוח בשבת (אזור המרכז). תודה!
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום! יש לי פיוניר פרמייר 740 MP3, האם יש בו כניסת אודיו? חיפשתי מאחורה ולא מצאתי. למשל לאן מחברים RCA של צ'יינג'ר? http://www.pioneerelectronics.com/pna/product/detail/0,,2076_4041_34922_tab=B,00.html?compName=PNA_ProductDetailComponent
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
עכשיו שמתי לב שאם אני שם את היד על הדלת אני יכול להרגיש את הבאס. לא במובן של הדלת הרוטטת שיש במקרים של סאב או משהו כזה, הדלת יציבה ולא זזה אבל אם שמים את היד עליה רק אז מרגישים. רק לציין שיש שם דוטק שמוגבר בנתיים רק מהרדיודיסק.
הודעה אחרונה מאת DDDIABLO, -
- 1 תגובות
- 840 צפיות
שלום לכולם! אני רוצה להעביר כבלים חדשים של הפלוס והמינוס לרדיו דיסק. איזה עובי של חוטים אני צריך? והאם צריך פיוז? ואיך איני מעביר? ישירות מהמצבר?
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם במכשיר זה יש צורך בכיול במעבדה או שיש שינוי על ידי מקשים מסוימים שלוחצים? ואם זה במקשים אז מה הצירוף?
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
קודם כל הרמקוליים האחוריים שלי מזייפים לי ואי אפשר לתחום אותם גבוהה ואני מוגבל בווליום . אז קודם כל החלטתי להחליף אותם לרמקולים 6X9 ולהשאיר את ה-MB QUART הקדמיים אבל גם איתם יש לי בעיה כי המגבר שלי גם אותם מגביל בווליום וכשחיברתי מגבר אחר הם היו מסוגלים להרבה יותר , והיה הבדל עצום בשמיעה . בקיצור המערכת שלי הולכת לעבור שינוי קטן אני הולך לקנות בימים הקרובים כמה דברים ורציתי שתמליצו לי על חברות ועל איכותתתתת !!! : קודם כל רמקולים 6X9 , מה מומלץ ? איך הדראגסטר והקאדנץ ?? דבר שני - מגבר - על איזה מגבר ללכת כמובן שיש לי להפעיל 4 רמקולים וסאב !!! מה כדאי ??? והשלישי זה כמובן הסאב שהתעכב בגלל כל השינוי הזה של המערכת , רצו לחבר לי את הסאב של חברת קאדנץ (ניאון) …
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תודה לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת e.n. junior, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הי לכולם, כבר הרבה זמן שאני לומד כל מיני דברים על מערכות כיום, איזה מגברים , איזה סאבים, שני אום, 4 אום, סליל אחד, שניים, מגבר מונו בלוק....או לא, CLASS D AB וכו' אבל הייתי רוצה לשמוע מכם..... היום יש לי באוטו - קורולה : קדימה - 2 FULL RANGE 60W ROCKFORD 6.5 + 2 JBL TWEETERS אחורה - 2 6X9 90W RMS KICKER (מדהימים) מגבר - Rockford Fosgate Punch - 301x (40 X 4 4OHM סאב - 12" HE2 - תיבה מעפנה סגורה חיבור - בריד/ג על הסאב ו 2 יציאות על הקיקר מאחורה. אז ככה... מכל השוטטות שלי ברשת הבנתי שמה שאני צריך לעשות זה להעביר את שתי היציאות של הסאב לרמקולים הקדמיים ולקנות מגבר אחד מונו בלוק טוב!! ובעתיד להחליף את המגבר 4 יציאות למשהו קצת יותר חזק (אשאר עם רוקפורד…
הודעה אחרונה מאת machinehead, -
- 5 תגובות
- 873 צפיות
מגבר של בוס 1000 וואט 4 יציאות..כמה עולה בחנות? זאת חברה איכותית? רמקולים של פיוניר 330 כמה עולה? וסאב של פיוניר 600 וואט כמה עולה? עכשיו המגבר של בוס יוכל להתאים לסאב הזה נכון? כי אמרו לי שכדאי מגבר של 600 וואט עם 2 יציאות ישמעו יותר טוב...זה נכון? פשוט קיבלתי איזה הצעה במחיר שנראה טוב ואני לא כול כך מבין הודה לכם עם תעזרו לי בבקשה!
הודעה אחרונה מאת SUB, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני לא מוצא ואיפה שאני מוצא זה יקר מדי יש למישהו מושרג ?? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ערב טוב לכולם, 1. כאשר מעוניינים לחבר מגבר לאוטו שיש בו רדיו בילט-אין, ואין בו יציאות למגבר, נאמר לי שעליי לחבר רכיב מסויים שאיני זוכר את שמו, אשר אמור להגביר את האות ולהכין אותו למגבר, ומחברים אותו על יציאת הרמקולים. מישהו יודע איך קוראים לזה ומכיר חברות מומלצות או מקום בו כדאי לרכוש להתקנה עצמית ? 2. חיפשתי באינטרנט מקום לרכוש קרוס-אובר או פילטר, על מנת להתקין טוויטרים, מבלי לקנות סט קומפוננט. לא מצאתי. רוכשים בחנויות ? יש חנויות אלקטרוניקה שמוכרות רכיבים כאלה, בהנחה שבחנות סטריאו לרכב זה בטח יעלה יותר אם בכלל ימכרו את זה שלא בסט קומפוננט ? תודה.
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
-
מי מחובר 4 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 1,657 אורחים (הצג רשימה מלאה)