Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל הרמקוליים האחוריים שלי מזייפים לי ואי אפשר לתחום אותם גבוהה ואני מוגבל בווליום .

אז קודם כל החלטתי להחליף אותם לרמקולים 6X9 ולהשאיר את ה-MB QUART הקדמיים אבל גם איתם יש לי בעיה כי המגבר שלי גם אותם מגביל בווליום וכשחיברתי מגבר אחר הם היו מסוגלים להרבה יותר , והיה הבדל עצום בשמיעה .

בקיצור המערכת שלי הולכת לעבור שינוי קטן אני הולך לקנות בימים הקרובים כמה דברים ורציתי שתמליצו לי על חברות ועל איכותתתתת !!! :

קודם כל רמקולים 6X9 , מה מומלץ ? איך הדראגסטר והקאדנץ ??

דבר שני - מגבר - על איזה מגבר ללכת כמובן שיש לי להפעיל 4 רמקולים וסאב !!!

מה כדאי ???

והשלישי זה כמובן הסאב שהתעכב בגלל כל השינוי הזה של המערכת , רצו לחבר לי את הסאב של חברת קאדנץ (ניאון) או משהו כזה ... איך הוא ????

בקיצור אחים שלי תעזרו לי יש הרבה חברות בשוק והבחירה קשה .

תודה :D

פורסם

נעזור אם תציין:

א. מה הטעם שלך (סגנון מוזיקה מועדף ומה אתה מרבה לשמוע)?

ב. דגש על איכות או עוצמה?

ג. מחיר מקסימלי שאתה מוכן להשקיע

ד. על איזה רכב?

ה. מה יש לך עכשיו (רצוי גם דגמים, בדגש על HU).

פורסם

ה6*9 של דראגסטר מצויינים,אבל אתה מתכנן לקנות סאב אז זה לא ממש משנה איזה רמקולים תשים מאחורה(פיוניר יספיקו למשל,אין צורך לקנות רמקול ב700 ש"ח.) ,הכי חשוב זה הקדימה.

מגבר 4 ערוצים ששמעתי עליו הרבה ביקורות טובות הוא הלנזר 1000 וואט שלהם.(לא זוכר את הדגם).

בקשר למגבר של הסאב-זה תלוי איזה סאב תחליט להביא ,אני מציע לך לשמוע סוגי סאבים שונים כי כל אחד ומה שהוא אוהב,אם אתה אוהב באס חזק הייתי מציע לך להביא שתי פיוניר 600 וואט לחבר להם מגבר חזק שירים אותם.

(אני מצטער שלא עשיתי את זה בעצמי)

אם אתה מעדיף סאב איכותי שיעשה את העבודה אתה יכול ללכת על הרוקפורד 150 rms או ה200 שהוא עדיף,תלוי בתקציב שלך.

*אם אתה שואל אותי עדיף לך לפנות למישהו מיקצועי ולהתייעץ איתו מה לשים באוטו שלך,במקום לבזבז פה זמן.(זה במידה ואתה רציני)

8)
פורסם

*אם אתה שואל אותי עדיף לך לפנות למישהו מיקצועי ולהתייעץ איתו מה לשים באוטו שלך,במקום לבזבז פה זמן.(זה במידה ואתה רציני)

אם הפורום הוא בזבוז זמן למה אתה מבלה פה כל כך הרבה ??

הפורום יתן לו מושג כללי , על דגמים , מחירים , רעיונות , אחר כך הוא ילך לחנויות וידע מה לשמוע וכמה בערך זה אמור לעלות.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לא הבנתי אותי בכללללללל!!!

אני התכוונתי שאם הוא רוצה להוציא את הדברים לפועל מיידית שיפנה לבית עסק שקרוב לביתו ויקבל אינדיקציה על כמה ולמה.

כי בסופו של דבר אפילו שהוא יגיע עם מוצרים בראש יכול להיות שלא יהיה לבית העסק את מה שהוא ביקש אלא דברים אחרים שאולי הם לא פחות איכותיים..

(כמו במקרה שלי למשל).

*וחוץ מזה הודעות כאלה מקומם בפרטי.

8)
פורסם

אוקי הבנתי אותך , למרות זאת מה שכתבתי הוא שאין טעם שהוא ילך לאיזה שהיא חנות ושם יראו לו איזה סאב של קליפורניה ויגידו לו זה משהו משהו , אחרי שהוא ישמע ויקרא פה דברים הוא ידע פחות או יותר לאיזה כיוון הוא צריך ללכת ומה שווה לקנות ובעיקר מה לא שווה לקנות.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

קודם כל ebari :

1- סגנון מוזיקה מועדף זה בעיקר מוזיקה שחורה , דאנס,האוס, ומוזיקה שמתנגת במועדונים

2-הכי הכי הכי הכי הכי חשוב לי זה האיכות ולא העוצמה !!!!(אבל כמובן שאני לא יהיה מוגבל בווליון)

3-מחיר מקסימלי ? ל6X9 ? בוא נגיד 1200 ש"ח (לא איכפת לי פחות :lol: )

4- על אאודי אי 3

5-האמת אין לי מושג

לשייקה :

אז כן אני מתכוון לקנות גם סאב נראה לי סאונד סטרים 2 סלילים , אבל אני מחפש בעיקר איכות ושמועות טובות על פיוניר(ברמקולים!!!) כמעט ואין לצערי .

בקשר למגבר לא עדיף 6 ערוצים שעליו יהיה הכל ??? לדראגסטר יש 6 ערוצים שמעתי מוצלח מאוד.

בקשר לסאב אני אוהב סאב איכותי ולא עוצמתי , אלה מדוייק ושיהיה סביר וכיך לשמוע חזק ולא ירעיד לך תקיבה.

בקשר לשורה האחרונה שלך הייתי אומר שלא כל אחד חושב כמוך למרות שיש אנשים מאוד ישרים על כל אחד מהם יש 10 נוכלים ורמאים שמנסים לדחוף לך מה שהרווח שלהם גדול יותר .

פורסם

אין שום טעם להשקיע 1200 שקל ברמקולים אחוריים.

תכתוב מה התקציב שלך הכולל שלך , כך נאכל לעזור לך בצורה יעילה יותר

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
קודם כל ebari :

1- סגנון מוזיקה מועדף זה בעיקר מוזיקה שחורה , דאנס,האוס, ומוזיקה שמתנגת במועדונים

2-הכי הכי הכי הכי הכי חשוב לי זה האיכות ולא העוצמה !!!!(אבל כמובן שאני לא יהיה מוגבל בווליון)

3-מחיר מקסימלי ? ל6X9 ? בוא נגיד 1200 ש"ח (לא איכפת לי פחות :lol: )

4- על אאודי אי 3

5-האמת אין לי מושג

לשייקה :

אז כן אני מתכוון לקנות גם סאב נראה לי סאונד סטרים 2 סלילים , אבל אני מחפש בעיקר איכות ושמועות טובות על פיוניר(ברמקולים!!!) כמעט ואין לצערי .

בקשר למגבר לא עדיף 6 ערוצים שעליו יהיה הכל ??? לדראגסטר יש 6 ערוצים שמעתי מוצלח מאוד.

בקשר לסאב אני אוהב סאב איכותי ולא עוצמתי , אלה מדוייק ושיהיה סביר וכיך לשמוע חזק ולא ירעיד לך תקיבה.

בקשר לשורה האחרונה שלך הייתי אומר שלא כל אחד חושב כמוך למרות שיש אנשים מאוד ישרים על כל אחד מהם יש 10 נוכלים ורמאים שמנסים לדחוף לך מה שהרווח שלהם גדול יותר .

שוב פעם לא כדאי כל כך להשקיע ברמקולים אחוריים,יש לך כסף מיותר?

תשקיע,אני הייתי מציע לך ללכת הסדרה היוקרתית של דראגסטר ,יש לי אותם והם טובים מאוד.

בקשר למגבר-אני לא היייתי מציע לך לקנות מגבר 6 ערוצים מחשש שיהיה עומס עליו והוא יכול לזייף וכאלה..

תקנה מגבר 4 ערוצים ועוד מגבר לסאב.(2 ערוצים או מונו).

בקשר לסאב ,תלך על הרוקפורד ה200 rms ,או ה150 rms.

לי יש את ה150 והוא מאוד מדוייק,אני אישית מעדיף את הסאב יותר עמום וחזק אבל כל אחד וההעדפות שלו.

בקשר לשורה האחרונה שלך-אתה צודק.

8)
פורסם

"אז כן אני מתכוון לקנות גם סאב נראה לי סאונד סטרים 2 סלילים "

לא הייתי ממליץ לך ללכת על הסאב הזה ,שמדובר בסאב עדיף לא להתפשר ולקנות משהו מוכר כגון קיקר או רוקפורד או דרגסטר!(למרות שזה פחות מוכר יש להם סאבים טובים דווקא).

אל תתלהב מהמראה החיצוני של הסאב ,אני יכול להביא לך סאב שנראה כמו מיליון דולר ומשמיע כמו 10 שקל.

8)
פורסם

אם אתה הולך להשקיע בסאב סכומים כאלה פחות או יותר, ללא ספק הייתי הולך על הלהיט התורן של הפורום .. השיבה. סאב איכותי וחזק ברמה אחת מעל כל מה שדובר פה . כנס לפורומים בחול ותראה את הדעות עליו.

מבחינת הגברה במידה ותאכל לקנות את המונו של לנזר זה יהיה השילוב האידיאלי בין איכות גבוהה ומחיר שפוי יחסית.

כמו כן הייתי ממליץ לך לוותר על הרמקולים האחוריים ולהשקיע בסט קדמי טוב. סט איכותי מקדימה ביחד עם השיבה צריך להשמע טוב מאוד .

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לא הייתי ממליץ לך ללכת על הסאב הזה ,שמדובר בסאב עדיף לא להתפשר ולקנות משהו מוכר כגון קיקר או רוקפורד או דרגסטר!(למרות שזה פחות מוכר יש להם סאבים טובים דווקא).

אל תתלהב מהמראה החיצוני של הסאב ,אני יכול להביא לך סאב שנראה כמו מיליון דולר ומשמיע כמו 10 שקל.

אל תחווה דעתך על דברים שלא שמעת ושאתה לא מכיר!

הסאבים של סאונד סטרים הם מעולים, אפילו בסדרות הנמוכות שלהם הם נשמעים טוב, לסאונדסטרים יש מוצרים שעולים בכמה וכמה רמות על כל המותגים שהזכרת בהודעה שלך.

איציק.

פורסם

זה מי שרואה ושומע עליהם נגנב אפילו זה שעכשיו משדרג לי את המערכת .

הם נראה לי מספיק טובים והם 4 אינטש כי לא נכנס לי יותר

פורסם

אל תחווה דעתך על דברים שלא שמעת ושאתה לא מכיר!

הסאבים של סאונד סטרים הם מעולים, אפילו בסדרות הנמוכות שלהם הם נשמעים טוב, לסאונדסטרים יש מוצרים שעולים בכמה וכמה רמות על כל המותגים שהזכרת בהודעה שלך.

איציק.

אני לא חושב כמוך וזה לא צריך לעניין אותי שאתה חושב אחרת.

8)
פורסם

יש לך אולי מקום בדלת שאפשר לעשות לו בניה ?

תשקול אולי בניית קיק פאנל - למרות שבניות למיניהם הם הוצאה נוספת . ( אבל מבחינת איכות זה האידיאל) בכל אופן במידה ואתה מחפש איכות עדיף לשים מאחורה מידבאס ולא רמקול קואקסיאלי.

תנסה להגיע למפגש לשמוע דברים אצל אנשים , אם לא פשוט תקשיב בחנויות לדברים , ותשקול לפי ההצעות.

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...