פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 26 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם... בגלל חששות ושינה חסרת חלומות וקפיצה מכל הליכה של ילדים ברחוב החלטתי להתקשר לחברת הביטוח ולברר תעריפי ביטוח למערכת... אמנם לא מערכת יקרה, אבל אצלי ברכב, גניבת הסאב למשל ממש ממש קלה... וזה גם די בולט... אז החלטתי לבטח... התקשרתי לחברת הביטוח (ישיר, אם זה מעניין מישהו)... והסברתי את רצוני... בלי הערכת מתקינים למיניהם, הבחור שאל אותי מה אני רוצה לבטח בדיוק ומהו ערך כל חלק... הסברתי לו, רדיו-דיסק, קומפוננט קדמי וסאב... ציינתי מחירים, סך כל ערך החלקים המבוטחים כ-3000 ש"ח... חיכיתי משהו כמו 6-7 שניות וקיבלתי הצעה ממש לא מפתה. 133 ש"ח עד לסיום הביטוח השנה (משהו כמו עוד 250 ימים). ובעת גניבה יש את החלוקה הבאה: באם נגנב הHU, יש השתתפות עצמית של 200 ש"ח (כול הH…
הודעה אחרונה מאת gmb, -
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מה דעתכם על המגבר הזה 2 יציות שהוא : 700 Watts X 2 Output 1400 Watts X 1 Bridged Output Variable Hi/Lo Electronic Crossover Network Variable Bass Boost (0 - +18db @ 60hz) Variable Input Level (Gain) Control Remote Turn On/Off Remote Control Bass Boost Gold Plated RCA Inputs High Level Molex Input Power On Led Indicator Led Protection Indicator Blue Led Scanning Illumination Remote Bass Boost S/N Ratio: > 95db THD: Thermal Protection Overload Protection Short Circuit Protection Anti-Thump Turn-On Dimensions:10.87"X2.26x13.5" (Wxhxl) האם לאנזר יותר טוב ממנו ??? יש גם סדרה אחרת של PYLE ,מה אתם חושבים …
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי סט קומפוננט רוקפורד סדרה x מתי שהתקנתי אותם בהתחלה הסאונד היה טוב אבל למען האמת בשעות הראשונות ששמעתי אותם קצת הייתי מאוכזב מהביצועים. לעומת זאת אחרי כמה שעות של עבודה הם נשמעו פשוט הרבה יותר טוב! ואחרי שבועיים הם בכלל ליגה אחרת! למען האמת לא שמעתי עוד בחיים שלי רמקול כל איכותי ומדוייק(עכשיו אני כבר בכוונה משווה את השמיעה לרמקולים אחרים ואני כבר מתבאס לשמוע מוזיקה בבית בגלל ההבדל העצום באיכות למרות שבבית יש מערכת די מתקדמת של ימהה) האם זה הגיוני מה שאני אומר?? או שאני מפנטז?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
בעיה במגבר
מאת נדב נזרי- 3 תגובות
- 816 צפיות
כאשר אני מגביר במערכת מעל 60% הרמקולים מפסיקים לעבוד (הרמקולים מחוברים למגבר ) המערכת עבדה בלי בעיה חצי שנה
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 18 תגובות
- 2 אלף צפיות
אם יש לי רדיו דיסק מקורי מהחברה והוא לא קורא MP3... אני יכול לעשות שהוא יקרא? אם כן אז איך?
הודעה אחרונה מאת eyalh99, -
- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן. לאחרונה אני מנסה לכוון את המערכת,ללא הצלחה כמובן ושמתי לב שיש לי במגבר של הסאב כפתור ששולט על עוצמת הסאב וכפתור הgain. עכשיו: מה אני צריך לעשות, לכוון את הgain עד הסוף למשל ולכוון את עוצמת הסאב לרבע או חצי ,או לכוון את עוצמת הסאב עד הסוף ואז לשחק עם הgain ?? כי הסאב לא מורגש אצלי כל כך. עוד דבר,החלפתי hu כפי שאתם רואים בחתימה..(מכשיר מעלף אני חייב לציין!) ושמתי לב יש שליטה על הסאב (שליטה מצויינת) ולא על המיד והטרבל אבל!!! יש אקולייזר ,עכשיו השאלה היא האם האקולייזר הוא בעצם השליטה שלי על טרבל והמיד? עוד דבר,מצב flat באקולייזר (הכל מאופס) מה בעצם עושה ? זה כאילו האקולייזר כבוי? תודהההההההההההה אנשים! חולה על הפורום הזה!
הודעה אחרונה מאת שייקה, -
- 4 תגובות
- 896 צפיות
אני רוצה לבנות תיבה, יותר נכון שמישהו יבנה לי, אני מוכן להשקיע 100 שקל+- איפה הכי כדאי לנסות ?
המערכת שלי 1 2
מאת gal75- 20 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי, זה הלינק לדף שלי בסאונדדומיין, אשמח לתגובות מכם. אגב בכל שבוע - שבועיים אני מעדכן עוד. בגדול, המערכת נבנית לתחרות בלבד, ואינה נמצאת באוטו באופן קבוע, גם בגלל העוצמה וגם בגלל ה... בד"כ אני נוסע עם סאב של 10" של orion, בקטנה... http://www.sounddomain.com/memberpage/503216 גל
- 4 תגובות
- 908 צפיות
שלום לכולם. חבר שלי רוצה לקנות את הסאב הנל : Xpower 3000 אבל איפה אפשר לקנות אותו בישראל , אשמח מאוד אם מישהוא יכול לעזור לנו. http://www.magnat.de/car/car.php?serie=Xpower&detail=115430&area=2&lang=en&PHPSESSID=0f8916f6f57beed2e193c2f31111c29a
-
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני כבר לא יודע מה להחליט כל יום אני מוצא עוד כמה דגמים של מגברים ואני לא יודע מה עדיף. בהתחלה התלבטתי בין הקליפורניה CL-1000 לבין בוס' BA-2900. עכשיו נכנסו לרשימה גם ה Platinum Audio USC9980 וגם Platinum Audio V12 אז מה אתם אומרים?..... המגבר צרי להפעיל סאב 250 RMS אום 4 וזוג קומפוננט. מה המגבר הטוב ביותר מבין הרשימה. תודה עומר.
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למישהו יש ניסיון איתם ? יש לי אפשרות לקנות PB681X 1000 Watts 4-Channel Amplifier ב- 85$ או Plye PLA2270 באותו מחיר
הודעה אחרונה מאת BOOM, -
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
כאשר המגבר נכנס למצב הזה מה זה בעצם אומר? איך אני מוציא אותו מהמצב הזה? או שזה קורה לבד...
הודעה אחרונה מאת e.n. junior, -
- 10 תגובות
- 18.9 אלף צפיות
שמעתי על קרוסאובר במערכת ! קרוסאובר במגבר ! מישהו יכול להסביר לי מה זה בכלל, איך זה נראה ומה זה עושה ? תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת yosi-m, -
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
איך אפשר לאטום את תע המטען, כדי לייצר סאונד אקוסטי לסאב ? באיזה חומרים צריך להשתמש ?
הודעה אחרונה מאת arikbaron, -
איך מתחילים
מאת eyalh99- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נדבקתי בחיידק לפני מספר שבועות אחרי שראיתי תערוכה של רכבי תצוגה בשיקגו (ארה"ב) ומאז אני רוצה ללמוד עוד ועוד על הנושא. איך מתחילים ? איפא יש חומר לימודי טוב ? בתי ספר / קורסים מרוחקים / סרטים ? אני גר בארה"ב כך שיש לי פחות מגבלות
הודעה אחרונה מאת BOOM, -
- 2 תגובות
- 915 צפיות
אני מעוניין לדעת גם עם הרדיו דיסקים שם זולים וכל השאר? תודה רבה. *****קרא את חוקי הפורום!
הודעה אחרונה מאת BOOM, -
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני צריך לדעת כמה Rms אני לא מוצא קישור מתאים לסאב כזה.
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
תמונות התקנה 3 1 2 3
מאת EyalR- 37 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
אחרי כמה שבועות שלא פרסמתי תמונות חדשות של התקדמות ההתקנה, הנה ההמשך.
LANZAR VIBE 421
מאת mero- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מה המחיר הכי זול שאתם מכירים למגבר LANZAR VIBE 421 ואיפה? תודה.
הודעה אחרונה מאת mero, -
- 56 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום יש באפשרותי להביא 2 סאבים של KICKER חדשים מרובעים 15 אינץ 750 RMS 1500 WATT כל אחד מהסאבים!! רציתי לדעת איזה מגבר יכול להרים את שני הסאבים או שצריך להביא 2 מגברי מונו לסאבים-לכל סאב מגבר מונו אני גם מביא קבל האם אני צריך 2 קבלים??יהיה הבדל אם אני אשים קבל אחד או 2? וכמה בערך עולה כזה סאב בארץ? ומה ההבדל בין הדגמים של הסאבים בקיקר המרובע - L5 ו-L7? בי ותודה מראש
הודעה אחרונה מאת Tweet, -
הצעה לסאב קטן וחזק 1 2
מאת vitalik- 21 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
חבר'ה אני צריך שתציעו לי איזה סאב ליקנות אבל יש לי שתי מיגבלות: 1- אני צריך שהוא יהיה קטן-הכוונה לתיבה ,ושיהיה 10" או12" .אני צריך תיבה קטנה כי הבגא'ז קטן מאוד(רנו קליאו ואני צריך שעוד יישאר הרבה מקום בבאג'ז 2-שיהיה עוצמתי לפחות 200 RMS רצוי חברה מוכרת......תציעו לי דברים מניסיון בבקשה, תגידו לי גםמידות בס"מ עם ידוע לכם תודה ענקית לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת vitalik, -
כידוע לרובנו היום התקיימה תחרות EMMA גני התערוכה. הארגון היה מצויין והמקום נראה מעולה. אין מה לדבר, בהחלט פתיחה מכובדת ויפה. אני לא מכביר במילים כי חזרתי לא ממזמן אבל אני בטוח ששאר האנשים שהיו (וחלקם שהשתתפו) יגיבו. התחרות עצמה נגמרת רישמית ב19:00 אבל בינתיים הנה כמה תמונות מהיום. כל מי שיש לו תמונות יפות, יכול להעלות אותן לת'רד הזה.
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, חבר מחפש זוג רמקולים 9*6 שיעבדו ישירות מהד-יוניט ויתפקדו כסאבים. הצעתי לו ללכת על אחד מהדגמים היותר זולים של פיוניר/קנווד (כמה שפחות WAY כדי שלבאס יהיה תפקיד יותר משמעותי, ולא בעלי הספק גבוה - כדי שהמערכת "תפתח" אותם כראוי). זכור לי שראיתי פעם סאבים שהן נטו סאבים לכל דבר ועניין בגדול הזה. האם קיים עדיין כזה דבר? נמכר בארץ? צריך מגבר? אם יש למישהו פרטים אני ישמח.
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 3 תגובות
- 913 צפיות
למישהו יש ניסיון עם המגבר AUDIOBANK AB45 http://nexxon.com/audiobank/audiobank.htm תודה
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
- 5 תגובות
- 992 צפיות
האם מישהו יכול לומר לי איך אני יכול לשמוע תקליטור MP3 שבו קרוב ל- 200 שירים (ב- 10 תיקיות) ואשר מורכב משירים שהורדו באינטרנט, משירים שהועברו מ- CD ומשירים שהועברו מתקליטורי MP3 ומפורמטים אחרים - איך אני יכול לגרום לכך שעוצמת השמע תהיה אחידה ולא תלויה במקור? כמו-כן, האם יש תוכנה הפועלת הן על עוצמת השמע והן על תחום התדרים, כך שלא יצא שפעם שומעים בסים חזקים ופעם לא (שוב, מה שאני שומע הוא מה שהיה במקור). אני בטוח שיש תוכנות מיוחדות לכך, אז אם מישהו יודע - אנא עזרו לי למצוא אותן ואמרו לי אם הן אכן פועלות ומשוות את עוצמת השמע ו/או את תדרי השמע ביציאה מהרמקולים (בהאזנה). בתודה מראש לכל מי שיעזור.
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום. יש לי את האפשרות לקנות את הרדיו דיסק הנ"ל בחצי ממחירון שלו (1100 ש"ח המחירון). הייתי רחצה לדעת אם הוא שווה את ההשקע. אני פשוט מחפש רדיו דיסק עם MP3&WMA. http://www.pioneer-eur.com/eur/product_detail.jsp?product_id=6971&taxonomy_id=25-121 תודה L.A. נ.ב עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום.
הודעה אחרונה מאת SUB, -
- 2 תגובות
- 929 צפיות
שלום לחברי הפורום. לפעמים אני שומע מעין דפיקות מהירות (כמו פעימות המנוע) במהלך נסיעה ושמיעת המוסיקה במערכת. לא מדובר בדפיקות כתוצאה מפריקת הקבלים (דבר שקורה בד"כ מיד לאחר ההנעה ולזמן קצר בלבד). מה שמעניין הוא שהרעשים הנ"ל לא קורים תמיד ולפעמים השמיעה חלקה, הן בווליום גבוה והן בווליום נמוך. האם מישהו יכול לומר לי מה הבעיה (לפי דעתו) וכיצד ניתן לפתור אותה? יש לציין כי כל רכיבי המערכת הם חדשים (בני כשלושה חודשים) וכי הבעיה נתגלתה על ידי כבר מזמן. המערכת הורכבה ע"י מתקין מקצועי, אשר עשה עבודה טובה מאד. אגב, הרכב שלי הוא פז'ו 206 1.4 עם הילוכים ידניים. בתודה מראש לכל מי שיכול לעזור.
הודעה אחרונה מאת pacoo, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אוקיי אז ככה כרגע המערכת שלי מורכבת מפאנל Rockford 9120FF ומרמקולים אחוריים Infinity 6X9 9603i חסכתי כסף ואני מתכוון לרכוש קומפוננט של מורל Morel Dotech 6 לפי מה שקראתי בפורום הזה הרבה אנשים ממליצים על הסט הזה. בבית יש לי שני מגברים שקיבלתי בחינם מחבר שמכר את האוטו . עכשיו המגברים האלה לא משהו. אחד של חברת Jensen ואחד Proton. צירפתי תמונה של השניים כדי שתראו בדיוק איזה מגברים אלה . קודם כל , חשבתי לחבר את המורל לאחד המגברים , השאלה שלי אם באמת שווה לי לחבר את המגברים האלה ? כי הם לא נראים לי משהו בכלל ואני מעדיף לא לחבר אותם אם הם יהרסו לי את האיכות של המורל או שבכלל לא שווה לי לחבר אותם כי הם לא יתנו לי כלום. עכשיו , אם באמת אני יכול לחב…
הודעה אחרונה מאת tomer_shalom, -
- 3 תגובות
- 956 צפיות
עם יש לי רמקול של 240W באוטו אז אני יכול לשם מגבר שמקסימום יוציא אלי 240W נכון? לא יותר מ-240W אני צודק? *להבא הודעה עם כותרת בסגנון של יש לי שאלה תימחק*
-
- 19 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
יש אצלי מערכת של רוק פורד שכוללת בה מגבר רוק פורד 501X רדיו דיסק רוק פורד 9120MP3 עכשיו אני רוצה לקנות קומפוננט חזק וטוב שיתאים למערכת שלי חשבתי על כמה סוגים קומפוננט של רוק פורד דגם 2614 FNX או קומפוננט של MB QUART רק שאני לא יודע איזה דגמים טובים או על קומפוננט של INFINITY גם לא יודע איזה דגם הוא טוב עכשיו אני צריך את חוות דעת שלכם איזה חברה לקחת ואיזה דגם תודה מראש! ודרך הגם עם אתם רוצים להמליץ לי על מורל אז יש ברשותי קומפוננטים של מורל הגירסה הכי גבוה שלהם היברד 6 הרמקולים מעולים חבל על הזמן הבעיה שלי שהמגנט שלהם גדול מדי וכשה הרכבתי אותם ברכב שלי טויוטה אבנסיס 2002 אז החלון כשה הוא יורד הוא פשוט מגיע למגנט ולא יכול להמשיך האלה אז בגלל זה אני ר…
הודעה אחרונה מאת EyalR,