Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקום לחשוב אם קבל יעזור לך או לא, עדיף תשים עוד סוללה במקביל ותפתור את הבעיה. ההספק הזה הוא מאד גבוה, ו-2 סוללות יעזרו לך יותר. כמובן שהאלטרנטור יצטרך שיפור , אבל אם לא תשמע בעוצמות הכי גבוהות לא תהיה בעיה רצינית והאלטרנטור יספיק להטעין את המצברים.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

dor - אם אתה ממש מתעקש קצת מתמטיקה... היגב קבל הוא אחד חלקי אומגה כפול הקיבוליות.

אומגה זה שתי פאי כפול התדר. במערכת D.C עסקינן ולכן תדר שואף לאפס => היגב שואף לאינסוף. זרם שווה למנת המתח בהתנגדות. מאחר וההתנגדות אינסופית הזרם אפסי.

מכאן - במצב הקבוע קבל לא מהווה שום עומס. קבל מהווה עומס רק ב-A.C.

רק בזמן ספייקים תהיה העמסה קטנה מאוד של הקבל על המערכת.

אני מקווה שאת מבין עכשיו ובלי לקשקש עם סמנטיקה של משוכנע, בטוח וכל מיני כאלו...

יותר מזה אין איך להסביר ברמה פשוטה... לא השתכנעת - תמשיך לחיות עם הטעות שלך...

Kicker: תראה אני לא רוצה לייעץ או לאמר משהו מבלי שהתנסתי איתו וזאת אומרת חיבור של חמורים שותי הספק כמו שאתה מתכנן.

בגדול - מצבר נוסף לא יפתור בעיות ספייקים - גם ככה הזמן פריקה שלהם גבוה יחסית.

מצבר נוסף יתן אקסטרא כוח למערכת כאשר המנוע דומם. בעת פעולת המנוע המתח מגיע מהאלטרנטור. לאמר לך שזה בסדר לצרוך הספק משמעותי יותר ממה שזה מסוגל לתת?! לא אני ידידי. זה הרס וודאי שלו.

זה מסוג הדברים שלדעתי בפורום אתה עלול למצוא יותר מדי תשובות מבלבלות.

אני לא מתכוון לעשות פרסומת אבל החברה מהחנות החדשה (סאונד אפ.אקס ?) נראה לי יכולים לתפור לך פתרון טוב אם תלך אליהם או כל מתקין אבל לא סתם אחד שכונתי כזה שמתהדר בסט קומפוננט קליפורניה בום שתלוי לו בחלון, כאלה יותר רציניים.

מאחר ואני יותר טיפוס של סאב 12 KAPPA קומפוננט KAPPA קדמי ו6.5 Kappa אחורי (לא על מגבר) אז SPL גבוה זה ממש לא האהבה שלי כך שאני מלכתחילה לא הייתי מתקין דבר כזה כי זה דבר ממש ממש ממש חזק.

אבל בכול אופן - תהנה אחי.

פורסם

תודה אחי

מה ההבדל בין סגנון SQ לבין SPL?

ויש לך באוטו קומפוננטים גם מאחורה?

למכירה סאב רוקפורד פאוור T1

למכירה מגבר רוקפורד פאוור 501BD מונובלוק

פורסם
תודה אחי

מה ההבדל בין סגנון SQ לבין SPL?

ויש לך באוטו קומפוננטים גם מאחורה?

sq =איכות.

spl= עוצמה.

ואם כבר הגבתי,אתה בטוח שאתה בכלל צריך שתי סאבים כאלה? :shock:

זה מפלצות,אחד כזה מרים לי את האוטו באוויר!

אני לא רוצה בכלל לחשוב מה שתיים עושים...

תחשוב על זה.

8)
פורסם
ידעתי שתחסוף את המפלצת שלך מתי שהוא !!

תמיר

אין לי בעיה לחשוף, להיפך, אני אשמח להראות ולהשמיע לכולם, רק שכרגע

המפגשים לא מתקיימים ואני לא אבוא מהצפון סתם...

כשההתקנה תסתיים לגמרי אני אחשוף הכל.

פורסם
dor - אם אתה ממש מתעקש קצת מתמטיקה... היגב קבל הוא אחד חלקי אומגה כפול הקיבוליות.

אומגה זה שתי פאי כפול התדר. במערכת D.C עסקינן ולכן תדר שואף לאפס => היגב שואף לאינסוף. זרם שווה למנת המתח בהתנגדות. מאחר וההתנגדות אינסופית הזרם אפסי.

מכאן - במצב הקבוע קבל לא מהווה שום עומס. קבל מהווה עומס רק ב-A.C.

רק בזמן ספייקים תהיה העמסה קטנה מאוד של הקבל על המערכת.

אני מקווה שאת מבין עכשיו ובלי לקשקש עם סמנטיקה של משוכנע, בטוח וכל מיני כאלו...

יותר מזה אין איך להסביר ברמה פשוטה... לא השתכנעת - תמשיך לחיות עם הטעות שלך...

Kicker: תראה אני לא רוצה לייעץ או לאמר משהו מבלי שהתנסתי איתו וזאת אומרת חיבור של חמורים שותי הספק כמו שאתה מתכנן.

בגדול - מצבר נוסף לא יפתור בעיות ספייקים - גם ככה הזמן פריקה שלהם גבוה יחסית.

מצבר נוסף יתן אקסטרא כוח למערכת כאשר המנוע דומם. בעת פעולת המנוע המתח מגיע מהאלטרנטור. לאמר לך שזה בסדר לצרוך הספק משמעותי יותר ממה שזה מסוגל לתת?! לא אני ידידי. זה הרס וודאי שלו.

זה מסוג הדברים שלדעתי בפורום אתה עלול למצוא יותר מדי תשובות מבלבלות.

אני לא מתכוון לעשות פרסומת אבל החברה מהחנות החדשה (סאונד אפ.אקס ?) נראה לי יכולים לתפור לך פתרון טוב אם תלך אליהם או כל מתקין אבל לא סתם אחד שכונתי כזה שמתהדר בסט קומפוננט קליפורניה בום שתלוי לו בחלון, כאלה יותר רציניים.

מאחר ואני יותר טיפוס של סאב 12 KAPPA קומפוננט KAPPA קדמי ו6.5 Kappa אחורי (לא על מגבר) אז SPL גבוה זה ממש לא האהבה שלי כך שאני מלכתחילה לא הייתי מתקין דבר כזה כי זה דבר ממש ממש ממש חזק.

אבל בכול אופן - תהנה אחי.

טוב חברה. אני לא רוצה לעשות מזה ויכוח מיותר

אבל האם מישהו פה אי פעם שמע על מקור כוח. שאינו צריך לשאוב כוח ?

אז עכשיו אתה מוכן לחזור שוב על התשובה של "קבל לא צרכן" ?

בטריה שלא לוקחת כוח ?

מהזה ? מטעינים את הקבל בבית לפני שיוצאים ?

שהחבר"ה ישפטו. אני הפסקתי להגיב..

בהקשר אליך kicker.. אין מפיתרון קסמים. אם זה מה שאתה מעוניין

ושמעת את הסחורה ואתה משוכנע שזה מה שאתה רוצה באוטו שלך

אני לא יכול לבוא ולהגיד לך זה לא טוב. לא יפה חזק מידי וכדומה. כי אתה זה שרוצה את זה

ובשביל לממש את זה אתה חייב לשדרג אלטרנטור . אין מפלט

ולא.. מצברים לא יעזרו לך. וקבלים בטח ובטח שלא יעזרו לך.

(אוטו מונע . כוח = אלטרנטור בלבד. אלטרנטור לא מספק כוח ? מצבר ניכנס לתמונה. אלטרנטור מגיע למצב כזה.. אלטרנטור ימות..)

והעובדה שהמערכת עובדת . אינה אומרת שהיא מקבל כוח כמו שהיא צורכת .. זה פשוט אומר שאתה משלם בביצועים האופטימליים שלה

אז מצטער.. פיתרון קסמים אין לי. אבל אם תמצא ... תרגיש חופשי להפנות אלי את הטעות

פורסם

כמה הספק אפשר להפעיל על אלטרנטור ממוצע? מתי אפשר לדעת אם הוא מספיק או לא?

פורסם

אני לא חושב שיש הגדרה ממשית לאלטרנטור ממוצע

אחרי הכל. רכבים באים מאירופה ארצות הברית וכדומה

כל אחד ומה שיש לו להציע

אבל מניסיון שלי עם אוטו חדש. האלטרנטור בקושי עומד עם עומס של 600-700 אר אמ אס

נפילות מתח כשהסאבים עובדים

• תוכן חדש...