פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן! יש לי שאלה שמטרידה אותי,כפי שאתם רואים בחתימה שלי יש לי hu של גנסן .. עכשיו בדקתי בsounddomain ומסתבר שהדגם הזה עולה שם 250 דולר! שבארץ הוא עולה בסביביות ה1000 ש"ח,עכשיו זה לא צריך להיות הפוך? כי למשל פיוניר 460 עולה פה 1000 ש"ח אבל שם 150 דולר... השאלה שלי היא-מה הסיבה לזה שהמכשיר שלי עולה בחול יותר מבארץ למרות שההבדלים הם לרוב משמעותיים לטובת חו"ל? תודהההה!
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
רעשי פק-פק
מאת ניר 1- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ממה הם נובעים? (רדיו דיסק מחובר ל4 רמקולים) לפעמים אני מקבל רעשים כאלה מהרמקול הימיני קדמי
הודעה אחרונה מאת ניר 1, -
- 20 תגובות
- 2 אלף צפיות
מי עדיף ? הכי חשוב זה העוצמה.... http://www.pyleaudio.com/itemdetail.asp?brand=pyle&cat1=Car%20Audio&cat2=Coaxials&model=PLG694 http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=TS-A6995&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=61&aff=zap תודה מתן.... זה רמשולים כמו שיש לתמיחר ( אסטרו ) אני ממש סומך על הדעה שלו והוא אמר לי שהם יותר חזקים.....
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
phoenix gold ti6 1 2
מאת shahar2003- 23 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
רציתי לדעת אם אני אחבר אותם למערכת של רוקפורד דגם 9000 ללא מגבר האם הם יעבדו כמו שצריך? ורציתי לדעת אם הוא עובד טוב בתדרים נמוכים מ-20 הרץ כי חשבתי לחבר שתיים כאלה עם מגבר במקום סאב
הודעה אחרונה מאת shahar2003, -
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
1) טוב יש לי מערכת שאני יכול להגביר עד 63 עכשיו שהרכבתי המתקין אמר לי לא לעבור את ה45-47 אחרי שהיום תמיר ( אסטרו ) חתך לי טיפה מהבאס באחוריים ובקומפוננט הוא אמר שאני יכול להגביר עד 50 עכשיו השאלה שלי איך אני יודע לכמה אני באמת יכול להגביר בלי לשמוע עם עיוותים והכי חשוב בלי ליצור נזק.... 2) מה החסרונות בלחבר 4 רמקולים ל 2 יציאות ? סט קומפוננט של 50 RMS ורמקולים של 80 RMS לשתי יציאות שכול אחד זה 90 RMS פחות עוצמה ? סיכוןשל המגבר ? סיכון של הרמקולים ? כול הפרטים יהיו טובים תודה לכול העונים מתן
- 1 תגובות
- 941 צפיות
החלפתי את הרכב למאזדה 626 5 ד' מודל 94 מאחורה יש את המגש (בין המושב האחורי לסוף הדלת החמישית). מגש גדול ועשוי מחומר גמיש כזה, המגש מקורי, ואני מעוניין להתקין שם 9*6 האם אפשר להתקין במגש הזה? זה לא יעוות את הצליל עם כן? או שאולי צריך לבנות שכבת עץ על זה ואז להתקין? תמליצו מה כדאי לעשות. תודה. כפיר
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
חבר שלי נוסע מחרתיים לארה"ב והוא רוצה להביא לעצמו מכשיר רדיו דיסק לרכב (אפשרי MP3). נקודות חשובות: *תקציב עד 300$ (לא מעט במחירי ארה"ב...) *רדיו שיותאם לתדרים שלנו ! *תצוגה מכשיר מרשימה. שאלות: *אילו מכשירים יכולים להסב את תדרי הרדיו שלהם מאמריקאי לאירופאי בלחיצת כפתור ? *במידה והוא הביא מכשיר ללא יכולת הסבת תדרים עצמית, האם ניתן במעבדה להסב כל מכשיר ?? היכן עושים את זה (רצוי בצפון) ? וכמה אמור לעלות ? *יש חברות שנותנות אחריות בין לאומית שמוכרת בארץ ? הכי חשוב: המליצו על דגמים ספציפיים ואם אפשר.... קישוריות יתקבלו בברכה ! תודה מראש בשמי ובטח ובטח בשמו של חברי....... ושרק אלו יהיו הצרות של כולנו בחיים.... !!!
-
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם כאשר יש לי מגבר 4 ערוצים אני צריך מפצל ל - 4 RCA? כלומר 2 זוגות שמתחברים למגבר ועוד זוג מצד שני שמתחבר ל - HU?
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נגיד ויש לי מגבר מונו שמוציא 200 rms ב-4 אוהם, ו-400 ב-2 אוהם. אני יודע שאם אני רוצה לחבר אליו סאב שמסוגל לקבל 400 ואט, שהוא בעל סליל כפול של 4 אוהם, אני מחבר חיבור מקבילי וההתנגדות של המגבר יותר ל-2 אוהם. הבעיה שלי היא כיצד אני מחבר מגבר שמוציא 800 ואט ב-2 אוהם, לשני סאבים, בדיוק כמו שרשמתי למעלה, ככה שהמגבר ייתן הספק ב-2 אוהם לשני הסאבים. האם זה אפשרי?
- 4 תגובות
- 814 צפיות
מישהו מכם מכיר חנות או משהו שמתקן צנג'רים? ברדיוס של מחדרה עד חיפה. ומה יכולה להיות התקלה הנפוצה שזה יפיסק לקרוא דיסקים? תודה. כפיר
הודעה אחרונה מאת carisma kfir, -
- 0 תגובות
- 698 צפיות
שלום אנשים יש לי מספר שאלות, שאולי תוכלו לעזור לי בהם. אני מעוניין ברדיו-דיסק MP3 של רוקפורד, עכשיו טיילתי באתר שלהם וראיתי הדגמים, אך אולי מישהו מבין ויכול לעזור לי בחיפושי: 1. שיהיה כמובן בעל אפשרות ל-MP3, ואפשרות תצוגת ID3. 2. שיהיה 50X4 3. שיהיה מותאם לתדרים בישראל (אם אני לא טועה, אז כל אלה בעלי סיומת R בדגם מותאמים). זהו בגדול, ואם מישהו יכול להשיג אותם במחיר זול, אני גם יהיה מעוניין לדעת על טווח המחירים של המכשירים. תודה
הודעה אחרונה מאת gmb, -
מפגשי סאונד.
מאת שייקה- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו יכול להגיד לי מה בדיוק עושים במפגשים האלה?(יום שבת 12-רמת גן) יש גם תחרויות ודברים כאלה ?
הודעה אחרונה מאת רנזי, -
- 33 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
אני יודע שמספר יצרנים, מפברקים נתונים בהקשר להספקים וכד'.. על המגבר. רציתי לדעת אם ניתן לבדוק מהו ההספק האמיתי שהמגבר מסוגל להוציא ? תודה מראש .
הודעה אחרונה מאת yosi-m, -
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי אם נשרף לי רק רמקול אחד מהסט יש לי אפשרות לשים אותו מאחורה בין ה 6 על 9 ? כולל הקרוס שלו איך הוא יתפקד יוסיף יוריד ? תודה מתן
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש מין קופסת פח שמתחברת בחוט לרדיו דיסק מאחורה מה זה?
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למי שלא ראה את ההודעה מאתמול , אז הנה שוב תמצית הדבריים : המשתמשים שנרשמו בשמות: colt77 יואב naor56 tal_18_2004 cyber_sound soundDomain tal tel-aviv beyond the sound cheaper הם בעצם אותו משתמש שנרשם המון פעמים תחת שמות שונים . באופן מקרי (או לא) כל המשתמשים המליצו על קנייה דרך האתר CHEAPER או על מוצרים שהוא מוכר, חלקם אפילו קראו לעצמם ככה או שמו בחתימה שלהם קישור לאתר עצמו . אין לנו שום הוכחה חותכת ומשפטית שיש קשר כלשהו לאתר cheaper אבל שכל אחד יסיק את מסקנותיו . המטרה הכי גדולה שלנו זה להישאר אובייקטיבים, יש המון אי אלו אנשים אינטרסנטים שרוצים לדחוף את היד שלהם לכיס שלכם, אנחנו נעשה הכול כדי שזה לא יקרה.
הודעה אחרונה מאת DDDIABLO, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רציתי לדעת מה אמור להיות גודל התיבה של סאב של : סרווין וגה HED12 פיונייר הדגם של ה-600 W עם למישהו יש את אחד הסאבים רציתי לדעת את המידות שלהם בס"מ ולא בליטרים כי אני רוצה לדעת איך זה יהיה בבאג'ז (כי הבגא'ז קטן מאוד-רנו קליאו) רוחב גובה ועומק תודהההההההההה לעוזרים
היום בשעה טובה התקנתי קיט לאיטום מספר בבגאז' וזה עושה פלאים!!! לפני הקיט כל הבגאז' שלי רעד ועכשיו הוא לא רועד בכלל! מומלץ מאוד לכל בעלי הסאבים. קיבלתי על הקיט את המחיר הכי טוב בארץ. מי שירצה לדעת איפה הוא הותקן יוכל בפרטי. שי. ****** יש ת'רד על דיינמאט, לא צריך לפתוח חדש.
הודעה אחרונה מאת שייקה, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני צריך הצעה של רדיו דיסק עד 800 שקל ושיהיה אמ פי 3.
הודעה אחרונה מאת gal75, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 752 צפיות
כמה עולה להתקין את המערכות אבל משהו יפה אבל אני יביא את הרמקולים מגבר רדיו דיסק וכל השאר (אני פרסמתי עווד נושא אבל משום מה אני לא מוצא אותו לכן פרסמתי עוד אחד)
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אם לא הייתי צוחק על זה הייתי בוכה תאמינו לי... הגנבים שברו את החלון פתחו את הבאגאז' ולקחו/תלשו את המגברים+הסאבים. הם לא הסתפקו בזה הם גם פירקו את המכשיר וחיררו...כן חיררו את הרמקולים בדלתות!! כמה מניאקים אנשים יכולים להיות?? כואב להם הלב שישארו לי הרמקולים אז חייבים להרוס?? המשטרה לא יכולה לעזור,הביטוח מכסה רק 700 שקל על הפאנל. ואני אפילו לא יודע איך מישהו ידע שיש לי מערכת...כל פעם שהייתי נכנס לשכונה הייתי ישר סוגר את המערכת... הרבה כסף הלך על המערכת...ועכשיו אני מצטער שהשקעתי כל כך הרבה...מעכשיו נשמע רדיו ברמקולים של 20 שקל.
- 23 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
סיפרתי כאן באתר שכשבאתי לקנות סאבוופר בחנות התאכזבי כי נשרף לי חלק במגבר ( למי שלא יודע power 400.a4 ) בקיצור היום עשיתי בדיקה עם חבר שמבין טוב בתחום והחלטנו לחבר מגבר של דראגסטר 4 יציאות , אני רוצה להגיד לכם שאני לא בעל שמיעה מוזיקלית אבל כל אחד היה יכול להבדיל ברמה שהקומפוננטים הקדמיים של (mb quart ) הגיעו היום לרמה שהם הגיעו עם המגבר שאליו היו מחוברים לפני . בקיצור נראה לי שבמקום שאני יתקן את המגבר של רוקפורד אני ילך על מגבר חדש וטוב יותר ממנו של חברת דראגסטר ממש התלהבתי ממנו והמחיר שהציעו לי עליו הוא 1600 ש"ח . מה אתם אומרים כדאי ? אליו כאילו יהיו מחוברים הקומפוננטים הקידמיים שהיו מוגבלים בעוצמה עם המגבר הישן ובנוסף גם הסאב וופר 2 סלילים שהחלטתי היום שאני …
הודעה אחרונה מאת DDDIABLO, -
- 1 תגובות
- 897 צפיות
שלום קניתי רמקולים בלאופונקט קדמיים 6.5 דגם psx 652 150 wats עלו 100 שח במכרז. האם עשיתי עסקה טובה?
-
- 1 תגובות
- 959 צפיות
לחבר שלי יש טויוטה קורולה מודל 2002. הוא ביקש לברר: 1. מהי מידת הרמקולים בדלתות הקדמיות ? 2. יש במשקוף של הדלת מקום מיוחד לטוויטרים, והשאלה היא האם הטוויטרים של מורל דוטק יכנסו שם ללא בעיה מיוחדת ?
הודעה אחרונה מאת NEED4SOUND, -
- 13 תגובות
- 10.8 אלף צפיות
הרדיו דיסק שלי משום מה הפסיק לקרוא דיסקים צרובים... כאילו הוא קורא אבל רק אחרי איזה 20 פעם שהוא מוציא את הדיסק וכותב error דיסקים מקוריים הוא קורא בלי בעיות... מה אתם ממליצים לי לעשות (חוץ מלהחליף מערכת ) ? אולי ניקוי העינית יעזור ? ועם איזה חומר כדי ? תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 10 תגובות
- 978 צפיות
שלום לכולם!!! נפתחה חנות אוטו דיפו בירושלים ועד יום חמישי המחירים ללא מע"מ! הלכתי לשם וראיתי את המגבר הזה: http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3&prod=64984&saleNo=243712&comp=1 ב-580 ש"ח. ואת הסאב הזה (יכול להיות שהוא לא בדיוק זה אבל הוא נראה בדיוק כך): http://www.pioneer-eur.com/eur/product_detail.jsp?product_id=2599&taxonomy_id=25-130 ב-500 ש"ח. לגבי קומפוננט חשבתי על זה אבל אני לא סגור עליו (להזמין מהאינטרנט): http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=BP-216&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=61&aff=zap או מצלילי אורנים לקנות מגנט 6.5" ב-500 (75 W). הקומפוננט פחות דחוף לי עכשיו. מה אתם אומרים לגבי הס…
הודעה אחרונה מאת WRX, -
נורה אדומה.
מאת שייקה- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חברה ירדתי שניה לאוטו ,פתאום אני קולט שבאחד המגברים שלי דולקת נורה אדומה ובשני ירוקה.. עכשיו במגבר שדולקת הנורה האדומה זה אומר משהו או שזה סתם אדום???
הודעה אחרונה מאת שייקה, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
המצב הוא כזה מגבר א' X RMS לכל ערוץ, מגבר ב' Y RMS לכל ערוץ, האם ניתן לחבר את המגברים ככה שיתפתח על הרמקול X + Y RMS ?
הודעה אחרונה מאת yosi-m, -
- 6 תגובות
- 997 צפיות
שלום לא מזמן שאלתי איזה רמקולים עדיף בלה בלה בלה וכו'. השאלה שלי היום אם נגיד אני קונה רמקולים 9*6 אני חייב לקדוח חורים בפלסטיק הזה מאחורה (לא יודע מה השם המדויק שלו)? או שאני יכול לחבר את הרמקולים איכשהו במקום האורגינאלי שלהם פשוט המקום שם מאוד קטן. מה עושים הייתי רוצה לשמוע מבעלי פונטו שהתקינו רמקולים מאחור ואיך הם עשו את זה. תודה L.A
הודעה אחרונה מאת mayrun, -
- 13 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים 6X9, אין לי מגבר ואני לא מתכוון לקנות. הHED שלי הוא JVC עם 4 יציאות של 50W מקדימה אני מתכוון לקנות: Cadence ZX441 http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?cPath=28&products_id=112&osCsid=5829ccc0f4f0b9932b60a234fabb62d9 (פתוח להצעה יותר טוב, כל עוד זה 4") השאלה היא מה אני יכול לשים מאחורה (6X9), שינוצל בצורה הכי טובה ע"י הHED שלי. אין בעיה של תקציב. מבקש הצעה למשהו טוב, שאני אפיק ממנו את המקסימום. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת dimdim1,