Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם לא הייתי צוחק על זה הייתי בוכה תאמינו לי...

הגנבים שברו את החלון פתחו את הבאגאז' ולקחו/תלשו את המגברים+הסאבים.

הם לא הסתפקו בזה הם גם פירקו את המכשיר וחיררו...כן חיררו את הרמקולים בדלתות!!

כמה מניאקים אנשים יכולים להיות??

כואב להם הלב שישארו לי הרמקולים אז חייבים להרוס??

המשטרה לא יכולה לעזור,הביטוח מכסה רק 700 שקל על הפאנל.

ואני אפילו לא יודע איך מישהו ידע שיש לי מערכת...כל פעם שהייתי נכנס לשכונה הייתי ישר סוגר את המערכת...

הרבה כסף הלך על המערכת...ועכשיו אני מצטער שהשקעתי כל כך הרבה...מעכשיו נשמע רדיו ברמקולים של 20 שקל.

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם

ואללה אחי משתתף בצערך והלוואי

שימותו הגנבים שגנבו לך ולאחרים ושהכסף ילך

להם לתרופות החארות האילו.

אחי יכול להיות שעקבו אחריך או שזכרו

את מספר הרישוי ובדקו.מה אין לך אזעקה???

פורסם

זה מרתיח אותי כל פעם מחדש :bad-word:

איזה אנשים מגעילים יאללה שלשום דפקו לחבר שלי מערכת ביום הראשון שהסתיים לו המלווה תבינו איזה גועל נפש

אני מפחד להיות הקורבן הבא יש לי מערכת ב-30,000 ש"ח לא בא לי שידפקו לי אותה .

נראה לי אני הולך לקנות את האזעקה הזאת של רב בריח שכשהאוטו מזעיק אז זה מודיע לך ישר בשלט שנמצא בצרור ( שמעתם על זה???)

פורסם
זה מרתיח אותי כל פעם מחדש :bad-word:

איזה אנשים מגעילים יאללה שלשום דפקו לחבר שלי מערכת ביום הראשון שהסתיים לו המלווה תבינו איזה גועל נפש

אני מפחד להיות הקורבן הבא יש לי מערכת ב-30,000 ש"ח לא בא לי שידפקו לי אותה .

נראה לי אני הולך לקנות את האזעקה הזאת של רב בריח שכשהאוטו מזעיק אז זה מודיע לך ישר בשלט שנמצא בצרור ( שמעתם על זה???)

מה זה נראה לי?? אתה חייב !!

ברגע שרואים דבר כזה מצפצף בשלט תופסים מחבט בייסבול ועושים מה שצריך

בהתאם למצב

פורסם

שימו כובע של משטרת ישראל על הדאש... ושתי צופרים של 130DB + איפה שהרגלים בנהג

וליד הנהג. ואני מבטיח לכם שאם הוא ינסה לפרוץ מרוב הרעש שהצופרים יעשו הוא ידפוק בריחה של החיים שלו !

וזה כול עוד שיש לכם גלי נפח שבמקרה שפותחים דלתות או תא מיטען או מכסה מנוע הוא מופעל. בחיים לא יפרצו לכם לאוטו.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...