פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם חשבתי אצלי לבנות קיק פאנל מעץ MDF על החלק התחתון של הדלק - איפה שהרמקול ולהוציא את הפלסטיק משמה - המטרה בניית תיבת תהודה מעץ ללא שימוש בדלת בתור תיבת תהודה. האם זה יעבוד טוב ? הרעיון הוא לבנות מן בנייה יפה על החלק התחתון מעץ MDF בו יישב הוופר 6.5 אינץ' והחלק הזה יהיה אטום כמו תיבה אטומה - בחברה DLS ממליצים על תיבה אטומה מקסימום 5 ליטר כדי הוופר ייתן סאונד טוב. העניין הוא שאני לא רוצה לעשות משהו באוטו כמו אטימות דלתות, פיברגלס - עקב בעיית מזומנים. עצות?
הודעה אחרונה מאת machinehead, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איך עושים את זה ומה צריך? אולי לאחד מיכם יש ניסיון: יש שתים: האחד SK 5000 +דיבורית קבועה השני: מוטרולה ספיריט קבוע.
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רציתי לברר האם יש חשיבות למיקום הסאב, הכוונה היא האם זה חשוב אם אני מפנה אותו לכיוון הנוסעים או לכיוון המנעול בבגאז'... תודה.
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני זוכר שראיתי מזמן פה הוראות ולינקים להוראות איך לבנות בתא מטען מקום למערכת מפיברגלאס ... האם תוכלו להפנות אותי ללינקים , עברית / אנגלית לא משנה . תודה מראש .
הודעה אחרונה מאת idohershko, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו יודע איזה גודל הרמקולים בקאיה ספורטאז? (שנת 97 אם זה משנה)
הודעה אחרונה מאת alpine, -
אימות חישובי נפח
מאת עתיד- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
DC Resistance (Re): 3.34 ohms Electrical Q Factor (Qes): 0.70 Force Factor (Bl): 9.8Tm Mechanical Q Factor (Qms): 10.45 Moving Mass (Mms): 3.53 oz Peak Excursion (Xmax): 9mm Resonant Frequency (Fs): 32Hz Total Q Factor (Qts): 0.66 Voice Coil Diameter (d): 2-9/16" Volume Acoustic Compliance (Vas): 2.925 cu. ft./82.84 liters עשיתי חישובים לפי כל הכללים ב"אוטוסאונד" ויצא לי שתיבה של 66 ליטר יושבת "יפה" על הסאב הזה, עכשיו יש לי שתי שאלות חשובות כדי שאני אוכל להתחיל לבנות כבר... 1-כמה ליטר אני צריך לעשות כדי שהנפח שתופס הסאב עצמו לא יפגע בנפח הכללי, זאת אומרת : אמרו לי שתיבה של 66 ליטר, צריך לעשות 70 ליטר, כדי שישאר 66 ליטר אחרי שהסאב נכנס…
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 19 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם אז ככה: יש לי באוטו מגבר שמחובר לסאב, נגעתי בכבלים של הפלוס ומינוס של הסאב שמחוברים למגבר ופתאום נשמע פיצוץ קטן. המגבר עובד ושומעים את הסאב אבל הרמקולים שמחוברים לרדיו דיסק לא עובדים. אני יודע שהרמקולים לא נשרפו כי 2 רמקולים לא היו מחוברים בזמן הפיצוץ וכשחיברתי אותם אחר כך הם גם לא עבדו. מה לדעתכם הבעייה? תודה לכל מי שיכול לעזור! (מצטער על ההודעה הארוכה)
הודעה אחרונה מאת george, -
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
1. קראתי באתר של AUTOSOUND שאסור להעביר את כבל ה - RCA בצד של הכבל מתח. מאיזה צד מעבירים נגיד חוטים של רמקולים, מהצד של ה - RCA או של כבל המתח? 2. האם הכבל של המינוס צריך להיות מאותו סוג/גודל (נניח 4G) כמו הכבל של הפלוס? 3. באתר שם כתוב "השתדלו לקנות כבלי RCA באורך מתאים. אם הכבל ארוך מדי אל תקפלו אותו בצורת זיג-זג", אז מה בדיוק אני עושה עם כל העודף?! 4. האם כדאי לחבר את המגבר ישירות לגב המושבים (למרות שבאתר כתוב שלא)? כי אני לא רואה סיבה לא לעשות את זה... אם לא כדאי לגב המושבים, איך כן כדאי לעשות את זה? המון תודה מראש לעוזרים!!!
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, זוכרים ששאלתי בנוגע למגבר , סאב ורמקולים ב-3000 ש"ח? אז קרוב של חבר שלי (שמעוניין לרכוש מערכת) נוסע לחו"ל. ראינו שב-300 $ (בדיוטי פרי) אפשר להביא רכיבים שעל פניו נראים איכותיים ומוצלחים - אני צריך את דעתכם. איך ה - HED-1602 , של CERWIN-VEGA. ואיך הרכיבים הבאים - http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=2&sec=5&prod=61823&saleNo=36531 ?
הודעה אחרונה מאת RS, -
- 5 תגובות
- 845 צפיות
מה דעתכם על המגבר הזה http://www.bossaudio.com/products/amplifier_chaos.htm אני רוצה לעמיס אותו ב 2 רמקולים 6/9 330W (TS6970) ו2 רמקולים 5.25 2WAY 150W...האם הרמקולים מתאימים למגבר?
הודעה אחרונה מאת Mouse, -
- 2 תגובות
- 960 צפיות
שלום חייב מגבר במכונית ? כאילו אם אני רוצה לשמוע מוזיקה בעוצמה גבוהה.... אני לא מעוניין להרכיב מערכת של תקליטן ברכב אלא רק שאני יוכל לשמוע נקי אבל גבוה. עוצמה של משהו כמו מערכת סטיראו ביתית של אוויא ב2000 ש"ח. חוץ מהפאנל ו2 רמקולים חייב להוסיף מגבר ? תודה, יוסי. אני מדבר על עלות כספית של סך הכל משהו כמו 1000 1500 שח.
הודעה אחרונה מאת mcyossi, -
הצעות למגבר
מאת mero- 5 תגובות
- 939 צפיות
אני צריך מגבר לזוג סאבים 10" בעוצמה של 200-250 RMS. אני לא מחפש משהו יקר אבל שיהיה חזק ואמין. תודה. עומר.
הודעה אחרונה מאת bomber man, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני צריך המלצה לסאב איכותי בשביל חבר... עד 1500 שקל אם זה משנה מגבר מונו לאנזר 1200
הודעה אחרונה מאת B.R, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אם תוכלו לתת לי לינקים לחנויות המתמחות במערכות שמע לרכב , בגרמניה. אני מאוד אודה לכם.
הודעה אחרונה מאת RS, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש עליו פרטים כאן באתר http://www.rechtman.co.il/ProductInfo.asp?indx=779 רציתי להזמין אותו שמעתי עליו דברים טובים ,ושעדיף לי לוותר על הרוקפורד ועל הסרווין אם אני הולך עליו .... מה אתם אומרים ? תודה לכם ומצטער אם אני משגע אותכם , תותחים !!!!!
הודעה אחרונה מאת naor56, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
קומפוננט : Lanzer VX6C סאב: Mac Audio Absolute 300 620W מגבר (שירים את שנייהם) : Mac Audio Red attack 4800 או (יותר יקר) Lanzer Vibe 411 כל זה יהיה מחובר למערכת בילט אין באיביזה, מה אתם אומרים ? צריך רמקולים אחוריים ? חוץ מזה יש לי בבית מגבר קטן של סוני 300W מהכחולים האלה, רמקוליים 3WAY של פיוניר 180W, מגבר של קונקורד ( ) 700W. דניאל.
הודעה אחרונה מאת tal_18_2004, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קניתי מערכת לפני חצי שנה.. המערכת בנויה מ Subwoofer pionneerr 301 rockford 501x pioneer 7550mp morel dotech עכשיו המערכת משמיעה לי סאונד ממש גרוע..שניראה לי גרוע מאוד יחסית לרכיבים של המערכת... מה יכולה להיות הבעיה? חיוט לא טוב? או פשוט המערכת לא מכוונת טוב?
הודעה אחרונה מאת neo19, -
loud ברדיו דיסק. 1 2
מאת שייקה- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לפי מה שהבנתי לחצן הloud נועד לשמיעה בווליום נמוך כי הוא מגביה את כל הצלילים.. עכשיו בווליום גבוה עדיף לכבות אותו? או שכל אחד והאוזן שלו? עוד שאלה-שהloud מופעל מה קורה אם הבאס וטראבל שניתנים לכיוון ? צריך להנמיך אותם או שהרדיו דיסק לא מתייחס אליהם כי הloud מופעל? תודהההההההה!
הודעה אחרונה מאת dodo, -
- 4 תגובות
- 977 צפיות
יש לי מערכת שעיקריה כוללים-מגבר4 ערוצים סאב וסט קומפוננט המגבר חותך את הקומפוננט בהיי פאס הסאב מגושר,חתוך על לאו פאס ומופעל עליו באס בוסט מתי שכיוונתי את המערכת אצל מישהו מקצועי הוא שם לי את הבאס על בהד יוניט על אפס. אני לעומת זאת הרגשתי צורך עז בבומים והגבהתי את הבאס במערכת כמעט עד הסוף. אני מרוצה מאוד מהשמיעה כרגע והסאב פשוט דופק כאילו אין מחר. השאלה היא אם למרות שגם כרגע הסט מוציא בקושי באס(כי הוא חתוך) קיימת סכנה לפגיעה ברכיבים למיניהם?
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חברה, אני צריך די דחוף המלצת מאנשים שקנו בארה"ב (דרך אינטרנט או באופן אישי) המלצות על חנויות. דגש על 1. Etronics 2. hookedontronics וכל חברה אחרת. האם הייתם מרוצים, ממה אתם ממליצים להתרחק, זמני משלוח ועוד. המון תודה
הודעה אחרונה מאת machinehead, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כמה צריך לעלות לי בערך התקנה של סאב ומגבר (כולל חיווט) במאזדה 6? תודה מראש...
- 29 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ועוד שאלה כדי מערכת אמ פי 3? אם אפשר תנו לי לינקים של כל חלק התקציב 2400 שקל
- 4 תגובות
- 959 צפיות
שלום לכולם: אני מעוניין להתקין שני סטים של קומפונט מורל פולס או מילניום. כמובן שעדיף מגבר אז כרגע אני מתלבט בין 301X ל 551X השאלה האם 301X מספיק לזה? אני לא מעוניין לשים סאב.
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי בעיה מוזרה שקורה ברוב המכשירים שהותקנו אצלי מעל שבועיים המכשיר פתאום לא נותן מתח לרמוט ולא נותן כלום דרך הRCA זה קורה בהתחלה קצת ואחר כך נשאר קבוע זה קרה לי כבר במספר מכשירים והשאלה איזו מן בעיה זו ומה גורם לה ד"א זה לא תמיד קורה בווליום גבוהה אלא בעיקר בבינוני
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם לחבר שלי יש רדיו טייפ של סוני שאין לו יציאת שלט למגבר. השאלה שלי אם אני יכול לחבר לו את המגבר בלי יציאה זו? ואם כן אז אך? תודה מראש לכולם!
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אני גר באיזור נתניה ואני צריך לתקן את המגבר שלי. אז אני צריך המלצות למעבדות קרובות באיזור. תודה רבה ויום טוב.
הודעה אחרונה מאת matan_z, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם! יש לי מגבר של אוטו וחיברתי אותו בבית עם שנאי 12V והמגבר לא נידלק, למה? אולי בגלל שלא חיברתי את הREMOTE או שזה לא קשור? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת x-ent, -
שאלה בקשר לווליום.... 1 2
מאת 620SI- 19 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש לי רדיו דיסק של קנווד דגם 2026!!! סתם רציתי לדעת לידע כללי עד איזה מספר מקסימום אפשר להגביר ..... זו סתם שאלה שעלתה לי לראש. כאילו איך אני יכול לדעת מה המקסימום של המערכת! יש לי מגבר אז ככה שאני מנצל ווליום נמוך! למי שיש תשובה אני ישמח לשמוע. תודה.
- 3 תגובות
- 911 צפיות
מה אתם אומרים על הסאב Lanzar 411 או Lanzar 148 ועל הסאב Cerwin Vega HED12
- 2 תגובות
- 778 צפיות
עקב אילוצי תקציב (בסביבות 1000 ש"ח) מה מומלץ משני הדגמים האלו: 1. Lightning audio 300.4 http://www.e-net.co.il/Product.asp?productid=1297&catcode=264 2.LANZAR vibe 418 http://www.rechtman.co.il/def.asp?cat=23&model_idx=590# ומה סה"כ עלות ההתקנה (כולל חיווט) של מגבר וסאב רכב?
הודעה אחרונה מאת x-ent,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,673 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- RK
- IsraCar
- topop
- Be roo
- zaf
- Loder
- yaba
- יבגניפ
- motior
- baer
- SlowRide
- לירון .ה.