Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם:

אני מעוניין להתקין שני סטים של קומפונט מורל פולס או מילניום.

כמובן שעדיף מגבר אז כרגע אני מתלבט בין 301X ל 551X

השאלה האם 301X מספיק לזה?

אני לא מעוניין לשים סאב.

פורסם

שתי מגברים די שונים, מה אתה רוצה באוטו, שישמעו מאוד חזק 551X לדעתי גם ההספק של ה301X ישמע יפה מאוד, אל תצפה לדיסקוטק. הפער מחירים די משמעותי וה-551 מסדרת Power שנחשבת לאכותית יותר מסדרת Punch שעליה נמנה ה-301. תגדיר איזה מוזיקה אתה אוהב.

אני הייתי אומר, אם תוכל להרשות לעצמך 551X לך עליו כך שבעתיד תוכל לשים סאב בברידג' וזה יהיה חזק וטוב למרות שכרגע לא בא לך על סאב אבל עם האוכל אולי יבוא התיאבון.

פורסם

אפשר לתת תגובה כבעל נסיון עם ה301X?

אם אתה מתכוון להגביר רק סט אחד במצב של גישור-אין טעם בשבילך לקנות את ה551X כי ה301 ייתןלך מספיק כוח כדי להרים את אחד הסטים כמו שצריך ואפילו סטים חזקים יותר.

אם אתה מתכוון להגביר את שני הסטים לך על 551X כי ה301X די חלש במצב שהוא עובד על 4 ערוצים (40RMS כל יציאה)

אם אפשר לייעץ לך ולבנות את המערכת טיפה שונה.

לקנות 301X ולחבר אותו בגישור על סט אחד של דוטק\הייבריד (תלוי בתקציב שלך) יישמעו הרבה יותר יפה

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

אתה רוצה לשים שני סטים - האחד מקדימה והשני מאחורה, נכון? עדיף לשים סט מקדימה ובמקום סט אחורי קנה סאב טוב וה-551 יעשה יופי של עבודה.

פורסם

הבחור לא רוצה סאב...בגלל זה הצעתי לו 301+קומפוננט ברמה גבוהה יותר מהשתיים שהזכיר

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

• תוכן חדש...