Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוקפורד לא מומלץ - זה עוד תיאור עדין, יש כאלה שאני מכיר שהיו מוכנים לשרוף את בעל החנות שממנו קנו את הרוקפורד :D ...

פורסם

לכל מטבע שני צדדים, שמעתי את הרוקפורד מותקן על מערכת מוגברת (צליל מעולה, חד נקי מדוייק) ועל מערכת לא מוגברת (צליל גרוע, מרוח, לא מצליח לחתוך....מחרחר מאוד בקלות) אז כנראה שהכל שאלה של התאמה...ושוב כדי להביא MP3 עם 3 יציאות וכו', אתה צריך להשקיע באיזור ה2000 שקל, בעוד ברוקפורד אתה משקיע 920 שקל, מפה והלאה זה עיניין של טעם - אני דווקא אהבתי מאוד מאוד את הצליל שלו ולדעתי הוא קניה כדאית (שנה על רכב - בלי תקלה בלי תלונות)

למען הסר ספק, לי אין HU של רוקפורד אני משתמש בD-MASK של קאנווד, עם 3 יציאות וקרוס אובר פנימי, ותאחלס ? לא מת על הצליל - למרות שהקרוס עושה עבודה על הכיפאק

פורסם

היה לי את הרוקפורד בדיוק יומיים והעפתי אותו חזרה לחנות (המוכר חבר שלי ניסה לשכנע אותי לא לקנות אותו,יותר מזה?)

1.לא רואים את המסך ביום

2.עם כל הכבוד ל3 יציאות RCA במתח שלהם מאוד נמוך

3.השימוש בMP3 לא!! נוח בכלל

4.זה כבר עניין של הטעם,הצליל ממש לא מדוייק ולא יפה,מתכתי מידי

5.פתיחה וסגירה לא נוחים+ של המכשיר כדי להחליף דיסק

6.אתה קונה בסך הכל שם....לא ייתנו לא מתנות,במיוחד לא אוטופרט

לעומתו הפיוניר שסופג רק ביקורות טובות

1.את המסך רואים בכל מצב

2.בדגם הפרמייר ישנם 3 יציאות RCA בעלות מתח גבוהה יותר מהרוקפורד

3.תשתמש פעם אחת בפיוניר ותבין למה התכוונתי בכך שהרוקפורד לא נוח,עולם אחר

4.עניין של טעם,גם פה לא מוצא חן בעיני

5.שימוש נוח יותר זה בטוח

6.אתה קונה מוצר מצויין מחברה טובה של מחזיקה כל כך מהשם של עצמה

(היה לי את שני המכשירים ההערות מנסיון)

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

סקירה מאוד מעניינת וממצה, הדבר היחיד שלא ידעתי זה מתח הRCA (כמה נמוך ? לדי מאסק יש 4 וולט, זה בסדר?) ואת זה שלא רואים את המסך ביום....

אבל שים לב למחיר, אולי הזוזים מצואיים בכיסך, ולא אכפת לך לשים איזה 1700 שקל...אבל אדם אחר שאין לו מידי זוזים מביא בסכום הזה רוקפורד+פלטיניום אודיו+חיווט סביר...קח את זה בחשבון...

פורסם

עד כמה שידוע לי הפיונירים מוציאים אות של עד 2.2 שזה אולי נמוך אבל אם המערכת שלך בנויה טוב וכבלים איכותיים שעוברים טוב לא צריכה להיות שום בעיה. מתח יותר גבוהה פשוט מאפשר Noise Immunity יותר טוב מתח של 4 וולט סבבה, אבל שוב, לא על זה צריכה להיות מבוססת ההחלטה אלא רק שיקול משני.

תוסיף לרשימת המכולת שמבחינת אמינות הרוקפורד על הפנים ו HU עם 3 יציאות ב-1200+- ולא מעבר עם ה 560 של פיוניר... הבדל במחיר לא משמעותי אבל התמורה - שמיים וארץ.

פורסם

מדובר פה בהד יוניט MP3 לא רדיו דיסק רגיל, שכן אם מדובר ברדיו דיסק רגיל הדיון נגמר פה, כי ברור שהפיוניר יותר אטרקטיבי באותו מחיר...

בקשר ליציאות, אם היציאות של פיוניר 2.2 של הרוקפורד 2.3 אז אין לי מושג למה בסקירה הוא רשם "יציאות מתח נמוך" נכון שזה לא 4 וולט כמו אצלי וכמו בהרבה מכשירים גבוהים, אבל מנגד גם הפיוניר לא מציעים 4 וולט

פורסם

מסכים איתך.....הפיוניר טוב יותר

עוד שאלה, הדגם 4650 עולה כמו ה560, ויורד ממנו כביכול כמעט בכל הנתונים...והוא לא סדרת פרמייר

למה זה ?

פורסם

פרימייר הוא מותג יותר זול מפיוניר. עד כמה שאני הבנתי חברת בת או גוף כלשהוא מייצר אותם עבור פיוניר לפי תכנון של פיוניר...(חברת מדבקה? :wink: ).

בכול אופן בפרימייר אתה משלם פחות ממה שהיית משלם עבור פיוניר, איפה ה-catch?

לא יודע אבל חייב להיות משהו, אולי באיכות רכיבים או משהו בסגנון הזה כי פיוניר לא תירה לעצמה ברגליים ותמכור מוצר נושא שם פיוניר כאשר היא עצמה משחררת לשוק מכשירים שעל פניו עדיפים ובאותו מחיר... היא לא תיצור לעצמה תחרות מול עצמה...

פורסם

תמיד הייתי בטוח שמכשירי פרמייר הם סדרת היוקרה של פאיוניר

יענו שם לסדרה ה"יותר" איכותית שלהם...כי תמיד למכשירי הפרמייר יש נתונים מעודדים יותר

פורסם

פרמייר היא אכן סדרת יוקרה.

ה catch הוא ביבואן.

עוזי רדיו מיבא רק פיוניר, אין יבואן רשמי של פרמייר (יבוא מקביל ? ככה זה נקרא ?), לכן המחירים יותר נמוכים.

פורסם

משום שהיבוא אינו "רשמי", שינוי מערכת התדרים ברדיו נעשה במעבדות בארץ, ולא מגיעים מכשירים עם תדרים מתאימים מראש, בנוסף האחריות על הפרמייר הרבה יותר קצרה לעומת הפיוניר.

דרך אגב - כבר דובר על כך כמה פעמים..

פורסם

ההבדל במחירים בחול הוא קטן מול תמורה רבה יותר שאתה מקבל בפרימייר.

מקבל יותר משלם דומה - יוקרה לא ניתן לקרוא לזה.

פורסם

1.המתח בפרמייר אם אני לא טועה הוא 4V

2.הפרמייר היא מעין חטיבת נפרדת מפיוניר והיא נחשבת ליוקרתית יותר ממנה (רכיבים איכותיים יותר וכו') והמחירים זולים יותר כי עוזי רדיו היבואן הרשמי הוא מעין מונופול על פיוניר והוא נותן אחריות גדולה הרבה יותר (למרות שתכלס את ה3 שנים שהוא נותן הוא לא בדיוק מקיים) ולעומתו היבואן של הפרמייר הוא יבואן קטן יותר והוא קובע את המחירים טיפה שונה מעוזי רדיו.

אבל,כשתכניס את הפרמייר שלך לתיקון אצל עוזי רדיו הוא י***ן אותך טוב טוב,למרות שמזה אין לך כל כך מה לדאוג כי המכשיר אמין+

וחוץ מהסיבות האלו יש את הסיבות של הכיול וכו שכבר הועלו

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

• תוכן חדש...