פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לי מגבר של לאנזאר 1000 וואט וקומפוננט של מורל עכשיו כדאיי לי לחבר את הדוטק בגישור? ועוד שאלה במקרה והדוטק יחוברו בגישור ואני יחבר לאותו הגישור רמקול נוסף אבל ליציאה אחת לא על שתיים כמו שנמצא הדוטק מה יקרה?
הודעה אחרונה מאת Mi16, -
מה אתם אומרים על הסאב הזה: http://international.jbl.com/car/product.asp?prod=CS12%2F230&ser=CSS&cat=SUB&type=EC&language=SPANISH כמה אתם חושבים שהוא עולה לדעתכם?
הודעה אחרונה מאת vitalik, -
- 7 תגובות
- 971 צפיות
יש לי מערכת של קנווד שקוראת אמפי3 47X4 וואט, בלי מגבר.. :\ ורציתי להחליף את הרמקולים האחוריים שלי עד 600 שקל על מנת שיהיה לי בס חזק ראיתי אצל חבר שלי פיוניר שעלו לו במחיר דומה ויש לו בס חזק נורא ובלי סאב רציתי לקבל עצות איזה רמקולים לשים ואיפה להשיג כאלה והאם זה אפשרי במערכת כמו שלי בלי מגבר :]
-
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם היום, לאחר שהתקנתי מערכת בתחילת השבוע (פירוט בהמשך) אצל החבר'ה מסאונד אפ.אקס. ולאחר ששיגעתי אותם מספיק פעמים במהלך השבוע הזה (כולל היום).... הגעתי למצב שאני מרוצה, אבל ממש מרוצה מהמערכת שלי... פירוט קטן: HU של JVC דגם KD-G300 מגברים אחד ארבעה ערוצים 1000 וואט סה"כ, כל ערוץ מוציא 75 וואט RMS... מגבר שני, SPL מונובלוק 500 וואט. קומפוננט קדמי: Xetec XI "5.2 רמקולים אחוריים (להשלמת הסאונד) פיונייר 6.5" 180 וואט סאב של SAS Bazooka דגם EL "12. התקנה נעשתה ביום ראשון ממש בתחילת השבוע (איזה דרך להתחיל שבוע) בערב הרכב נאסף, לאחר שהגעתי וראיתי 3/4 מהרכב מפורק... הרכב ממש גדול כשאין שם כיסאות מקדימה שתינו קצת קפה משובח מהמכונה, דיסקסנו קצת על סאונד,…
הודעה אחרונה מאת poko, -
-
החלפת רדיו
מאת רועי_מ- 2 תגובות
- 789 צפיות
שלום לכולם! יש ברשותי סיטרואן קסנטיה 2001 ויש לה שליטה על הרדיו מההגה מקורית אני רוצה להחליף את הרדיו המצוקמק שם לרדיו דיסק של פיוניר השאלה היא אם השליטה תשלוט על רדיו אחר או שאני מחוייב לרדיו שלהם?
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אוקיי אז כולנו הבנו שרמקולים נשרפים (מגיעים לקצה היכולת התרמית שלהם) לא בגלל שקיבלו יותר מדי הספק אלא בגלל שהמגבר שלהם לא היה מסוגל לספק מספיק הספק ולכן האות המסופק נקטם (CLIPPING) וזה גרם לסליל להתחמם ובסוף להשרף ... נכון ? נגיד שאני לא טועה יותר מדי אז נמשיך בשאלה - אבל גם ידוע שלתת הספק יותר מדי גדול ישרוף רמקול אבל תלוי כמה מעל הנתון ... אם ניתן 120WRMS לרמקול שהPOWER HANDELING שלו הוא 100WRMS כנראה שלא נשרוף אותו והרמקול ישמע חי ומצויין, נכון ? נגיד שגם פה אני לא טועה יותר מדי אז נמשיך שוב בשאלה - איפה הגבול ? מתי יותר מדי הספק זה מסוכן? אני מניח שזה משתנה מרמקול לרמקול אז אפשר לדעת מה הגבול ? להעלות את ההגבר עד ששומעים עיוותים ואז למדוד הספק בעזרת רב מודד …
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 1 תגובות
- 861 צפיות
"היי -פאס" "פול ראנג" וכל זה ??? כי שהסבירו לי על המגבר של דראגסטר אמרו לי שיכולים לכוון אותו על אחד מאלה כאילו יש שליטה על הקומפוננטים הקדמיים והאחוריים. יש את זה בכל מגבר ? בקיצור לכם המומחים תנו לי הסבר קטן בנושא ... תודה (!!!!!!!!!!!)
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
זה לא יהרוס תצליל? אפשרי בכלל?
חבר שלי קיבל מגבר של חברת BRAX הוא הביא אותו מחו"ל בהתחלה צחקתי אמרתי לו מזה המגבר הזה כי בחיים לא שמעתי על החברה הזאת.. ובקיצור שמעתי את המגבר על רמקולים של MB QUART דגם בינוני ומטה לפי מה שהבנתי רדיו טייפ ישן של אלפיין עם צ'ינצ'ר וכל מה שיש לי להגיד ואו !!!!!!!! שמעו סוף הדרך !!!!!! משהו שמע על חברת BRAX במגברים ?
הודעה אחרונה מאת basss, -
- 25 תגובות
- 5 אלף צפיות
אני רוצה לאטום את הרכב שלי בעזרת היריעות, קודם כל: איפה קונים, כמה עולה? כמה צריך ע"מ לאטום 2 דלתות קדמיות + תא מטען בסובארו לגאסי 92? ועכשיו שאלה: קשה לעבוד עם היריעה או שזה פשוט לגזור לפי המידה הנדרשת של שטח ההדבקה ולשים? תודה לכל העוזרים
- 2 תגובות
- 846 צפיות
רק ערוץ אחד עובד הימני לצורך העניין והשמאלי מתחיל לעבוד רק כשמגבירים חזק ,ניקיתי עם ספריי מגעים את השקע אבל זה לא עזר , אשמח לקבל עצות נוספות!
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קיים דבר כזה
הודעה אחרונה מאת Fireball, -
- 1 תגובות
- 938 צפיות
אני מכוון את השעון ושאני מכבה את הרדיו דיסק הוא חוזר לשעה שהייתה לפני הכיוון... אותו דבר עם התחנות רדיו. מישהו יודע למה זה קורה? תודה. *נ.ב-יום שבת הזה אני מגיע למפגש
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם (במיוחד לאלו שיוכלו לעזור או לייעץ מה לעשות) אז ככה ברשותי : = לצורך המחשה של הבעיה = 1. רדיו דיסק JVC - KD-SH9750 2. מגבר רוקפור שמחובר לקומפוננטים של מורל מדגם "מילניום". 3 . מגבר קונקורד 700W , שמחובר לסאב של "אינפיניטי" 10 אינ'צ 600W וכמו כן גם מחובר ל 9*6 Lanzer 300W. 4. יש לציין (למי שלא מכיר) יש לי שלושה יציאות מהמכשיר.... ולכן כל רמקול פועל מבלי להיות מושפע מהשני . הבעיה: כאשר המנוע של הרכב שלי כבוי (פג'ו 205) יש לי עיוות צליל ברמקולים 9*6 .... וכאשר המנוע דולק אין שום בעיה בכלל. פיתרון : מבלי להיות מומחה גדול הבנתי שיש לי בעית מתח (מכוון שהמנוע מכובה) השאלה היא : האם אני יכול להזיק לרדיו דיסק…
הודעה אחרונה מאת Q-PiXeL, -
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
רציתי לדעת אם יכולות להיווצר הפרעות למגברים כאשר אני מכניס את הסאב לפנים הבגאז'?? (משהו כמו 10 ס"מ ליד המגברים) תודה.
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 1 תגובות
- 863 צפיות
מי שיש לו את הסאב של סרווין וגה HED12 והוא קנה אותו עם תיבה מקורית, יכול בבקשה להגיד י את המידות של התיבה רוחב גובה עומק זה ממש דחוף תודהההההה
הודעה אחרונה מאת SoundQ, -
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכל המבינים , אני מתכוון לקנות את אחד המגברים בetronics ההפרש בניהם הוא 15 דולר הרוקפורד מוציא 110 והקיקר 100 מה אתם ממליצים מבחינת איכות ? המגבר יגביר קומפוננט של אינפיניטי קאפה פרפקט ו6 על 9 של אינפיניטי 3 וואי מה אתם אומרים על המערכת ? (היא תעבוד בלי סאב) שווה להחליף משהו מהרכיבים ?(עזבו עכשיו תקציב) ה6 על 9 יתנו לי מספיק באס ?(סאב לא בא בחשבון לפחות לא כרגע ..)
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מה עדיף מורל פלוס חדש או מורל דוטק יד שניה ? שניהם בגודל 6.5אינטש והם יהיו באותו מחיר בערך... מה עדיף ?
הודעה אחרונה מאת MX, -
- 9 תגובות
- 922 צפיות
חבל שהתראד שבהם הם הופיעו ננעל, אז לצערי אני צריך לפתוח תראד נוסף חסר משמעות http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=TS-A6995&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=61&aff=zap רמקולים הנ"ל גם יתאימו בלי מגבר. או שכדי לנצל את הרמקולים חובה!!! מגבר? פשוט אין לי אכשיו כסף למגבר ואני לא יודע אם יהייה לי בכלל בגלל זה אני צריך לדעת אם הרמקולים הנ"ל יתאימו לי. נ.ב ז הולך להיות מורכב עם רדיו דיסק 4*50 תודה
הודעה אחרונה מאת DDDIABLO, -
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אהלן חברה! יש לי שאלה, אני צריך קצת סיליקון שחור להתקנה, ואני לא יודע איפה למצוא (לא ידעתי שזה קיים בכלל עד שראיתי את זה אצל מתקין). מישהו יודע איפה אפשר לקנות את זה? הסיליקון היחידה שאני מצליח למצוא הוא לבן. תודה!
הודעה אחרונה מאת DDDIABLO, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 785 צפיות
החנות - דורל קאר. יש להם אתר http://www.caraudio.co.il בקיצור התקשרתי סתם לדבר לשאול מה נשמע ואמרו לי שם שהמחירים בחנות עצמה יקרים ב30 עד 40 אחוז יותר יקרים מאשר באתר שלהם... זה פשוט לא נשמע לי היגיוני! למה שיעשו משהו כזה ? האם יש איזשהו חיסרון בכך שאקנה מוצרים דרך האתר שלהם, לא אקבל את אותו המוצר ?
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
-
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
איך האיכות צליל שלהם? הם נחשבים סאבים עם שם או סתם עוד חברה? יש לי הזדמנות לקנות סאב שלהם 400 וואט יד שניה במחיר ממש מציאה. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת B.R, -
- 2 תגובות
- 861 צפיות
יש לי שני סאבים פיוניר 304 F עכשיו בניתי להם תיבה כפולה הכל טוב ויםה אבל מיגלל שאוטו לא שלי אז אין לי אפשרות להשאיר את זה ככה. עכשיו חשבתי על ליבנות מגש אחורי מעץ ולשים אותם שם מה אתם אומרים ???? יש למישהו תמונות של התקנה דומה ??? ואמרתי שבצדדים יש לי מקום לרמקולים קטנים אז אמרתי אני ישים שם סט של מורל 4 אינץ עכשיו מבחינתי הרעיון טוב הבעיה שלי זה איך ליישם אותו אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי
הודעה אחרונה מאת basss, -
דעה מיקצועית על סאב 1 2
מאת vitalik- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
רציתי שיביאו לי דעה מיקצועית על הסאב הנ"ל: בבקשה זה דחוף........אני מקווה שיש כאן מומחים בנושא........תודה http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?manufacturers_id=11&products_id=109
הודעה אחרונה מאת vitalik, -
קומפוננט לפיאט אונו 1 2
מאת panter- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום חברים אני מעוניין לקנות קומפוננט לאוטו שלי .....פיאט אונו...מה יהיה טוב בשביל האוטו הזה ואיזה מגבר אני צריך לקנות בשביל הקומפוננט.אני לא רוצה חדש כי לדעתי זה בזבוז כסף שאיו לי אז אם מישהו מגיב בבקשה ממכם תרשמו את המחיר של הרכיב אז וגם מה זה הסאב של פיוניר 304C ?..כמה הוא אמור לעלות בערך ואם כבר אז איזה מגבר יתאים לי לקומפוננט והסאב?......
הודעה אחרונה מאת RADI, -
כבר שבוע אני מחפש רדיו דיסק הגעתי למסקנה לגבי שלושה דגמים 550 560 460 שלושת הדגמים הם של PIONEER אשמח עם תתיתנו את דעתכם בנושא מודה לכם
הודעה אחרונה מאת mga345, -
מזה צנגר FM?
מאת wacky- 0 תגובות
- 869 צפיות
מישהו יכול להסביר לי מה זה צנגר: fm ומה התפקיד שלו ****יש שרשור בעניין: http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=38799
הודעה אחרונה מאת wacky, -
התאמת רמקולים
מאת nis1- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום. ברצוני להתקין רמקולים 6.5 בדלתות לחורים של 5x7 הרמקול נכנס טוב. אך יש בצד הרמקול קצת רווח. האם זה מפריע? ואם כן איך אפשר לסגור את הרווח בצורה פשוטה. אולי עם איזולירבנד או קרטון מסביב לרמקול? תודה.
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב. אני לא ממש מבין במערכות/התקנות וכו... ויש לי כמה שאלות של "מתחילים": אני מתכנן לקנות רכב חדש עוד תקופה לא ידועה ואז להתקין בו כמו שצריך מערכת(לא משהו מקצועי מדי ) עם רדיו דיסק בשאיפה שיהיה Mp3... אך כרגע, יש לי רכב עם רדיו טייפ רגיל של סוני. גיליתי שיש לנו בבית צ'יינג'ר שהיה מותקן ברכב הקודם של אבא שלי, והוא מעלה אבק סתם. 1. מה אני צריך לבדוק כדי לדעת אם הם מתאימים ואפשר לחבר את הצ'יינג'ר לרדיו-טייפ? 2. כמה תעלה לי התקנה כזאת?? ( הבנתי שרק הכבל עולה סכום לא מבוטל...?) *לצ'יינג'ר היה מעין "שלט" רחוק שמורכב על ההגה, שמסתבר שמסיבות לא מובנות נשאר עם הרכב שנמכר. 3. כמה יכולה לעלות לי התקנה ( והסרה ) של מערכת או רק רדיו דיסק , כי אם זה לא רציני -…
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כמה זסף יעלה לבנות תיבה בגודל של 60 ליטר מעץ MDF כולל לבד תודה מתן
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 1,719 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- meir_gi
- yoav911gt2
- nglancer
- santiago
- DareDevil
- nimo
- Coresh
- חולגי
- fishmanl
- zaf
- WideFocus
- ANUTKK