Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"היי -פאס"

"פול ראנג"

וכל זה ??? כי שהסבירו לי על המגבר של דראגסטר אמרו לי שיכולים לכוון אותו על אחד מאלה כאילו יש שליטה על הקומפוננטים הקדמיים והאחוריים.

יש את זה בכל מגבר ?

בקיצור לכם המומחים תנו לי הסבר קטן בנושא ... תודה (!!!!!!!!!!!)

פורסם
"היי -פאס" פילטר המסנן מהרמקול תדרים נמוכים ומעביר אליו רק מתדר מסויים ומעלה

"פול ראנג" כשהפילטר (כן כן, אותו אחד) על מצב זה כל תחום התדרים המגיע למגבר יצא ממנו אל הרמקול

וכל זה ??? אין לי מושג

כי שהסבירו לי על המגבר של דראגסטר אמרו לי שיכולים לכוון אותו על אחד מאלה כאילו יש שליטה על הקומפוננטים הקדמיים והאחוריים.

יש את זה בכל מגבר ? ברוב המגברים יש פילטרים שמאפשרים סינון של תדרים אל הרמקולים אליהם הם מחוברים, בחלק הם מדוייקים יותר בחלק פחות, תחומי התדרים של כל פילטר בכל מגבר ומגבר (הכוונה דגמים שונים או חברות שונות) לא חייב להיות זהה, יש גם מגברים שהמצב של הפילטר הוא לפי תדרים קבועים ולא ניתן "לשחק" איתו ולשנות את תדר החיתוך הנמוך/גבוה.

בקיצור לכם המומחים תנו לי הסבר קטן בנושא ... תודה (!!!!!!!!!!!)

בנוסף ל HIGH PASS, ו FULL RANGE יש גם LOW PASS שתפקידו להעביר תדרים עד תדר מסויים, כל התדרים שמעל התדר הזה לא יעברו לרמקול.

• תוכן חדש...