Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כול אני אומר שיש הבדל בבקרת הסאונד בין 2 המכשירים ואכן הבדלי כיוון...

ומה זה קשור בכלל אם זה מיוצר בסין או בעזה העיקר שזה איכותי ... זה לא שזה מורכב מי דבק מגה ... אותו דבר מיצרים בגרמניה ...אתה לא תימצא שום הבדל...

ד''א

לי יש HU 6400R של פיוניר והוא תוצרת בלגיה(כמו האוטו :p )

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אגב, אולי לא משתמע מהודעתי הקודמת אך הסאונד זהה בכול שלושת המכשירים...

תלוי מה איזה כיוון מיסתכלים על זה

ל 460 יש יצאה אחת למגבר ול 560 יש 2 זה מאוד חשוב בעניין שליטה על הסאב..

560 שונה רק בעיצוב מה550 :p

ב550 יש 3 זוגות של יציאות ואתה יכול להכוון ושחק יותר עם הצליל מאשר ב דגמים מתחת.

460 4600 4650 וכו.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם
סגנון הכתיבה של יואב מאוד הפריע לי ושימו לב לסגנון הכתיבה שלו ושל colt 77 :מדובר באותו כותב שניהם מדגישים את הודעותיהם לשניהם ברור שפיוניר מיוצר בסינגפור או מקסיקו והם זבל,ואין כמו בלאופונקט ופנסוניק

בת'ריד הבא:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=38482

zabra 100 שאל על רדיודיסקים של פיוניר ונענה ע"י יואב:"לא זה ולא זה שניהם זבל שמיוצר במקסיקו או בסינגפור !!! " ולאחר מכן" ליגה ג' אולי אם זה מה שאתה מתכוון אחרי שתשמע חברות כמו בלאופונקט פנסוניק קלריון וכו' לא תסתכל יותר על פיוניר הבטחה שלי !!! " ובתריד הנוכחי colt 77 כותב:

כל המכשירים שציינת הם מתוצרת מקסיקו זבל של מכשירים !!!!!!!!! וממש לא תוצרת יפן
ו-
לא זה ולא זה שניהם זבל שמיוצר במקסיקו או בסינגפור !!!

וכאן עולה השאלה האם זה נעשה במכוון??סגנון הכתיבה הלוחמני וחוסר הנימוסים ממש זועקים!!!!

ועוד משהו לטעמי אותו בחור משתמש בשם שלישי naor56 אם כי כאן אני לא בטוח ב-100 אחוז שימו לב להדגשות לשימוש בסוגריים ולביטוי "זבל סיני" המשותף לשלושתם

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=38395

כנראה שמדובר בבעל חנות למוצרי אודיו שאינו מפסיק לרדת ולהקניט את החנות החדשה של רועי ופוקו וכאשר שאלו שאלה תמימה אודות מוצרי spl הבחור ישר רץ והקניט את החברה ומוצריה שימו לב בפרופיל של נאור 56 המעיד על עצמו שהוא עוסק בהתקנת מוצרי אודיו...והמבין יבין...

יפה לך על ההשערות למיניהם,

הלוואי שהייתי איזה בעל חנות

אולי היה לי מערכת יותר טובה באוטו מי יודע

אני עוד מעט בצבא איך אתה רוצה שיהיה לי חנות

אני למדתי להתקין מערכות דרך חבר ודרך הסברים באינטרנט

ואפשר לומר שיש לי ידע בהתקנת מערכות במיוחד לאחר כמה התקנות שעשיתי לחברים

שיצא אגב כמו שצריך כול התקנה

אני יחסית חדש בפורום

יוצא לי לקרוא נושאים פה

ואני מסכים על חלקם שזבל סיני זה זבל!

ודי עצוב לי לראות אנשים קונים רדיו דיסק עם סאב ,3 מגברים ו 20 רמקולים ב 599 ש"ח

שזה זבל לכן אני מסכים עם חלק פה שזה זבל סיני.

פורסם
סגנון הכתיבה של יואב מאוד הפריע לי ושימו לב לסגנון הכתיבה שלו ושל colt 77 :מדובר באותו כותב שניהם מדגישים את הודעותיהם לשניהם ברור שפיוניר מיוצר בסינגפור או מקסיקו והם זבל,ואין כמו בלאופונקט ופנסוניק

בת'ריד הבא:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=38482

zabra 100 שאל על רדיודיסקים של פיוניר ונענה ע"י יואב:"לא זה ולא זה שניהם זבל שמיוצר במקסיקו או בסינגפור !!! " ולאחר מכן" ליגה ג' אולי אם זה מה שאתה מתכוון אחרי שתשמע חברות כמו בלאופונקט פנסוניק קלריון וכו' לא תסתכל יותר על פיוניר הבטחה שלי !!! " ובתריד הנוכחי colt 77 כותב:

כל המכשירים שציינת הם מתוצרת מקסיקו זבל של מכשירים !!!!!!!!! וממש לא תוצרת יפן
ו-
לא זה ולא זה שניהם זבל שמיוצר במקסיקו או בסינגפור !!!

וכאן עולה השאלה האם זה נעשה במכוון??סגנון הכתיבה הלוחמני וחוסר הנימוסים ממש זועקים!!!!

ועוד משהו לטעמי אותו בחור משתמש בשם שלישי naor56 אם כי כאן אני לא בטוח ב-100 אחוז שימו לב להדגשות לשימוש בסוגריים ולביטוי "זבל סיני" המשותף לשלושתם

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=38395

כנראה שמדובר בבעל חנות למוצרי אודיו שאינו מפסיק לרדת ולהקניט את החנות החדשה של רועי ופוקו וכאשר שאלו שאלה תמימה אודות מוצרי spl הבחור ישר רץ והקניט את החברה ומוצריה שימו לב בפרופיל של נאור 56 המעיד על עצמו שהוא עוסק בהתקנת מוצרי אודיו...והמבין יבין...

יפה לך על ההשערות למיניהם,

הלוואי שהייתי איזה בעל חנות

אולי היה לי מערכת יותר טובה באוטו מי יודע

אני עוד מעט בצבא איך אתה רוצה שיהיה לי חנות

אני למדתי להתקין מערכות דרך חבר ודרך הסברים באינטרנט

ואפשר לומר שיש לי ידע בהתקנת מערכות במיוחד לאחר כמה התקנות שעשיתי לחברים

שיצא אגב כמו שצריך כול התקנה

אני יחסית חדש בפורום

יוצא לי לקרוא נושאים פה

ואני מסכים על חלקם שזבל סיני זה זבל!

ודי עצוב לי לראות אנשים קונים רדיו דיסק עם סאב ,3 מגברים ו 20 רמקולים ב 599 ש"ח

שזה זבל לכן אני מסכים עם חלק פה שזה זבל סיני.

מה אפשר להגיד על הבחור...מיקצוען :mm_yeah:

פורסם

אני מתעלם כרגע לחלוטין ממה אני מוכר או מחזיק בחנות אבל חשוב ליישר פה קו.

כמעט על חברה בעולם מייצרת כיום את מוצריה במזרח , וזה כולל את כלל החברות הנמכרות כיום בישראל מלבד MOREL (סדרות גבוהות בלבד מיוצרות בארץ PULSE מסין) GENESIS (מיוצר באנגליה) ו XETEC (מיוצר בגרמניה).

הדבר שצריך להדאיג אותנו בתור חובבי סטריאו לרכב הוא לא ארץ המוצא או היצור אלא המגמה העולמית של חברות מובילות (לא ניכנס לשמות אבל יש הרבה) לוותר גם על תכנון רכיבים עצמאי ולהתמקד בעיצוב ושיווק בלבד , מה שמוביל לציוד שנראה אולי טוב , מגובה אולי טוב בפרסום , אתרי אינטרנט וחשיפה בתחרויות - אבל ממש לא איכותי.

מעבר לזה לאנשים כמו NAOR56 , יובל ודומיהם -

אני לא מאמין שיש לכם כלים להשוות בין מוצרים שונים כי מעבר לעובדה שהשוואה אוביקטיבית לא תוכלו לעשות ללא ציוד בדיקה , אפילו בדיקה סוביקטיבית אתם לא יכולים לעשות כי אתם ממהרים להגיב על ציוד שלא ראיתם או שמעתם מימיכם.

בתור מישהו שמבקר באופן קבוע בתערוכות בחו"ל ובעל קשרים (קצת) יותר ענפים משלך עם יצרנים שונים בעולם אני גם לא מתיימר לשפוט. אתה גם תתפלא לדעת כמה מוצרים מחברות שונות שאתה רואה בחנויות והמתומחרים באופן שונה לחלוטין כוללים את אותו בורד אלקטרוני.

תפתחו פעם עיתונים מחו"ל כגון Auto Hi-FI הגרמני שם משווים רדיו דיסקים באמצעות ציוד בדיקה משוכלל , ואז, גם אני אתייחס לדעה שלך.

לגבי נושאי מחירים -

למרות שכולנו היינו רוצים מערכת ב 60,000 ש"ח עם הציוד הטוב ביותר בעולם , לא לכולנו התקציב או הרצון להשקיע את הסכום הנ"ל.

בתור לקוחות מה שכולנו צריכים לעשות הוא להגדיר תקציב ולחפש את התמורה הטובה ביותר בתקציב הנתון שלנו.

אז נכון , Alpine F1 יותר טוב בהרבה בכל תחום מפיוניר 1500 , אבל הוא עולה כמעט פי 50 ממנו מה שמוציא אותו מטווח האפשרויות של רובנו.

מה עוד , תחום הסטריאו לרכב בארץ פרוץ לחלוטין ובניגוד לתחומים אחרים כגון סטריאו ביתי בהם מתח הרווחים המקובל הנו 10-15% על חלק גדול מהמוצרים חנויות סטריאו לרכב מרוויחות לפעמים גם 100-200% על מוצר. אז עצם העובדה ששילמת הרבה כסף על מוצר מסויים לא אומרת שהוא טוב.

כך לדוגמה יכולים להעיד מספר חברי פורום שהיו אתמול בחנות שלנו שהגיע לקוח אשר שילם על מוצר (במקרה מגבר SPL) אשר נמכר אצלנו ב 590ש"ח יותר מ 1,500 ש"ח.

לסיכום -

לכולם זכות להביע את דעתם ודעת כולם חשובה , אבל חשוב גם להביא דעה מלומדת או לפחות מנומקת ולא יציאות מהשרוול (במילים עדינות).

Leon Cupra 2009

פורסם

עוד משהו ששכחתי -

בלאופונקט מיוצר בסין והודו - אז למה הוא לא זבל סיני ?

רוב מכשירי אלפיין מיוצרים בקוריאה - גם זבל ?

JVC מיוצר בסין וקוריאה - זבל סוסים ?

בקיצור , אין היום אף מכשיר (חוץ מהמאוד מאוד יקרים) שמיוצר ביפן או בארה"ב

Leon Cupra 2009

פורסם

לכל אחת מהחברות מספר מפעלים גדול בעולם , חלק בבעלותם וחלק קבלני משנה שמייצרים עבורם.

במקרה של מכשירים שבאים מאירופה - בשל תקנות האיחוד האירופאי שמקנות הקלות מס למוצרים המיוצרים באיחוד יש מגמה עולמית של לקיחת קבלני משנה או הקמת מפעלים שמייצרים באותם המדינות.

חשוב להבין שבמדינות אלו מתבצעת בד"כ רק הרכבה למען קבלת היתרי המס והרכיבים האלקטרוניים עצמם עדיין מיוצרים במזרח.

Leon Cupra 2009

פורסם

אהלן,

אתה בטוח בקשר ל - Blaupunkt?

ממה שאני יודע , הסדרות הגבוהות מיוצרות בגרמניה והנמוכות בסין.

למרות זאת , המוצרים שלהם איכותיים.

עוד משהו - האם ל - Auto Hi-FI יש אתר? אפשר להשיג את החוברות שלהם בארצנו? (פעם אחת הבאתי מגרמניה).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לגבי בלאופונקט אני בטוח לחלוטין , למרות שיש להם עדיין מפעל קטן בגרמניה , אז חלק קטן מגיע גם משם.

לגבי Auto Hi-Fi ודומיהם , לצערי אי אפשר להשיג אותם בישראל ואפילו אין להם אתר אינטרנט (אז אולי זאת המצאה סינית יטענו כאן חלק) אבל אפשר להזמין מנוי מגרמניה והעיתון ישלח לארץ.

לא מומלץ לעשות מינויים לעיתונים האמריקאיים למטרות השוואת מכשירים שכן אין שם ולו מבחן אחד שבו המוצר לא יוצא מצטיין (גם אם בהכל הוא חלש) שכן לא רוצים לעצבן את המפרסמים שם וכן אין להם תהליכי בדיקה ע"י מכשירים.

בכל אופן הנהירה ליצור במזרח אינה רק בתעשיית הסטריאו לרכב אלא בכלל תעשיית האלקטרוניקה - במחיר של עובד גרמני אחד אתה יכול להעסיק 20 סינים שלא לדבר על עלויות שכירות ונלוות אחרות.

Leon Cupra 2009

פורסם

ראוי לציין שהמון מוצרים אצלכם בבית מיוצרים בסין!

עזבו את המדינה, העיקר הנסיון של אנשים שיש להם מכשירים כאלה.

מכשירים של פיוניר אמינים, ואחת מהחברות הכי נפוצות (אם לא הכי) אצלנו בארץ בתחום ה-HU, כך שלהגיד שזה גרוע ... רוב העם לא טועה!

פורסם

מכשירים של פיוניר אמינים, ואחת מהחברות הכי נפוצות (אם לא הכי) אצלנו בארץ בתחום ה-HU, כך שלהגיד שזה גרוע ... רוב העם לא טועה!

רב העם קונה מזדה לנטיס - גם כאן רב העם לא טועה :wink:

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

רב העם קונה מזדה לנטיס - גם כאן רב העם לא טועה :wink:

שניר אתה עדיין בהלם מהעברה שלך מפיוניר(מיסכן יחסית) לאלפיין רב עוצמה :lol:

פורסם
רב העם קונה מזדה לנטיס - גם כאן רב העם לא טועה

:D:D:D צודק! בכל מקרה רציתי להביא פה נקודה למחשבה שיש המון אנשים עם המכשירים של פיוניר והם לא מתלוננים (לעומת מזדה לאנטיס).

• תוכן חדש...