Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר שבוע אני מחפש רדיו דיסק הגעתי למסקנה לגבי שלושה דגמים

550

560

460

שלושת הדגמים הם של PIONEER אשמח עם תתיתנו את דעתכם בנושא

מודה לכם

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

560 זה דגם 2004 מחליפו של 550 שנת 2003.

מבחינת סאונד (איכות ועוצמה)- זהה

ההבדל בפיטצ'רים של כל מכשיר - פשוט תשווה בין המכשירים ותראה מי מהם עונה על הדרישות שלך.

פורסם
אגב, אולי לא משתמע מהודעתי הקודמת אך הסאונד זהה בכול שלושת המכשירים...

תלוי מה איזה כיוון מיסתכלים על זה

ל 460 יש יצאה אחת למגבר ול 560 יש 2 זה מאוד חשוב בעניין שליטה על הסאב..

560 שונה רק בעיצוב מה550 :p

פורסם

איך שלא מסתכלים על זה הסאונד זהה!!!

אתה בכלל מדבר על פיצ'רים שונים - תכונות או מה מציע מכשיר אחד מול השני ולזה התייחסתי בהודעה הראשונה.

פורסם

ובנוסף הוא ממש לא תוצרת מקסיקו...כי לחבר שלי יש (קנה אותו שלשום) רשום שהוא מיוצר בטוקיו - יפן...ובחוברות רשום שהוא מסדרת היוקרה של פיוניר - הפרמייר

ככה ש...אל תקח את המחיר בארץ כמייצג זה שעוזי רדיו שוחט במקום מוכר, וזה שהשטח של יבוא הפרמייר פרוץ, ומאפשר תחרות הוגנת !!! אז אין מה להטיל יותר מידי ספק

ככה זה ישראלי...יקר מידי בוכה - זול מידי פוסל

אם היו מוכרים לך פרו סאונד ב6487468574 שקל...יהיה טוב ?

פורסם

ממש לא לא תמצא שום מכשיר מחוץ לעוזי רדיו שהוא יפן אמיתי וזה בדוק ובמחירים שרצים פה בארץ הפיוניר זה פשוט זנות שהיא ממש לא זונה יפנית אלא זונה מקסיקנית זולה ורוב הדגמים שמגיעם לארץ הם תוצרת מקסיקו או סינגפור לכל המעוניינים לדעת !

הרי לכולכם את הלינק אל החברה בסינגפור עם כל הדגמים שמגיעים לארץ :

http://www.pioneer.com.sg/products/ca_scdtuners/ca_scdtuners.asp.

פורסם

אף אחד מהמכשירים שמגיעים לארץ של פיוניר לא מיוצרים היום ביפן (חוץ מאולי סדרת ה 9000).

עוזי רדיו קונה ישירות מפיוניר אסיה שהמכשירים שלהם מיוצרים בסין , תאילנד ומאלזיה.

עם זאת אין שום חשיבות לארץ היצור שכן המרכיב הקובע באיכות המכשיר הוא המאמצים והטכנולוגיה המושקעים בפיתוחו.

הסיבה שהמכשירים שאנחנו קוראים להם כאן "הסיניים" כל כך גרועים היא יכולת טכנולוגית נמוכה של המפעלים והרצון להגיע למחיר הנמוך ביותר מה שמכתיב שימוש ברכיבים מאוד זולים.

Leon Cupra 2009

פורסם

עדיין המכשירים שמגיעים לארץ של חברת פיוניר הם תת רמה הסאונד שלהם צורם מגעיל וביכלל לא מתקרב לסאונד של מכשירים מקבילים של חברות דומות כמו בלאופונקט פנסוניק וכו' וברור שיש לזה סיבה , מה שנשאר לפיוניר זה השם שלה שהיא בנתה אותו בשנות ה-90 וזה מה שנשאר !!!! :idea:

פורסם

סגנון הכתיבה של יואב מאוד הפריע לי ושימו לב לסגנון הכתיבה שלו ושל colt 77 :מדובר באותו כותב שניהם מדגישים את הודעותיהם לשניהם ברור שפיוניר מיוצר בסינגפור או מקסיקו והם זבל,ואין כמו בלאופונקט ופנסוניק

בת'ריד הבא:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=38482

zabra 100 שאל על רדיודיסקים של פיוניר ונענה ע"י יואב:"לא זה ולא זה שניהם זבל שמיוצר במקסיקו או בסינגפור !!! " ולאחר מכן" ליגה ג' אולי אם זה מה שאתה מתכוון אחרי שתשמע חברות כמו בלאופונקט פנסוניק קלריון וכו' לא תסתכל יותר על פיוניר הבטחה שלי !!! " ובתריד הנוכחי colt 77 כותב:

כל המכשירים שציינת הם מתוצרת מקסיקו זבל של מכשירים !!!!!!!!! וממש לא תוצרת יפן
ו-
לא זה ולא זה שניהם זבל שמיוצר במקסיקו או בסינגפור !!!

וכאן עולה השאלה האם זה נעשה במכוון??סגנון הכתיבה הלוחמני וחוסר הנימוסים ממש זועקים!!!!

ועוד משהו לטעמי אותו בחור משתמש בשם שלישי naor56 אם כי כאן אני לא בטוח ב-100 אחוז שימו לב להדגשות לשימוש בסוגריים ולביטוי "זבל סיני" המשותף לשלושתם

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=38395

כנראה שמדובר בבעל חנות למוצרי אודיו שאינו מפסיק לרדת ולהקניט את החנות החדשה של רועי ופוקו וכאשר שאלו שאלה תמימה אודות מוצרי spl הבחור ישר רץ והקניט את החברה ומוצריה שימו לב בפרופיל של נאור 56 המעיד על עצמו שהוא עוסק בהתקנת מוצרי אודיו...והמבין יבין...

פורסם

שלום כולם,

מזה משנה היכן הוא מיוצר , יש בקרת איכות.

לאחי יש HU של פיוניר , כ-3 שנים והוא לא עושה בעיות בכלל - נותן תמורה מלאה ל-200$ שהוא עלה בזמנו.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בפורום יש ת'רדים שלמים שכולם כותבים זבל סיני וכו' מה אתם מתפלאים ביכלל ?

ל-MAGIC מה אתה עושה פה מחקרים משעמם לך ?

אני חסיד של ALPINE וגם אני חושב שפיוניר זה זבל (אולי גם אני שייך לחבורה שציינת ?)

וגם אם אתה חושב או בטוח שזה מתקין או בעל חנות הרי כולם מחזיקים פיוניר אולי יש משהו בדבריו אתה לא חושב ?

• תוכן חדש...