Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היום, לאחר שהתקנתי מערכת בתחילת השבוע (פירוט בהמשך) אצל החבר'ה מסאונד אפ.אקס. ולאחר ששיגעתי אותם מספיק פעמים במהלך השבוע הזה (כולל היום)....

הגעתי למצב שאני מרוצה, אבל ממש מרוצה מהמערכת שלי...

פירוט קטן:

HU של JVC דגם KD-G300

מגברים אחד ארבעה ערוצים 1000 וואט סה"כ, כל ערוץ מוציא 75 וואט RMS... מגבר שני, SPL מונובלוק 500 וואט.

קומפוננט קדמי: Xetec XI "5.2

רמקולים אחוריים (להשלמת הסאונד) פיונייר 6.5" 180 וואט

סאב של SAS Bazooka דגם EL "12.

התקנה נעשתה ביום ראשון ממש בתחילת השבוע (איזה דרך להתחיל שבוע)

בערב הרכב נאסף, לאחר שהגעתי וראיתי 3/4 מהרכב מפורק... הרכב ממש גדול כשאין שם כיסאות מקדימה :)

שתינו קצת קפה משובח מהמכונה, דיסקסנו קצת על סאונד, עסקים ועיניינים וחזרנו הביתה מאושרים... כיוונון ראשוני לא רע בכלל, צריך רק להרגיש את הסאונד כמה ימים כדי להחליט על כיוונון סופי (ככה אני החלטתי לפחות)... אז חזרתי היום (שישי) לכיוונונים אחרונים (עוד קצת GAIN לקדמיים (כדי ליצור איזון בין הסאונד (מיד וטרבל) לבאס החזק מדי לטעמי) ועוד קצת חיזוק של צד שמאל לעומת צד ימין (היה טיפה אי-שיוויון ביניהם)...

דבר אחד יש לי להגיד... נסעתי על הרכב הביתה בערך בשעה 1-2 בצהריים... עד עכשיו כואב הראש... האחים הקטנים לא מפסיקים לשבח את הסאונד... איכות מעולה, וזה גם מה שרציתי, יותר איכות מאשר עוצמה, אבל גם עוצמה לא חסר כאן, כל מה שרציתי ומעבר...

בנוסף, התחשבו בכל מה שביקשתי ככה שמבחוץ לא רואים כמעט כלום! ואני מתכוון לממש כמעט, את ה HU רציתי להשאיר את המקורי של הרכב, אבל בגלל בעיות של תאימות נאלצתי להחליף, לא מתחרט לרגע, יש סוף סוף MP3 ברכב... מגברים מתחת לכיסאות, גם לא רואים, וגם יהיה קשה יותר לגנוב... קומפוננט קדמי מוסתר במקום הרמקול האורגינל של הרכב כך שמבחוץ לא רואים שיש פה איזה קומפוננט עצבני... טוויטר יושב על המשולש ליד המראה, אבל בגלל צבע זהה וגודל ננסי קשה לראות. הבעיה היחידה זה הסאב, צריך למצוא עכשיו פיתרון לכיסוי הבאגז' הפתוח (כל הזין ברכב בלי בגאז' סגור).

בקיצור, ניסו לעשות כמה שיותר כאמור הפתגם, זאב בעור של כבשה....

עוד דבר שאצטרך לעשות ביום ראשון, וזה ביטוח על המערכת, ככה שאם חס וחלילה יקרה משהו (ותמיד קורה משהו (גנבים בני זו#@ת)) יהיה כיסוי... מישהו יודע אם אפשר לעשות ביטוח על סכום ולא על מערכת, זאת אומרת, שאם חס וחלילה יגנבו משהו, אזוכה בערך הכספי שלו, ולא אצטרך לקחת חלק קיים לדוגמא HU מחברת הסכם של חברת הביטוח (בטח יביאו איזה HU מחורבן כמו בפעם האחרונה).

לסיכום, אודה לחברים מסאונד אפ.אקס, שאלה יהיו poko, kicker, fastgt וארז (אין לי מושג מה הכינוי שלו פה :) )

עבודה מצוינת, מהירה, נקייה, מדויקת, יחס מצוין, קפה לא רע בכלל... מרוצה עד השמיים מהמערכת ומהשרות. מחירים מצוינים ונוחים ככה שבסוף יצא שבזבזתי הרבה יותר ממה שתכננתי, אבל כפרות, חיים רק פעם אחת, ואם אני מרוצה, אז כבר היה שווה את זה....

להתראות עד השדרוג הבא...

רמי

נ.ב

פוקו, קיקר ופאסט ג 'יטי : מישהו מוכן לכתוב לי את הדגמים של הרמקולים האחוריים והמגברים שהיו אצלי... צריך לציין נתונים בחתימה אתם יודעים... :)

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

לפי דעתי הHU סתם על הפנים היה אותו לחבר בפיאט פונטו והוא ממש התאכזב...

לפי דעתי תחליף אותו אצלהם לפני שיהיה מאוחר מדי תוסיף 200 שקלים קח משהו של רוקפורד או פיוניר...

אל תכעס אלי אחי או משהו אני אומר את זה בשבילך נשמה....

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

תתחדש! חיים רק פעם אחת 8)

שרון פינטו: ההד יוניט הזה שיש לו יותר טוב מהרוקפורד 9120, והוא ברמה של פיוניר באותו מחיר אם לא יותר טוב.

* ברוקפורד המדובר אין ID3 Tags - שזה ממש מעצבן :?

פורסם
תתחדש, העיקר להנות! מה המגבר הראשון שרשמת (זה עם ה-4 הערצומים)?

מגבר של SPL, עם 75 RMS לכל ערוץ ב-4 אום... מגבר חבל"ז... כך לפחות הוא נראה :)

אני לא יודע את הדגם המדויק שלו... ואין לי כוח לזחול כרגע מתחת למושב... אם אזכר בזה מחר אני ארשום לך את הדגם הספציפי... אולי קיקר, פוקו או פאסטגי'טי יכולים להאיר את עינינו?

רמי

פורסם
תודה רבה על הפירגון--העיקר שאתה מבסוט :wave: .

הכי חשוב ... :)

אתה יודע... נראה לי עכשיו שהתיבה עם הסגירה (SEALED?) נשמעה טיפה יותר חזק מה תיבה הפתוחה (PORTED?)

אולי אני אקפוץ לשנות את זה?

אולי סתם משעמם לי שאני משגע אתכם ככה? :)

פורסם
תתחדש!

רכיבים נחמדים בסך הכל..מעניין אותי איך הסאב שלך נשמע.

אתה מגיע מחר למפגש?

סאב נשמע טוב, מכוון בדיוק כמו שרציתי, לא חזק מדי ככה שלא יפוצץ את הראש לאחר 10 דקות של שמיעה, וכמו כן שלא ישתלט על הסאונד (יהיה יותר חזק בהרבה מהקומפוננט עד שלא תוכל לשמוע אותם טוב מספיק)... אבל מספיק חזק בשביל לרצות אותי... ועוד כמה חלקים ברכב שפשוט קופצים להם משמחה ברגע שיש קצת באסים... :lol:

לא בטוח שאגיע למפגש... הייתי פעם אחת (ובכן, זה שקר... הייתי במפגש של מועדון BMW שהתקיים במקרה באותו מקום אבל ממש לפני מפגש הסאונד.... אז כבר הייתי באותו המקום...)... אבל לא היו שם אנשים כמעט ולא היה עם מי לדבר/להתייעץ/לשגע בשאלות מפגרות...

לפי דעתי הHU סתם על הפנים היה אותו לחבר בפיאט פונטו והוא ממש התאכזב...

לפי דעתי תחליף אותו אצלהם לפני שיהיה מאוחר מדי תוסיף 200 שקלים קח משהו של רוקפורד או פיוניר...

אל תכעס אלי אחי או משהו אני אומר את זה בשבילך נשמה....

אני לא יודע למה אתה מתכוון... הHU הזה ממש מצוין... מצוין לדרישות שלי... משמיע מצוין, בעל יכולות של קריאת MP3... אין DELAYים מעצבנים... עושה את העבודה בסדר גמור... זה מה שביקשתי, זה מה שקיבלתי... אני לא יודע ממה חבר שלך התאכזב... אבל הוא זה הוא ואני זה אני, כל אחד עם דרישות אחרות....

תמיד אני יכול להוסיף עוד 200 ש"ח ולקנות חלק אחר שהוא טיפה יותר טוב... באם זה ה HU, או הסאב או המגברים.. אין לזה סוף... קבעתי לעצמי סף מסוים שאותו אני מוכן "לבזבז" על המערכת... עברתי את הסף הזה בערך פי 2 ( :roll: ) והמערכת שקיבלתי היא מה שקיבלתי.. בנתיים אין לי צורך בלהחליף לחלקים אחרים..

תתחדש! חיים רק פעם אחת

שרון פינטו: ההד יוניט הזה שיש לו יותר טוב מהרוקפורד 9120, והוא ברמה של פיוניר באותו מחיר אם לא יותר טוב.

* ברוקפורד המדובר אין ID3 Tags - שזה ממש מעצבן

תודה רבה...

אתה בטוח שההד יוניט הזה כזה טוב? הוא נראה לי מעולה, במיוחד לעומת מחירו, אבל גם אין לי מושג איך הרוקפורד הזה.. מהדגמי כניסה שלהם?

לעומת זאת, ב JVC אכן יש קריאת ID3, וכמו כן קריאת ספריות וכניסה אליהם בלי שום בעיה... ככה שזה עוד יתרון מבחינתי (אני אוהב סדר)

לילה טוב לכולם...

רמי

פורסם

תתחדש!

ובקשר לכסף - תמיד זה ככה, אין מה לעשות. הוצאת יותר והכי חשוב שאתה מרוצה, סה"כ לא כל יום מחליפים מערכת.

בקשר להתקנה - אני בעד להחביא הכל (אם זה מגברים מתחת למושבים וקומפוננטים במקום המקורי בדלת). ככה לא יודעים מה יש לך, וגם אם כן הפירוק יהיה ארוווווך וקשה במקרה של גניבה.

ואם כבר גניבות - אתמול חזרתי ב-5 בבוקר הביתה. בדרך, ממש לפני הבית, ראיתי בנאדם מנסה לפרוץ לרכב. טלפון מהיר למשטרה, תוך 7 דקות בערך הם הגיעו ולקחו אותו בניידת. עד שהם הגיעו אני חיכיתי באוטו ממקום שהגנב לא יכול לשים לב אליי והשקפתי על מעלליו.

באמת כל הכבוד למשטרה! לא חשבתי שדברים כאלה מעניינים אותם ומגיע להם ח"ח.

פורסם

מצטרף לחוו"ד של gmb!

אתמול התקינו ברכב של אבא שלי (וולוו 960) מערכת הכוללת מגבר וקומפוננט של Xetec עם סאב 12 של בזוקה ומעבר לסאונד המדהים שהקומפוננט הזה מפיק, ההתקנה הייתה הרבה יותר מהנה - לי כמובן, לא ל-Kicker שרותק יום שלם (מ9 בבוקר עד 5 בערב) להתקנה על הרכב המסובך הזה. ועם כל זה שבעיצומה של ההתקנה 3/4 רכב היה מפורק, בסופה לא הורגש אפילו במעט שמישהו נגע ברכב, הכל חזר למקומו, הכל שלם, והעבודה הייתה יותר ממקצועית. כן ירבו.

איציק.

פורסם

תתחדש על המערכת.

לגבי הביטוח- כמובן שאתה יכול לבטח לפי השווי ולקבל כסף במקום חלקים ש(ייגנבו?).

אצלי בכל אופן זה עובד (ולצערי עבד) ככה,ולפני כשנתיים שגנבו לי מערכת מהאוטו,פשוט קיבלתי צ'ק מהחברת ביטוח.

הפרוצידורה היא כזאת- אתה צריך להוציא מהמתקין שלך של המערכת טופס לחברת ביטוח שבו הוא רושם כל פריט שמותקן באוטו (אתה תחליט מה אתה רוצה שיהיה מבוטח ומה לא) והשווי הכספי שלו,חותם בתחתית הטופס וזהו.

אתה ניגש עם זה לחברת ביטוח ומבטח את המערכת לפי השווי של החלקים,ואם וכאשר יהיה לך ביקור לא רצוי ברכב אתה פשוט תקבל את השווי הכספי של מה שנעלם.

מקווה שעזרתי :wink:

עידן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
שלום לכולם

היום, לאחר שהתקנתי מערכת בתחילת השבוע (פירוט בהמשך) אצל החבר'ה מסאונד אפ.אקס. ולאחר ששיגעתי אותם מספיק פעמים במהלך השבוע הזה (כולל היום)....

הגעתי למצב שאני מרוצה, אבל ממש מרוצה מהמערכת שלי...

פירוט קטן:

HU של JVC דגם KD-G300

מגברים אחד ארבעה ערוצים 1000 וואט סה"כ, כל ערוץ מוציא 75 וואט RMS... מגבר שני, SPL מונובלוק 500 וואט.

קומפוננט קדמי: Xetec XI "5.2

רמקולים אחוריים (להשלמת הסאונד) פיונייר 6.5" 180 וואט

סאב של SAS Bazooka דגם EL "12.

התקנה נעשתה ביום ראשון ממש בתחילת השבוע (איזה דרך להתחיל שבוע)

בערב הרכב נאסף, לאחר שהגעתי וראיתי 3/4 מהרכב מפורק... הרכב ממש גדול כשאין שם כיסאות מקדימה :)

שתינו קצת קפה משובח מהמכונה, דיסקסנו קצת על סאונד, עסקים ועיניינים וחזרנו הביתה מאושרים... כיוונון ראשוני לא רע בכלל, צריך רק להרגיש את הסאונד כמה ימים כדי להחליט על כיוונון סופי (ככה אני החלטתי לפחות)... אז חזרתי היום (שישי) לכיוונונים אחרונים (עוד קצת GAIN לקדמיים (כדי ליצור איזון בין הסאונד (מיד וטרבל) לבאס החזק מדי לטעמי) ועוד קצת חיזוק של צד שמאל לעומת צד ימין (היה טיפה אי-שיוויון ביניהם)...

דבר אחד יש לי להגיד... נסעתי על הרכב הביתה בערך בשעה 1-2 בצהריים... עד עכשיו כואב הראש... האחים הקטנים לא מפסיקים לשבח את הסאונד... איכות מעולה, וזה גם מה שרציתי, יותר איכות מאשר עוצמה, אבל גם עוצמה לא חסר כאן, כל מה שרציתי ומעבר...

בנוסף, התחשבו בכל מה שביקשתי ככה שמבחוץ לא רואים כמעט כלום! ואני מתכוון לממש כמעט, את ה HU רציתי להשאיר את המקורי של הרכב, אבל בגלל בעיות של תאימות נאלצתי להחליף, לא מתחרט לרגע, יש סוף סוף MP3 ברכב... מגברים מתחת לכיסאות, גם לא רואים, וגם יהיה קשה יותר לגנוב... קומפוננט קדמי מוסתר במקום הרמקול האורגינל של הרכב כך שמבחוץ לא רואים שיש פה איזה קומפוננט עצבני... טוויטר יושב על המשולש ליד המראה, אבל בגלל צבע זהה וגודל ננסי קשה לראות. הבעיה היחידה זה הסאב, צריך למצוא עכשיו פיתרון לכיסוי הבאגז' הפתוח (כל הזין ברכב בלי בגאז' סגור).

בקיצור, ניסו לעשות כמה שיותר כאמור הפתגם, זאב בעור של כבשה....

עוד דבר שאצטרך לעשות ביום ראשון, וזה ביטוח על המערכת, ככה שאם חס וחלילה יקרה משהו (ותמיד קורה משהו (גנבים בני זו#@ת)) יהיה כיסוי... מישהו יודע אם אפשר לעשות ביטוח על סכום ולא על מערכת, זאת אומרת, שאם חס וחלילה יגנבו משהו, אזוכה בערך הכספי שלו, ולא אצטרך לקחת חלק קיים לדוגמא HU מחברת הסכם של חברת הביטוח (בטח יביאו איזה HU מחורבן כמו בפעם האחרונה).

לסיכום, אודה לחברים מסאונד אפ.אקס, שאלה יהיו poko, kicker, fastgt וארז (אין לי מושג מה הכינוי שלו פה :) )

עבודה מצוינת, מהירה, נקייה, מדויקת, יחס מצוין, קפה לא רע בכלל... מרוצה עד השמיים מהמערכת ומהשרות. מחירים מצוינים ונוחים ככה שבסוף יצא שבזבזתי הרבה יותר ממה שתכננתי, אבל כפרות, חיים רק פעם אחת, ואם אני מרוצה, אז כבר היה שווה את זה....

להתראות עד השדרוג הבא...

רמי

נ.ב

פוקו, קיקר ופאסט ג 'יטי : מישהו מוכן לכתוב לי את הדגמים של הרמקולים האחוריים והמגברים שהיו אצלי... צריך לציין נתונים בחתימה אתם יודעים... :)

אתה צודק לגבי כל המחמאות לצוות (גדילים מהחיים) אבל בקפה

אתה בטוח לא מבין!!! :lol::lol::lol::lol:

• תוכן חדש...