Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מברוק לך ולמתקנים :mm_yeah:

ד''א

יש תמונות??

תמונות אין..

עכשיו אני מצטער שלא צילמתי את ההתקנה.. הייתם צריכים לראות איך רכב מפורק נראה... (פתאום הוא נהיה מאוד מאוד מרווח :) )

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם
תתחדש!

ובקשר לכסף - תמיד זה ככה, אין מה לעשות. הוצאת יותר והכי חשוב שאתה מרוצה, סה"כ לא כל יום מחליפים מערכת.

בקשר להתקנה - אני בעד להחביא הכל (אם זה מגברים מתחת למושבים וקומפוננטים במקום המקורי בדלת). ככה לא יודעים מה יש לך, וגם אם כן הפירוק יהיה ארוווווך וקשה במקרה של גניבה.

ואם כבר גניבות - אתמול חזרתי ב-5 בבוקר הביתה. בדרך, ממש לפני הבית, ראיתי בנאדם מנסה לפרוץ לרכב. טלפון מהיר למשטרה, תוך 7 דקות בערך הם הגיעו ולקחו אותו בניידת. עד שהם הגיעו אני חיכיתי באוטו ממקום שהגנב לא יכול לשים לב אליי והשקפתי על מעלליו.

באמת כל הכבוד למשטרה! לא חשבתי שדברים כאלה מעניינים אותם ומגיע להם ח"ח.

חוץ מזה שלהם מגיע ח"ח, גם לך מגיע ח"ח עצבני! כל הכבוד על העזרה שהגשת לאותו אד שניסו לגנוב לו את המערכת, כן ירבו אנשים כמוך!

******תלמד להכניס את כל מה שאתה רוצה להגיד בהודעה אחת, להבא הודעות רודפות ימחקו. יש כפתור ערוך, תשתמש בו

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

סוף סוף ראיתי את התר'ד , השבוע בילינו כל יום בחנות עד 12 בלילה ולא יצא לי בכלל לקרוא בפורום.

אני מאושר מהתגובות החיוביות של כולם - זה מראה לי שהתפיסה שלנו עובדת והשגנו את מה שרצינו.

לרמי :

מותקן אצלך באוטו קומפוננט קדמי של XETEC מסדרת ב Xircuit וסאב מסדרת ה EL של חברת Bazooka.

המגבר הוא מסדרת ה Premier של SPL והמונו בלוק הוא מסדרת ה Performance.

לגבי ההתקנה שלך - גנב שירצה להרים לך את המגברים יצטרך לפרק את המושבים קודם , דבר שלא נראה לי הגיוני שיקרה כך שאו שכל האוטו ילך או רק הסאב במקרה של פריצה.

לגבי ה JVC - מכרנו בחנות מאז הפתיחה הרבה מכשירים כאלה , זו סדרת MP3 בסיסית של JVC אבל האיכות טובה מאוד , המכשיר קורא MP3 מעולה , נראה יפה ומספק תמורה מעולה למחיר. אני דווקא מאוד בעדו (ויש לנו עשרות סוגים).

ושוב, המון תודה על התגובות.

פוקו

Leon Cupra 2009

• תוכן חדש...