Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם כך חלקי המגבר צריכים "לספוג" את הרעידות של הרכב, חבל להוסיף עליהן גם את הוויברציות של הסאב.

פורסם

הדבר היחיד שיכול לשמש כמניעה להתקין את המגבר על קופסת הסאב היא העובדה שאם מישהו, חלילה, יפרוץ לך לאוטו וינסה לגנוב את הסאב הוא על הדרך לוקח לך את המגבר ללא כל מאמץ.

 

הייתי ממליץ לך להתקין את המגבר בנפרד - דבר שיקשה קצת על הגנב ואם אתה ממש בקטע, הייתי עושה לו איזו בנייה יפה שתסתיר את המגבר. לא חסרים רעיונות לביצוע. חפש תמונות ותדוג מהן רעיונות.

פורסם

כעקרון לא ממליצים להתקין מגבר ישירות על תיבה של סאב בגלל הויברציות שיש בתיבה עלולות לגרום להתשחררות רכיבים. אבל זו המלצה בלבד, כלומר לרוב לא תהיה בעיה השאלה אם אתה רוצה לקחת את הסיכון.

אם כבר מתקינים מגבר על תיבה של סאב ממליצים לשים לו ספייסרים, כלומר לשים למשל קוביות MDF קטנות באזורי החיבור שיבודדו מעט מהויברציות.

 

במרכז הלינק הבא (תחת Amplifier mounting) יש הסבר עם איורים בנושא:

http://www.bcae1.com/amplfier.htm

×
×
  • תוכן חדש...