Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היריעות בטח יועילו (אם הם נדבקות כמו שצריך) כי אתה מוסיף מסה לדלת השאלה מה התועלת שלהן לעומת יריעות יעודיות. בארה"ב החומרים הלא יעודיים שנבדקו לא הוציאו תוצאות טובות במבחנים לעומת יריעות יעודיות אבל אי אפשר לדעת עד שמישהו שניסה את שני המוצרים יאמר משהו בעניין.

פורסם

פעם הרבה אנשים בארץ היו אוטמים את הבגאז' בזפת..אז זה יכו להיות טוב. אולי לא כמו דינמאט אב ליחסית למחיר זה שווה. זה לא יזיק.

פורסם

ה-Door Kit מספיק ל-2 דלתות ועוד נשארה לי חתיכה אחת מתוך ה-4.

גם כתוב באתר שלהם שהדור קיט מספיק ל-2 דלתות.

היתרון של הדיינמאט אקסטרים זה שהוא יותר דק וקל להדבקה ולא צריך לעבוד עם חימום בשביל שהוא ידבק טוב, אבל האוריגינל שוקל יותר ונותן יותר מסה לדלת וראיתי כמה אנשים ששמו אוריגינל מעל שכבה של אקסטרים (והפוך) בשביל איכות מקסימלית.

האוריגינל לדעתי נשמע פתרון יותר טוב מהאקסטרים - כי הוא מוסיף מסה לדלת יותר מהאקסטרים (שאמור להיות קל פי 4 מהאוריגינל) ונראה יותר heavy duty כזה 8)

אני אישית מאוד מרוצה ובקרוב אני הולך לנצל את החתיכה שנשארה כדיי לגמור עם הרעידות בדלתות לצמיתות (בתקווה).

ודרך אגב - יש את הרולר שמוכרים בשביל למנוע בועות אוויר בהדבקה (רולר ייעודי כביכול)... אני אילתרתי וקניתי רולר לקירות וקרעתי ממנו את הספוג.

עלה 20 שקל ב-ACE (וזה עוד יקר) במקום 15-25 דולר + משלוח וכל השאר.

פורסם

אצלי ב307 4 יריעות הספיקו בדיוק לאטימת דלת אחת. שכבה מבפנים ואחת מבחוץ. לא השתמשתי באקסטרים אבל שמתי חומר עם תכונות זהות ואין ספק שהחומר נוח בהרבה לעבודה, נדבק בצורה מצויינת וכמו כן על פי ניסויים החומרים ברמת האקסטרים אוטמים וטובים מהאוריג'נל בצורה משמעותית כך שלשער השערות על כך שהאוריג'נל טוב יותר, זה לא רציני כי הוא פשוט לא.

לאוריג'ינל יש בעיה להידבק לקימורים מכיוון שיש לו דבק יחסית חלש ומשום שהוא לא גמיש, אני עצמי מצטער מאוד כל כך שלא היה ניתן לרכוש אקסטרים, ושוקל את הורדת האוריג'נל מהפאנל החיצוני של הדלת.

אם יש לך דלת שטוחה אז לא צריכה להיות בעיה כי אצלי בפנים הדלת הוא נדבק טוב.

P1010020.JPG

פורסם

אחרי שחיממתי את היריעות - הן היו ממש כמו פלסטלינה ונדבקו במדוייק לכל קימור בדלת...

וצודק - לא נגעתי או ראית במציאות את האקסטרים, אבל מקובל לחשוב שמשהו יותר כבד ויותר עבה מוסיף יותר מסה לדלת וכך מונע ויברציות יותר טוב... זה רק הגיון.

אלא אם כן החומר שממנו מורכב האקסטרים מספק damping יותר טוב מהחומר של האוריגינל בפני עצמו ואז אין קשר להגיון :lol:

בקיצור - לא משנה. שניהם טובים כל עוד משתמשים בהם בחוכמה.

פורסם

אייל, כתבתה שאטמתה גם מבפנים וגם מבחוץ.

בתמונה רואים את הבפנים.

מה הכוונה בחוץ ?, את הפלסטיק של הדלת מבפנים, או מה שנמצא מאחורי החלק שרואים בתמונה?

פורסם

לאקסטרים תכונות איטום טובות יותר לכן זה שהאוריג'ינל עבה יותר לא גורם לו להיות טוב יותר.

האוריג'נל נעשה גמיש בחימום אך עדיין לא גמיש מספיק בשביל להיכנס לפינות ולכל הקימורים בצורה טובה והעניין הוא שהוא אולי נדבק לשם ברגע שאתה שם אותו, אך לאחר כמה זמן (כמה ימים) הוא משתחרר מהמקום הבעייתי.

הוא חומר טוב, פשוט עדיף למשטחים ישרים ובכל מקרה האקסטרים עדיף.

הנה תמונה שמראה למה התכוונתי בדלת הפנימית:

P1010012.JPG

פורסם

אני השתמשתי באקסטרים לאיטום הדלתות, נוח מאוד לעבודה, נדבק לפח בצורה לא נורמלית.

a20.JPG

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

לפי מיטב ידיעתי קיים ספריי מיוחד לבידוד ואיטום של דינמאט,במיוחד למקומות שאין גישה אליהם.

Quality, thats what it alll about !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...