פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני רוצה לדעת עם יש לי ת600W או את ה800W. בבקשה תענו לי. תודה לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת SUB, -
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היום רציתי להתקין רמקול שהיה לי בבית .....אני מיסתכל עליו הוא ניראה טוב לא קרועה לא כלום ....אבל הוא לא זז איי אפשר להזיז את המיברנה בכלל היא קשה כמו אבן... מישהוא יודע אולי למה זה ככה?? הוא נישרף או מה?? בגלל שהיא לא זזה איי אפשר לישמועה מוזיקה... אולי זה בעיה במגנט ?
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מישהו מכיר תודה לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת wacky, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם הציעו לי בחנות SOUND FX את ההצעה הבאה: מגבר של חברת SPL 4 ערוצים 400 וואט שיתחבר לרמקולים של לאנזר שלי (360 וואט 180 נקי) וסאב של חברת באזוקה או סארווין ווגה או פיוניר 200 וואט RMS עכשיו מישהו פה מכיר את החברה הזאת SPL האם היא טובה? ועכשיו אנשים אמרו לי שהסאבים הם 8 אום של בית או משהו זה ממש משנה אם זה 8 או 4? תגידו לי בבקשה כל מה שאתם יודעים ומה אתם אומרים על ההצעה?
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם לחבר שלי יש קנווד 2023 ויש לו בעיה הרמקול ברמקול הקידמי ימני כשהוא מפעיל את הרדיו דיסק אין בעיה אבל איך שמכניסים דיסק והוא מתחיל לנגן אז כול הרמקולים מננגנים רגיל ורק הרמקול הקידמי ימני אושה כזה UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU מה זה יכול להיות יש מצב שהוא סרף את היציאה הזות ? וזה לא רמקול כי ניסיתי גם רמקולים אחרים לחבר ויש לציין שהרדיו דיסק מעוד מיתחמם בתודה מראש ארתור
הודעה אחרונה מאת gal75, -
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
יש לי את הפלאפון SAMSUNG 824 של אורנג'. כידוע גם לסלקום ולגם לפלאפון יש את הדגם הזה. הם אני יכול להשתמש בדיבורית של חברת פלאפון (שהוא מיועד לפלאפון שלהם כמובן) לפלאפון שלי (שהוא של אורנג') ? להזכירכם זה אותו מכשיר בדיוק.
הודעה אחרונה מאת yosi-m, -
-
מגבר של הHU 1 2
מאת tomcar- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אוקי , HU שמוציא 4X50 זאת אומרת 22rms . עכשיו השאלה שלי היא אם זה ליציאה ?! כלומר , 22 rms ליציאה , אם כן ... אז , השאלה שלי עכשיו היא האם אפשר לחבר בHU , 2 ערוצים ביחד בדיוק כמו מגבר(גישור) וכך , אם ניקח HU שמוציא 22 rms ליציאה , ונחבר 2 יציאות ליציאה אחת נקבל יותר מ-44 rms ליציאה (שהיא למעשה 2 יציאות מחוברות) ?!
הודעה אחרונה מאת yosi-m, -
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
טוב אז ככה.. סבתא שלי היקרה נוסעת לטיול בצרפת ואז למקסיקו שם יש לי משפחה.. אני יודע שצרפת יקרה אבל אני יודע שמקסיקו זולה עכשיו אני רוצה להגיד לה שתביא לי משם איזה קומפוננט טוב ומגבר עזבו עכשיו מה ומו יש למישהו מושג לגביי המחירים במקסיקו אם זה כמו ארה"ב או בכיוון (קשה לי להאמין שמישהו יודע אבל שווה לנסות) ואיך להישמר מזיופים שם? תודה רבה...
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני זקוק בדחיפות לאתר של השוואת מחירים בחו"ל של אודיו לרכב הכל.... אני לא מכיר אפילו אחד, בבקשה אני חייב אחד לפחות, תודה מראש אנשים. דרך אגב איך המערכת שלי למטה... ... חחחח
-
עזרה בקניית סאב 1 2
מאת psyFrike- 21 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שבת שלום: אני חדש באתר ואני מקווה שאני יהנה פה כמה שיותר אז ככה:::: יש לי תקציב של 300 ש"ח לקניית תוף כלומר סאב בלי תיבה אני רוצה שהסאב יהיה של חברה סבבה וחדש אני מזכיר שוב אני מחפש רק תוףף ויודה לכם מאוד עם תוכלו ליעץ לי על חברה מתאימה ובמחיר סבבבה תודה מראש!!!
הודעה אחרונה מאת SUB, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
התקציב שלי הוא 4000 ש"ח לקניית מערכת לא כולל הד יוניט... חשבתי לכיוון מגבר של רוקפורד 801x עליו לחבר שניי סאבים של פיוניר(בברי'ג) 800 (400rms כל אחד) קומפוננט או מורל דוטק או fnq של רוקפורד.... ועלייהם מגבר של רוקפורד 401x רמקולים אחוריים סתם לא אמור להיות משהו רציני סתם כדיי שיורגש צליל מאחורה (יש לי מגבר בבית בשביל זה ) מה אתם אומרים יש המלצה אחרת?
הודעה אחרונה מאת djd18, -
יש לי 4 Subs (מחיר מחוכך - לא ניכנס לפרטים) של MTX's RT12-04 איך הכי מומלץ לחבר אותם ? למה אני צריך לשים לב ? כל עיצה או המלצה תתקבל בברכה אני מתכנן לקנות מגבר(ים) בקרוב (יש Sales)
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 1 תגובות
- 911 צפיות
השלט של ה HU שלי הוא בצורת כרטיס (שלט של PIONEER) , עכשיו מאוד לא נוח כל הזמן לקחת אותו ביד וללחוץ על כפתורים, יש איזה מקום טוב לשים אותו שיהיה זמין תמיד ? (וכמובן שגם יהיה לו קשר עין עם הHU).
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הייתי רוצה לדעת אם קיים שלט להגה לדגם הזה? וכמה העלות שלו ? תודה.
הודעה אחרונה מאת netivi, -
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מתאימים אחד לשני בכלל? מספיק חזק? http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1244577
הודעה אחרונה מאת ניר 1, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז ככה, לאחרונה החליט הרדיו דיסק אצלי באוטו לקטוע את השירים בדיסקים המושמעים כל 15 שניות בערך. הכנסתי דיסק ניקוי - לא עוזר. החלפתי דיסקים - מקוריים, צרובים, חדשים, ישנים - עדיין אותו דבר. מה עושים? הרדיו דיסק המדובר - Pioneer 1550 תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת מהיר ועצבני, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי חבר שאני רוצה לחבר לו שני מגברים הבעיה היא שאין לו בשתיהם אאוט למגבר נוסף מה אני יעשה יחבר מפצל או יותר נכון שניים כי מגבר אחד 4 יציאות ואחד 2 יציאות
הודעה אחרונה מאת wacky, -
- 2 תגובות
- 913 צפיות
האם אפשר להעביר את החוטים של הרמקולים הקדמיים לצד הרימוט והחשמל + או שזה יכול לגרום לי לבעיה בשמע? הרמקולים הקדמיים מחוברים כמובן למגבר.
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- 9 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
מישהו יכול לתת לי פרטים על דיינמאט? באיזה גדלים הוא מגיע, מה המחיר הסביר ואיפה אפשר למצא את החומר הזה?
הודעה אחרונה מאת Tweet, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ערכתי חיפוש בפורום ולא מצאתי יותר מדיי מידע על הפולס. נטען רק שהוא פחות טוב מהמילניום וזהו. השאלה שלי היא האם כדאי להתקין אותו ברכב ללא הגברה?! האם הוא ייפתח טוב?
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
אחי שלי, שלום לכולם! קיבלתי היום את הטיוטרים של בוסטון אקוסטיק שחילקו באוטומוטור 2004 שמעתי שהם טובים עכשיו אצלי מקדימה כבר מותקן טיטרים יש אפשרות להתקין עוד אחד? זה יוסיף או מה? ועוד משהו מישהו יודע בכלל פרטים על הטויטר הזה? לינק משהו? תודה רבה מראש: אביחי.
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קיבלתי עם הרדיו דיסק דיסק כזה שבו יש תוכנה שנקראת image convertor ,נכנסתי לאתר של jvc והורדתי אנימציות וכאלה,עכשיו השאלה היא האם אני צריך להשתמש בתוכנה הזאת בכלל? (כי התוכנה מסובכת לאללה ,אני לא מבין שם כלום!) או שאני מכניס את הקבצים שהורדתי לתוך הדיסק של השירים וזהו? אם יש פה מישהו שיש לו גם מכשיר jvc וקיבל דיסק איתו ,עוד יותר טוב! תודה.
הודעה אחרונה מאת bomber man, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין לרכוש מנחת איכותי לשני ערוצים בארה"ב. יש המלצות לדגם ? דרך איזה אתר לרכוש ? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
-
כמה וולט יש ברדיו דיסקים של פיוניר בדגם 560 וכמה יש בדגם 550 ????? באתר של פיוניר רשום 2V זה הגיוני
הודעה אחרונה מאת TTAALL, -
- 1 תגובות
- 826 צפיות
אז ככה יש לי פאנצ' 200*2 ישן כמו בקישור שאני אוסיף למטה . תמיד חשבתי ובהנתי שהוא מוציא 100RMS ב-4 אום ו -200RMS בשתי אום הסאב שברשותי הוא קיקר COMP VR שמסוגל לרדת ל2 אום וככה חיברתי אותו (את הסאב חיברתי לבד ולא הלכתי איתו למתקין . לפני הנתונים שאני רואה בדף היצרן המגבר למעשה מוציא 400RMS ב 4 אום השאלה שלי היאאם לשנות את החיבורים של הסאב ל 4 אום ואם לא,מה קורה עם אני משאיר אותו על 2 אום זה הקישור http://www.rockfordfosgate.com/rftech/library/1996/3_Amplifiers/MAN1087A_Punch2chx2_MAN.pdf תודה על התגובות .
הודעה אחרונה מאת RADI, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש ברשותי אוטו פאסאט מודל 98 וכרגע יש שתי סטים של קומפונט (חרא ביותר) בתוך האוטו עם פאנל חרא. אמרו לי שמאוד שווה לי לקנות מורל דודק 6 (החדש) למקדימה ולחתוך מאחור ולחבר רמקולים אחורים 6 על 9 (לי זה לא אומר כלום) בשביל זה אני צריך לחתוך גם ברזל (תראו תמונה מצורפת) חבר אחר שלי הציע לי לא לחתוך בכלל ולקנות שתי סטים של מורל דודק 6 החדש (שתי קומפונטים) כי יש לי מקום גם בדלתות האחוריות. עכשיו עזבו את כל הקטע של סאב מגבר פאנל... מה עדיף לי? שתי קומפונטים למאחורה וקדימה או קומפונט אחד מקדימה ורמקולים אחורים 6 על 9 כשזה כרוך בלחתוך ?
-
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=BP-216&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=61 הקומפוננט המדובר הוא זה. קראתי על הקומפוננט הזה ביקורות טובות, ואף השוו אותו מבחינת איכות ועצמה לרוקפורד, פוקל ודומייהם. העיניין הוא שהמגנט עולה 299 שקל וזה דיי מחשיד שמשווים אותו לרמקולים שעולים פי 3 או 4 ממנו.. יש איזו שהיא מלכודת פה ? כי על פנין הוא נראה רמקול מעולה, ואם כן, איך המחיר כל כך זול ? אשמח לשמוע תגובות Callaway
הודעה אחרונה מאת Callaway, -
- 11 תגובות
- 1 אלף צפיות
כאשר המגבר (4 ערוצים) מחובר ל - 2 רמקולים, וסאב בברידג' בצורה הבאה - CH1+CH2 יחד ו - CH3+CH4 יחד (בכניסות ה - RCA). 1. זה מפריד בין הערוץ של הרמקולים לערוץ של הסאב, נכון? 2. ככה זה אמור להיות מחובר במצב הזה? או שזה מבטל את הסטריאו? 3. כאשר אני מעביר למצב LOW PASS על כמה MHZ מומלץ שזה יהיה? כנ"ל לגבי HIGH PASS?
הודעה אחרונה מאת B.R, -
היי לכולם. אני מעוניין להקים קבוצת מפגש באיזור הצפון, ולשם כך הייתי רוצה לדעת כמה אנשים יש. הרעיון שלי הוא כזה: מפגש דו שבועי, או אפילו תלת שבועי (אין צורך להפגש כל שבוע, זה יכול להוריד מהחשק) המפגש יתקיים באיזור קריות/חיפה, אפשר לקבוע בדיוק היכן כשנראה שיש היענות מצד אנשים. אז אם תוכלו לרשום כאן שאתם מעוניינים, כך נראה כמה יש ונמשיך משם... תוכלו גם לזרוק רעיונות והעדפות כמו מתי להפגש, איזור וכו'. אני מגיע כמובן, ומביא עימי גם ידע לעזרה למי שצריך. תודה גל
הודעה אחרונה מאת B.R, -
- 17 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
רציתי לדעת אם מחשב נישא ייתן יתרון סאונד כרגע הזמנתי מחשב נייד דיי רציני הוא הולך לשבת באוטו . כתור הד יוניט רציתי לדעת אם למישהו יש ניסוי עם התקנה מסוג זה ואם יש שיפור כל שהו ? ואם מישהו היה יכול להגיד שתחימת תדרים של מחשב יכול להיות איכותי כמו מכשיר חיצוני(קרוס) ? או שזה שני דברים שונים והמחשב לא מגיע לרמות כאלה של חתימת תדרים?
הודעה אחרונה מאת Fireball,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 1,719 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- meir_gi
- yoav911gt2
- nglancer
- santiago
- DareDevil
- nimo
- Coresh
- חולגי
- fishmanl
- zaf
- WideFocus
- ANUTKK