Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור Sub

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 4 Subs (מחיר מחוכך - לא ניכנס לפרטים) של MTX's RT12-04

איך הכי מומלץ לחבר אותם ?

למה אני צריך לשים לב ?

כל עיצה או המלצה תתקבל בברכה

אני מתכנן לקנות מגבר(ים) בקרוב (יש Sales)

פורסם

או שתביא מגבר מונו אחד שעומד ב1 אוהם ותחבר את כולם אליו או שתביא שתי מגברים מונו ותחבר שתיים לכל מגבר.

דרך אגב האלטרנטור שלך יעמוד בכל זה?איזה רכב זה?ולסיום,כמה RMS כל סאב?

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

הרכב הןא : Dodge Grand Caravan v6 3.3L

הרמקולים הם 200 RMS כל אחד

לגבי האלטרנטור שלי = אנחי לא יודע - מה אתה ממליץ לעשות ?

חשבתי גם להוסיף קבל (Capacitor) ?

פורסם

200 RMS....תוכל לחפש מגבר מונו שיציב באוהם 1 שמוציא 800RMS או קצת יותר ולחבר את כולם אליו,שוב.

או שני מגברים שיציבים ב2 אוהם ומוציאים כל אחד בסביבות 300-500 זה אמור להספיק

פורסם

לגבי מגברי מונו אני לא יודע כל כך איךלעזור לך כי זה לא בדיוק התחום שמעניין אותי.

אצלי ברכב יש שני סאבים 150RMS ומגבר מונו של רוקפורד 301M שמוציא 300 RMS ב2 אוהם והוא מצויין,,עם אפשרויות של כיוון התדר ושל DB0-12+ ,אני מרוצה ממנו.

וקבל לא מחברים כדי למנוע עומס מהאלטרנטור אלא כדי להתגבר על נפילות מתח רגעיות שבהם יש למשל הרבה באס ואז האור ברכב נחלש....לגבי זה שאלטנרנטור לא יספק מספיק חשמל אפשר להתגבר על ידי הוספת עוד מצבר או שדרוג אלטנרנטור.

אבל אל תחצה את הגשר לפני שתגיע אליו,קודם תבחר מגבר(ים),ותראה מה קורה.

• תוכן חדש...