Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לחבר שלי יש קנווד 2023

ויש לו בעיה הרמקול ברמקול הקידמי ימני כשהוא מפעיל את הרדיו דיסק אין בעיה אבל איך שמכניסים דיסק והוא מתחיל לנגן אז כול הרמקולים מננגנים רגיל ורק הרמקול הקידמי ימני אושה כזה UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

מה זה יכול להיות

יש מצב שהוא סרף את היציאה הזות ?

וזה לא רמקול כי ניסיתי גם רמקולים אחרים לחבר

ויש לציין שהרדיו דיסק מעוד מיתחמם

בתודה מראש ארתור

פורסם

תנסה משהו כזה:

תוציא את הצמה, תפרק ממנה את ה + וה - של הרמקול הספציפי הזה,

תחווט חוט חדש לאותן נקודות ולרמקול ותגיד לי איך זה עכשיו.

יכול להיות כי יש "סלט" בצמה ואחד מהנקודות נוגעות בגוף הרכב...

אם זה לא יעבוד, ננסה משהו אחר.

פורסם

לא זה לא זה כי הרדיו דיסק בכלל לא באוטו הוצאתי אותו הוא אצלי על השולחן מחובר עים ספק כוח ככה שאני מחבר רמקולים ישר לפלג של הרדיו דיסק

פורסם

בעיה בחיווט - לא יכול להיות כי הרדיו דיסק לא באוטו ואתה משתמש ישר בצמה שלו.

בעיה ברמקול - לא יכול להיות כי בדקת עם מספר רמקולים (אולי גם עשית הצלבה עם השמאלי התקין) והם גם עושים רעש על היציאה הזו

מה נשאר לנו ? יציאה לא תקינה, בהנחה שביצעת את כל הבדיקות כמו שצריך.

פשוט לא ?

פורסם
בעיה בחיווט - לא יכול להיות כי הרדיו דיסק לא באוטו ואתה משתמש ישר בצמה שלו.

בעיה ברמקול - לא יכול להיות כי בדקת עם מספר רמקולים (אולי גם עשית הצלבה עם השמאלי התקין) והם גם עושים רעש על היציאה הזו

מה נשאר לנו ? יציאה לא תקינה, בהנחה שביצעת את כל הבדיקות כמו שצריך.

פשוט לא ?

נשמע הגיוני לחלוטין.

case closed? :cry:

• תוכן חדש...