פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 797 צפיות
בגודל של 4 אינטש כמובן שכולל טויטרים וקרוסים מעניין אותי לשמוע תגובות
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 3 תגובות
- 844 צפיות
אז ככה,עד לפני חודש היה מותקן ברכב: HU פיוניר 8500 קומפוננט קדימה סרווין ווגה 1602 רמקולים אחורה קנווד 280 7X10 (כן,הדגם מלפני 5 שנים,לפי דעתי אחד הרמקולים היותר טובים ששמעתי) שני סאבים פיוניר 304C בתיבה עם פורטים מכוונת ל30HZ מגבר לסאבים רד סאונד 800W (לא יודע כמה RMS אם מישהו יודע אני יודה לו אם יספק לי את המידע הזה) ומגבר לרמקולים פלטניום אודיו 1000W. כיום מותקן: HU פיוניר 740 פרמייר. רמקולים של החברה קדימה אותם רמקולים אחורה אותם סאבים אותו מגבר לסאבים מגבר לרמקולים סוני 75X4 (או 200X2 כשיבוא הקומפוננטים ואז האחוריים יעברו לHU) ופה אני צריך ייעוץ. אני רוצה להחליף את המגבר לסאבים,משהו עד 1600 שקל,חשבתי על 501X או 501M יש למישהו הצעה טובה י…
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 1 תגובות
- 823 צפיות
שלום לכם.! הזמנתי רמקולים של פיוניר 5WAY 400W..התמונה ומידע בלינק הבא: http://www.e-net.co.il/Product.asp?productid=1065 זה בשביל אחורה של הרכב. בשביל הקדימה של הרכב הזמנתי את אלה: http://www.e-net.co.il/Product.asp?productid=759 הזמנתי גם תיבה+סאב של פיוניר: http://www.e-net.co.il/Product.asp?productid=1223 עכשיו אלה המגברים המוצעים..אנא עזרו לי ,איזה מגבר יספק לי את כל המוצרים האלה.. ז"א,שיספק לי אותם כמו שצריך עם שמיעה נקייה כולל 2 טוויטרים. הנה כמה מגברים.: 1: http://www.e-net.co.il/Product.asp?productid=1033 2: http://www.e-net.co.il/Product.asp?productid=1057 3: http://www.e-net.co.il/Product.asp?productid=1058 4: http://www.e-n…
הודעה אחרונה מאת אביעד כ., -
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום אנשים . אני קורא פה ובהרבה אתרים על פריצה למכוניות וזה ממש טירוף מה שקורה כאן מגעיל אותי לשמוע על מקרים כאלה ואני כמעט בטוח שזה הרוב במדינה שלנו עם הכמה אנשים המגעילים האלה . ועוד יותר מעצבן אותי שכשאני עוזב את האוטו אני מפחד שיגעו בו ויפרצו אליו . רציתי לשאול אותכם מה הייתם מתקינים באוטו כדי למנוע מהפורץ להישאר באיזור ? אני חשבתי על איזה רעיון שברגע שהאוטו נפרץ ופועל האזעקה ברכב בנוסף שהאוטו יגרום לרעש בלתי נסבל ככה שהוא לא יוכל להישאר בתוכו וגם יעיר את כל השכנים באיזור וזה ילחיץ אותו !! בבקשה זאת אולי הודעה ממש טיפשית אבל אני לא צוחק , נמאס לי כבר מהבני זו**ת האלה . תעזרו לי איך להיות הכי מוגן שאפשר (חוץ מהאפשרות לא להוציא את האוטו מ…
בד אקוסטי.
מאת מושיקו- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
השאלה שלי היא מהו בד אקוסטי? ממה שהבנתי זהו בד ששים אותו על הרמקולים על מנת להסתיר אותם,אך בד זה לא פוגע באיכות הצליל. רציתי לדעת אם המידע הזה נכון ואם כן היכן אפשר להשיג את אותו בד וכמה הוא עולה? תודה.
הודעה אחרונה מאת מושיקו, -
- 1 תגובות
- 639 צפיות
לא מעט פעמים נתקלתי בסוג הרמקול הזה.? באיזה חלק של האותו שמים אותו ?(קדימה או אחורה) למה הוא כ"ך יקר.? ומה זה כל האביזרים שבאים איתו.?
הודעה אחרונה מאת RS, -
- 1 תגובות
- 766 צפיות
תסלחו לי על הבורות אבל משהו לא מובן לי-כשמגבר בעל שתי יציאות שכל אחת 70 rms מגושר ליציאה אחת ההספק אמור להיות גדול מ140 rms ? או שזה בכלל קשור בסוג המגבר? כי למשל ראיתי מגבר של פיוניר שכתוב 40*2 ובגישור 100 . תודה.
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת ניר 1, -
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום. יש לאבא שלי אאודי a6 מודל 2000 לרכב יש רדיו טייפ מקורי שהוא נראה לי של בלאנקפוט. רכשתי בארה"ב רדיו דיסק jvc kdg-400 וכמובן שהוא לא מתאים בגודלו. האם קיים איזה מתאים שניתן לשים אותו על הנישה המקורית ועליו את הרדיו דיסק? ואם כן מאיפה אפשר. ועוד דבר מישהו יודע אם ההגברה ברכב הזה היא על המכשיר עצמו או שיש מגבר חיצוני כלשהו באוטו-כי באוטו יש יותר מ6 רמקולים- רמקול+טוויטר על כל דלת + שני רמקולים נראה לי בגודל 10\4 במגש האחורי אם אין הגברה חיצונית,כיצד אפשר לחבר את כל הרמקולים?
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- 5 תגובות
- 970 צפיות
שלום לכולם, יש לי מע' רדיו-דיסק של חברת סוני. נקנתה עם הרכב. נראית חדשה עם אקולייזר גרפי וכל הקשקושים. (לא הכי מבין בזה) יש לי איתה 2 בעיות ואשמח אם תאמרו לי האם שווה לתקן אותה או פשוט להחליף. 1. המע' מאוד מפונקת. דיסקים צרובים היא קוראת לעיתים נדירות ודיסקים אורגינלים היא קוראת אחרי הרבה מאוד זמן. 2. כאשר הדיסק נקרא סוף כל סוף, במהלך נסיעה כאשר אני עולה על במפר או מהמורה, הדיסק נתקע לכמה שניות, ואחרי כמה שניות הוא חוזר לנגן.בכלל עושה רושם שהמע' מאוד רגישה וכל מהמורה קטנה היא מפסיקה לעבוד לכמה שניות וזה ממש מבאס. מה אתם אומרים, האם מתקנים מעכ' כאלה או שמחליפים. חייב לציין שהמע' נראית סבבה לגמרי, נקנתה לפני שנה(לפי דברו של המוכר). האם סוני פישלו?
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 5 תגובות
- 905 צפיות
אז ככה יש לי חבר שבונה מערכת בימים הקרובים והחלקים שיש לו בינתיים זה שני סאבים פיוניר 304C+מגבר רוקפורד 501M רדיו דיסק פיוניר 7600 ופה מתחילה הבעיה,יש לו כמה התלבטויות: 1.הוא לוקח פיוניר,הוא מתלבט בין-300W צבע זהב,300W צבע לבן או 260W. 2.איזה קומפוננט הכי טוב עד 1000 שקל (אפשר להציע דגמים שעומדים באותה רמה) 3.איך לחבר את המערכת,לקנות מגבר 4 ערוצים לכל הרמקולים,או מגבר 2 ערוצים,ואם 2 אז לחבר לקומפוננט שיבוא או לפיוניר? 4.הצעות למגבר באיכות גבוהה שיתאים לרמקולים.
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מדבר על המגבר הזה: http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?cPath=23&products_id=92&osCsid=c73ece45c61a8184931fbd1db7134e9e השאלה שלי היא כזאת: בו נגיד שהוא מוציא 300 וואט RMS לכל יציאה ב 4 האום, אז אם אני מגשר שתי יציאות: 1) הוא יעבוד ב 2 האום או ב4 האום? (כי הסאב שלי עובד על 4 האום). 2) כמה RMS הוא יוציא? תודה. עומר. [/img]
מישהו מכיר את האתר הזה? או הזמין משם אי פעם? בכל אופן, המחיר נטו של מה שאני רוצה הוא 378 דולר+ 15 דולר משלוח בארה"ב (רק בדקתי בינתיים). מישהו יודע כמה יעלה המשלוח לישראל, ומשם משלוח לבית- כלומר סהכ המחיר שיעלה כל העסק, מלבד ה400 דולר הנ"ל??? מישהו כבר הזמין מחו"ל? זה משתלם בכלל?
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני רוצה לקנות את הסאב של פיוניר 600 300W RMS ישנם שני דגמים: 1. 304F הכסוף 2. 304C שחור הבנתי שהשחור עובד על צלילים נמוכים יותר... מה ההבדל ביניהם??? איזה סאב עדיף ,מה לקנות??? ואיזה מגבר יכול לנצל אותו כמו שצריך? תודה מראש!!!!
הודעה אחרונה מאת Oxcide, -
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אם יש לי רמקולים של PIONEER 330WATT וסאבוופר 800WATT... אז איזה מגבר אני צריך? חשבתי לקנות מגבר של BOSS 100X4WATT - אבל לפי דעתי זה לא יחזיק... או שאני טועה... אני צריך מגבר 400X4? או שאפשר גם עם 100X4? ועל איזה מגבר אתם ממליצים בשביל הרמקולים והסאבוופר? תודה
הודעה אחרונה מאת OrelCF, -
- 5 תגובות
- 20.2 אלף צפיות
אני מחפש להחליף את הרמקולים והדיסק בסיוויק מודל 94. ישנם שני זוגות מקוריים באוטו - שניים בדלתות קדימה ושניים במדף, והמקום הוא ל-6.5". חשבתי לקנות זוג בלאופונקט מאחור ומקדימה קומפוננט 6.5. המלצות ? המטרה להוציא מקסימום 200-250 על רמקולים ומקסימום 500-600 על קומפוננט. חשבתי על HU של JVC עם MP3 (למשל 890). יש לכם רעיונות טובים יותר בעד 1000 ש"ח בערך ? זה מיועד לאוטו של חברה שלי ולא יהיה שם מגבר. אני מתכוון לקנות באינטרנט ולהתקין - אז הכיוון הוא לרכיבים שנמכרים בחנויות אמינות באינטרנט - או אם מישהו יודע להפנות שמוכרת במחירים תחרותיים לאינטרט - גם הולך. ועוד שאלה - ממש קשה להשחיל כבלים בדלתות של הסיוויק - יש הפרש גבהים רציני בין גוף הרכב והדלת, הצמה תופס…
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 871 צפיות
תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מפחד לחבר למגבר כזה כדי שלא ישרוף אותו. אם הוא מתאים אז יכול מאוד להיות שאני יביא. תודה רבה לכולכם.
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 3 תגובות
- 866 צפיות
יש הבדל בין הפלטיניום אהודיו הזה: http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1033 לבין הפלטיניום אהודיו הזה: http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?cPath=23&products_id=92&osCsid=c73ece45c61a8184931fbd1db7134e9e זה רק הקופסה או שהמגברים שונים? אם הם שונים אז במה ואיזה עדיף? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
בשעה טובה... שודרגה המערכת
מאת Guest gonen- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תודה לצוות SOUND FX על ההתקנה המצויינת. עכשיו יש לי: HU: פיוניר DEH3450 קומפוננט קדמי: XETEC XIRCUIT X5.2 סאב: "SPL 12 (לא יודע דגם מדויק, fastgt - ציין אם אתה זוכר) מגבר: SPL premier 75*4 RMS יש גם רמקולים אחוריים של פיוניר, אבל לא מחוברים כלל וכנראה ישארו ככה (רק כדי שלא יהיו סתם חורים במגש). בסופו של דבר שרדתי את ההתקנה... והמבין יבין... הסאונד בהחלט יותר טוב ממה שהיה קודם, צריך קצת זמן להתרגל ולתת לרמקולים להיפתח, אבל בהחלט יש הבדל (לפחות בכיס, אבל חפיף...) בעיקר אני שמח שלמרות שמדובר ב BMW, עם כל הלבטים שהיו לי בנוגע ל"כמה אני ארגיש את הסאב עם הבגאז' האטום שיש באוטו הזה" - מרגישים את הבאס מצויין, המראה שלי לא רעדה ככה עדיין , וח…
הודעה אחרונה מאת arikbaron, -
לא הבנתי את עניין החיבורים במגבר. אם אני רוצה לחבר סט קומפוננט 2-way למגבר יש צורך ב1\2\4 יציאות? מה היחס בין מס' היציאות במגבר למס' הרכיבים במערכת- 1 לכל רמקול? ומבחינת הספק צריך שיהיה חופף בין הrms המקסימלי של הרקמול למגבר?
הודעה אחרונה מאת קראסטי, -
- 7 תגובות
- 971 צפיות
700 וואט.. לא מחנות אלה ממישהו שמוכר אותו אבל הוא ממש חדש... כמה אמור להיות שווה בערך?
הודעה אחרונה מאת שגיא ישראל, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. ברשותי פיאט אונו שנת 94 מי שמכיר את הרכב מאחורה יש לו פלטה, יותר נכון חתיכת דיקט שעליו יש אפשרות לשים רמקולים 6X9 ורציתי לדעת איך עושים את זה. כלומר עם מה חותכים,איך,וגם איך מחברים את החוטים. אם יש לכם תמונות מה טוב. מצטער על הבורות. כמו כן רציתי לדעת מהי מידת הרמקולים שאפשר לשים מקדימה על הדשבורד. תודה רבה לכולם!
הודעה אחרונה מאת מושיקו, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי זה מגבר טוב ומה המחיר שלו תודה
הודעה אחרונה מאת זיו 626, -
- 4 תגובות
- 900 צפיות
אני כמעט בטוח במה שאני אומר אבל בכל זאת אי שואל זה נכון שאם מגבר יציב ב2 אום אז זה לא אומר שהוא יציב ב2 אום גם בגישור? אני מדבר על לאנזר 431.
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
- 3 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
לאחר חיפוש בפורום, לא הצלחתי למצוא תשובה לשאלתי. ברצוני לרכוש HU משומש מחו"ל, המגיע ללא אריזה, ועולה מעל 200$. האם גם על חבילה מסוג זה עלי לשלם 35% מכס, כולל המשלוח? מה לגבי הפרוצדורה של שיחרור החבילה? תודה
הודעה אחרונה מאת wacky, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 6 אלף צפיות
שלום לכולם נתחיל מזה שיש לי בעיה רצינית עם הטויטר - הוא ממש צורח לי באוזן וכתוצאה מכך אני לא יכול לשמוע סאונד כמו שצריך. עשיתי חיפוש באינטרנט על תמונות של התקנות טויטרים בסיויק של DLS ומצאתי שהרבה אנשים מעדיפים למקם אותם בדלתות ליד המראה הצדדית, ניסיתי את הכיוון הזה אצלי ולא הרגשתי שינוי עדיין אני מרגיש את הטויטר חזק באוזן שלי. ניסיתי למקם אותו ליד המיד ראנג' למטה אבל אני חושב שאני מאבד את הבמה של הסאונד ברכב. ההתקנה היא ככה: הטויטר יושב על הדש בורד, יש קיק פאנל/פוד (איך שתקראו לזה) בצדדים והמיד באס (וופר) מותקן בדלת. תקנו אותי אם אני טועה אבל למקם את 3 האלמנטים באותו איזור גורם לאיבוד הבמה, ככה הרגשתי שכל הסאונד בא מלמטה וזה כאילו לשים רמקום פול ראנג' עוד …
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז זה שאנחנו לא יכולים לזהות את המיקום שממנו באים התדרים הנמוכים זה ידוע לי ... אבל מה העניין ששמעתי\קראתי שאומרים שרק מערכת אטומה ומכוונת מאוד תגרום לכך שהבאס ישמע כאילו הוא בא מקדימה ... עכשיו זה לא מסתדר עם המשפט הראשון, לא ?
-
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני לא מבין גדול במערכות, אני מעוניין בהמלצה למערכת הכוללת רדיו דיסק קורא MP3 ו 4 רמקולים אשמח לקבל תשובות!
הודעה אחרונה מאת DDDIABLO, -
- 0 תגובות
- 655 צפיות
אפשר בבקשה המלצות למקומות שבהם אפשר להתקין מערכות בעבודה מקצועית ובכמה שפחות כסף? אני מאזור חיפה והקריות.. תודה מראש לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת מושיקו,
-
מי מחובר 40 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,042 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Aviady001
- srool
- orankohn
- Nico62
- Itzik-b
- SlowRide
- yoav911gt2
- hwgeek
- איציק נ.
- Ash1
- fatboy1340
- אדום אדום