Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לצוות SOUND FX על ההתקנה המצויינת.

עכשיו יש לי:

HU: פיוניר DEH3450

קומפוננט קדמי: XETEC XIRCUIT X5.2

סאב: "SPL 12 (לא יודע דגם מדויק, fastgt - ציין אם אתה זוכר)

מגבר: SPL premier 75*4 RMS

יש גם רמקולים אחוריים של פיוניר, אבל לא מחוברים כלל וכנראה ישארו ככה (רק כדי שלא יהיו סתם חורים במגש).

בסופו של דבר שרדתי את ההתקנה... והמבין יבין... :lol:

הסאונד בהחלט יותר טוב ממה שהיה קודם, צריך קצת זמן להתרגל ולתת לרמקולים להיפתח, אבל בהחלט יש הבדל (לפחות בכיס, אבל חפיף...)

בעיקר אני שמח שלמרות שמדובר ב BMW, עם כל הלבטים שהיו לי בנוגע ל"כמה אני ארגיש את הסאב עם הבגאז' האטום שיש באוטו הזה" - מרגישים את הבאס מצויין, המראה שלי לא רעדה ככה עדיין :lol:, וחוץ מזה - בלי לפתוח עין, אין צלי קירקושים של לוחית רישוי וכל מיני כאלה בבגאז' כשהסאב דופק.

שורה תחתונה - מרוצה סוף.

גונן, שהולך לצרוב עכשיו דיסקים רבים רבים שיהיה מה לשמוע בכיף.

פורסם

כל הכבוד תתחדש.

אולי תפתור את התעלומה (לפחות בשבילי..), ותגיד לנו מה אתה אומר על המוצרים של SPL איך הם...??...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

המגבר מצויין, יש בו את כל אופציות החיתוך הדרושות, כולל BASS BOOST, ותחומי הפילטרים שלו טובים - hi pass מ 55 עד 1.5K נדמה לי (או יותר, אבל תחום יחסית רחב מאוד), LOW PASS עד 150HZ. למגבר יש מאוורר פנימי לכל החוששים מהתחממות יתר. הוא גם נראה יפה.

הסאב מצויין לטעמי, הוא נותן צליל מדוייק (סביר להניח שחלק גדול מזה גם נופל על המגבר), ולא גס מדי. אהבתי. הוא גם נראה טוב, ונראה די מסיבי עם טבעת גומי עבה יחסית (איזה 3 ס"מ עובי בערך).

בשאיפה אני יעלה גם כמה תמונות בימים הקרובים.

תתחדש גבר!

איך הxetec לעומת magnat?

ומה דעתך על spl?[/quote

תודה, כמוש שכבר אמרתי, צריך קצת זמן להתרגל לסאונד החדש. יש הבדל בהחלט - ה XETEC מתפקדים יותר טוב בנמוכים לעומת המגנט (שוב נכנס עניין החיתוך של המגבר שלא היה קודם), נשמע כאילו גרף ההיענות יותר שטוח ב XETEC (אבל אולי זה רק אני), ההפרדה של הצלילים בהחלט יותר ברורה ויותר מדויקת ואיכותית.

פורסם

סבבה אז טוב לדעת שהחברה טובה אבל ימים יגידו...

תעלה תמונות נראה את ההתקנה ושאר העניינים...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

מאברוק גבר! העיקר שאתה נהנה ועזוב את הכסף, העיקר ההנאה! 8)

תצרף תמונות שנראה במה מדובר.

הנה אתר שאני העלתי עליו את התמונות שלי, אתה יכול להעלות שם גם את שלך:

http://pic.co.il/

פורסם

DDDIABLO, תודה אבל אני כבר רשום באתר הזה.

שייקה, בחרתי בסאב הזה בעיקר בגלל שתי סיבות:

1. הוא היחיד שבא בתיבה מקורית מהחברה, ולא הושם בתיבה מותאמת (כמו הסאבים האחרים).

2. המלצת הצוות בחנות על הסאב הזה לעומת סרווין 10" או פיוניר 10" שהיוו אופציה.

לא טעיתי בזה שבחרתי את הסאב הזה. הוא נשמע מצויין.

פורסם
כל הכבוד תתחדש.

אולי תפתור את התעלומה (לפחות בשבילי..), ותגיד לנו מה אתה אומר על המוצרים של SPL איך הם...??...

מה התעלומה לגבי spl?

זו חברה לא רעה שנותנת תמורה טובה לכסף.

אל תשוו לג'נסיס אודיסון או xetec ועוד

אבל גם בכסף אין מה להשוות.

• תוכן חדש...