פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
תמונות התקנה מספר 4 1 2 3
מאת EyalR-
- אחראי פורום
- 42 תגובות
- 8 אלף צפיות
עוד כמה תמונות מהמפגשים השבועיים אצל יוסי אלפיין, בתמונה האחרונה ניתן לראות את הקריירה השניה של יוסי אלפיין (כשהוא לא עסוק בהתקנות). אני מקווה רק שהוא לא יהרוג אותי על החשיפה אבל כבר אמרתי לו פעם שאני אעשה ממנו מה שצביקה הדר עשה מנינט
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
-
- 10 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הציעו לי את המגבר הנ"ל במחיר של 650 ש"ח. האם המגבר נחשב לטוב? הוא מספיק חזק לרמקולים אחוריים של פיוניר 330 וואט? תודה.
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
פני השטח והשפעתן על הסאונד ברכב
מאת Guest gonen- 5 תגובות
- 924 צפיות
ברור לי שהאיזור בו מושמעת המוזיקה יכול להשפיע על פיזור הסאונד. באופן כללי, אמור להיות הבדל גם כאשר אני נוסע ברחוב רחב, ואז נכנס לרחוב צר - הסאונד אמור להיות מושפע מזה. בכל השינויים האלה אני בד"כ לא מרגיש הבדל (רחוב רחב-צר, איזור בנוי-פתוח כו') פרט לנסיעה מהירה מול איטית (כמובן עם חלונות פתוחים). שינוי אחד שאני תמיד מרגיש בו הבדל, והבדל רציני - שינוי גובה משמעותי בטווח קצר. אני עובד באוניברסיטה הפתוחה, אני נוסע על רוקח מכיוון גני התערוכה, ועולה ימינה לכיוון האוניברסיטה (מתחת לגשר של הירידה לאיילון דרום). מי שמכיר - מיד אחרי הרמזור יש עליה שמסתיימת בכיכר. ברגע שאני מסיים את העלייה הזו הסאונד "מתבהר" מעט, ומתחזק. אז לגבי רוחב רחוב איזור פתוח/בנוי, זה …
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הייתי הטוח שחיפוש קצר יביא לי את התשובה אבל אני כבר עשרים דקות קורא תשובות שלא מתאימות לשאלה שלי ולא מוצא תשובה. עקרון הגישור די ברור לי אבל כשבאתי לחבר את הסאב החדש למגבר שני הערוצים הישן שלי (תומך בגישור) פתאום צצה שאלה נורא מפגרת. לאיזה מבין ארבעת הטרמינלים לחבר את שני הגידים מהסאב (SVC כמובן) הטרמינלים שלי מסודרים כך: + - - + אני חיברתי אל ה '-' הימני וה '+' השמאלי אני מניח שזה משנה מאד לאן אני מחבר ואני מרגיש ממש מפגר אבל בחיים שלי לא חיברתי מגבר בגישור ואין לי מושג איך מקובל לשרשר את דרגות ההגברה בתוך המגבר.
הודעה אחרונה מאת Tamir_VTR, -
- 2 תגובות
- 930 צפיות
שלום לכם יש לי שאלה קטנה יש לי ברכב רדיו דיסק חברת סוני צילמתי רק את השם והמספר דגם ורציתי לשאול בכמה אני יכול למכור אותו יד שניה?
הודעה אחרונה מאת מושיקו, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני פשוט בא מרחוק (עפולה) ולא רוצה ליסוע סתם יש פה בפורום בחור עם SHIVA אתה מתכוון להגיע ? ובאיזה שעה מתאספים ?
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חברה אני צריך קצת עזרה ממכם יש לחבר ברכב מכשיר mp3 של פיוניר דגם 8500 עם 2 הפנאלים ועכשיו הוא הביא דיוידי של קליפורניה בום בלי הגברה פנימית עכשיו כידוע לכולם צריך לחבר את הדיוידי למערכת של הפיוניר כדי לשלוט על ווליום והכל... עכשיו יש יציאות out בדיוידי אבל לאן לחבר את זה במערכת אנחנו לא יודעים..... ככה שבמצב הוא שהדיוידי ללא ההגברה הפנימית צריך להתחבר לפיוניר mp3 בישביל ההגברה... ואנחנו לא יודעים איך לחבר את זה.... כאילו לאן ..... עכשיו אל תציעו לי לחבר את הדיוידי ישר למגברים כי ני לא רוצה... וגם הפיוניר מחובר כבר למגברים.... ככה שאני צריך לדעת איך לחבר את הדיוידי למערכת פיוניר.... תודה רבה לכולם
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רדיודיסק JVC דגם KD-LHX-500 אם אני מביא מחו"ל ניתן בעזרת הפנל לשנות?
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אמנם זו לא שאלה שקשורה לסטיראו לרכב אך לדעעתי היא יכולה גם להתאים אודות מערכות לרכב. (ואיכשהוא המערכת של חבר שלי מעורבת כאן). אז ככה: אני גר בבית קרקע. ברשותי (בבית ) מערכת קנווד XD550 - שד"א אני די מרוצה ממנה. לחבר שלי יש את רדיו דיסק של בלאופנקט. חבר שלי עם הרכב *בחנייה*, שזה ממש 3 מטר מהחדר שלי והוא קולט גלגלצ חלק!! (אציין כי אנחנו באיזור הדרום, וקליטת גלגלצ שם בעיייתי כמעה, אמנם אפשרית באיכות טובה ע"י חלק מהרדיו דיסקים, גם הפשוטים שבהם). לעומתו... אני עם המערכת והאנטנה המקורית... לא קולט בשיט!! יש לכם עצה מה לעשות? אני ראיתי מאחורי המערכת שלי שרטטו של נגדים (75 ו 300 אוהם)... יכול להיות שצריך לבנות אנטנה ע"י מעגל חשמלי??? אשמח אם תעזרו לי למצו…
הודעה אחרונה מאת DDDIABLO, -
- 0 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
ל"אביזרי רכב יוסי" בכפר סבא, דרושים מתקיני מערכות שמע, אזעקות וכדומה. חבר'ה רציניים ומקצועיים - אנא פנו אליי בה"פ בלבד. תודה.
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, זה אני שוב... יש לי היום מורכבים Kicker 6x9 2 way 90RMS מאחורה מקדימה שני Full Range Rockford 2 way 60W + שני טוויטרים של JBL ומכשיר של JVC KD-SH9750 היום יש לי על כל הרמקולים Rockford 301x 40W RMS in to 4ohm וכמו שאמרתי יש לי שני KICKER COMPVR 12" DUAL 2OHM COILS EACH ואני רוצה להביא מגבר מחול.... יש לי כמה אפשרויות הייתי רוצה לשמוע מה אתם חושבים, מה היה מתאים לי 1. Kicker KX600.1 2. Hifonics BX 1000D 3. JBL BP-600.1 4. JBL BP-1200.1 5. Rockford Fosgate 501bd 6. Rockford Fosgate 1001bd אני יודע שאלו מגברים בחוזקים שונים אבל אני רוצה לשמוע את דעתכם, אולי זה יותר מדי , אולי 600.1 של קיקר זה מספיק לי ? אל תשכחו שהסאבים שלי ע…
הודעה אחרונה מאת dr_lin_berto, -
- 12 תגובות
- 11.9 אלף צפיות
שבת שלום יש לי מגבר 1000 ואט לאנזר 4 יציאות שמחוברים אליו זוג אחוריים 6*9 330 וואט של פיוניר וסאב 800 וואט של פרימייר בכל מקרה זה לא העניין אחרי שהתקינו לי את זה, כיוונו לי את זה גרוע חבל על הזמן....ואז הלכתי לחבר שהוא כיוון לי את זהמחדש..... אתמול הייתה בעיה בחשמל של האוטו וכנראה שהחשמלאי נגע גם במגבר כי משוןם מה אני היום שומע בווליום כמו שתמיד שמעתי אבל זה היה נשמע כאילו זה יותר נמוך... אז יש לי שני שאלות.... הבעיה שהייתה לי בחשמל של האוטו זה שהכבל שמוביל חשמל למצבר נקרע או משהו כזה(אוטו של ההורים-אז לא ממש התעניינתי)-בכל מקרה, יש אפשרות או משהו שבגלל המערכת שלי נגרם משהו לכבל הזה של החשמל? ושאלה שניה ויותר חשובה לי-יש שיטות לכוון מגברים? אני …
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 5 תגובות
- 873 צפיות
טוב רציתי להביא את המורל אבל באמת שאין לי כסף אז אני צריך לקחת משהו אחר ! http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?manufacturers_id=15&products_id=132 עכשיו יש את זה וזה נשמע לי מחיר טוב השאלה היא כזאת ! 1.יש הבדל גדול בין גודל של 5.25 לבין 6.5 ???? 2.איך הרמקול הזה בכללי טוב נכון ? 3.כמה RMS הוא ? 4. כרגע מותקן לי 6.5 אינטש אמרו לי שזה ממש לא בעיה להרכיב רמקול של 5.25 זה נכון ? 5. במחיר של עד 500 שקל יש משהו יותר טוב שאני יכול להביא ? תודה רבה מתן !
הודעה אחרונה מאת DDDIABLO, -
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הרכב - גולף גולף דור ||| 4 דלתות יש מקום לרמקולים 6.5" בכל דלת ויש מקום לרמקולים על 4" על הדשבורד יש לי מגבר 5 יציאות (2 זוגות סטריאו ואחת מונו) ומחובר אליו סאב ליציאת מונו וקומפוננט של MB-Q בדלתות קדימה - בטויטר של בסט נימצא ממש מעל המיד כי יש שם חור מגעיל בדלת אז אני חייב לכסות אותו בכל מקרה שומעים מצויין אבל חסר קצת עוצמה או יותר נכון הסאב טיפה בולט ולא רוצה להנמיך אותו עכשיו זה אומר שיש מקום לרמקולים 4" בדשבורד ומקום לרמקולים 6.5" בדלתות האחוריות במגבר יש לי יציאת סטריאו ספייר יש לציין שיש במגבר קרוס ליציאה הזו שהוא בנד-פאס , כלומר - אני נגיד יכול לחבר בלי קורוס פאסיבי ולחתוך לו את התדרים מילמטה וגם מלמעלה אז מה כדאי לי לע…
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 22 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הכוונה איזה קומפוננט עובד הכי טוב עם כול סוגי המוזיקה: אלקטרונית שחורה מזרחית ועוד.......
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
באתר פומפה יש מגבר JBL GTO4000 ששמתי עליו עין. אמרו לי, האם משהו רכש פעם מאתר זה או שמע רשמים מאנשים שרכשו? סתם שאלה נוספת, האם נתקלתם פעם ב-JBL מזוייף בארץ? והאם אני יכול לרכוש באתר ולהיות עם ראש שקט שאין מדובר בחיקויים וזיופים שהשוק מלא בהם (לווא דווקא JBL, אני מתכוון דוגמת BOSS וכו'). תודה אנשים יקרים.
הודעה אחרונה מאת gal75, -
מדידת הספק של מגבר 1 2
מאת Sefi- 19 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
יש לי רעיון כיצד למדוד הספק של מגבר. לחבר רמקול (או כל צרכן אחר שיש לו עכבה ממוצעת של 4 אום), ולחבר מולטי-מטר במקביל, לכוון את המולטי-מטר למדוד AC VOLT. עכשיו אני יודע שגל מוזיקלי הוא לא גל סינוס "טהור" אלא מורכב מהרמניות, ולכן המולטי מטר יראה כל הזמן מתח חילופין שונה, אך אם נעשה ממוצע לכל הערכים שיראה המולטי מטר, נגיע ל"מתח חילופין ממוצע" (מושג חדש ), כל מה שנותר לעשות הוא לעלות את המתח בריבוע ולחלק ב 4 (לפי נוסחת ההספק כמובן). מיותר לציין שאת המדידה צריך לעשות בעוצמה מלאה בשביל לראות את ההספק RMS המקסימלי של המגבר (ומיותר לציין ששיטה זו מוצאת הספק RMS שהוא ההספק הקובע ולא MAX) דרך טובה או לא ?
הודעה אחרונה מאת Sefi, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
- השרשור באדיבות מרטין (פורום אודיו בתפוז) - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=124&msgid=33741994 רון.
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שיפרתי לאחרונה את המערכת באוטו החלפתי מגברים , הוספתי סאב + קומפוננטים קדמיים וגם (6x9) במקום הקומפוננטים האחוריים . כשחיברתי את המערכת (לפני שבוע) שמתי 6x9 של מורל ויש לי אפשרות להתחרט ולבחור חברה אחרת כי שמעתי שקאדנץ ברמקולים 6x9 הרבה יותר טובים ואיכותיים (שהכי חשוב לי זה איכות) מה אתם אומרים ? להתחרט וללכת על קאדנץ או להשאיר את המורל ???? תודה לכם מלכים
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, יש לי מספר שאלות, 1. האם אפשר למתוח כבל RCA וכבל חשמל/מתח למצבר אחד ליד השני?! או שזה מתכון לרעשים וצריך למתוח את הכבלים בצדדים שונים של הרכב? 2. היכן ניתן לרכוש כבל RCA איכותי וזול יחסית? (באוטו-דיפו מוכרים ליטנייג אודיו BOLT ב-130 שקל, האם המחיר סביר/הכבל טוב?). יש איזה כבל מומלץ אולי? 3. אני צריך מפצל לכבל אודיו, כזה שיכנס אליו כבל אחד (פלוס ומינוס) ויפצל אותו ל-2 משהו בסגנון הזה: http://www.lightningaudio.com/2004/products/product.asp?prodID=792 קיימים כאלו דברים בארץ?! אם כן, היכן ניתן להשיג? (אולי מישהו יודע מה הכתובת/טלפון של היבואן של ליטנינג אודיו?!). תודה רבה מראש!
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
טוב - נראה לי שהשתכנעתי שאני צריך להחליף את הרמקולים בפוקוס... אז ככה, מבחינת HU אני לוקח את ה-Alpine 9827, ואז לזה אני רוצה להוסיף רביעיית רמקולים שתכנס לי בדלתות. לפי הבירורים שעשיתי ב-focusfanatics.com, בדלתות של הפוקוס אפשר להכניס 5x7 או 6x8, אז הלכתי לחפש רמקולים 6x8, אני עוד אצטרך לבדוק אם יש עם זה בעיות (למישהו יש מושג אם יש בעיה להכניס 6x8 לפוקוס?) בכל מקרה, אני רוצה לקנות 4 רמקולים, ואני לא רוצה לחרוג יותר מדי מה-100$, אז מצאתי פה כמה אפשרויות שנראות לי מעניינות, ורציתי חוות דעת - כשבשלב הראשון הם יהיו מחוברים ישירות ל-HU, ואח"כ אני אולי אוסיף גם מגבר Alpine 307 - סרווין ווגה, 3ווי, 100וואט מקסימום, 50 וואט RMS. http://www.etronics.com/product.a…
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קניתי את הפיוניר 240W. כל מה שנישאר זה להתקין אותם מאחורה. אם זה לא מסובך מידי אז אשמח לקבל הסבר. (לחסוך כסף ולצבור ידע) תודה.
הודעה אחרונה מאת מושיקו, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם.. יש לי רמקולים מאחורה על הפלטה והם חשופים לשמש,רציתי לדעת אם יש איזו שהיא סכנה לרמקולים? תודה.
הודעה אחרונה מאת nis1, -
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש לי תקציב של1000$ ולא $ יותר..לקניית מערכת בחו"ל(מחיר של חו"ל) התקציב הנ"ל צריך להביא : סאב/סאבים - חשבתי על קיקר סולובריק 15 אינץ 1000 ר.מ.ס או 2 סאבים כאלה רק 12 אינץ כל אחד 600 ר.מ.ס מגבר מונובלוק מטורף לסאב - רוקפורד BD1000 מגבר איכותיייי 4 ערוצים לרמקולים- עוד לא חשבתי... זוג קומפוננטים-לא חייב...אבל עם כבר אז או רוקפורד או MB QUART יש לי כרגע ברכב קומפוננטים MB QUART 6.5 אינץ שמוציאים 70 ר.מ.ס רמקולים אחוריים פיוניר 330 שהם גם 80 ר.מ.ס אני צריך להחליף תרמקולים? כדי לשים את הפיוניר והMB QUARTמאחורה ולקנות קומפוננטים ברמה יותר גבוה לקדימה? או להשאיר את הרמקולים שיש לי עכשיו עם מגבר טוב.. בי ותודה
הודעה אחרונה מאת machinehead, -
מה זה בד אקוסטי?
מאת mero- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש הבדלים גדולים בין בד דק רגיל לבין בד אקוסטי? מה זה? איפה יש לקנות? תודה. עומר.
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני משתמש בנרו 6 ומשום מה הוא לא נותן לי לצרוב מתחת למהירות 8 ואני דואג לגבי איכות השירים.. מישהו יכול לפתור לי את הבעייה? תודה.
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
רציתי לברר האם ישנה חשיבות לעומק התיבה שאבנה לסאב ולצורתו ?? אנסה להסביר: אני מצרף 3 תמונות המדמות DRIVER (סאב) עם תיבה, בשלושה אופנים. שאלותי הם: 1. האם התיבה המתוארת בציור א' תיתן אפקט שונה מהתיבה של הסאב מציור ב' כל זאת כמובן, בהנחה שסה"כ הנפח (קיבולת בליטרים) זהה בשניהם 2. במידה ואני בונה תיבה לסאב, כפי שמתואר בציור ב' , מה המרחק המינימלי שיש לשמור מהחלק האחורי של התיבה אל המגנט של ה DRIVER 3. האם התיבה המתוארת בציור ג' היא פסולה או שאין שוני מתיבה א', כל עוד שומרים על אותו הנפח (קיבולת בליטרים) תודה לכל העונים
power-amper
מאת beresford- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
מי מכיר את החברה ? האם המגברים שלה באמת תוצרת USA ? או שזה שקר האם יתכן שהמגברים שלה הם עבודת יד ? מה מיקום החברה ברמה ? לאנזר\קאדנס או קליפורניה בום\רד סאונד ? תודה מראש גיא
הודעה אחרונה מאת Enzo, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הי, יש לי סט FNP2515 של Rockford ורציתי לדעת האם עדיף למקם את ה- Mid בדלתות או ב-Desh
הודעה אחרונה מאת eyalh99, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, מישהו יודע אולי אם למכשיר של קנווד דגם 2020 יש שלט אלחוטי מתאים...? על הפאנל ישנה עיין של אינפרא אדום אבל אני לא בטוח.. תודה....
הודעה אחרונה מאת SUB,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,083 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yoni2sh
- guy.a
- Camaro 92
- lanosforce
- Be roo
- o.r
- גור אדם
- arice
- פיטר גריפין
- Yuvalino
- אליה
- yoav911gt2