Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיוון מגבר......

mc_bige
שימו לב! השרשור הזה בן 7525 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שבת שלום :)

יש לי מגבר 1000 ואט לאנזר 4 יציאות שמחוברים אליו זוג אחוריים 6*9 330 וואט של פיוניר

וסאב 800 וואט של פרימייר

בכל מקרה זה לא העניין

אחרי שהתקינו לי את זה, כיוונו לי את זה גרוע חבל על הזמן....ואז הלכתי לחבר שהוא כיוון לי את זהמחדש.....

אתמול הייתה בעיה בחשמל של האוטו וכנראה שהחשמלאי נגע גם במגבר כי משוןם מה אני היום שומע בווליום כמו שתמיד שמעתי אבל זה היה נשמע כאילו זה יותר נמוך...

אז יש לי שני שאלות....

הבעיה שהייתה לי בחשמל של האוטו

זה שהכבל שמוביל חשמל למצבר נקרע או משהו כזה(אוטו של ההורים-אז לא ממש התעניינתי)-בכל מקרה, יש אפשרות או משהו שבגלל המערכת שלי נגרם משהו לכבל הזה של החשמל?

ושאלה שניה ויותר חשובה לי-יש שיטות לכוון מגברים?

אני עכשיו כיוונתי לבד לפי השמיעה שלי

השאלה שלי היא נגיד להגביר את הווליום עד הסוף(אצלי זה 30) ואז לשחק עם הכיוון במגבר עד שיש רעשים-סתם דוגמה...

אז כאילו השאלה איך מכוונים אם יש שיטות וזה.

תנקיו ורי מאץ! :lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסבר מפורט מאוד בעברית

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/10-12-2002-DIY-Setting-Gains.html

הסבר באנגלית בפלאש של חברת JL AUDIO

http://www.jlaudio.com/tutorials/Input_Sensitivity/Input_Sensitivity.html

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם התכנאי לא נגע במגבר אז אל תגע גם אתה תכוון רק את הרדיו דיסק כי בטח הוא התאפס כשניתקו לך את החשמל תכוון אותו איך שהיה...אם אתה רוצה לכוון את המגבר אז תגביה את העוצמה ל3/4 למשל אצלך הווליום זה 30 עד הסוף נכון שים אותו על 25 ככה 22 שים על מצב FLAET תאפס הכל שיהיה באמצע (0) ואז תתחיל להעלות את הגיין במגבר עד שתשמע זיוף תוריד טיפה וככה גם תכוון את הבאס טרבל וכ'ו

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה.

וכנראה שבאמת הרדיו דיסק התאפס ובגלל זה שמעתי יותר נמוך משהייתי שומע עד עכשיו, גם באמת התחנות רדיו נמחקו לי....

אבל בקטע של הכיוון ברדיו דיסק עצמו, אני לא מבין בזה כל כך, גם שם לכוון לפי השמיעה או מה? ישלי רדיו דיסק ממש פשוט בקושי עם אפשרויות- פיוניר 1530R....

בקשר למה שאמרתי על החשמל של האוטו...ביררתי עם אבא שלי, והוא אמר שהאלטרנטור נהרס, אז החליפו...

יש מצב שזה בגלל המערכת?

אח שלי אמר לי שאני צריך לקנות קבל, מה זה הקבל הזה?מה הפעולה שלו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ועוד שאלה :oops:

קיבלתי עם המגבר, כפתור כזה שמכוונים ידנית כאילו את הסאב-בטוח אתם יודעים למה אני מתכוון...

והתקינו לי את המגבר אבל לא את הכפתור הזה, מכיוון שאבא שלי לקח את האוטו למתקין(המתקין בנמל תל אביב-שכחתי איך קוראים לו), אז אני גם לא יכלתי להגיד כלום, אמרתי לאבא שלי שישאל אותםלמה הם לא הרכיבו את זה, אז אמרו לו שזה לא כדאי , והכי טוב לכוון ידנית מהמגבר עצמו, והחזירו לי את הכפתור הזה...

זה באמת לא טוב?

או שסתם לא היה להם כוח להרכיב?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תכוון את הרדיו איך שנשמע לך הכי יפה לאוזן במגבר אל תגע אם חבר שלך כיוון לך אותו טוב והיה יפה אז תנסה לשחזר איך שהיה לפני זה רק על ידי כיוון הרדיו דיסק לא נראה לי שבגלל מגבר כזה הלך לך האלטרנטור זה כולה 30 אמפר הוא לא מושך הרבה יכול להיות שהיה גמור לפני זה אתה לא תצטרך קבל! :lol:

המתקין הזה עצלן אל תחזור אליו!!!.....זה כולה פנציומטר שמגביהים את הווליום של הסאב! זה לא כיוון ולא כלום זה שליטה ממקום הנהג שתוכל להוריד את הווליום!

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זהו שכבר כיוונתי את המגבר עוד לפני ששאלתי פה בפורום...

אז אנילא זוכר עכשיו איך זה היה לפני....

ואיך שכיוונתי עכשיו שומעים לפי דעתי יותר טוב ממה שהיה קודם

הגברתי יותר את הרמקולים

והנמכתי קצת את הסאב

ולפי דעתי שומעים בסדר גמור כאילו עד 22 ככה

וב23 כבר יש את הרעשים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חודש מאוחר יותר...

עשיתי הכול כמו שאמרת פה אבל עדין הצלילים לא נשמעים לי בסדר...

כלומר בפנים האוטו אני שומע מלא באסים אבל מחוץ לאוטו שומעים מוסיקה והסאב בקושי

אז אני משער שאני צריך להמניך את הרמקולים ולשחק בתדרים של הסאב לא?

מישהו יכול להסביר לי איך לכוון את הצלילים טוב?

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה אתה מחפש שישמעו בחוץ טוב או בתוך הרכב?!...

תכוון כמו שאמרו פה

הכל מאופס,להרים את הרדיו לדיסק ל3\4 עוצמה ולפי זה להתאים הגיין.

ומשם הכיוון של הצלילים זה כבר האוזן שלך בלבד לא של חבר ולא של אף אחד.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מלשחק בצלילים אני לא יכול לשרוף או להרוס שום דבר?

יש כיוון (ברירת מחדל) שהסאב צריך להיות עליו? או זה רק לשחק?

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן.

אבל...

רק אם המגבר שלך חזק מדי (יותר מהטלרנסים של הרמקולים) אז מקס' גיין יתן אות מוצא שישרוף את הרמקולים.

לכן, בוא תאמר לנו קצת הספקים... ערכי RMS הן של המגבר והן של הרמקולים ונוכל לדעת אם יש לנקוט משנה זהירות או ש"משחקים" לא יגרמו לנזקים...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7525 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...