Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכוונה איזה קומפוננט עובד הכי טוב עם כול סוגי המוזיקה:

אלקטרונית

שחורה

מזרחית

ועוד.......

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אני שומע את כול סוגי המוזיקה הקיימים ויש מוזיקה שאני מתבאס לשמוע במורל דוטק כמו מזרחית

0547379780 שלומי

פורסם
אני שומע את כול סוגי המוזיקה הקיימים ויש מוזיקה שאני מתבאס לשמוע במורל דוטק כמו מזרחית

למה???

דווקה שמעתי שהם לא רעים במוזיקה כזו.. :?

פורסם

אז אצלי הם רעים מאוד רק האוס טראנס ונעימיות הם פועלים טוב

0547379780 שלומי

פורסם

אבל בצלילים נמוכים הם ככה ככה....סבירים אבל לא מבריקים....בוא נגיד מ150\180 ומעלה....הם נותנים ביצועים איכותיים לכל הדעות....עד 100\120 הם בסדר...מתחת לזה : לפרוש בשיא !

פורסם

לי יש GTO 6.5 אינץ'...

לדוגמא בקומפ' של סארווין הבאס יותר נחמד...הם יודעים לרדת יפה...

לא יודע : תגיד לי אתה אם זה מספיק, יכול להיות שזה התכונות של כל הקומפ' ואז אם ככה : הGTO נטרליים יחסית....

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מצטער שאני מקפיץ את זה אחרי כמה חודשים... אבל למי שיש את הדוטק זה נכון שלא שומעים טוב מזרחית ???

ואת המספר של חנות המפעל מישהיו יודע ?

תודה

פורסם

יש לי את הדוטק.

בדר"כ אני שומע רוק/פופ אבל גם

יוצא לי לשמוע קצת מזרחית, ואני מרוצה מאוד מהקומפוננט גם בז'אנר הזה !!

פורסם

זה שאמרו שהוא "לא מתמחה" במזרחית/אלקטרונית בכלל - זה לא נכון!

בקטעים אקוסטיים או קלאסיים הדוטק וההייבריד באמת מראים את הגוון העדין שלהם, ואת התמורה לכסף לדעתי, אבל זה לא אומר שהם לא נשמעים טוב במוזיקה אחרת!

(ולא רק שזה לא אומר - זה גם לא נכון 8) )

• תוכן חדש...