Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה מפגרת על חיבור BRIDGE שלא מצאתי תשובה לה בחיפוש.

Tamir_VTR
שימו לב! השרשור הזה בן 7541 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הייתי הטוח שחיפוש קצר יביא לי את התשובה אבל אני כבר עשרים דקות קורא תשובות שלא מתאימות לשאלה שלי ולא מוצא תשובה.

עקרון הגישור די ברור לי אבל כשבאתי לחבר את הסאב החדש למגבר שני הערוצים הישן שלי (תומך בגישור) פתאום צצה שאלה נורא מפגרת.

לאיזה מבין ארבעת הטרמינלים לחבר את שני הגידים מהסאב (SVC כמובן)

הטרמינלים שלי מסודרים כך: + - - +

אני חיברתי אל ה '-' הימני וה '+' השמאלי

אני מניח שזה משנה מאד לאן אני מחבר ואני מרגיש ממש מפגר אבל בחיים שלי לא חיברתי מגבר בגישור ואין לי מושג איך מקובל לשרשר את דרגות ההגברה בתוך המגבר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי הטוח שחיפוש קצר יביא לי את התשובה אבל אני כבר עשרים דקות קורא תשובות שלא מתאימות לשאלה שלי ולא מוצא תשובה.

עקרון הגישור די ברור לי אבל כשבאתי לחבר את הסאב החדש למגבר שני הערוצים הישן שלי (תומך בגישור) פתאום צצה שאלה נורא מפגרת.

אני מניח שזה משנה מאד לאן אני מחבר ואני מרגיש ממש מפגר אבל בחיים שלי לא חיברתי מגבר בגישור ואין לי מושג איך מקובל לשרשר את דרגות ההגברה בתוך המגבר.

בעיקרון + זה היציאה של הטרנזיסטורים ו - זה ה0 של השנאי. אז כדאי להשיג ברידג' אתה צריך לחבר פלוס ופלוס

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעיקרון + זה היציאה של הטרנזיסטורים ו - זה ה0 של השנאי. אז כדאי להשיג ברידג' אתה צריך לחבר פלוס ופלוס

תמיר

תודה תמיר,

למען האמת זה היה הנסיון הראשון שלי והוא לא עלה יפה אז ניסיתי את המצב השני שתארתי.

כשזה לא עבד חזרתי אל ה-HU וגיליתי שהוא לא חובר טוב למגבר ולא היה סיגנל בכניסה למגבר.

בקיצור אני חוזר לתצורה הראשונה והתאור שלך הפך אותה להגיונית להחריד :lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7541 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...