פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
אני חייב לדעת איך החברה הזאת, כי חבר שלי הביא סאב שלה 1OHM, צבע תכלת עדין כזה, ואני לא מוצא אותו ברשת, ואין עליו דגם רק NOM. 600W ו1OHM וOZ משהו... בבקשה תענו לי שרון. *******קרא את חוקי הפורום, עכשיו זה מחיקה, פעם הבאה זה נעילה.
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 1 תגובות
- 826 צפיות
אני רוצה להרכיב מערכת....על מה חשוב לשים דגש במגבר ובסאב...???? אם יש לכם המלצות של דגמים יהיה יותר טוב...מוכן להשקיע עד 2000 שקל Roee
הודעה אחרונה מאת DDDIABLO, -
קניה קבוצתית לSHIVA 1 2
מאת EyalR- 27 תגובות
- 3 אלף צפיות
כפי שאמרתי בת'רד אחר, לאחר פניות רבות והתעניינות רבה על הסאב של ADIRE AUDIO בשם SHIVA החלטתי לפנות ליבואן ולראות אם אולי נוכל לארגן קניה קבוצתית לפורום. מדובר בSHIVA סימן 3 כאשר לא מזמן יצא סימן 4. לטענת היבואן (שיש לציין שהוא איננו סוחר באודיו לרכב אלא משתמש בדרייברים לבניית רמקולים ביתיים) השינוי הוא יותר קוסמטי. נשארו לו כ6 חתיכות מהסאב כאשר המחיר הרשמי היה 1250, הוא ירד ל1000 מכיוון שהוא רוצה להיפטר מהמלאי וגריל עולה 20$. מדובר בגריל שמתלבש עם טבעת על הסאב ככה שלא רואים את הברגים. ניסיתי להוריד אותו במחיר והוא אמר שזה בעצם קרוב מאוד למחיר העלות שלו אז אמרתי שלפחות אולי ב1000 מי שיקנה דרך הפורום יקבל את הגריל חינם, הוא הסכים. כלומר המחיר הוא 1000 כולל הגריל. …
הודעה אחרונה מאת Refael Azi, -
- 3 תגובות
- 986 צפיות
רכבי, פיאט אונו. ברכב מותקן רדיו דיסק של קנווד עם יציאה אחת למגבר, מגבר של קליפורניה בום 200X4, שני רמקולים אובליים של קנווד וסאב של פיוניר. עכשיו אני רוצה להוסיף רמקולים קדמיים, אך שולל את האפשרות של לחבר אותם לHU. קודם כל, היש פה מישהו שהתנסה בהתקנת רמקולים קדמיים בפיאט ? בדשבורד יש מקום לרמקולים 4" שנראה לי מאוד מאוד לא אידיאלי, במינימום מקום(אין לי מושג אם רמקול 4 נורמלי יכנס שם בכלל) תוך כדי שזה נתפס בדשבורד עם פטנט שלדעתי רק יביא לרעידות ורעשים מכיוון הפלסטיקה. פיתרון אידיאלי ? מיקום אידיאלי אחר ? פרויקט שמישהו עשה באונו להתקנת רמקולים קדמיים ? חשבתי על פודים בפינות של הדש, אבל גם לזה אין כל כך מקום בפינה השמאלית. בנוסף, מגבר נוסף. האם להוסי…
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
נימאס לי מהרדיו טייפ המקרטע. והתקציב שלי כמו שאתם רואים דיי נמוך, אז אני מחפש משהו זול ואמין. איזה דגמים נכנסים לי לתקציב ? ומה אני צריך לבדוק כשאני קונה רדיו דיסק משומש(מאוד).. (ואם למישהו יש משהו הוא מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית) תודה.
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
Morel HCW10.
מאת RADI- 0 תגובות
- 715 צפיות
האם הסאבוופר הזה עדיין נמכר? איפה אפשר להשיג אותו חוץ מאשר ישירות ממורל ? מישהו יודע מה מחירו ? תודה.
הודעה אחרונה מאת RADI, -
- 1 תגובות
- 839 צפיות
האם אפשר לחבר רמקולים של מערכת סטריאו רגילה למערכת שמע של מכונית? ואם כן אז איך?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום! ברצוני לשאול האם להערכתם המרכיבים הבאים יכולים לעבוד כראוי ביחד? מדובר על * רמקולים של מורל מהסידרה של מילניום 5 ורבע * טווטרים של פיוניר מדגם S20 * וקרוס אובר של סרבין ווגה (אני לא בטוח בדגם), אם זה עקרוני, אני יכול לברר. את כל העניין הזה אני צריך לדחוף לתוך רנו קליאו 92 RN (אין הכנה בדלתות). האם העניין אפשרי בכלל מבחינת הדלתות? אני רואה שעקרונית יש מקום, אבל אני לא בטוח אם הדבר אפשר טכנית. אם לא, האם כדאי להתקין את המורל מאחורה ואת הטווטרים מקדימה? ידוע גם שמילניום דורשים מגבר כדי להשיג תוצאות טובות. מה המגבר הכי זול שאני אוכל לרכוש כדי להנות מהם בצורה סבירה (הדגש הוא על איכות, לא על עוצמה)? המערכת עצמה לא תספיק? אני משתמ…
הודעה אחרונה מאת Hyperion2, -
צריך המלצה לסאב..... 1 2 3
מאת TTAALL- 32 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אני רוצה להחליף שני סאבים של פיוניר 600 הכסופים בסאב אחד חזק שיהיה שני סלילים ושלא יעבור בהרבה את ה 1000 ש"ח יש לימשהו איזה המלצה על סאב חזק בשבילי.??
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אנשים יש לי תקציב של 8000 שקל... אני מעוניין שתתנו לי מפרט של מערכת קומפלט משהו עצבני עם איכות בת זונה... אבל ללכת על קו המוצרים של KENWOOD ומגברים וסאבים של JBL בלבד כי רק מהם אני יכול להביא...ואל תשאלו למה ותכניסו כל מה שצריך בעיקרון אני רוצה 4 רמקולים סאב בזוקה לא יודע מה ההבדלים ביניהם ומה כדיי אז תעזרו אתם ומגבר שיגביר את הסאב והרמקולים וטווטרים הכל הכל הכל קומפלט מה שצריך של החברות הללו... תודה רבה לעוזרים... ומי שעוזר בבקשה שייתן מפרט כמו שצריך כמו כמה וואט כל דבר ואיזה חברה דגם עם אפשר והכל תודה רבה רבה רבה
הודעה אחרונה מאת B.R, -
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי פיגו 307 עם מערכת של Clarion ורמקולים מקוריים של האוטו באיכות נחמדה, אבל הבאס על הפנים...! אני רוצה לקנות סאב של פיוניר 304 או 305, הבנתי שהמחירים לא משמעותיים ביניהם ואפילו במקומות מסויימים ה 304 יותר יקרים, ואומרים שה 305 עמומים מידי... איזה עדיף למערכת שלי? ואיזה מגבר אני צריך בשביל ה 304? (מגבר שצריך ל 305 ראיתי בחיפוש) תודה מראש
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 33 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
כידועה לכם זה מיפגש 2 כבר...בחניית יוניברס קלאב ליד הפנצ'ריה ..בשעה 5... אני כותב הודעה זו עכשיו כדי שמי שרוצה לבוא יריאה את ההודעה כול השבועה עד מיפגש.. אז מי שרוצה לבוא שיכתוב "אני בא"..
הודעה אחרונה מאת B.R, -
2 סאבים ומגבר 1 2
מאת psyFrike- 21 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי תקציב של 1500 שקל ואני מעוניין להביא 2 סאבים כלומר רק התוף ומגבר איזה הייתם ממליצים לי??
audiobahn איך זה 1 2 3
מאת עידן- 36 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אנשים אני יכול לקנות רמקולים פרונטים בומפננט של אדיובאן ב 300 400 שקל משהו כזה איך הרמקולים שמעתי זה החברה הכי מובילה בעולם זה נכון זה שווה לי זה 90rms משהו כזה אני לא כל כך מבין *** עריכה - קח, שמור לך שיהיו להבא ? , . ! ****
הודעה אחרונה מאת B.R, -
- 3 תגובות
- 761 צפיות
חבר שלי מחפש רדיו דיסק בערך ב700-850 שקל כרגע יש לו זוג 6-9 של קנווד KFC6979 ראיתי באינטרנט שני דגמים שחשבנו עליהם הפיוניר 1600 והקנווד 2026 איזה מבין ה2 עדיף ? יש לכם המלצה לרדיו דיסק אחר \יותר טוב באותו תקציב? ואיזה חנויות אמינות באזור בילו-רחובות אתם מכירים ויכולים להמליץ עליהם ? - אתם יכולים להפנות אותי לאיזה דף שמסבירים בו על כל המושגים של הסאונד ברכב ? כל הSPL ואלה מה כל אחד אומר .. תודה
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני לא מבין את משמעות של בניית מערכת בסיגנון SQ כאילו מה להביא סאבים בהספקים נמוכים ...ומגברים גם?? או מה?? אפשר לשלב בין SQ לSPL ... מישהוא יכול להסביר לעומק את המשמעות של בניית מערכת SQ ושל SPL?? שאלה למביני הפורום....
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 6 תגובות
- 943 צפיות
אני רוצה לשים לגולף 99 שלי מערכת חדשה. 1. איזה HU נותן את הכי הרבה תמורה ל $$$$ , ז"א שיקרא דיסקים צרובים, שרוטים, שלא יקפוץ במהמורות, תהיה לו תצוגה יפה, שיהיה עם 3 יציאות למגבר, שלט להגה או רגיל (תמליצו מה עדיף?), שיהיה לו רדיו איכותי וגם צליל איכותי. האם JVC 9750/00 מתאים? 2. מגבר לנזר 421 האם "ירים" סט קומפוננט מורל דוטק 6? האם מגבר זה יכל לעבוד ב 3 יציאות הגברה (ימין, שמאל וסאב)? אם כן איזה סאב מומלץ? אחד לא גדול שלא יתפוס את כל תא מטען? 3. סט קומפוננט - אני בעיקר אוהב לשמוע שירים שקטים ושנות השמונים, האם מורל דוטק 6 מתאים לסוג מוזיקה זה? 4. האם יש צורך לאטום דלת של גולף 99 או שהיא אטומה במידה מספקת?. 5…
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 3 תגובות
- 996 צפיות
מישהו יודע מה הבדל בין סדרת KD-S לבין KD-G של JVC ? מוכרים את הKDG במקומות שונים (גם ב-Sound FX למשל), והוא נראה סבבה, אבל מחיפוש באינטרנט נראה שזו הסדרה האמריקאית. האם יש אם זה איזושהי בעיה ? האם זה כמו בפיוניר שפותחים אותם כדי לעשות התאמות לארץ ?
- 7 תגובות
- 902 צפיות
לא יודע מה לקנות!!! http://www.soundonline.co.il/Product.asp?Pid=7411&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=0 http://www.soundonline.co.il/Product.asp?Pid=7604&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=0 http://www.soundonline.co.il/Product.asp?Pid=7604&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=0 בבקשה דחוף אולי יש עוד קומפוננטים במחרים דומים ****אין דחוף בפורום.
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז ככה יש לי 9 אלף סגור למערכת אז אני רוצה המלצות על מערכות שלמות {פנל קומפננטים סאבים מגברים וכל מה שצריך...} בסביבות של המחיר הזה או המלצות על חלק ממערכת כמו מגבר מסויים שלפי דעתכם טוב או חברה מסויימת שעדיף לקנות קומפננט שלה וכו.... תודה
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 851 צפיות
שלום יש לי קורדובה ובדגם שיש לי הרדיו מובנה בדשבורד יש אפשרות לחבר צ'נג'ר (קנווד) שישלט מהמערכת המובנת? ו - איפה אני יכול להשיג / לקנות ספר רכב (הוראות יצרן) של הרכב? תודה
הודעה אחרונה מאת טונגו, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 920 צפיות
עוד כ3 שבועות אני טס לצרפת אני רוצה להביא מגבר. מאיפה כדאי להביא מהדיוטיפרי או צרפת? איך המחירים בצרפת בכלל כדאיים? ואיפה אפשר לקנות בדיוטיפרי או צרפת מגבר ואיזה? שיהיה לפחות 100 ארמס ליציאה 4 ערוצים תקציב עומד על 700-1000 שקל
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ההורים טסים לחו"ל מחר ואולי אני אבקש מהם להביא לי רדיו דיסק אז אולי מישהו ראה מה יש שם אני מחפש רדיו דיסקים מהסדרות הגבוהות של אלפיין או פיונייר בסביבות 350$
הודעה אחרונה מאת wacky, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
דגם XM475GSX 4X75 מישהו מכיר אולי?ואיך הוא בשביל להרים שני סאבים פיוניר 304C או שכדאי להרים איתו יותר קומפוננט (תלוי באיכות שלו וזה מה שאני שואל פה בעצם והאם הנתונים אמינים)
הודעה אחרונה מאת bomber man, -
רעשים בתחנות FM
מאת LiorB- 6 תגובות
- 941 צפיות
יש לי רדיוטייפ מצ'וקמק (עד שאני אחליף) הבעיה היא, כאשר אני שומע רדיו בזמן נסיעה , שומעים ממש גרוע (כמו שלג בטלוויזיה) מה שמוזר זה שאת 90FM אני שומע טוב ואת שאר התחנות שומעים ממש ***(חרא) מה שעוד יותר מוזר הוא שאת התחנות ששומעים *** בזמן נסיעה, שומעים טוב כשהאוטו לא בנסיעה (עומד). זה ממש מפריע לי בעיקר בגלל ש90FM זה *** של תחנה מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה תודה
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מעוניין בסאב חזק אבל לא משהו שמיועד ל - spl ושמתי עין על שתי אפשרויות : 1. סאב 305c של פיוניר http://www.pioneerelectronics.com/pna/product/detail/0,,2076_4059_35354_tab=B,00.html?compName=PNA_ProductDetailComponent 2. סאב cadence beast http://www.cadencesound.com/action.lasso?-Database=Products&-Table=WEB&-ResponseAny=drivers_detail.html&-token.sub=Beast&-token.comps=&-KeyField=ID&-KeyValue=131&-search בעיקרון אני לא מתכוון לתת לסאב יותר מ - 200-250w rms , השאלה שלי היא האם כדאי לי לקחת את הפיוניר שהוא 400w rms או את ה - cadence שהוא 600w rms , מה שמעניין אותי זה איזה מהסאבים יעבוד טוב יותר בהספק שצינתי. אגב מחירים :…
הודעה אחרונה מאת שייקה, -
- 4 תגובות
- 947 צפיות
תסלחו לי על הבורות אבל משהו לא מובן לי-כשמגבר בעל שתי יציאות שכל אחת 70 rms מגושר ליציאה אחת ההספק אמור להיות גדול מ140 rms ? או שזה בכלל קשור בסוג המגבר? כי למשל ראיתי מגבר של פיוניר שכתוב 40*2 ובגישור 100 . תודה.
הודעה אחרונה מאת שייקה, -
Sub של MTX
מאת eyalh99- 1 תגובות
- 781 צפיות
למישהו יש ניסיון עם סידרת ה- Road Thunder שלהם
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 1 תגובות
- 797 צפיות
בגודל של 4 אינטש כמובן שכולל טויטרים וקרוסים מעניין אותי לשמוע תגובות
- 3 תגובות
- 844 צפיות
אז ככה,עד לפני חודש היה מותקן ברכב: HU פיוניר 8500 קומפוננט קדימה סרווין ווגה 1602 רמקולים אחורה קנווד 280 7X10 (כן,הדגם מלפני 5 שנים,לפי דעתי אחד הרמקולים היותר טובים ששמעתי) שני סאבים פיוניר 304C בתיבה עם פורטים מכוונת ל30HZ מגבר לסאבים רד סאונד 800W (לא יודע כמה RMS אם מישהו יודע אני יודה לו אם יספק לי את המידע הזה) ומגבר לרמקולים פלטניום אודיו 1000W. כיום מותקן: HU פיוניר 740 פרמייר. רמקולים של החברה קדימה אותם רמקולים אחורה אותם סאבים אותו מגבר לסאבים מגבר לרמקולים סוני 75X4 (או 200X2 כשיבוא הקומפוננטים ואז האחוריים יעברו לHU) ופה אני צריך ייעוץ. אני רוצה להחליף את המגבר לסאבים,משהו עד 1600 שקל,חשבתי על 501X או 501M יש למישהו הצעה טובה י…
הודעה אחרונה מאת neo19,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 1,448 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Derish
- לירון .ה.
- רועי5
- flytomars
- Liquidator
- yor2
- Jack457
- גולדן191
- zvit
- yoav911gt2
- Cerebral Cortex
- לומד לתקן