Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! ברצוני לשאול האם להערכתם המרכיבים הבאים יכולים לעבוד כראוי ביחד?

מדובר על * רמקולים של מורל מהסידרה של מילניום 5 ורבע

* טווטרים של פיוניר מדגם S20

* וקרוס אובר של סרבין ווגה (אני לא בטוח בדגם), אם זה עקרוני, אני יכול לברר.

את כל העניין הזה אני צריך לדחוף לתוך רנו קליאו 92 RN (אין הכנה בדלתות). האם העניין אפשרי בכלל מבחינת הדלתות? אני רואה שעקרונית יש מקום, אבל אני לא בטוח אם הדבר אפשר טכנית. אם לא, האם כדאי להתקין את המורל מאחורה ואת הטווטרים מקדימה?

ידוע גם שמילניום דורשים מגבר כדי להשיג תוצאות טובות. מה המגבר הכי זול שאני אוכל לרכוש כדי להנות מהם בצורה סבירה (הדגש הוא על איכות, לא על עוצמה)? המערכת עצמה לא תספיק?

אני משתמש ברדיו דיסק פשוט למדיי של קניוד דגם 2020.

תודה רבה על העזרה.

פורסם

אפשר להתקין את הסט מקדימה...

השאלה כמה אתה פתוח לשינויים?

אולי צריך לעשות חורים בדלתות ע"מ לשים את הרמקולים.

אם אני לא טועה בקליאו נכנס רמקול 4" בדש-בורד.

לא כדאי לך לשים את הסט מאחורה כי תאבד את כל האפקט שלו ע"י כך שתבנה במת קול לא נכונה שעיקר הכוח שלה הוא מאחורה.

ואם כל זה לא מעניין אותך, אתה יכול לחבר את הטוויטרים והקרוס לרמקולים שיש לך מקדימה.

לשים את המיד של מורל על המגש האחורי.

וככה יצא לך קומפוננט קדמי ב-1.90ש"ח ורמקול אחורי עמום ולא מנוצל.

אתה יכול לנסות את זה, אולי תאהב איך שזה נשמע וזה יספק אותך.

לנסות לא עולה כסף. רק אל תעשה חורים במגש האחורי לפני שהחלטת שאתה אוהב את איך שזה נשמע.

מגבר 2 ערוצים זול יעלה בסביבות ה-500 ש"ח.

מגבר 4 ערוצים זול יעלה 600 ש"ח. (פלטניום אודיו 1200W מגבר סביר לחלוטין ומצויין יחסית למחירו).

מה עדיף?! 8)

פורסם

כמובן שאני רוצה משהו איכותי, אם המאמץ סביר.

אני כמובן רוצה לשים אותם במקום האופטמלי - הדלתות. כאמור - אין הכנה שם. אם אני יכול להעזר באיש מקצוע (בתשלום סביר) בשביל לעשות חור שלא יצריך פגיעה גדולה ברכב (אוטו של אמאלה), אז אני מוכן מאוד לעשות את זה. השאלה היא מה קורה שחותכים את הדלת? יש מקום לרמקול בכלל? אולי זה יפריע לחלונות חשמל או שאולי בכלל אין מקום לתפוס את זה.

יש למשהו ידע האם הדבר אפשרי? (אני מניח שאם לאף אחד לא יהיה, אני אסע למתקין ואציק לו בקשר לדבר).

בקשר למגבר: אני מבין שאני נכנס לזה בידיעה שאין מנוס מקנייה בסוף של מגבר. טוב אם זה המחיר שעליי לשלם בשביל להנות, אני מוכן. מגבר דו ערוצי יעשה את המלכאה. גם אם יהיה 6 על 9 מאחורה בהמשך, אני לא אזדקק להגברה, אני לא אקנה אותם חזקים.

בקשר לרכיבים הקיימים: את מורל מיליונים כולם מכירים, כך שאין להרחיב על זה. בקשר לטוורים - הם נראים נורא מיוחדים. מעודי לא נתקלי ברכיב כזה גדול. הוא כמעט כמו רמול 3 אינץ. בנוסף כיביכול המידע אומר שהוא בעוצמה של "200" וואט שלמים וגם "50" RMS. זה נורא חזק גם, אם זה באמת רבע מזה בתכלס. מה אתם אומרים? איכותי או פושר?

תציעו לי הצעות. אני סתם חובב עוד דל אמצעים שרוצים סואנד בינוני לשירי ה Enigma שלו כשאני נוסע ברחבי העיר. תעשו את חיי טיפה קלים יותר, אם אפשר.

two.jpg

one.jpg

• תוכן חדש...